Unelmien kahvihetki: voita suloinen Moccamaster

yhteistyössä Moccamaster 

IMG_2771 (kopio) 2

Rakastan kahvia. Se on tuttu juttu kaikille. Kahvin kanssa en kuitenkaan tingi laadusta. Haluan hyvää, laadukasta kahvia, kitkerän ja seisseen työpaikkakahvin jätän suosiolla kofeiiniaddikteille. Kahvittelu ei siis ole vain totuttu tapa, vaan se on tietynlainen elämäntapa. Kahvikupin kanssa aloitetaan päivä, rentoudutaan kiireisen työ- tai opiskelupäivän jälkeen, juhlistetaan viikonloppuna ja nautitaan parvekkeella päivän laskeutuessa mailleen. Kahvihetki on itselleni aina läsnäolon hetki, pysähtyminen. Joku ehkä näinä päivinä kokisi kahvitteluni mindfulness-momenteiksi, mutta itselleni riittää ajatus hetken hengähdyksestä.

Voisi ajatella, että aamuihmisenä lempikahvihetkeni olisi se joka-aamuinen. Mutta tätä pohtiessani tajusin, että parasta on yllättäinen kahvihetki omassa kodissa. Sellainen hetki, kun ollaan rauhassa kotona ja huomataan, että on kerrankin aikaa olla vaan. Sitten laitetaan kahvit tippumaan ja etsitään kaapista jotain pientä: suklaata, mansikoita, leipäjuustoa… Kahvit keitetään hartaasti, hyvästä kahvista ja kuppien äärellä oikeasti jutellaan rauhassa kuulumisia.

ykkonen IMG_2742 (kopio) 2

Meillä on turvauduttu pitkään Moccamasteriin. Ostin sen alunperin pelkästään ulkonäön vuoksi (joo, olen tällainen, eikä haittaa), vasta myöhemmin tajusin sen olevan kaikin puolin etevä myös itse kahvinkeittämisen suhteen. Laitteet valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa, aivan mainio juttu.

Meillä on ollut käytössä perinteinen hopeinen malli, mutta kiinnostava uutuus saapuu putiikkeihin elokuussa: Moccamaster Cup-one, yhden kupin kahvinkeitin. Keittimessä ei ole mitään lämpeävää alustaa ja keitin sammuu automaattisesti keitettyään kupillisen kahvia. Kupillisen voi keittää myös suoraan take away -mukiin. Olemme olleet erityytyväisiä nykyiseen malliimme, mutta kyllä tämä uusi himottelee haaveissa siintävään työhuoneeseen. En keksi sopivampaa ratkaisua unelmien duuniluukkuuni. Kaunis ja käytännöllinen. Hyvä kahvi tekee päivän kuin päivän.

kakkone

 Lopuksi se otsikon lupailema arvonta. Yksi suloinen kahvinkeitin lähtee jonkun lukijan matkaan. Voittaja saa itse valita keittimensä värin. Osallistua voi sunnuntaihin 15.6.2014 saakka jättämällä kommenttiboksiin vapaavalintaiset terveiset tai vaikka kuvauksen lempikahvihetkestä. Laitathan mukaan myös sähköpostiosoitteesi (kannattaa kirjoittaa esim. muodossa (at), jotta roskapostisysteemit eivät nappaa suoraan osoitettasi). Onnea kilpaan kaikille tasapuolisesti.

Keep calm and master your mocca.

– Henriikka

265 kommenttia

 1. Nimetön 8.6.2014

  (En osallistu arvontaan) mutta ompas söpö moccamaster <:

  Vastaa
 2. Sara Aho 8.6.2014

  Oi että, toi olis kyllä ihan mahtava mulle! Lempikahvihetkeni on nimittäin ne harvat aamut, kun saan sitä juuri tuoreeltaan keitettyä kahvia, mutta yleensä se on jo jonkin aikaa seissyttä sillä perheessä on minua reilusti aikaisemmin heräävät kahvihiiret: vanhemmat. Ja olisihan tuo ihan oivallinen niihin hetkiin, kun vaan tekee mieli kahvia. Pikakahvi kun ei millään tasolla vedä vertoja kunnon drip brew’lle!

  Vastaa
 3. Haisuvanukas 8.6.2014

  Kahvi on parasta kauniista kahvikupista, rauhassa juotuna, bebe-leivoksen kera.

  Vastaa
 4. Roosa 8.6.2014

  Kahviaddikti ilmottautuu arvontaan! Yhden kupin kahvinkeitin ois paras, normaalilla ei viitsi pelkästään itselle kahvia keitellä :)

  Vastaa
 5. Haisuvanukas 8.6.2014

  Niin ja se sähköposti oli kempautus(at)hotmail.com

  Vastaa
 6. Unessakahlaaja 8.6.2014

  Aikainen, lämmin kesäaamu ja kahvikupponen terassilla hiljaisuudessa.. <3

  neonlight_child@suomi24.fi

  Vastaa
 7. Noora 8.6.2014

  Mahtava kone yksin elelijälle! Oon saanut nauttia moccamastereista vain kylässä. noora-laine(at)hotmail.com

  Vastaa
 8. Idieh 8.6.2014

  Rakastan kahvia, kaiken kanssa ja ilman mitään! Suodatinkahvin juominen on kuitenkin nykyään vähäistä koska olen ainoa kahvinjuoja perheessämme, joten puolikkaan pannun keittäminen vain itseä varten tuntuu tuhlaukselta. Espressokoneella keittäessä kuluu toki vain omaa aikaa, joka kahviin sijoitettuna on kuin laittaisi rahaa pankkiin, mutta silti usein tekisi mieli klassista suodatinkahvia. Tuo laite tulee mullistamaan mun maailman!

  Nykyään tuntuu että monessa paikassa kahvi on korvattu kapseleilla, automaateilla ja kaiken maailman maidokkeilla, siksi arvostan suuresti pieniä paahtimoita, baristoja ja jokaista ihmistä, jotka jakavat rakkauteni tuohon mustaan kultaan.

  Nyt varmaan loppuillan soi päässä Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana :D

  Vastaa
 9. Heidi 8.6.2014

  Oo mikä ihana! :D Keitän (varsinkin lomalla) monta kertaa päivässä juuri sen yhden mukillisen kahvia, joten tuohan olisi mulle ihan mainio! :D Ulkonäkösyistä (heh) oon jonkin aikaa haaveillut myös isosta ”mokkamaisterista”, kuten äitini tapaa kutsua (vahingossa väärin). :)

  Vastaa
 10. Merppa 8.6.2014

  Ihanin kahvihetki on parhaiden ystävien kanssa, joiden kuulumiset kyllä tietää, mutta kahvin ääressä istuessa meillä on tapana vuorotellen käydä yksityiskohtaisesti läpi kaikki viime aikaiset ilot ja surut. Kahvikuppi kourassa sitä jotenkin keskittyy siihen hetkeen, niihin ystäviin. Ja vaikka ystävien kanssa kahvi maistuukin mielestäni parhaalta kyllä tuollaiselle keittimelle olisi myös käyttöä :D

  Vastaa
 11. Anna 8.6.2014

  Vielä viikko sitten olisin tuhahdellut, että kuka tarvitsee yhden kupin kattavaa kahvinkeitintä.

  Meitsi ilmeisesti. Joko sen tai termosmukin.

  Lähden aamuvuoroihin suht ripeällä aikataululla. Ehdin kuitenkin keittää joka aamuisen sumppini. Kahvinkeittimelläni joutuu keittämään vähintään kolme kuppia kerralla. Tästä lorotan lavuaariin vähintään puolitoista kuppia, sillä en a) ehdi tai b) pysty juomaan loppuja. Tilanne aiheuttaa piston sydämessäni joka kerta.

  (No, se tai liiallisesta kahvinjuonnista aiheutunut närästys…)

  Vastaa
 12. Essi 8.6.2014

  Voi vitsi mikä idea tuo! Ja ihan ehdoton yksin asustelijan keittiöön, joka mieluummin nauttii yhden kupin rauhassa kuin pannun kerralla. Tällä hetkellä kun käytössä on mutteripannu, niin monesti tulee suht kiire.

  Pitääpä tutkailla keitintä lisää!

  essihaapaniemi(at)hotmail.com

  Vastaa
 13. tanttupanttu 8.6.2014

  Kun käyn iskällä kylässä tulee juotua kahvia ihan vaan koska se tulee moccamasterilla.. Parhautta, joka kelpais omaankin kotiin!

  Vastaa
 14. Mari 8.6.2014

  Pakko osallistua arvontaan (niin söpöltä tuo näyttää). Itse en kahvinjuonnista perusta mutta poikakaverini sitäkin enemmän :) ilahtuisi varmasti ikihyviksi jos tuon saisin hänelle lahjana antaa!

  Vastaa
 15. Liisa 8.6.2014

  Oi kuinka kaunis kahvikeitin! Itsehän en kahvia (appiukon mukaan) vielä ole oppinut juomaan, mutta miekkonen nauttii sitä päivittäin minunkin edestä. Tuommoinen yhden miehen keitin olisikin loistava lahja kahvinrakastajalleni :)

  Vastaa
 16. Hanna 8.6.2014

  Ihana ihana arvonta! Tähän on nyt pakko osallistua:)

  Vastaa
 17. Tytti 8.6.2014

  Oi, meille!

  Vastaa
 18. henu 8.6.2014

  Oi miten söpö keitin !

  Huononkin kahvin saa hyvät ystävät maistumaan mitä parhaimmalta. Jopa yön yli seisseen kolmesti mikroretun kahvin saa maailmaa parantava seura maistumaan vastakeitetylle.

  henunuu(at)gmail.com

  Vastaa
 19. seela 8.6.2014

  parhain kahvi on ehdottomasti mökillä. aamuauringon lämmittäessä kesälle mökin terassille, ottaa uusimman olivian mukaan ja terassilla olevalle hetekalle istumaan. ai että. kahvi on ulkona niin hyvää!

  Vastaa
 20. lumihiutaleinen 8.6.2014

  Moi,

  mie oon tyttö täältä jostain,
  uuden kynnyksellä kas vain,
  mutta kun uuden kynnykseni ylitän,
  en kahvinkeitintä, noin ihanaa,
  keittiössäni huomaa olevan.
  Taakse vanhan kynnyksen,
  keskelle monien muistojen,
  entinen kai jää,
  siispä uusi kahvinkeitin olkoon
  nyt mun määränpää!

  Vastaa
  • lumihiutaleinen 8.6.2014

   anniinana (at) gmail . com

   Vastaa
   • lumihiutaleinen 8.6.2014

    siis osoitteeni on ;)

    Vastaa
 21. Katariina 8.6.2014

  Voi kuinka ihana! Perheemme ainoana kahvinjuojana ja Moccamaster-kahvin rakastajana tämä olisi ihan täydellinen :)

  Vastaa
 22. Iiris 8.6.2014

  Ehdottomasti paras kahvihetki olisi hidas ja kiireetön kesäaamu päivän Hesarin ja jonkun mahtavan herkkuleivän kanssa.
  Mukana menossa olisi tietysti kahviaddikti poikaystäväni :)

  Vastaa
 23. Titi 8.6.2014

  Lempi kahvihetkeni on hyvin keitetyn kahvin ja hyvän seuran voittamaton combo. Yllättävät kahvihetket opiskelupäivän keskellä ovat mainio piristys päivään. Tuo laite vaikuttaa unelmalle, sillä yksineläjänä tulee usein juotua vain kuppi kerrallaan.

  titireijonen(at)gmail.com

  Vastaa
 24. Rita 8.6.2014

  Jokainen kuppi kahvia on juhlahetki!

  Onnea arvontaan -kaikille!

  Vastaa
 25. Veera 8.6.2014

  NOJUU, aika siisti! Yks kiva kahvihetki on kans aamuvarhain take awayn kanssa käpötellessä eteenpäin.

  Vastaa
 26. Gemma 8.6.2014

  Yhden kupin kahvinkeitin, vau! Ihan mahtava keksinto! Normi keittimellä on niin tylsä keitellä juurikin sitä yhtä kuppia ja monesti jää sitten kokonaan keittämättä. Toi olis ihan mahtava lisä mun yhden hengen talouteen! :)

  Vastaa
 27. mirkkumol 8.6.2014

  kahvia en juo, mutta on toi sen verran törkeen hieno, että pakko osallistua arvontaan. aijjai, kelpais kavereita pyytää kahveelle, jos ois noin pähee masiina. fanitan niin mokkamastereita, kuulemma niillä tulee parasta kahvia ! ( :

  Vastaa
 28. Anni 8.6.2014

  Mulla ei ole kahvinkeitintä, kun ei kahvia tule niin usein juotua. Mutta tuollainen olisi juuri kätevä tuon yhden kupillisen keittomäärän vuoksi! Toivottavasti onni osuu kohdalle :)

  Vastaa
 29. Anne 8.6.2014

  Ihana keitin. Tollanen olisi hauska. Aamu-ja päiväkahvit ehdottomasti pitää saada. annelaukkanen09@hotmail.com

  Vastaa
 30. Sofia 8.6.2014

  Ilman aamukahvia ei silmät aukea:)

  Vastaa
 31. Hanna 8.6.2014

  Oi, tarvitsisin juuri tuollaisen yhden kupin keittimen!

  Vastaa
 32. viivi 8.6.2014

  oi, tollanen ois niin söpö! ja tarpeellinen.

  Vastaa
 33. minski 8.6.2014

  Oujee tuon mä haluan! :D

  Vastaa
 34. AnniP 8.6.2014

  Oi jos en tuota masiinaa näin arpajaisissa voita niin saatanpa ostaa ihan sitten kaupasta :) kylläpä tois aamukahveiluun luksusta, vaikka kyllä jo oloni onnelliseksi tunnenkin aina parvekkeella istuessani…

  T. anni.pollanen(at)gmail.com

  Vastaa
 35. Lotta 8.6.2014

  Pieneen keittiööni tuollainen keitin sopisi mainiosti! En ole aiemmin kommentoinut blogiisi, mutta nyt luettuani useita postauksia ajattelin tehdä sen. Kiitos ihanasta blogistasi, joka tarjoaa inspiraatiota myöskin second Hand-vaatteita rakastavalle. :)

  Vastaa
 36. Anna Sofia 8.6.2014

  Oi vitsit, tää olisi täydellinen kahvinkeitin mun mummolle, jonka oma yhden kupin keitin juuri meni rikki, eikä näitä pikkukeittimiä enää tahdo löytyä mistään, pitääkin vinkata. :) Mutta niin, parhaita kahvihetkiä on kyllä sellaiset, joita vietetään juurikin mummon kanssa: ihastellaan ikkunalaudan pelargonioita ja syödään hannatädinkakkuja. :)

  Vastaa
 37. Ira 8.6.2014

  Voii että on kyllä kaunis kahvinkeitin! Vaikka olen kahvinjuonnissa aika alkutekijöissä, olisi varmaan vielä kivempaa keitellä kahvit kunnollisilla vehkeillä! (niinkuin isäukkoni sanoisi)

  ira.pollanen(at)hotmail.com

  Vastaa
 38. Iiiris 8.6.2014

  Osallistun arvontaan! Vaikuttaa niin kätsyltä että saatanpa vaikka tähän kaksihenkiseen talouteemme tuollaisen hankkia vaikka ei arpaonni tällä kertaa suosisikaan!:) ps. Sulla on aivan mahtavan ihana blogi ja upea tyyli!!

  Vastaa
 39. Tiina 8.6.2014

  En oo kyllä koskaan voittanu mitään, mutta tää ois kyllä niin huippu masiina että pakkohan on edes yrittää! :)

  Vastaa
 40. Laura 8.6.2014

  Eikä! Tuollainen olisi aivan täydellinen avomiehelleni, joka rakastaa hyvää kahvia! Itse en juo kahvia ollenkaan, eikä meille sitten ole vielä kotiutunut sellaista oikeaa kahvinkeitintä, vaan mies joutuu tyytymään pikakahviin, joka ei ilmeisesti kovinkaan maukasta ole. :D Tuollainen yhden kupin keitin sopisi siis juuri passelisti meidän keittiöön. :)

  Vastaa
 41. ada 8.6.2014

  Sä osaat tehdä nää yhteistyö/”mainos”postauksetkin niin tyylillä! Joissain blogeissa jää halpa maku, että bloggaaja tekisi sitä vain tavaran toivossa. Sä osaat valita mihin lähet mukaan ja viet sen nätisti loppuun asti, tykkään! Tykkään myös kahvista ja takeaway-mukeista.

  ada.segerstam(a)gmail.com

  Vastaa
  • Henriikka 10.6.2014

   KIITOS ihan tosi paljon. Et tiedäkään, kuinka paljon tuollainen kommentti merkkaa.

   Vastaa
 42. heartbeat 8.6.2014

  Aamu käynnistyy aina kahvilla:) Tuollainen olisikin ideaali aamun kahvihetkiin, kun kukaan muu ei tässä taloudessa juo kahvia!

  Vastaa
 43. AINO 8.6.2014

  Voih, kyllä kelpaisi tuo vihreä mokkamestari. Ensimmäiseen omaan kotiin muutto alkaa olla edessä, ja vaikka kahvinkeitin on se pakollinen varuste, en ole koskaan innostunut kahvinjuonnista yksin. Ellei sitä tuoda vastakeitettynä eteeni maitovaahdon kera jossain kivassa kahvilassa. Luulen että tuollainen yhden kupillisen taktiikka voisi sopia meikäläiselle, kun elimistöni näin vanhetessaan alkaa kaivata kofeiinia yhä enemmän jos yöunet ovat jääneet vähälle. Ja muutenkin, äidin siiven alta pois pyrähtäminen on kallista puuhaa jo itsessään, joten olisi aika päheetä esitellä tuommoista keitintä kamuille kaiken halvan roinan keskellä! :D

  Vastaa
 44. Elena 8.6.2014

  Tuolla mä keittäisin aamukahvit mun miekkoselleni!i

  Vastaa
 45. Nimetön 8.6.2014

  Ihanan näköinen kahvihetki! el-da(at)hotmail.fi

  Vastaa
 46. Anni 8.6.2014

  Oih, ihana kahvinkeitin! Osallistun arvontaan. Paras kahvihetki on äidin kanssa mökin terassilla, lämpimänä kesäaamuna. Linnut laulaa, koira lämmittää varpaita ja kahvikuppi sormia (ja sielua). :) anelmak(at)utu.fi

  Vastaa
 47. Nina 9.6.2014

  Osallistun kisaan. Antaisin voittaessani tuollaisen soman valkoisen keittimen kahvinjuoja puolisolleni :)

  Vastaa
 48. Annika 9.6.2014

  Päikkäreiden jälkeen. Voi himskatti sitä oloa kun ei ole kiirettä mihinkään ja on juuri herännyt sateisena päivänä nokosilta ja mies tuo lämpimän maitokahvin sohvan viereen. Herätä kahvin tuoksuun juuri päikkäreitten jälkeen on parasta mitä tiedän. Taitaa olla mieskin oppinut tämän sillä nykyään sohvan viereisellä seinällä meillä lukee ”but first, coffee”.

  Vastaa
 49. Eve 9.6.2014

  Lempparikahvihetki on ehdottomasti mustaa kahvia kiireettömänä kesäaamuna nurmikolla, mahdollisimman suuresta mukista (ettei ehdi jäähtyä, heh) ! :)

  eveliina.ryynanen (at) hotmail.com

  Vastaa
 50. Anni 9.6.2014

  voihan juku mikä arvonta. kahvittelut ovat minulle arjen juhlahetkiä, minusta on ihanaa aloittaa aamu rauhassa kahvia juoden ja lehtiä lukien. ajattelen, että aina on varaa käydä kahvilla, vaikka olisi kuinka peeaa :)

  Vastaa
 51. Birgitta 9.6.2014

  Uujea, tarvitsen tällaisen ihka ensimmäiseen opiskelijakämppääni!

  Vastaa
 52. nina 9.6.2014

  Ihana keitin:) Mulla ei olekaan oikeaa keitintä niin ois makia. Kahvi ei oo mulle pitkin päivää (tai edes joka päivä) juotava pakollisuus, vaan juon silloin kun oikeesti tekee mieli. Ja en halua tulla ihan kahviaddiktiksi nii pitää pitää joku raja;)

  Vastaa
 53. Iida 9.6.2014

  Tällainen olisi aivan mun juttu! Rakastan kahvia, mutten raaski juuri koskaan keittää sitä vain itselleni. Kapselikeittimet on mun mielestä vihoviimeinen keksintö, kahvi juodaan mustana ja tuoreena! Kahvi on turhankin harvinaista herkkua, sitä juodaan vain vieraiden kanssa. Moccamaster löytyy perintönä lapsuudenkodista, päivittäisin sen ilomielin sinkulle käytännöllisempään yhden kupin keittimeen. Vielä hienompaa olisi, jos keitintä löytyisi punaisena, niin, että se sopisi hyvin yhteen muiden kodinkoneiden kanssa.

  Vastaa
 54. lisah 9.6.2014

  Monet on kuvailleet täällä hitaita, kesäisiä kahvihetkiä mutta jos arpaonni suosisi, niin tämä keitin pelastaisi juuri ne kiireiset aamut kun kahvi kädessä juostaan ratikkaan! ;)

  Vastaa
 55. Annita 9.6.2014

  Ihan huippu! Meillä on semmoinen taviskahvinkeitin ja sillä on ihan supervaikea keittää pientä määrää kahvia (varsin kun yleensä olen ainut kahvinjuoja tässä taloudessa). Tommonen olis ihan hurjan kätevä! Mukana arvonnassa siis! :D

  Vastaa
 56. tinttiti 9.6.2014

  Kotona en kahvia juurikaan juo, mutta mummolassa mummun kanssa nautin hetkistä kahvin kanssa. Hänen kanssaan kahvia olen oppinut juomaankin.
  kamakol(at)utu.fi

  Vastaa
 57. Henna 9.6.2014

  En tykkää kahvista ja oon yleensä varsin ylpeä siitä. Mutta sitten kun käyn täällä katsomassa kuvia idyllisistä kahvihetkistä ja tyylikkäistä takeaway mukeista niin vähän alkaa kirpaisemaan. Joskus vannoin että minun kämppääni ei keittimellä ole asiaa, mutta olosuhteiden pakosta joudun mokomaa masiinaa keittiössäni katselemaan. Olisihan se kiva saada tommoinen yhden kupin käytännöllinen vehje tilalle :)
  hennez_93(at)luukku.con

  Vastaa
 58. Timotei 9.6.2014

  Tuo olis niin huippukätevä :) Tavallinen master meiltä löytyykin!

  Vastaa
 59. myrtsi 9.6.2014

  kahvihetki on paras aamulla, kun silmät on vielä puoliksi kiinni. tietää, että pitää lähteä johonkin, mutta ei tarvitse vielä pitää kiirettä ja voi hörppiä kahvia rauhassa, samalla kun vaikkapa lukee blogeja. ah että!

  Vastaa
 60. Anu 9.6.2014

  Ompa ihana! Tuo olisi kiva yllätys isännälle, kun itse en juo kahvia. Meilläkin on tavallinen master ja välillä se tuntuu turhalta sillä keittää yhtä kuppia kahvia.

  Vastaa
 61. Reeta 9.6.2014

  Lempikahvihetki on joka aamu, kun ihana tuleva mieheni on keittänyt kahvit valmiiksi <3 Vähiten tykkään taas siitä kahvihetkestä, kun vain minä haluaisin iltapäiväkahvin, mutten jaksaisi yhden kupin vuoksi täyttää isoa rotiskokeitintä. Tuolloin ryhdyn toimeen aina liian myöhään, vasta kahvipäänsäryn "yllättäessä".

  Vastaa
 62. Henna 9.6.2014

  Olen juuri lähdössä mökille ja ihanan mökkipäivän kruunaa kuppi hyvää kahvia auringossa tai sateen ropistessa. Siispä käyn arvontaan myös minä. :)

  Vastaa
 63. Tilla 9.6.2014

  Yhden kupin keitin!! Meillä arkisin keitetään vain yhtä kuppia, ensin mies töihin lähtiessään ja minä sitten kun heräilen (4 lapsen äitinä ei ole oikein aikaakaan kuin sille yhdelle kupille, grin). Tänä aamuna sain juoda kupposeni vielä rauhassakin kun lapset nukkuivat vielä kun nousin kahvia keittelemään. Olisipas käytännöllinen ratkaisu tuollainen keitin tähän meidän arkeen!

  Vastaa
 64. jutska! 9.6.2014

  ihana arvonta! päiväkahvia ei voita mikään!

  Vastaa
 65. arja A 9.6.2014

  aamukahvit mökin portailla !!!

  Vastaa
 66. daniel 9.6.2014

  tauko työpäivän aikana kahvikupin kanssa!!! ei voita mikään!

  Vastaa
 67. Sanis 9.6.2014

  Opettelin viime talvena pois kahviaddiktiosta ja nyt kahvin juonti onkin minulle puhdasta nautiskelua. Mielestäni parasta on kiireetön kahvihetki vaikkapa suklaan tai vaniljajäätelön kera. Taustalla soi rauhallinen musiikki tai on vain hiljaista.
  Olen tämän kodin ainut kahvinjuoja ja lisäksi pidän kauniista esineistä, joten tuo suloinen Moccamaster olisi täydellinen!

  Vastaa
 68. Kaisa 9.6.2014

  Ompas hauskannäköinen. En ole kovin suuri moccamaster-fani, koska se tavallinen versio keittää makuuni liian kuumaa kahvia, mutta tuossa kun ei ole kuumentavaa alustaa, niin voisin palata mocciksen ystäväksi! T. kaisa.kahra(at)gmail.com

  Vastaa
 69. RipRap 9.6.2014

  Hauska idea, varsinkin tälleen vähän kahvia juovalle kuten minä.

  Vastaa
 70. Jemina 9.6.2014

  Mukana! Arpaonnea itselleni, mikään ei olisi parempi just nyt kuin yhden kupin keitin.

  Vastaa
 71. julie 9.6.2014

  Kahvi on enemmän kuin kahvi. Tai miten sen sanoisi. Osaan hyvin kuvitella mitä tarkoitat kahvihetkilläsi. Nimittäin ajattelen juuri samoin. Kahvihetki on ainutlaatuinen, sillä siinä on oikeasti lupa ja melkein velvollisuuskin pysähtyä. Kahvin jäähtyminen juotavaksi on hetki, jolloin saa nauttia juoman tuoksusta, olla oikeasti läsnä. Minä, me. Ja hyvä kaffi! :-)

  Vastaa
 72. salla 9.6.2014

  Paras kahvihetki on kiireettöminä aamuina suklaan kera. :)

  Vastaa
 73. Marie 9.6.2014

  Voi että, mullakin pitkään ollut käytössä moccamaster mutta nyt se lähtee poikaystävän mukana uuteen kotiin enkä pääse nauttimaan sen keittämistä kahveista aamuisin. Tähän talouteen oisi uusi moccamaster siis erityisen tervetullut! :) mariee121(at)hotmail.com

  Vastaa
 74. Vaahteran 9.6.2014

  Ennen aamukahvihetki oli minulle ”se juttu”, mutta nykyään olen huomannut Iltapäiväkahvin ihanuuden. Tulee pitkän päivän jälkeen kotiin, sitten vain kahvi porisemaan ja seuraksi pari palaa tummaa suklaata… Vaahteranätgmail.com

  Vastaa
 75. Laurs 9.6.2014

  Juon kahvia melko vähän – koska en osaa keittää yhtä tai kahta kuppia kahvia, vaan aina tulee liikaa keitetyksi :D Parhaalta kahvi maistuu juhlissa. Ihanien ihmisten ympäröimänä, kun kahvikuppeihin on katettu kahviliinat ja kunnon kahvikupeissa killuu oikeat hopealusikat. Seurana tietenkin pala kakkua ;)

  Vastaa
 76. Matilda 9.6.2014

  Aivan ihana kahvinkeitin!

  Vastaa
 77. Tiia 9.6.2014

  Voi että mikä söpis! Joka aamu vaahdotan maidon ja jokainen aamu lähtee käyntiin vasta juotuani kupposen kahvia tai parikin. Kaunis kuppi kulloisenkin mielialan mukaan ja se hetki, kun ottaa ensimmäisen siemauksen. Aah se vain on niin ihana hetki se. <3

  Vastaa
 78. Nimetön 9.6.2014

  Aamukahvi varmaan se paras kahvi! Muuten mä oon kuin takamukseen ammuttu karhu.

  Vastaa
 79. NennaM 9.6.2014

  Voi että miten suloinen laite! Tämä olisi niin mahtava voittaa :) Näin sinkkuna elävälle oikea unelma :P
  mmyheartishere@gmail.com

  Vastaa
 80. verna 9.6.2014

  tarvitsen mini mocan elämääni!

  Vastaa
 81. Ee 9.6.2014

  Jeejee, osallistun arvontaan! Kuulostaa kyllä niin kätevältä tuo uusi moccamaster! :)

  Vastaa
 82. Niina 9.6.2014

  Ihana söpö keitin! Arvonnassa mukana!

  Vastaa
 83. Ajatarr 9.6.2014

  Voi kuinka söpö!

  Lempi kahvihetki taitaa olla se, kun harvoin rakkaan kanssa saadaa heräillä samaan aikaan auringonpaisteeseen ikkunan raosta ja iloisiin linnun lurituksiin, kun puoliunessa nenääni alkaa jo tulvimaan keittymässä oleva tuore kahvi, pieni porina, lämmin kainalo.. Pian saan kahvin lempi Muumi-mukista sänkyyn ja toisen nauttijan myös seuraan, ei ole mitään parempaa :)

  Vastaa
 84. Leena 9.6.2014

  onpa ihana pieni moccamaster!! pakko saada! *_*

  Vastaa
 85. Nonnuska 9.6.2014

  Oih, aivan ihanan syötävän söpis tuo moccamasteri!! Sopis niin hyvin meidänkin keittiötä sulostuttamaan. Ilman kahvia elämä olisi niin paljon tylsempää ja vähemmän nautinnollista.Vähintään kaksi kuppia päivässä pitää tämän naisen nauravaisena! :) nonnalarissa (at)hotmail.com

  Vastaa
 86. Laituri, kesäpäivä,kuppi kahvia js annos vaniljajädeä ja mansikoita :)

  Vastaa
 87. Riikka 9.6.2014

  Mainioin kahvinkeitin ikinä!:)) Kahvi on rakkaus – sen äärellä on tosiaankin hyvä viettää aikaa ystävien kesken tai rauhoittuakseen yksinään. Tämä olisi oiva minulle – hammaslääkisopiskelijalle, joka kuluttaa liikaa rahaa yliopiston kahviloihin kun kahvihammasta alkaa kolottaa ;)

  Vastaa
 88. Roosa 9.6.2014

  Oi mikä keksintö! Poikaystäväni on vannoutunut Mokka Masterin käyttäjä. Meillä kahvia ei juo muuta, kuin tuo mieheke, joten iso kahvinkeitin on kovemmassa käytössä aika harvoin. Ihana, ihana!

  roosa.hei (at) hotmail.com

  Vastaa
 89. tuovituulia 9.6.2014

  Hei Henriikka! Kiitos, että jaat vaatekokeilujasi, aamukahvihetkiäsi ja ajatuksiasi meidän kanssamme. Olet ainutlaatuinen! Keitin sopisi täydellisesti yksiöni keittokomeroon. Pidän peukkuja itsekkäästi itselleni.

  Vastaa
 90. Petra 9.6.2014

  Kahvihetki on oikein onnistunut utuisina kesäaamuina lintujen laulaessa maitokahvia nauttien.

  petra.portaala(at)hotmail.com

  Vastaa
 91. Riikka 9.6.2014

  Oi meidän kahvinkeitin on ainakin 8 vuotta vanha, joten toivottavasti onni suosii meitä! :)

  Vastaa
 92. Kaisku 9.6.2014

  Mulla tällä hetkellä käytössä täällä pikkuruisessa yksiössä espressopannu just sen takia et sillä saa sen yhden kupin keitettyä. Tuo olisi siis ihan täydellinen! Ihana! kaisareeta.nevala(at)gmail.com

  Vastaa
 93. Marie 9.6.2014

  No jo on sitten kerrassaan söpö kahvinkeitin!

  Ehdottomasti paras kahvihetki on kiireettöminä ja hiljaisina aamuina.

  Vastaa
 94. Maiju 9.6.2014

  Voi että miten ihana tuo! Tolla tulis aamun kahvihetkistä kyllä pysyvää luksusta aika varmasti.

  maiju.teravainen(at)luukku.com

  Vastaa
 95. kukka 9.6.2014

  Voi, toi ois unelma!
  kukkamaaria_88(at)netti.fi

  Vastaa
 96. Minna P 9.6.2014

  Kyllä olisi näppärä keitin! Ja tulisi tarpeeseen. Aamukahvi on se paras kahvi :)

  Vastaa
 97. Heko 9.6.2014

  Vuos sitten en juonu kahvia suurin piirtein ollenkaan, sitten aloitin työt kotihoidossa. Jokaikinen yksinäinen vanhus keittää kahvit työn loputtua ja jutellaan kaikkia hauskoja juttua kahvin lomassa. Ensimmäisen kuukauden aikana sanoin aina että tee tai mehu ois parempi, mutta loppujen lopuksi luovutin ja aloin juomaan kahvia (: Nykyään juon kahvia joka päivä ja se on päivän paras hetki! Aamupala, sanomalehti ja kahvi maidolla niin työpäiväkin alkaa kullostaa kivalta (: Oon just muuttamassa omaan kämppään, joten omalle keittimelle ois käyttöä (:
  hellu.ollila(at)hotmail.com

  Vastaa
 98. Xeve 9.6.2014

  Kahvihullu ilmottautuu mukaan arvontaan! :)

  xeve(at)hotmail.fi

  Vastaa
 99. emmis 9.6.2014

  Kertakaikkisen mainio vehje tämä! Paras kahvihetki on uudessa kodissa ennen aikaista aamuvuoroa, kun tuntuu että kaupunki yhä nukkuu.

  Vastaa
 100. JohannaL 9.6.2014

  Onpa hauska kahvinkeitin, mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 101. marianna 9.6.2014

  Paras kahvihetki näin kesällä on ehkä viideltä aamulla. Työpäivä edessä, mutta hetki aikaa ottaa iisisti ja toisaalta psyykata itteään töitä varten. Täytyy kyllä myöntää, että jokainen rauhallinen kahvihetki on ihana. (Töissäkin, kun tauon voi käyttää vain istumiseen, ihmettelemiseen ja kahviin.)

  Ylisöpö moccamaster olis omiaan ennen töitä ja syksyllä sitten ennen koulua. Onko näitä jo myynnissä vai tulossa myyntiin vasta? Harkinnan alle voisi oston laittaa.

  Vastaa
  • Henriikka 10.6.2014

   Heippahei, elokuussa tulevat myyntiin! Eivät siis ole vielä kaupan, mutta tulossa. Joululahjalistalle katsos viimeistään.

   Vastaa
 102. Katty 9.6.2014

  Voooe ku lutunen! Poikaystävä on haaveillut kahvinkeittimestä, mutta muut kanssa-asujat kun eivät kahvia juo, ei hän ole raaskinut sitä ostaa. Siksipä olisi täydellinen tuo yhden kupin keitin!

  Vastaa
 103. Kariina 9.6.2014

  ÄÄ kuinka suloinen keitin ja tarkemmin ajateltuna todella käytännöllinen.
  Kahvi maistuu parhaalta aina kun olemme ystäväni kanssa kahvilla. Kiertelemme paikkakuntamme eri kahviloita ja vaihdetaan viikkojen kuulumisia aina pari kertaa kuukaudessa. Tietenkin loistava kakkupala kruunaa kahvin maun ja toisinpäin!

  Vastaa
 104. Jenni 9.6.2014

  Lemppari kahvihetkiä ovat ne kun saan kavereille hymyt kasvoile keittettyä heille vähän kaffea ja laittamalla tarjottavaa. :)

  Vastaa
 105. Anna 9.6.2014

  Ooi, mahtavaa! Tuollainen tulisi nyt varsin tarpeeseen, kun edellinen pämähti juuri sopivasti rikki.

  Vastaa
 106. Tanja 9.6.2014

  Haluaisin osallistua arvontaan :) Kahvitteluun liittyviä muistoja ei nyt muistu mieleen, mutta vähän aikaa sitten näin unta, että tunkeuduimme ystävieni kanssa kotiisi (???). Toisin kuin olisi voinut kuvitella, et kuitenkaan suuttunut meille, vaan opetit kuinka tehdä omat kengät :) Aamulla herätessäni en osannut kuin nauraa itselleni!

  Ps. Ei tarvitse pelätä, minulla ei ole aikomustakaan lähestyä kotiasi hereillä ollessani ;)

  Vastaa
 107. jensu 9.6.2014

  Onpa soma kahvinkeitin! Minulla on myös Moccamaster, se perinteinen malli vaaleanpunaisena. Asun kuitenkin yksin, joten tällainen yhden hengen pienempi keitin olisi näpppärä.

  Lempikahvihetkeni on ehdottomasti aamuisin. Tykkään rauhallisista aamuista, joihin yleensä on mahdollisuus vain viikonloppuisin. Silloin saatan juoda kaksikin isoa kuppia kahvia uutisia ja blogeja lukien ja aamupalasta nauttien. Arkenakin pyrin heräämään tarpeeksi ajoissa, jotta aamupala- ja kahvihetkeni olisi rentouttava ennen töihin lähtöä.

  Vastaa
 108. Kaaren 9.6.2014

  Voi miten söpö, värissä kuin värissä:)

  Vastaa
 109. viivi 9.6.2014

  Ihana! Parhaat kahvihetket on viikonloppuisin, kun kupin joutuaan huomaa ettei tarvikaan kiirehtiä minnekään niin että voi keittää vielä toiset kahvit. Ja vanhempien (pohjattoman jääkaapin) luona vielä parempi! Lomilla, kun koko perhe on kotona, tämä tyttö istuu aamukahvilla lähes lounasaikaan asti, kahviseura vain vaihtuu sitä mukaa kun muu perhe herää. :)

  Vastaa
 110. IirisS 9.6.2014

  Itse tiputan leipäjuustopalan suoraan kahviin sekaan, lämmennyt narskuva pala on kiva kalastella lusikalla suuhun (–: Arvontaan osallistuisin, onpa suloinen vehje!

  Vastaa
 111. helikaa 9.6.2014

  Hyvää juhannusta ja osallistun kahvinkeittimen arvontaan.

  Vastaa
 112. annip 9.6.2014

  Joku siinä on, että kahvikoneen täytyy olla Moccamaster. Se on ensimmäinen asia, mikä tulee kodin mitä-kodinkoneita-tarvitsen listaan.

  Miksi? Koska kahvin äärellä voi pysähtyä. Koska valkoista moccamasteria on kiva katsella nostalgisesti, kun se pudottelee täydellistä koostumusta vedestä ja puruista.

  Vastaa
 113. Helma 9.6.2014

  Ihan kliseehän tämä on, mutta kiireetön viikonloppuaamu ja kahvi toimii parhaiten. Onpa söpis Moccamaster!

  Vastaa
 114. Rukiinen 9.6.2014

  Tuollainen yhden kupin kahvinkeitin olis kyllä kätevä! Nykyisellä kahvinkeittimelläni kun vaihtoehtona on joko keittää kaksi kupillista huonoa kahvia (ja irvistellä juodessa) tai kolme kupillista ihan siedettävää kahvia (ja juoda kahvia yli oman tarpeen, koska eihän sitä nyt raaski heittää viemäriinkään).

  mkkivija (ät) student.jyu.fi

  Vastaa
 115. Susanna 9.6.2014

  Oijoi, tuo olisi JUURI SE kahvinkeitin, joka kuuluisi tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni täydellisesti! Olen vuosia haaveillut Mocca Masterista (siitä kaikkein perinteisimmästä), mutta se on auttamattomasti liian iso. Asutaan poikaystävän kanssa pienen pienessä yksiössä ja ”keittiön” laskutila on hyvin rajallinen. Lisäksi poikaystävä lopetti kahvinjuonnin kokonaan (kuka hullu tekee niin?!), joten tuo yhden kupillisen keittävä keitin olisi kaikin puolin täydellinen! Vaikka en ehkä silti malttaisi heittää pois pitkään palvellutta kahvinkeitintä, joka on ”Made in W. Germany” ja jonka nappasin mukaani lapsuudenkotini autotallista/varastosta sieltä muuttaessani…

  Vastaa
 116. mary 9.6.2014

  Parasta kahvia on kotikotona. Ja luulen sen johtuvan ihan vaan siitä, että siellä kahvimaitoa ei tarvitse kaataa purkista vaan sen saa suoraan tankista ja omista lehmistä :) jännä juttu mutta kotona kahvi maistuu aina paremmalta!

  Vastaa
 117. W 9.6.2014

  Paras kahvihetki on sunnuntaiaamuna kun aurinkon paistaa ikkunasta sisään ja on aikaa lukea lehteä ja siemailla rauhassa hyvää kahvia. Jos voittaisin arvonnan ottaisin mieluiten mustan kahvikoneen ((:

  Vastaa
 118. Luru 9.6.2014

  Mun tuleva kahvinkeitin. :)

  Vastaa
 119. empsiis 9.6.2014

  paras kahvihetki on kiireetön aamukahvin juonti :) ihana keitin!

  Vastaa
 120. Kettuliina 9.6.2014

  Liian söpö kahvinkeittimeksi! Paras kahvihetki on iltapäiväkahvi kanelipullan kanssa! :P

  Vastaa
 121. pex 9.6.2014

  aamukahvi aamutvn kera :)

  Vastaa
 122. ikuus 9.6.2014

  Parhaat kahvihetket ovat kiireettömiä, joskus yksin, mutta mieluusti parhaassa seurassa :)

  Vastaa
 123. Sofi 9.6.2014

  Ihaninta on herätä vastakeitetyn kahvin tuoksuun. Omalla ennen kolmeakymppiä listalla keikkuukin ajastimella toimiva kahvinkeitin. Mutta kyllä tämä yhden kupin kapistuskin aika veikeä olisi!

  Vastaa
 124. Nimetön 9.6.2014

  Sitten jos en voita, niin käyn lohdutukseksi ostamassa miljoona kuppia porhojen Roberts Coffee Latteja jotka juon mielenosoituksellisesti auringonpaahteessa ketjuun . Toivotaan mulle arpaonnea ettei pennoset tuhlaannu enkä saa kofeiinimyrkytystä. Paras kahvihetki on aamulla kiireessä, tulee tosi aikuinen ja tärkeä olo :D

  Vastaa
 125. Emmi 9.6.2014

  nimi unohtu.

  Vastaa
 126. alexandra 10.6.2014

  alkoipa tehdä mieli leipäjuustoa:———-) siinäpä minun vapaavalintaiset terkut hihi eli osallistun arvontaan!

  Vastaa
 127. maisa 10.6.2014

  kiva palkinto varmasti käyttöä löytyisi.

  Vastaa
 128. Katri 10.6.2014

  Tuollainen söpöliini olisi täydellinen muutettuani juuri niukasti yli kahdenkymmenen neliön vanhan kivitalon yksiöön aloittamaan kaikkea alusta.

  Vastaa
  • Henriikka 10.6.2014

   Jos ”aloittamaan kaikkea alusta” on oikeastikin niin melankolisen haikeaa, kuin se korviini kuulostaa, niin paljon tsemppiä uudelle alulle.

   Vastaa
 129. Paju 10.6.2014

  Aloitin aamuni kahvikupin äärellä lukemalla tämän postauksen. Omasta mielestäni päivän ensimmäinen kuppi on paras! Tuo keitin kuulostaa kyllä oikein sopivalta myös omaan käyttööni :-)

  Vastaa
 130. Elisa 10.6.2014

  Rauhalliset viikonloppuaamut tummapaahdon ja aamiaisen kera – nautittuna kiireettömästi itsekseni. Parhautta!

  Vastaa
 131. halfapiia 10.6.2014

  Kappasta! Just meni vanha ja uskollinen Batman-kahvinkeitin rikki. Sen jälkeen parhaat kahvit on olleet viikonloppu aamujen puuhellalla keitetyt pannukahvit. Mutta arki-minä ottaisi kyllä kahvimestarin ilolla vastaan!

  Vastaa
 132. ristae. 10.6.2014

  Tuollainen pikkukeitin olisi kyllä ihana päivystyskämppään.<3 Kiitos Henriikka hyvänmielen blogistasi.

  Vastaa
 133. Manna Maisema 10.6.2014

  Perheessämme on vuosikymmenien ajan ollut moccamaster kahvinkeitin ja se keittää parhaimmat kahvit oikeassa lämpötilassa, kestävä ja hintansa väärti.

  Jos onni potkaisee arvonnassa, lahjoittaisin keittimen yksin asuvalle äidilleni joka rakastaa rauhallisia kahvihetkiä ja arvostaa hyvää ja laadukasta kahvia !

  Kiitos ihanasta ja piristävästä blogista.

  Vastaa
 134. Rombo 10.6.2014

  Tuollainen yhden kupin keitin olisi ihan loistava, kun teen töitä kotona ja keitän itselleni kahvikupillisen vähän väliä.

  rombox(at)hotmail.fi

  Vastaa
 135. Katja 10.6.2014

  Veljen luona kyläillessä täytyy aamukahvi käydä koruttomasti kioskilta, koska hänellä ei ole kahvia /keitintä, joten tuohan olisi näppärä myös muita vierailijoita varten.

  Vastaa
 136. Jenna 10.6.2014

  moccamasteri mulle jee!

  Vastaa
 137. Pihla 10.6.2014

  Näppärän oloinen keitin. Rakastan kahvia. Päivässä kuluu (liian) monta kupillista, mutta ehdottomasti tärkeintä on saada aamukahvi.

  Vastaa
 138. Anniet 10.6.2014

  Opiskelijasinkku ilmoittautuu arvontaan! Tuo keitin ois kyllä näppärä yksinäisiin aamuihin. :) Mielestäni paras kahvihetki on silloin, kun kahvin kaveriksi saa kattaa itse tehdyn leipomuksen ja jakaa hetken ystävien kanssa.

  Vastaa
 139. Pieta 10.6.2014

  Oih mikä ihastuttava ja suloinen kapistus se siinä! <3 Tuollainen olis unelma joten osallistun kyllä ehdottomasti arvontaan. Iso kiitos sinulle inspiroivan upeasta ja piristävästä bligistasi.

  pieta.virta(at)gmail.com

  Vastaa
 140. Noora 10.6.2014

  Oh, onpa suloinen keitin. Omaan suuhun kahvi on huononlaista, mutta kyllä tuolla poikaystävän varmasti ilahduttaisi :)

  Vastaa
 141. Jäälatte 10.6.2014

  Tänne sais laittaa keitintä tulemaan! Parhaaseen kahvihetkeen kuuluu ISO kuppi, kuumaa maitokahvia, hyvää musiikkia (tai esim. linnunlaulua) ja paljon aikaa.

  Vastaa
  • Jäälatte 10.6.2014

   maija.e_k (at) hotmail.com

   Vastaa
 142. Jjenskuu 10.6.2014

  Oijoiii, olisipa tuo pelastus mun pikkuruiseen keittiöön ja niihin viikonloppuaamuihin, kun poikaystävä hinkuu aamukahvetta!

  Vastaa
 143. Annu. 10.6.2014

  Olen ehkä tylsä, mutta rakastan niitä pitkiä aamuja, kun saa juoda kahavit _yksin_! En myöskään anna muiden keittää kahavia kotonani, sillä olen sitä mieltä, että muut keittää huonompaa, haha. Kuten itsekin sanoit, laadusta ei kannata tinkiä!

  Vastaa
 144. Maua 10.6.2014

  Mun makuun parhaat kahvit keittää entinen miesystävä, mutta koska hän tuskin iloitsee pahemmin mun kahvivisiiteistä, niin tuo keitin olis huippu!

  Vastaa
 145. Audrey 10.6.2014

  Nautin kahvini mieluiten aamulla omassa rauhassa selaillen päivän lehteä. Aamu alkaa kahvilla ja aamupala tulee vasta toisella sijalla. Jos on oikein kiire, niin skippaan kokonaan aamupalan ja juon mieluummin kahvin jos aikaa on vain toiseen. Tiedän, hieman huono tapa vatsan kannalta, mutta kahviaddiktille aamusumpit on tärkeintä!

  Vastaa
 146. myy 10.6.2014

  Minä tahtoo tuon! Parhaimmalta kahvi maistuu aamulla, kun on kulunut pari tuntia heräämisestä. Parasta on myös lähteä aamulla aikasemmin töihin ostaakseen mukin kahvia kahvilasta ja juodakseen sen puiston penkillä työmatkan varrella :P

  Vastaa
 147. Mariamaria 10.6.2014

  Siis olisipas ihana palkinto. Noissa kun herkulliset väritkin, laatukahvin lisäksi

  Vastaa
 148. Kristaliini 10.6.2014

  Olen AINA haaveillut Moccamasterista, mutta jotenkin vain ikinä ei ole ollut muka tarpeeksi varaa hankkia ja vanhakin keitin on asiansa ajanut. Olisipa ihanaa voittaa!

  Vastaa
 149. julle 10.6.2014

  Oi mikä söpöläinen tuo kahvinkeitin! Voi juku!

  Vastaa
 150. Peace 11.6.2014

  Sisko on unelmoinut Moccamasterista niin kauan kuin muistan ja tiedän, että rakastaisi tuota sävyä. Pakkohan tähän on osallistua

  Vastaa
 151. nnu 11.6.2014

  Tuo olisi täydellinen lahja miehelleni, joka on intohimoinen kahvinjuoja. Mies tykkää erityisesti tummaaahtoisista erikoiskahveista ja kahvihetken kruunaa hyvä suklaa tai keksit.

  Vastaa
 152. Liisa 11.6.2014

  Aivan upea keksintö! Kuvailemasi kahvipaussi kiireettömästi omassa kodissa on tosi luksusta, lisäisin tuohon hetkeen vielä omat lempikahvikuppini, joista kahvi maistuu vieläkin paremmalta – vaikka kupit pitääkin pestä käsin hyvin varoen, on se vaivan arvoista! :) Valkoinen keitin olisi upea!

  Vastaa
 153. BettinaW makeup 11.6.2014

  oiii mahtavat kuvat nam nam nam näyttää hyvältä! Ja ois superkivaa voittaa Moccamasterin :)

  welander.bettina@gmail.com

  http://bettinaw.blogspot.fi/

  Vastaa
 154. Bianca** 11.6.2014

  Nautin kahvini(yksi iso kupillinen aamulla keitettynä) mieluiten kotona pitkin aamupäivää. Kyllä, kylmänä menee aina viimeiset kulaukset. Aluksi kahvi vaatii viereensä jotain makeaa, marmelaadilla kuorrutettu digestive tai kakkupalasestakaan en kieltäytyisi. Jos viitsin, vaahdotan maidon extra glamyyriä tuomaan:)
  Arvontaan osallistun:
  thebernardbianca at gmail.com

  Vastaa
 155. Odeeeee 11.6.2014

  Oi mikä kone! Yksin kotona ollessa olisi kiva keittää kahvia kupillinen kerrallaan. Nykyään keitän kaksi, joista toisen joko kaadan pois tai juon seisseenä haaleana litkuna.

  outi.myohanen(at)gmail.com

  Vastaa
 156. Nannu 11.6.2014

  Mahtava! Toi ois niiin sopiva mulle.

  Vastaa
 157. Elina 11.6.2014

  Terveiseni ovat yksinkertaisuudessaan nämä: Ihanaa kesää, blogin pitäjälle ja lukijoille! ♥

  Lemppari kahvi hetkeni on se, kun saa vetää kahvia täydellisessä hiljaisuudessa, ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä, ehkä pullan tai kahden kanssa.. Om!

  elina65(at)windowslive.com

  Vastaa
 158. melina 11.6.2014

  Hienoin kahvihetki on kun herää hiljaa lausuttuun huomeneen ja edessä siintää valmis kupillinen kuumaa.

  Vastaa
 159. Summer 11.6.2014

  Ooo, mikä ihana yhdistelmä. Mansikat, suklaa ja nirskunarskujuusto + kahvin tuoksu. Mmmmm :)

  Vastaa
 160. V-sukka 11.6.2014

  Itse olen iltapäiväkahvi-ihmisiä, silloin kun on yleensä päivän rauhallisin hetki ja voi nauttia kahvin kanssa suklaapalan. Maultaan paras oli kahvihetkeni oli toissapäivänä Berliininmatkalla juotu capuccino, niin pehmeää kahvia en ole aikaisemmin maistanut!

  Vastaa
 161. Tii 11.6.2014

  Mahtavasti kirjoitettu juttu! Tälläiselle ihmiselle, jolle kahvi ei ole ainoastaan päivän tärkein polttoaine vaan myös työ perustuu siihen, hyvän kahvin arvostus on tärkeä juttu. Ja keittimellä on väliä, myös sillä ulkonäöllä. :D paras kahvihetki on ehdottomasti aamukahvi, joka herättää päivän vilskeeseen ja jota ilman päivä ei käynnisty niin millään! Kahvintuoksuista kesänjatkoa! :) tiina.t.j at suomi24.fi

  Vastaa
 162. Mira K! 11.6.2014

  Meillä ei oo ikinä ollu moccamasteria ni ois kiva voittaa.:-)kivan näköinen blogi;)

  Vastaa
 163. Tilda Aino 11.6.2014

  Mää en kestä! Aivan ihana pikku vekotin! Olen vasta päässyt kahvin makuun, ja mun pieneen keittiöön tuo olisi huippu.

  Vastaa
 164. Kaisa 12.6.2014

  Parhaat kahvihetket kokee aina aamuisin (aamut nyt on muutenkin vaan niin parhaita). Silloin on uusi päivä edessä, kaikki periaatteessa mahdollista ja koska olen herätessä yleensä enemmän tai vähemmän nälkäinen (=pakko saada jotain syötävää), on kahvi yleensä se ensimmäinen, mitä kurkusta suuhuni kaadan.

  Oot muuten huippu :3

  Vastaa
 165. sanna emilia 12.6.2014

  Aamu kello 6. Kirkas auringonpaiste kurkkii verhojen välistä. Parvekkeen oven takaa paljastuu kesäaamu. Nappaan mansikka-amppelistani muhkean mansikan. Istahdan tuolille ja nostan jalat toiselle. Siemailen lämpöistä maitokahviani. Annan auringon lämmittää kasvojani. Kesä.

  Vastaa
 166. Minja 12.6.2014

  Oi kahvi on parasta oikeassa seurassa ja oikeassa mielentilassa. Kaunis miljöö vielä parantaa kaikkea!
  minja.sormunen(at)kolumbus.fi

  Vastaa
 167. Henna 12.6.2014

  Parasta kahvi ehdottomasti rauhassa aamuisin vaniljasoijamaidon kera. 8)

  Vastaa
 168. Noora 12.6.2014

  Aika huippu keksintö! Minulle kahvihetket ovat myös merkityksiä täynnä. Jo lapsuudesta on jäänyt muisto ihanasta kahvinkeittimen porinasta (äiti oli myös kahvi-ihmisiä). Nykyäänkin, kun kuulen kahvinkeittimen porinan, se tuo ihanan tunnelman.

  Vastaa
 169. Aadanen 12.6.2014

  Onpa ihana palkinto! Olen perheemme ainut kahvinjuoja, joten tuollainen olisi todella kätevä! :)
  aho_immonen(at)hotmail.com

  Vastaa
 170. NinaS 12.6.2014

  Heiheii ja vapaavalintaiset terveiset sulle, Henriikka! :)

  Äitini voitti puoli vuotta sitten eräästä arvonnasta pinkin Moccamasterin. Ja arvatkaa kuka on ollut kateellinen ever since…

  Olisko nyt onni matkassa mullakin! :)

  Vastaa
 171. sara 12.6.2014

  IHANA.

  Sain tänään tiedon, että sain opiskelupaikan toisesta kaupungista enkä omista kahvinkeitintä joten ai että jos tän saisin. Sun vuoden 2012 tyylien kakkososa sai hymyn huulille ja ajatukset voi kuinka ihanaa -tasolle.

  Vastaa
 172. Saara 12.6.2014

  Voi mikä suloisuus kahvinkeittimeksi! En ole itse tuota kitkerää mustaa nestettä oppinut vieläkään juomaan, mutta ilahduttaisin armaan ystäväni solukeittiötä mielelläni tuollaisella yksilöllä :)

  Maailman ihanin Henriikka, suuri kiitos tästä maailman ihanimmasta blogistasi. Sydän.

  Vastaa
 173. Meeri 12.6.2014

  Päiväkahvit! :) (Muullon en välttämättä edes juo kahvia..)

  Vastaa
 174. Kikka 12.6.2014

  Osallistun arvontaan, kahvihetkeni on parhaimmillaan sunnuntaiaamuisin, lehteä lukien kahvia nautiskellen – yksin. kirsikka22(at)gmail.com

  Vastaa
 175. Milla 13.6.2014

  Niin kauan oon kuolannu ruman keittimeni tilalle keittiön kaunistusta, että pakkohan tähän on osallistua. Kahvi ja suklaa on voittamaton yhdistelmä.

  Vastaa
 176. Nti Papu 13.6.2014

  Oma kahvihetkeni on viikonloppuna rauhassa nautittu maitokahvi. Arkisin kahvia juokoon muut, minä säästän viikonloppuun :) Yhden kupin keittävä keitin on kyllä oiva juttu!

  Vastaa
 177. Nellukka 13.6.2014

  Paras kahvihetki on aamukahvi, rauhassa ja hiljaisuudessa nautittuna. Kerman kanssa :D

  Vastaa
 178. Jemina 13.6.2014

  Ihanin kahvihetki on varhaisin aamulla, pihallamme. Lintujen laulu, auringonnousu ja kahvin tuoksu. Täydellinen alku päivälle! Harmi vain, että nykyinen keittimeni on iänikuisen vanha ja pikistää kahvin hetkessä. Uudelle olisi siis käyttöä! ;)

  Vastaa
 179. Sanna 13.6.2014

  Oi, moccamaster, pidemmän ajan himotukseni, vaan enpä ole raskinut ostaa. Siksipä juon pahaa kahvia halpiskeittimellä keitettynä ja paha kahvi saa pahalle tuulelle ainakin aamuvuoroaamuina (herätys 5.45). Jos olis hyvä kahvinkeitin niin olis hyviä aamuherätyksiäkin ;)

  Vastaa
 180. Annika 13.6.2014

  Lempparikahvihetkeni on sunnuntaiaamuna, rauhassa valmistetun aamupalan kanssa. Toi kahvinkeitin on kyllä hurjan ihanan näköinen!

  Vastaa
 181. Hanna 13.6.2014

  Tollanen olis niiiin kätevä! :)
  h.sahanen@hotmail.com

  Vastaa
 182. Sandra 13.6.2014

  Olen vasta pikkuhiljaa alkanut lämmetä kahvinjuonnille uuden työpaikan myötä, siellä suurin osa on oikeita kahviguruja :D Kotona ei kuitenkaan tule juotua kahvia, koska ei ole kunnon keitintä. Poikaystävä hörppii joskus pikakahvia. Sitä olen vältellyt. Mutta oi jos saisin tuollaisen keittimen niin kyllä tässäkin taloudessa alettaisiin kahvista nautiskella! :)

  Vastaa
 183. Sofia 13.6.2014

  Mä tarttisin! Opin tänä keväänä vasta oikeesti tykkäämään kahvista, mut nyt mä tykkään siitä niin paljon et joka päivä tekis mieli juoda! Vanheneminen tekee ilmeisesti tehtävänsä. Harmi vaan etten omista sitä kahvinkeitintä…
  sofia_mattila(at)hotmail.com

  Vastaa
 184. Veeraeao 13.6.2014

  Oma elämäni on tällä hetkellä yksi suuri sotku. Itse aiheutettu, hermoja raastava sekä yöunia vievä sotku. Kuitenkin sellainen, joka selviydyttyään taas raiteilleen tulee tuomaan elämääni vihdoinkin haaveilemiani asioita: oman kodin kaupungista, jonne jätin sydämeni, elämäni ihanimman ihmisen lähelleni pitkän eron jälkeen, uusia seikkailuja ja mahdollisuuksia, irtautumisen lapsuuden kaupungista, uuden alun Minulle ja vain Minun ehdoillani.
  Kun luin tämän tekstin, aloin ajatella kuinka monta kertaa tämän kaaos-elämänvaiheeni kaoottisimpina hetkinä olen vain päättänyt pysähtyä hetkeksi ja juoda kupin kahvia. Voin kertoa, että aika monta!
  Vasta nyt minäkin ymmärsin, etten minä sitä kofeiiniä riippuvaisesti juo, vaan siksi, että joihinkin hetkiin vain se tuo tilanteen vaatiman ”ei mitään hätää”-tunteen. Tämän innoittamana taidan kuunnella Oodi kahville-nimisen laulun ja toivoa, ettei kahvi tästä maailmasta lopu!

  Vastaa
 185. outi 13.6.2014

  Kesäterveiset sulle!

  Vastaa
 186. Katjukainen 13.6.2014

  Uulalaa mikä kahvihetki! Itse tykkään kokeilla erilaisia makukahveja, tällä hetkellä kaapista löytyy mansikan ja minttusuklaan makuista kahvia!

  Vastaa
 187. elina j 13.6.2014

  paras kahvihetki on silloin, kun saa yksin rauhassa terassilla juoda kera suklaalevyn.
  elina_myllykoski(at) hotmail.com

  Vastaa
 188. Aliisa 14.6.2014

  Haluan osallistua tämän ihanan masterin arvontaan. Muutan syksyllä ensimmäistä kertaa yksin. Viimeiset 5 vuotta oon keitelly aamukahvit kämppisten keittimillä ja vasta äsken tajusin, että eihän mulla ole OMAA kahvinkeitintä. Tästä keittimestä tulisi yksi parhaimmista ystävistäni! Tervetuloa kotiin moccis.
  aliisa.rinnee(at)gmail.com

  Vastaa
 189. ahle 14.6.2014

  Kylläpä yhdistyy kivasti käytännöllisyys ja kauneus, tykkään! Käyttöäkin olisi kun muut perheessä juovat -käsittämätöntä- pikakahvisumppia…

  Vastaa
 190. Anneli 14.6.2014

  Oma kahvihetkeni on varhain aamulla ja yksin. Nautin ko saan lukea lehden ja juoda kahvin rauhassa.
  anneli.juvasmaa@suomi24.fi

  Vastaa
 191. katariina 14.6.2014

  Näin kesällä kahvihetken kruunaa jäätelö ja auringonpaiste <3 ihania kuvia tässä!

  Vastaa
 192. Petra 14.6.2014

  Tämä minimaster on kyllä mahtava! :)
  Oma täydellinen kahvihetkeni on aamulla, kun minnekään ei ole kiire..Ihanaa, ihanaa. <3
  petra.j.tuominen (a) gmail.com

  Vastaa
 193. Eija Rouvali 14.6.2014

  Paras kahvihetkeni on rauhalliset viikonloppuaamut jolloin ei ole kiire minnekään ja pystyy nauttimaan ihan rauhassa ne ruhtinaalliset pari kahvikupposta selaillen samalla lehteä :).

  Vastaa
 194. Elise 14.6.2014

  Onpas söpöinen kahvinkeitin :) Mukana arvonnassa ilman muuta.
  netteri@gmail.com

  Vastaa
 195. amj 14.6.2014

  Silloin kun työskentelen kotona, kahvihetket saattavat unohtua ja on tylsää keittää isolla keittimellä vain yhtä kupillista, vahvaa kahvia ei todellakaan tarvitse kuin kupillisen. Tämä miniversio mattamustana sopisikin isomman Moccamasterin oheen hienosti. Perheen kanssa juon aamukahvin, mutta muuten nautin kavittelusta yksin, ja lukemista pitää olla ehdottomasti.

  Vastaa
 196. Marita 14.6.2014

  Tosi suloinen kahvinkeitin! Kahvia juon aina aamuisin yksin. Se on yksi päivän parhaimmista hetkistä :)

  Vastaa
 197. Elina 14.6.2014

  Ihana! Yks ikävimmistä asioista on kaataa hyvää kahvia viemäriin vain siksi, koska ei ikinä osaa keittää sitä oikeaa määrää. Tuollaisen haluan.

  Vastaa
 198. Pia 14.6.2014

  vastaus rukouksiini: pieni, söpö, ihana ja pakko saada

  Vastaa
 199. Mimme 14.6.2014

  Tuo olisi kyllä niin ihana! Itsen nautin kahvin useimmiten itsekseni, kun aamurytmi avopuolison on ihan erilainen, joten tuollainen olisi hyödyllinen.

  Vastaa
 200. Eva 14.6.2014

  Todella näppärä ja tyylikäs keitin. Aamukahvit terassilla on päivän paras hetki! :)

  Vastaa
 201. Riitta 14.6.2014

  Perheen toiselle työssäkäyvälle oivallinen, itse en tällä hetkellä voi juoda aamukahvia, olisi todella hieno juttu keittää näin näppärällä ja varmasti erittäin hyvää kahvia valmistavalla koneella yhden ihmisen aamukahvit.

  Vastaa
 202. Dara 14.6.2014

  Tuollainen kahvinkeitin olisi kyllä unelma! :)

  Vastaa
 203. Pinjap 14.6.2014

  Lempikahvihetkeni on aamuisin,varsinkin vapaapäivinä nautitut kahvit kera aamulehden :)

  Vastaa
 204. kaija 14.6.2014

  okainen aamu alkaa kahvihetkellä, ihana arvonta

  Vastaa
  • kaija 14.6.2014

   Jokainen oli tarkoitus kirjoittaa

   Vastaa
 205. Eeva 14.6.2014

  Niin söpö kahvinkeitin! Ihana arvonta :)

  Vastaa
 206. merja johannesdahl 14.6.2014

  Valkoisella keittimellä onnistuisi varmaan hyvä kahvi :)

  Vastaa
 207. Pia Sillanpää 14.6.2014

  Ihana arvonta! Mun nykyinen keitin sotkee tiputtamalla kahvia jostain välistä, joten uusi keitin ei ois paha ollenkaan :)

  pia1972 at luukku.com

  Vastaa
 208. marika.t 14.6.2014

  Lempihetkeni on nauttia kahvia parvekkeellani aurinkoisessa säässä ja vapaapäivänä :)

  Vastaa
 209. Ninah 14.6.2014

  Paras kahvihetki on aamulla aikaisin omalla pihalla, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Saa ihan rauhassa nauttia kahvia, lukea lehteä ja nauttia kesän tuoksusta. Talvisin sitten se onkin sisällä, mutta omassa rauhassa. Kivoja värejä uudessa keittimessä; mattamusta sopisi silti parhaiten. Ihan mahtava arvonta! hautnina at gmail.com

  Vastaa
 210. Anne 14.6.2014

  Tummapaahtoisen kahvin nautiskelu omassa puutarhassa ilman kiireen häivää – siitä on mahtava kahvihetki tehty :)

  Vastaa
 211. sumppo 14.6.2014

  Vaikka en tavallisen kahvin paras ystävä olekaan maun suhteen, kahvin juomisessa on parasta meillä se perhehetki kun kaikki juovat yhdessä kahvia
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  Vastaa
 212. Matsku 14.6.2014

  Mukana arvonnassa, olisipa kätevä niihin aamuihin, kun olen kotosalla lasten kanssa.

  Vastaa
 213. tt1 14.6.2014

  Lempikahvihetkeni on yksin ja kahvin lisäksi pitää tietenkin olla jotain mielenkiintoista luettavaa. :)

  Vastaa
 214. Tiramisu 14.6.2014

  Suurena kahvinystävänä Moccamasterista olen jo pitkäään haaveillut.

  Vastaa
 215. veera 14.6.2014

  Yhtä ihana kuin sun blogi. :)

  Vastaa
 216. piaS 14.6.2014

  ilman aamukahvia ei päivä lähde kunnolla käyntiin.

  Vastaa
 217. Martti Anttonen 14.6.2014

  Parasta on kahvihetki aamulla.

  Vastaa
 218. miija 14.6.2014

  mä oon just kuluneen vuoden aikana oppinut nauttimaan kahvista, enkä vähiten sitä rakkaudella keittävän poikaystävän vuoksi! jotenka kaikki kahvihetket tässä seurassa on ihan lemppareita. <3
  mia.rissanen(at)hotmail.com

  Vastaa
 219. petraa 14.6.2014

  En ole koskaan raskinut Mocca Masteriin satsata vaan ihan perus Philipsillä mennään. Mutta kahvin laadusta olen täysin samaa mieltä sun kanssa, tuon vempeleen avulla laadusta ei tarvitsisi tinkiä ainakaan kotona ;)

  petra-90(at)luukku.com

  Vastaa
 220. Pia Östergård 14.6.2014

  Aamukahvi paras,yksin ja rauhassa

  Vastaa
 221. Jarmo 14.6.2014

  Just menossa ens viikolla uutta keitintä hommaamaan, mutta jos tässä tärppäis niin sepä olisi silkkaa mahtavuutta :)

  Vastaa
 222. Emm 14.6.2014

  Paras kahvihetki on heti töistä tultua, pääsee irti työasioista parhaalla mahdollisella tavalla.

  Vastaa
 223. Veera 14.6.2014

  Terveiset arpakoneelle ;)

  Vastaa
 224. Ninuska76 14.6.2014

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukaan!
  ninuska76@luukku.com

  Vastaa
 225. Sepi 14.6.2014

  Kahvi maistuu parhaalta viikonloppuaamuisin, kun ei ole kiire minnekään ja kahvikupposen voi hörppiä kaikessa rauhassa terassilla aamuauringon lämmittäessä.
  -Sepi- sepottaja(at)hotmail.com

  Vastaa
 226. Martin 14.6.2014

  Kahvinkeitin hajosi edellispäivänä! Tarvitsen kahvia. Etenkin aamukahvia, oih.

  Vastaa
 227. Marjaanainen 14.6.2014

  Kaffe maistuu parhaalta rauhallisena kesäaamuna, minä ja kisu takapihalla, aamun lintujen laulellessa, ei kiirettä minnekään

  Vastaa
 228. Samsam 14.6.2014

  Tää ois enemmän kuin tervetullut kahvinjanoiselle sinkulle joka keittää aina kahvinkeittimellä liikaa kahvia kun ei handlaa vain yhden kupillisen keittoa

  Vastaa
 229. Mara 14.6.2014

  Ihana keitin, ois just mulle hyvä :) vaikka nautinkin suunnattomasti ystävien kanssa rauhallisista, piiiiiiiiitkistä kahvitteluista :) varsinkin kesällä terassilla, kera kesäherkkujen :)

  Vastaa
 230. Airi Louhenlaakso 14.6.2014

  Paras kahvihetkeni on silloin kun saa rauhassa nauttia kahvimukillisesta hyvää kahvia :-), sillä ei ole merkitystä mihin kellon aikaan se hetki on, kun sen vaan saa nauttia rauhassa. Ja tuo on kyllä tosi söpö kahvinkeitin, sopisi hyvin tuonne minun tupaani, jossa teen helmitöitäni, leivon ym.

  Vastaa
 231. Salama 14.6.2014

  Just ois mulle passeli masiina, mukana arvonnassa ja jospa onnistaisi kerrankin

  Vastaa
 232. Kaisa 14.6.2014

  Tämän hetkinen unelmien kahvihetki olisi remontin jäljiltä valmistuneessa upeassa uudessa keittiössä. Sinne sopisi loistavasti mattamusta keitin tuomaan kontrastia kiiltävälle valkoiselle.

  Vastaa
 233. Nimetön 15.6.2014

  Oishan se ihana saada joskus ihan uus kahvinkeitin. Moccamaster ei kuulu suosikeihin, varmaan johtuu ku duunis niit oli aina, mut nyt on upeet värit, kelpais todellakin.

  Vastaa
 234. jussi 15.6.2014

  olen kuullut et hyvän kahvihetken takan on hyvä keitin ,mut olen kýllä sitä ieltä et hyvä keittäjä on sen takana ja seura missä sitä juot mut mie aloittaisin ekaksi siittä keittimen hankinnasta joten a,,,arvontaan kiitos

  Vastaa
 235. PaavoJ 15.6.2014

  Itselleni paras ja tärkein kahvihetki on aamulla. Se kun saa tuoretta kahvia tehtynä laadukkaalla keittimellä hyvistä raaka-aineista. Siitä minä saan kelpo alun päivään ja olen valmiina kaikkiin mahtaviin haasteisiin!

  Vastaa
 236. KCP 15.6.2014

  Tää ois ihan huipuvekotin! Paras kahvihetki on perheen yhteinen kahvituokio kun on aikaa vaihtaa kuulumisia

  Vastaa
 237. Liisa 15.6.2014

  Miten voikin olla noin söppis kahvinkeitin!

  Vastaa
 238. Heidi 15.6.2014

  Keittelen useimmiten yksin aamukahvit vain itselleni, joten tuo keitin syrjäyttäisi nykyisen Moccamasterin kaappiin odottamaan vieraita.
  Ja siis se aamukahvi on ehdottomasti mun paras kahvihetkeni. Yksin hiljaisuudessa!

  Vastaa
 239. saara 15.6.2014

  Ooiii kun söpö kahvinkeitin! Parhaita kahvihetkiä on ne kiireettömät aamut, kun voi istua parvekkeella, kuunnella linnunlaulua ja ehkä ottaa jotain hyvää kahvin seuraksi. :)

  Vastaa
 240. tiiti66 15.6.2014

  Olen koettanut sinnitellä murukahvilla ja kapselijuomilla, mutta kaipaan kyllä perinteisesti suodatettua kahvia, tämä olisi aika lailla täydellinen vastaus haasteeseen. Osallistun siis, kiva värivalikoima muuten.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  Vastaa
 241. lentoemo 15.6.2014

  Meillä on kotona täydellisen erilainen käsitys siitä, mihin aikaan vuorokaudesta sitä kahvia oikein kuuluuu nauttia, eli mahdollisuus keittää ilman hukkakuppeja olisi aika mahtavaa! Osallistun siis.
  flight(at)luukku(piste)com

  Vastaa
 242. Maiai 15.6.2014

  Mukana! Nams ja lurps!

  Vastaa
 243. Sara 15.6.2014

  Paras kahvihetki on sunnantaina, hesarin kanssa :)

  Vastaa
 244. PS 15.6.2014

  Hyvä idea hankkia tämmöinen kahvihiirelle ”kakkoskoneeksi” pieneen tilaan. Itse pitäisin tästä siksi, että tällä olisi helppo keittää itselleen se yksi kupillinen, enempää en yleensä tarvitse.

  Vastaa
 245. Eeva Vahe 15.6.2014

  Olen hyvän kahvin ystävä kuten tyttärenikin, joka on opiskelija.
  Opiskelijan rahavarat ovat tiukoilla tänä päivänä, ettei
  tuollaisen hienon kahvinkeittimen hankinta ole opiskelijan ulottuvilla. Nyt haluan osallistua arvontaan, jospa saisin
  yllätettyä tyttäreni komealla kahvinkeittimellä! Mikäs olisi
  jatkaa syksyllä opintoja, kun voisi nauttia tuoretta, hyvää
  kahvia uudella kahvinkeittimellä ja luulen että opinnot sujuisivat
  jouhevasti.

  Vastaa
 246. Janni 15.6.2014

  Meinasin ensin etten osallistu arvontaan kun en juo kahvia, mutta poikaystäväni tarvitsisikin solukämppäänsä kahvinkeittimen! Sormet ristiin siis :)

  Vastaa
 247. bikke 15.6.2014

  Mahtava kone! juuri sellainen mitä aamulla tarvitsee! Keitän aina parikuppia aamukaffet ja heitän puolet viemäriin… Ehdottomasti mukana! Ihanaa kesää sulle :)

  Vastaa
 248. Tetere 15.6.2014

  Olispa kiva ja kätevä laite. Kauniskin! Olisi meillä käyttöä kun yleensä kahvia ei juo kuin yksi perheessä

  Vastaa
 249. hukka 15.6.2014

  Voi, tuo olisi kyllä mahtava lahja poikaystävälle kun meidän vanha kahvinkeitin on jo aika huonossa kunnossa! :)

  Vastaa
 250. Lilian 15.6.2014

  Omat lempparikahvihetket liittyvät viikonloppuaamuihin kun koko perhe syö yhdessä.

  Vastaa
 251. Azlakki 15.6.2014

  Tämä voitto kelpaisi! Vaikuttaa tosi hyvältä laitteelta eikä veisi paljoa tilaa pienestä keittiöstä

  Vastaa
 252. Arhippa 15.6.2014

  Vielä ehdin mukaan… Paras kahvihetki on loma-aamuna, kun voi kiireettä hertä, kiireettä juoda kahvit ja lukea lehdet

  Vastaa
 253. Ruusunen 15.6.2014

  Oispas aika mellevää voittaa tällainen… Söpö vempele <3

  Vastaa
 254. emmi 15.6.2014

  arvonnassa mukana. kahvia juon varmaan 10 kuppia päivässä ja tällä hetkellä käytössä niin vanha kahvikone, että uudelle olisi tilaus :)

  Vastaa
 255. Heidi 15.6.2014

  Minun ihanin kahvihetkeni, kun saan nauttia kahvin rauhassa, hiljaisuudessa. Sitä harvoin tapahtuu.

  Vastaa
 256. kilvia 15.6.2014

  Huh, vielä taidan ehtiä osallistumaan!
  Yhden hengen huippukahvikeitin kiinnostaa, kun meidän taloudessa saan usein juoda kahvini yksin. Ja saahan tuolla sitten pari pienempää kupillista tarpeen vaatiessa. Moccamaster taasen on vanhempieni kotona todettu loistolaitteeksi. Täytyy myös sanoa, että kiireetön aamukahvi (varsinkin aurinkoisena kesäpäivänä) on se paras kahvi. Jotakin herkullista aamupalaakin kupponen kyllä vaatii kaverikseen, jotta hetkestä tulee täydellinen.

  Vastaa
 257. Henriikka 16.6.2014

  Arvoin äsken uuden Moccamaster-keittimen voittajan. Voittajaksi valikoitui nimimerkki amj seuraavalla kommentilla:

  ”Silloin kun työskentelen kotona, kahvihetket saattavat unohtua ja on tylsää keittää isolla keittimellä vain yhtä kupillista, vahvaa kahvia ei todellakaan tarvitse kuin kupillisen. Tämä miniversio mattamustana sopisikin isomman Moccamasterin oheen hienosti. Perheen kanssa juon aamukahvin, mutta muuten nautin kavittelusta yksin, ja lukemista pitää olla ehdottomasti.”

  Yksi parhaita juttuja on, kun saa laittaa iloisen sähköpostin voittajalle. Toivotaan, että amj saa tästä viikkoonsa iloa ja riemua. Kiitos kaikille osallistumisesta. Sääli, etten saa jaella kahvikoneita kaikille.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.