SNIIKKERIKUUME TAIWANISSA

Vielä reissussa, huomenna kotiin: Kävimme eräs kaunis päivä tuossa maanherran talolla tuijottelemassa vartijoiden mahtipontista vaihtoa. Kiinnostuin kuitenkin enemmän rakennuksen ulkopuolella käynnissä olevasta tanssi-leiristä: hiphoppia, streettiä, wackingia, jazzia, breikkausta ynnä muuta ihanaa. Tuijottelin treenailevia paikallisia ja heidän releitään: Millainen katu- ja tanssimuoti täällä vallitsee ja millaisissa kengissä he tanssahtelevat katukivetyksillä?
Ja niinhän siinä sitten kävi. Inspiroituneena koreografioista ja kuluneista sniikkereistä, päätin itsekkin hankkia uudet (Mahtavaa, että täällä on kaikki hinnat noin puolikkaita Suomeen verrattuna). Suurimman vaikutuksen teki kirkkaankeltaiset, ei-niin-kovin-sirot Niket, joita on koristettu korallinsävyllä ja valkoisella.
Uudet kengät meinaa, että nyt voi uusi treenikausi alkaa.
Mielipiteitä: hienot vai karseet? (välimallin mielipidettähän ei voi olla..)
Peace, Henriikka.

3 kommenttia

 1. Satu S. 25.8.2011

  Minusta ihanat, tanssisin itekin tommosissa :)

  Vastaa
 2. julia 25.8.2011

  söpöt :-) mäkin haluaaaaan!

  BLOGISSANI LINKITÄ BLOGISI POSTAUS >>
  http://julia-angelika.blogspot.com/

  Vastaa
 3. Henriikka 26.8.2011

  Julia menee kauppaan ja hankkii :-) JEsjessss kenkäni. Hyvä Satu, jatka tanssaamista auringonlaskuun.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.