TOKYO:n joulumyyjäiset 2013

Nyt on joulu pärähtänyt jotenkin oikealla tunnelmalla käyntiin. Ehdin jo eilen käydä vähän jouluostoksillakin, joskaan en ostanut mitään (jouluostoksilla kiertely vain kuulostaa niin paljon ihanammalta kuin turha keskustassa marhuaminen). Torikorttelit ja Senaatintorin kuusi näyttävät niin kauniilta, että tekisi mieli käpertyä yöksi sen alle ja jäädä odottamaan auringonnousua (ja almuja).

Mutta tänään alkoivat Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun joulumyyjäiset. Viikonlopun olen poissa kaupungista, mutta ehdin juuri sopivasti Taikkiin piipahtamaan ruokatunnilla, kun myyjät avasivat tiskinsä klo 12.00.

Nämä ovat yksinkertaisesti sellaiset karkelot, joita ei kannata sivuuttaa. Laatu-hintasuhde on ihan todella hyvä, ja designia on tarjolla yli Finnish Design Shopin rajojen. Voisin ostaa kaikki joululahjaostokset täältä, mutta tunnissa en ehtinyt, kun piti hypistellä ja ihastella niin kovasti. Ja myyjiä on oikeasti paljon, toisin kuin monissa minimyyjäisissä.

Kaiken sekaan mahtui muun muassa kauniita kalentereita ja kortteja Poniklubilta, viimeisen päälle hiottua graafista suunnittelua Gabe Wong Creativelta ja kangaskasseja Sanna Turuselta. Omaan kangaskassiin päätyi erään soman jääkarhukortin lisäksi seuraavan kuvan taideteos ja betonisia kynttilänjalkoja, joiden tekijää en valitettavasti muista (kuva löytyy alta).

Myyjäiset ovat Arabianrannassa, Mediakeskus Lumeen galleriassa, jonne on suora kulku TaiKin pääovista. Tapahtumassa käy vain käteinen, mutta vieressä on pankkiautomaattikin. Tarjolla on suuri murto-osa maailman kauneudesta ja pullaa ja glögiäkin.

la 30.11. klo 10-18

su 1.12. klo 10-18

Juna kuljettaa minut nyt turvallisesti Tampereelle ja sieltä appivanhempien hellään hoivaan. Saisinko jo nukkua? Väsyttää vietävästi.

Terveisin Henriikka.

7 kommenttia

 1. riksu 1.12.2013

  Hei! Blogisi pääsi minun blogini joulukalenterin ensimmäiseen luukkuun Top 3 blogeihin.:)
  http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi/2013/12/1-luukku.html

  Vastaa
 2. Henriikka 1.12.2013

  Hei tyypit. Tästä jutusta katosi pari kommenttia blogisiirron myötä, mutta muistan vaasalaisen joka kaipasi Helsinkiin ja Satun, jonka mielestä myyjäiset olivat viikon liian ajoissa. Kiitos kaikille kommenteista! Tästä se lähtee.

  Vastaa
 3. kivisarasärö 1.12.2013

  Kynttilänjalat olivat Kivioja/Sarajärvi/Särökaari -trion valmistamia. Lisätietoja: kivisarasaro@gmail.com. :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.12.2013

   Suurkiitos! Mahtavaa. Jäikin häiritsemään, kuka tekee noin kauniita juttuja. Olisin sen kuitenkin selvittänyt ennemmin tai myöhemmin, mutta parempi ennemmin. On aina kiva tietää, kuka kodin sisustustuotteet on valmistanut.

   Vastaa
 4. Hanna 2.12.2013

  Ah, mäkin ihastuin noihin kynttilänjalkoihin, mutta höh en voinut ostaa kun ei ollut rahaa! Mulla kävi sama juttu että tekijän nimi unohtui, mutta näköjään samainen (?) henkilö on käynyt sinullekin jo vinkkaamassa, kenen tekemiä ne ovat :) Oma postaus myyjäisistä löytyy täältä: http://hannamariahh.blogspot.fi/2013/12/tokyon-joulumyyjaiset-ja-taikametsa.html

  Vastaa
  • Henriikka 2.12.2013

   Tosi kivan jutun olit sinäkin Hanna rustannut, kiitos siitä. Oli ilo lukea- Oli kyllä poikkeuksellisen hyvä tarjonta, iloitsin suuresti.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.