Kevättä turbaanissa

_MG_3297 kopio

Lauantai. Vapaapäivä. Kömmin seitsemältä sängystä, heitin aamutakin päälle ja hiippailin sohvalle pötköttämään. Netflixistä Gossip Girl pyörimään (nyt se on tunnustettu) ja lauantailagaamista vajaan tunnin verran.

Kahdeksalta kahvinkeitto ja aamupala: paistettua kananmunaa ja tomaattia, parsakaalia, avokadoa ja siemeniä. Lasi smoothieta ja sitten sitä kahvia. Ettei menisi liian terveelliseksi, niin eiliseltä jääneitä amerikkalaisia pastilleja puoli pussillista.

Vaatteiden vaihto, vähän ripsiväriä. Likaiset hiukset ja turbaani päähän. Puu-Vallilan pihakirpputoria kurkkimaan, minkä jälkeen Arabian Katutaidefestivaalien katsastus.

_MG_3222 kopio_MG_3244 kopio

Keväinen Helsinki on innostava. Kaduilla vaelsi niin suuria laumoja ihmisiä, että mietin jääkö Ravintolapäivästä minulle mitään jäljelle. Joku myi jäätelöä pyörän päältä, joku yritti päästä laihdutuksen johdosta suuriksi jääneistä vaatteistaan eroon. Kansa oli iloista ja puheliasta. Musiikkiesityksiä riitti etenkin Arabianrannassa ja kevätkarkeloiden äänet kantautuivat pitkälle.

Janne käsikynkässä, Roosaliina toisessa. Helppo hymyillä likaisista hiuksista huolimatta.

_MG_3226 kopio _MG_3211 kopio

En tiedä miten näin mukava päivä voi näin väsyttää?
Olen rättinä kotona, liian isossa villapaidassa ja villasukat jalassa. Eikä kello ole edes kuutta.

Vapaapäivinä saa tehdä mitä huvittaa. Score.

– Henriikka

turbaani/KN Collection (saatu), huivi/Balmuir, laukku/& other stories, takki/Twist & Tango (saatu), farkut & kengät/second hand

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.