Pellavaa, puuvillaa ja kaikkea kaunista

F2-206_2

Kirjoitan enää harvemmin sellaisista ”uutisista” tai muista tiedotettavista asioista. Saan kyllä sähköpostiini joka päivä useita, useita tiedotteita. Tänään ne ovat koskeneet esimerkiksi seuraavia asioita: ”Sotaveteraaniliitolta huomionosoituksia” ja ”Ja kitara soi -festivaalin toisena päivänä kuullaan harvinainen tarinakonsertti Lappeenrannan raatihuoneella”.

Niin kuin ehkä arvaatte, niin tärkeitä kuin nämäkin asiat ovat, eivät ne kirvoita minua kirjoittamaan. Ei riitä, että aihe liippaa läheltä, sen pitää sykähdyttää ja liittyä vieläpä jollain tavalla tänne aamukahvin maailmaan.

Ja niin teki Familonin uudet uutiset: peite- ja tyynyvalmistajana tunnettu Familon laajentaa tuotevalikoimaansa lanseeraamalla uuden Familon Home -kodintekstiilimalliston.

F-118 F-184 F-336

Aikaa kestävää, nukkumista kestävää, skandinaavisen yksinkertaista, kaunista. Uusi mallisto sisältää pussilakanoita, koristetyynyjä, päiväpeitteitä ja kylpytekstiileitä. Tuotteet tulevat myyntiin tammikuussa.

Familon Home -mallistoon kuuluu kaksi tuotesarjaa, Princess ja Ultra, jotka ovat tuttuja Familonin tyynyistä ja peitteistä. Mallistot ovat myös helposti yhdisteltävissä keskenään, mistä isoa plussaa. On mukavaa vaihtelua kuulla, ettei tarkoitus ole uudistaa mallistoa jokaiseen sesonkiin, vaan tuotteet pyritään suunnittelemaan ja valmistamaan kestämään aikaa ja käyttöä.

F-477F2-064F-743

Familon Princess -sarjan tuotteet edustavat klassista tyyliä. Värisävyjä on puhtaan valkoisesta ja hennosta roosasta tummanharmaaseen. Sarjassa on pehmeitä, yksivärisiä kivipestyjä pellavapussilakanoita ja kauniita ornamenttikuvioisia puuvillapussilakananoita. Lisäksi sarjaan kuuluu oiva kokoelma kylpytekstiilejä, joista itse himoitsen vohvelikankaista kylpytakkia.

Pellavalakanat tulivat aikoinaan kertarysäyksellä sydämeeni ja jäivät sinne. Ei haittaa yhtään, että tulee uusi, laadukkaita pellavatuotteita tarjoava lafka lisää. Vähän harmitti, että tyynyliinat sidotaan päätynauhoin kiinni, yksinkertaiset olisivat olleet enemmän mieleeni. Mutta kyllä näistä aikamoisia vuoteita pedataan joka tapauksessa.

Familon Ultra -sarjassa on selkeitä linjoja sekä klassisia ruutu- ja raitakuvioita. Sarjassa on kylpytuotteita, päiväpeite, koristetyynyjä sekä kolme erilaista, puuvillaista pussilakanasettiä eri väreissä: klassinen ruutu-, raita- ja ristikkokuvio. Muotoonommelluille lakanoille hurraata: en todellakaan osaa käyttää muita. Toinen sarjan lemppari on hamam-kylpypyyhe.

F2-080F-885

Ehkä nämä uutiset kiinnostivat teitäkin vähän enemmän kuin Lappeenrannan tarinakonsertti raatihuoneella? Vaikka kannattaahan sitäkin mennä kuuntelemaan, jos siellä päin liikuskelee.

Tammikuuta ja pellavaisia odotellen. Tänään aion vaihtaa peittoni lämpimämpään, sillä heräsin aamulla viluisena eikä peiton allakaan ollut enää riittävän lämmin.

-Henriikka

Kuvat: Familon

4 kommenttia

 1. Memmuj 26.10.2015

  Hei,
  Osaatko sanoa, onko Familonilta tulossa myös isoja peittoja (240×270)? Kuvissa näytti olevan ainakin ykis normaalia isompi :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.10.2015

   Hmmm en aivan hahmota mitä tarkoitat. Tai siis Familonin valikoimissahan on tietysti myös tuplakokoisia peittoja. Tässä artikkelissa keskityn kodintekstiileihin ja myös monista lakanoista on saatavilla tuplakokoisia sitten, kun tulevat myyntiin.

   Vastaa
   • Memmuj 26.10.2015

    Anteeksi, olin ehkä hieman epäselvä kysymyksesäni :) Siis olisin halunnut tietää, että onkohan Familonilta mahdollisesti tulossa myyntiin kingsize-peittoja (240cm x 270cm)? Vai onko kuvissa näkyvä isohko (untuva?) peitto 230×200?

    Vastaa
    • Henriikka 4.11.2015

     Heippahei! Nyt vasta sain varmistuksen, että ei valitettavasti ole normaalia tuplapeittoa suurempaa. Harmi!

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.