Tiedän mitä teet perjantaina.

Minä tiedän, mitä teette perjantaina: Café Mascotissa järjestetään historian ensimmäinen Luomustudio-ilta. Hehkutin Luomustudion konseptia jo pari kuukautta sitten, mutta tomaattiposse on mennyt sen jälkeen vielä hurjasti eteenpäin. Nyt eri bändeiltä akustista musiikkia tallentava ja videoiva Luomustudio järjestää kunnon iltamat. Father Simon, Wedding Crashers, Face of God, Home Junior ja Black Twing vetävät kelkkaa eteenpäin ja musisoivat klo 19.58 eteenpäin. Sisäänpääsu on hurjat 4 euroa (joka tekee alle euron per keikka! -pitkästä matikasta A). 
Sounds goooood, eh? Tätä odotellessa voitte käydä tsekkaamassa yllämainittujen ja monien muiden orkestereiden videoita Luomustudion nettisivuilta (ja lukemassa Jannen kirjoittamaa blogia samaisesta touhusta). Minä oon ihan fani.
Henriikka

6 kommenttia

 1. Anonymous 17.7.2012

  Olin menossa joka tapauksessa!

  Vastaa
 2. Helmi 17.7.2012

  Voi pylly, kun niin monet keikat on K-18..

  Vastaa
  • Henriikka 19.7.2012

   Alkoholin anniskelua olisi muutoin aika hankala toteuttaa. Positiivista on kuitenkin se, että suurin osa ihmisistä kuitenkin täyttää sen 18 ikävuotta enemmin tai myöhemmin. Odottele sinnikkäästi :-)

   Vastaa
 3. pinya 18.7.2012

  noi face of godin tyypit on niiiiiiiin kuumia!! kerran näin ne forumin edessä soittamassa ja pää käänty 360 astetta. hyvää musaa myös soittivat!

  Vastaa
  • Henriikka 19.7.2012

   360 astetta on jo aikamoinen suoritus. Olisin ehkä mieluummin halunnut nähdä sen, kuin nuo FOG:in tyypit. Vaikka aikamoisia ovat hekin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.