Koruja kaulasta korvaan

Tämän jutun tarkoitus ei ole aliarvioida lukijani askartelutaitoja, vaan herättää huomaamaan kuinka helposti vanhasta tutusta jutusta saa uuden ja erilaisen. Sitä tulee helposti sokeaksi sille, kuinka siistejä juttuja omistaa jo valmiiksi. Aina ei tarvitse ostaa uutta ja pistää vanhaa menemään- Farkuista saa farkkusortsit, t-paidasta voi leikata hihat pois.
Tällä kertaa Mic Macin timanttikaulakoru sai uuden elämän korvakoruna. Kaulakoru oli mielestäni liian kevyt kaulaan, se heilui tuulessa minne sattuu ja jotenkin tunsin muutenkin itseni räppitähdeksi sitä kaulassa kantaessani. Timantti oli kuitenkin herttainen ja päätin vääntää siitä korvakorun. Koska timantti on niin iso, ei haittaa että korviksia olisi vain yksi. Massiiviset korvakorut näyttävät usein huomattavasti näyttävämmiltä vain toisessa korvassa. Mutta jesp naurettavan yksityiskohtaiset ohjeet hih:
1. Valitse koru, josta haluat riipukset irrottaa. Kannattaa huomioida kuinka helposti ketju on irrotettavissa itse riipuksesta ja kuinka helposti riipus on siihen palautettavissa, sikälimikäli tullaan katumapäälle.
2. Ota riipus irti ketjusta. Avaa metallinen kiinnikerengas: Kynsisakset on sopivan pikkuruiset ja niiden vipuvoimalla rengas aukeaa helposti.
3. Liitä kiinnikerenkaaseen askartelukaupasta (esim. Tiimari, Sinooperi) hankittu korviksenkoukku. Allergisten on oleellista huomioida koukkujen materiaalit. Kynsisaksien muovisen pään sormienpaikkojen välissä saa kiinnikerenkaan suljettua takaisin.
VALMIS! Liian bling? Minusta aivan kiva. Korvat itsessään on kyllä jokseenkin ällöttäviä, mutta söpöjä.
-Henriikka, askartelutätinne

4 kommenttia

 1. annie 19.10.2011

  Tosi kähee ! Itse oon aivan liian kömpelö – tai sitten vaan turhan laiska – tälläsiä väsäilee. Tää sun blogis on kyl niin kiva, ihanaa et jaksat päivittää usein =)

  Vastaa
 2. katriina 19.10.2011

  ihana toi ”jokseenkin ällöttäviä, mutta söpöjä”! haaaaa! mutta sä oot söpö, etkä jokseenkin ällö.

  t.kissariina

  Vastaa
 3. Henriikka 20.10.2011

  Annie osaisit varmasti väsätä tuollaisen! Kaksi väännöstä ja siinä se. Kannattaa yrittää, jos on intoa. Nyt tulee kyllä huomenna päivän tauko hahah, oon ruotsissa.

  Ihana kata. Mitä mieltä sä oot itse korvista?

  Vastaa
 4. katriina 22.10.2011

  Korvat on ihan söpöjä ja kivoja kunhan niissä ei ole karvoja tai vaikkua!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.