Roadtripin täyskäännös

Tällä hetkellä olemme jumissa Näätämössä ja itkettäisi vuolaasti, ellei naurattaisi niin paljon. Taas kerran jouduin syömään sanani, tällä kertaa jopa saman päivän sisällä. Ote eilisestä tekstistä:

Alla oleva kuva on todistuaineistoksi kaikille, jotka luulivat ettei ukin Nissan kestä Lapin ja Pohjois-Norjan roadtrippia. Pötypuhetta! Harmaa kaunokki on kiitänyt katuja ylväästi kuin merikotka Jäämeren yllä.”

Kerron huomenna kaiken pitkän kaavan kautta. Matkaseura karkaa bussilla Helsinkiin ja minulla ei ole muuta kuin aikaa, aikaa, aikaa.

Täällä on oikeasti kaikki enemmän kuin hyvin. Jos olet Näätämön lähellä, niin poikkeapa kahville. Ai missä on Näätämö? No kurkkaapa!

-Henriikka

4 kommenttia

 1. Sunna 4.8.2016

  Hei! Mie olen kesätöissä Näätämössä, vieläkö olette täällä? :D Pistä vaikka sähköpostia tai käy huomenna Nordmarketissa kaffella!

  Vastaa
  • Henriikka 5.8.2016

   Eikä!? No minäpä tuun kahville, kun on koko päivä aikaa. Laita mulle vaik mailia, jos on jotain muuta mitä mun pitää tietää kuin tie sinne.

   Vastaa
 2. T. Koskimo 5.8.2016

  Kesätöissä Näätämössä??!! Vilkaisin ihan huvikseni, missä Näätämö on. Voiko kukaan olla kauempana? Voisi kuvitella, että eri paikkoihin yleensä mennään mutta että Näätämöön joudutaan. Ja sitten vielä joku kehtaa väittää, ettei kehäkolmosen ulkopuolella ole muka elämää…

  Vastaa
  • Henriikka 27.10.2016

   Hahaha, tää oli aivan huikea keissi. Ainakin nyt jälkikäteen oon saanut tästä Näätämön reissusta vaikka kuinka paljon iloa. Ja paikkahan oli täynnä elämää, mitä ne siellä kehäkolmosen sisäpuolella oikein puhuvat!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.