Ihan Esana

Kesällä se ei ole niin justiinsa. Hiusten seasta voi sojottaa kummallinen hiusosio, ja olkihattu voi roikkua takaraivolla. Kenkiä voi kuljettaa yhtä lailla kädessä, kuin jaloissa. Meikiksi riittää ripsiväri, jos sitäkään tarvitsee, ja baggy+baggy-vaateyhdistelmä voi hyvinkin toimia. Ei haittaa jos missaa sen ensimmäisen bussin, sillä ainahan voi odottaa seuraavaa. Eikä haittaa, jos varpaat likastuu, ei tietenkään. Se kuuluu asiaan ja kesän jälkeen vertaillaan, kenen jalkapohjat ovat kaikista karaistuneimmat. 
Ennen en osannut solmia purkkarieni nauhoja oikeaoppisesti. Onneksi kävin herttaisten työkavereideni kanssa syömässä, ja he opastivat kuinka sitoa koleesti. Tuollaiset kummalliset mötikät narujen päihin. Olisin kuulemma ollut heidän yläasteella älyttömän nolo. Minä puolestani opetin heille, mitä tarkoittaa määritelmä ”yökoulu”. Ei kuulema heidän aikanaan harrastettu sellaisia. 
Lämpö on luissa ja ytimissäni. Kesä-Esa kuittaa.
housut, kengät/kirppis, pitsipaita/Carlings, olkihattu/H&M, reppu/Fjällräven

18 kommenttia

 1. annie 26.5.2012

  Voi apua miten kaunis oot ! Ihana ihana asu, ja toi olkihattu kruunaa kaiken

  Vastaa
 2. Maija 27.5.2012

  Ihanaihanaihanaihana Henriikka! Olet niin oikeassa tuon kesäjuttusi suhteen. Ei ole niin väliä, ei ole niin justiinsa, eikä ole niin hirveä kiire. Paljain jaloin on parhainta kävellä ja kengiksi kelpaavat myös ränsistyneet varvastossut. Parhainta on kotimatkalla pysähtyä autolla bussipysäkille hetkeksi fiilistelemään kaunista maisemaa tai istahtaa ennen nukkumaanmenoa pihatuoliin kuuntelemaan käkeä ja tuoksuttelemaan vastaleikattua nurmikkoa ja kukkia.

  Vastaa
 3. Ellu-Kana 27.5.2012

  Mahtava juttu! Oon niin sama mieltä :)

  Vastaa
 4. Cecilia 27.5.2012

  Söpö asu!

  http://guabk.blogspot.com/

  Vastaa
 5. niina 27.5.2012

  näytät ihan kesältä! Just hyvä, ja purkkarit, muuta en sano.

  Vastaa
 6. julia 27.5.2012

  oo ihana kampaus ja ihana hattu<3

  Vastaa
 7. sal-ma 27.5.2012

  en kestä miten ihanalta joku voi näyttää. tästä asusta ja susta muutenkin suorastaan huokuu kesä. voih.

  Vastaa
 8. Nyrha 27.5.2012

  Ihana teksti, ihanat kuvat, ihana asu ja ihana kesä!

  Vastaa
 9. Apa 27.5.2012

  heippppa! aivan ihana tämä sinun blogi! tulee aina uskomattoman hyvälle tuuulelle lukiessa ja muutenkin. haluaisin tietää mistä noin ihanat kengät voisin löytää olen katsellut vaikka mistä mutta ei en löydä:-(

  Vastaa
  • Henriikka 3.6.2012

   Heippa, nuo mun kenkäni ovat kirpputorilta, mutta purkkareita ovat kyllä nyt kaupat täynnä. Käy kurkkaa Vagabond, Dinsko, Bianco esim. Kyllä pitäisi jostain löytyä!

   Vastaa
 10. Ida 28.5.2012

  voi kesä-esa olet mitä suloisin ilmestys!! erikoolia että sulle opetettiin oikeaoppinen tapa sitoa kengännauhat, hyvä!!! muuten olisit sit ollut tosi nolo, huh sentään. ja kuules, sinä olet yksi iso syy sille, että koetan etsiä kivoja pappafarkkuja – juuri tuommoisia pussittavia ja semmoisia, joista saa lahkeet kääräistyä. Koolit!!

  Vastaa
 11. ROOSA 28.5.2012

  Ihana kesälook! :)

  Vastaa
 12. Hosuli 29.5.2012

  Ihana kesäillan valo, oi oi.

  Vastaa
 13. eve 29.5.2012

  voi mikä hyvän mielen postaus, tarttui takuulla ruudun tällekkin puolelle. enää kolme päivää ja peruskoulu loppuu, pääsee olemaan huoleton eikä ihan niin justiinsa, ja mikä parasta, kesälomalainen ! :–)

  Vastaa
 14. veerra 29.5.2012

  Lueskelin ja selailin koko sun blogin läpi muutaman päivän aikana ja jään kyl seurailemaankin :) ihana pukeutumis- ja kirjoitustyyli sulla! Tänkin postauksen asu on niin kadehdittava… :)

  Vastaa
 15. roosaliina. 31.5.2012

  hei opeta mulle nuo solmimiset huomenna sillä omani ovat vain nolosti rusetilla…

  Vastaa
 16. Henriikka 3.6.2012

  Ihania kommentteja ihania. Näitä kommenteja tulee nykyään niin kovasti paljon, että oon luuseri vastailemaan. Haluan, että tiedätte kuinka paljon näitä juttujanne ja mielipiteitänne arvostan. Kirjoittakaa ihmeessä niin usein kun mielenne tekevi.

  Mainiota palautetta blogista, siitä olen ylpeä. Kiva että uusiakin naamoja, jei! Tervetuloa sakkiiin. Ja kesästä on niin moni samaa mieltä, jatketaan yhdessä ”ei niin justiinsa” -linjaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.