Loppuviikon vinkki: Lumoan -Pop up Shop

Nyt olisi pikainen pikkuputiikin vinkki loppuviikolle. LUMOAN on majoittunut Helsingin keskustan Lasipalatsin rakennukseen täksi viikoksi. Lasipalatsissahan on kaksi Pop up -tilaa, joiden sisältö vaihtuu tiuhaan tahtiin. 5.-11.marraskuuta liiketila on täynnä kauniita sävyjä, kuparia ja hopeaa sekä runomaisia, pitsikauluksisia tunikoita. Sekä ystävällistä asiakaspalvelua. Vaikka usein huudankin vahvasti räikeiden värien, retroprinttien ja maksimaalisten korujen nimeen, on tässä brändissä kuitenkin jotain koukuttavaa: Lumoan avulla minusta kuoriutuu se pöytälaatikkorunoilija, joka puskee esiin aika ajoin.

Lumoan tuotevalikoimaan kuuluu pääasiassa korut ja mekot. Pohjana kotimaiselle yritykselle olivat kuitenkin korut, jotka asiakkaat voivat suunnitella haluamallaan tekstillä. Nimikorut ovat kokeneet paluun trendien aallonharjalle, ja itsekin voisin kuvitella kantavani nimeäni hopeisessa tai kuparisessa metallilaatassa. En tosin huolisi mitään pikkusirpulaa, mutta joukossa onkin sekä siroja sekä massiivisia yksilöitä. Korujen jälkeen tuotevalikoimaan lisättiin vintagehenkisiä tunikamekot.

Kaupassa on koko viikon ajan Lumoan ystävämyynti. Tunikat ovat vähintään -50 % alennuksessa ja korut jopa -20 % ovh:sta. Tunikamalleja on muutamia, ja värejä monia monia monia. Murrettu värimaailma on kaunis. Mustaa lukuunottamatta jokaisen värin kohdalla jouduin pohtimaan, että mikähän tämä väri oikeastaan on. Itse ihastuin eniten sinapinkeltaiseen ja tummansiniseen. Kaulusmalleista omimmalta tuntui ehdottomasti ”perinteiset kaksiosaiset kaulukset”.

Kaikille pöytälaatikkokirjoittelijoille ja vintage-ihastelijoille suosittelisin tätä puljua. Miksei muillekin, sillä esimerkiksi musta tunika sopii varmasti jokaikiselle. Erityiskohderyhmäksi nostaisin raskaanaolevat naiset: itse päätin, että aion viettää mahdollisia tulevia mahapäiviäni tällaisessa tunikassa sitten joskus.

Valitettavasti kakku ja muffet ovat varmaankin jo loppuneet, 
mutta voittehan salakuljettaa omat eväät.
Henriikka 

11 kommenttia

 1. Suvi 9.11.2012

  Ihania kuvia olet ottanut <3 Kiva kun pääsit kyläilemään!! Laitathan vielä mailia tulemaan =D Terkuin, Suvi / Lumoan

  Vastaa
  • Henriikka 16.11.2012

   Kiitos Suvi teille! Pakko jakaa viesti, joka tuli heti facebookiini tämän jälkeen:

   ”Löysin blogistasi postauksen Lumoan pop up-storesta. Juoksin sinne heti ja ostin kaksi tunikaa. Noi on huippuja opettajatunikoita myös! Jee. KIITOS!”

   Vastaa
  • Suvi 19.11.2012

   =) Ihana viesti!! Kiva tosiaan että pääsit käymään. Laitathan vielä mailia siitä huivista =D Terkuin, Suvi

   Vastaa
 2. Santtu 9.11.2012

  Vautsi, noi mekot on mahtavia! Kiitti vinkistä, vaikka harmi etten oo sielä Helsingissä päin tuona aikana.

  Vastaa
  • Henriikka 16.11.2012

   Mutta kyllä näitä saa nettikaupastakin, ja varmasti tulevilta messuilta. Pidä silmäsi auki!

   Vastaa
 3. Katja 10.11.2012

  Pitsit ovat ihania :)

  Vastaa
 4. karoliina 13.11.2012

  nuo korut näyttää ihanilta! pitäisiköhän tilata äidille joululahjaksi…. =)

  Vastaa
  • Henriikka 16.11.2012

   No todellakin. Ja just kun voi itse suunnitella tekstin, se on musta tosi kiva juttu.

   Vastaa
 5. Anonymous 14.11.2012

  Oj, tosiaan täydellisiä mahapäiväkolttuja! Omalta osaltani taitaa olla jo liian myöhäistä odotella tulevan aamupahoinvoinnilla-blogisi tyylivinkkejä, kun maha on kohta jo poksahtamassa :P

  Vastaa
  • Henriikka 16.11.2012

   Oijoijoi! Mahan poksahdus, iik! Onnea kaikkeen nykyiseen ja tulevaan. Nauroin erittäin lujaa tuolle aamupahoinvoinnilla-blogille.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.