Vinkkejä reilille lähteville, sekä kiitos ja kumarrus!

Kotiin on palattu, hyvillä mielin tartuttu alkavaan arkeen ja ilolla mietitty mennyttä reiliä. Kaikki meni niin nappiin. Kaiholla ollaan myös muisteltu vuoden 2010 reiliä. Tämän vinkkijutun kuvina toimiikin ensimmäisen reilimme kuvat, jotka otimme kertakäyttökameralla. Järkkärimme varastettiin silloin Milanossa, ja kun aika on kullannut kaiken, on oikeastaan aika hauskaa, että nämä ovat sen reilin ainoat reissukuvat.

Mutta nyt vinkkailuun! Päätimme kerätä ihan vain muutamia huomionarvoisia pointteja, jos lähitulevaisuudessa on reili suunnitelmissa.


2 kommenttia

 1. sara l 25.8.2013

  Moikka! Järjestän CaseApp nimiselle yritykselle arvonnan blogissani ja osallistumisaikaa on kaksi viikkoa. Tästä linkistä (http://thephotodiary-by-saralehtomaa.blogspot.fi/2013/08/caseapp-giveaway.html#comment-form) pääset osallistumaan jos kiinnostaa :) Onnea matkaan!
  -Sara

  Vastaa
  • Henriikka 30.8.2013

   Heippa Sara ja kiitos infosta. Voi olla, että skippaan kisan, sillä en älypuhelinta omista. Tsemppiä kisaan eniveis!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.