Pyydä anteeks, ku oot munannäköinen.

Minulla oli unelma. Ei kovin pitkäaikainen sellainen, mutta kelpo unelma kuitenkin. Maanantaina ilmestyivät Poola Katarynan facebook-sivulle uuden malliston vaatekappaleet. Vedenalaisen maailman inspiroima mallisto oli kaunis ja ylellinen, mutta turkoosinväriset lintuhousut nähdessäni en voinut enää keskittyä muihin vaatekappaleisiin. Yksinkertaisesti mielettömän kauniit. Ehkä kauneimmat housut, joita olen koskaan nähnyt.
Ja perjantaipäivän päätteeksi (ja siskoni Helsingin vierailun kunniaksi) talsimme Iso-Roobertinkadun OVVN-myymälään katsastamaan, tulisiko näistä tulevan kesän gallerian-näyttelyiden-avajaisten-pökät. Upouudet housut olivat nostettu ikkunaan ja sydämeni pamppaili yhä lujemmin.

Jouduin pettymään. Näytin housuissa munalta. Housut eivät olleet kropalleni lainkaan istuvat, olin totaalisen toopen näköinen. Tai oikeastaan sen näköinen, että olisin yrittänyt pukea jonkun toisen housut jalkaan. 
Tietenkin pyörin siinä aikani. Tiedättehän sen, kun huomaa ettei unelmien vaate olekaan itsensä päällä unelma ja ihan kuin sellainen kummallinen nykiminen, vötkistely ja vääntelehtiminen saisi vaatteen muuttavan muotoaan. Toivon, että housut vastaisivat monen päivän unelmointini tulosta, mutta lopputulos olikin kuin olikin vain muna.
Nielin pettymykseni, yritin muka kiitellä itseäni rahansäästöstä ja keskityin putiikin muihin tuotteisiin. Onneksi OVVN:llä tarjontaa riittää. Kaupan sisältö koostuu 10 nuoren suunnittelijan tuotteista ja tarjolla on uniikkeja vaatteita ja asusteita. Hypistelin ja ihastelin. Haldinin mustavalkoinen apinakuosi kutkutteli kesäksi ja Hankala näytti hyvältä mustavalkoisissa villa-asioissa. Myyjä oli mukava ja perjantaitunnelma korkealla.

Voi olla, että tällainen lähti mukaani. Tai sitten ei. 
Niille, jotka noista turkooseista housuista pitivät, tulisi seuraava neuvo:
Käykää koklaamassa ja ostakaa omaksi. Saan varmaan mielenrauhan vasta sitten, kun joku saa nuo täydelliset housut vaatekaappiinsa lemmikeiksi.
-Henriikka

6 kommenttia

 1. katja 19.4.2013

  OVVN on kyllä lemppareimpia kauppoja helsingissä. Ja Poola Kataryna on ihana merkki. Nuo lintuhousut ovat kauniit, ihailin myös lintutakkia, pakko mennä kyllä sovittamaan ja hypistelemään tämän uuden malliston vaatteita pian :–)

  Vastaa
  • Henriikka 24.4.2013

   Lintutakki jäi nyt housujen menettämisen myötä myös omaa mieltäni askarruttamaan. Oijavoi suolaisia kyyneleitä sovituskopin pohjalle. Tämä oli murhenäytelmä.

   Oikeassa olet OVVN:n ja Poola Katarynan suhteen. Mene ihmeessä hypistelemään, ehkä saan sitten blogistasi lukea, jos jotain tarttuu mukaan.

   Vastaa
 2. Nunnukanuu 20.4.2013

  MULLE! Mutta kuinka perustelisin reissun Helsinkiin vain yksien housujen takia?! Saako niitä Oulusta?

  Vastaa
  • Henriikka 24.4.2013

   Hmmmmmmmm! Ehkä netin kautta Ouluunkin, en ole aivan varma. Mutta ainakin Helsingistä ja Tampereelta.

   Olen kyllä sitä mieltä, että housut on hyvä syy tulla Helsinkiin.

   Vastaa
 3. Konkistadori 22.4.2013

  tuitui!

  Vastaa
  • Henriikka 24.4.2013

   Oletan tätä lohdutukseksi. Otan sen avosylin vastaan housutragedian selvittämiseksi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.