Rauhaa ja matkalaukkuja

Reissaaminen, ai että. Matkustaminen. Kun voi vaan ottaa kassin olkapäälle ja viettää muutama päivä jossain muualla. Eikä aina tarvitse olla ulkomaan mahtipontisia elämysmatkoja, kotimaa voipi olla aivan yhtä avartava ja tunnelmallinen. Eräät ihanat ystävänikin matkustivat Vammalaan, kun halusivat arjesta irtioton. Siellä oli kuulemma kaikkea upeaa. Itse olen suunnitellut ensi kesää aika vähän, mutta kuitenkin sen verran, että tiedän tekeväni monta tutkimusmatkaa Helsingin tuntemattomiin kolkkiin. 
Josko sitä pääsisi kaiken kruunuksi sitten vaikka Keravalle tai Tuusulaan saakka.
Tässä on tyyliä viikonlopulta, kun olin taas lähdössä vähän muille maille. Eräs reilimme lempipaikoista pari kesää sitten oli Marseille ja sieltä löytyi myös tuo suuri vihreä kangaskassi. Onhan se vähän holtiton, ilman taskuja ja muuta oheistuotetta, mutta se on niin helppo. Tuollainen makkara. Tunnelmakassi. Ja suuretsi iloitsin siitä, että ruskeassa palikkatakissani ei palellut lainkaan. Siitäkin huolimatta, että alin nappi on vauhdissa tipahtanut pois. Olen harkinnut vaihtavani kaikki napit. Se on kuitenkin jäänyt , sillä en tiedä millaiset napit vaihtaisin. Isot ja kultaiset? Ehkä se muuttaisi liikaa takin luonnetta. Kerroksia toivoat kirpputorin antimet, farkkuinen liivi ja alimpana postimerkki-kuvioinen ohut silkkipaita.

 Korvissa puiset peace-lätkät, vaikka kamppailen alinomaa sen kysymyksen äärellä, olenko riittävän pasifisti aktivisti hippi kantaakseni niitä?
Henriikka

laukku/Marseille, takki, liivi, paita, kengät/kirppis, pökät/Carlings, korvikset/Accessorize, reppu/Fjällräven

20 kommenttia

 1. (sulkatyttö) 8.5.2012

  Oi tämä oli puhtaasti illan kirkkain pelastus!!

  1. Olen odottanut lukemista 23 tuntia ja nyt juuri ennen nukkumaanmenoa joku sentään keksi postata tänään (te arvon Henriikka)
  2. Vihreä tunnelmakassisi on lähes samanlainen kuin omani, tosin siinä on lisävarusteena yksi tasku ja iso rinkka ja väriltään se on intiaani.
  3. Suosittelen reissua Tuusulaan, asun tässä ympäristössä ja olen ihan huikaistunut Rantatiestä! PYÖRÄILE SE LÄPI JOS TÄNNE EKSYT

  Kiitos!
  (sulkatyttö)

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Ihan supermahtava kommentti, kiitos. IHania tälläiset mihin ihmiset oikeesti panostaa. Vaikka kuolenkin häpeästä kun vastaukseni ovat olleet niin hitaanlaisia.

   Ja tuusulan pidän mielessä, varmasti tullaan sinne vielä tän vuoden puolella.

   Vastaa
 2. Tollaisen matkakassin määkin haluan! Tuohon ois helppo heittää viikonlopuksi kamppeet kun reissaa vaikka Helsinkiin. Ja haluan myös takas reilaamaan, tai edes maakuntamatkoille! : )

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Joo nimenomaan se on sellainen rentoilukassi, missä tavaroiden ei kuuluka olla niin hyvin järjestyksessä. Tsih. Kiitso!

   Vastaa
 3. niina 9.5.2012

  puiset nelireikäset napit ois mahtavuutta tossa takissa! Itse saattaisin laittaa myös niin, että kaikki napit on erilaisia (samanvärisiä kuitenkin). napit on parhaita. ikinä.

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   HEI HYVÄ IDEA. Ainakin toi puu niinku materiaalina, kun seuraavat palkat (kröm.. Jannen palkat) tulevat niin säntään nappikauppaan.

   Vastaa
 4. pinya 9.5.2012

  älä keravalle mee kuitenkaa, se ei oo hauska paikka! Mutta tuusula on ah niin ihana! suosittelen että meette tuusulanjärven rannalle esim lotta-museoon (upea!!) tai sibeliuksen mökkeihin ymsyms , siellä on upeat maastot! =)

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Oivoi mikä keravassa mättää? SIISPÄ suuntaamme Tuusulaan, siitä on tullut kovasit paljon kehuja.

   Vastaa
 5. Jemina 9.5.2012

  muistan kun kerran seikkailimme Valkeakoskella! ihan pieni kaupunki mutta yhtäkkiä siitä tulikin sen kesän parhaita päiviä.

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Valkeakoski on minun lapsuuteni lomakaupunki, kun serkut asuivat siellä. Siellä on niin superisti salapaikkoja, kunhan jaksaa etsiä.

   Vastaa
 6. pictureputtonen 9.5.2012

  Ihana asu ja näytät aina niin huipun iloiselta! :–)

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Kiitoskovasti! Minä oon tälläine hekottelija, pitäis kai joskus olla vähä vakavampikin, niin katu-uskottavuuteni voisi nousta.

   Vastaa
 7. today i 9.5.2012

  I really like this outfit, its lovely and full of personality. Monika

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Thank you today. I like it too. It’s relaxing and playful.

   Vastaa
 8. Mahtijanne 9.5.2012

  Lomalle Kristiinankaupunkiin!!

  Vastaa
 9. Anonymous 9.5.2012

  Hei, kun pariin kertaan olet puhunut intiaanityylistä, niin tässä ois linkki yhteen hiuskoristeeseen/päähineeseen ja sillä samalla sivulla on pari muutakin vaihtoehtoa. http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=4810501&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208551&parent_categoryId=204484&pageSize=20

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   TOi ON SUPER. Koska palkkapäivä? Koska palkkapäivä? Mitä mitä mitä.

   Vastaa
 10. emppu 9.5.2012

  En voi koskaan olla ihastelematta sun tyyliä ! Sun asukokonaisuudet on aina niin ihanan boheemihenkisiä (:

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Minä vaan ihastelen näitä kommentteja, aivan mieletöntä iloa saa että voi tuoda jollekkin piristystä omalla vaateväsäilyllään. Kiitos taaas kerran Emppu, älä koskaan lopeta kommentoimasta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.