TRUU MÄTS.

Telkkarissa pyörii tällä hetkellä maailman karsein mainos, josta ammensin otsikkoni. Mainoksessa Jennifer Lopez puhuu meikkivoiteestaan: ”I finally found my true match.” Yleensä Lopez on musta aika jees, mutta tässä se kiemurtelee ihmeellisesti ja saa aggressiot nousemaan. Pahinta on kuitenkin suomalainen versio, jossa käytetään ihan pokkana ”truu mätsiä” suomenkielisenä sanana. EI NÄIN.
Muutaman täyskasvuisen aasinkokoisen sillan jälkeen hyppään aiheeseeni. Nimittäin bleiserini ja huulipunani truu mätsiin. Näyttääkö hyvältä, että sävyt on miltei identtiset? Itse olen jo pidemmän aikaa kammoksunut totista yhteensovittamista. En rakenna asujani muutaman sävyn varaan tai pohdi, voinko yhdistää värejä sekaisin. Totta kai voin. Tässä tapauksessa se juju oli kuitenkin tuo sävyjen samankaltaisuus ja se näyttää oikeastaan aika hauskalta.
Muistan ikuisesti oululaisen ystäväni matikanopettajan, jonka kaikki vaatteet ja asusteet olivat aina punaisia. Propsit hänelle, mutta itse pysyn kuitenkin näissä satunnaisissa kokeiluissa.
-Henriikka
Ps. Tiedättekö sen kaikenvoittavan makeanhimon? Äsken se iski, kun kahvittelin ja kaivoin kaapista vanhoja joulupipareita, kun ei muutakaan ollut. Säälittävää.

12 kommenttia

 1. minttu 27.6.2013

  Mäkin vihaan sitä lorealin mainosta! Onhan se hyvä, että niin monen eron jälkeen löysi sen paremman puoliskonsa :D Mutta tykkään tuosta sun huulipunasta! Pitäisköhän itsekin uskaltaa kokeilla, vaikka en olekaan huulipunaihminen. hmm…

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Se on niin kamala. Hyihyi. Idea ja toteutus ja kaikki on niin kehnoja ja ihokin näyttää ihan feikiltä. Pois se J:LOsta.

   – Kannatta koklata oranssia! se on huomattavasti helpompi, kuin esim punainen.

   Vastaa
 2. Anonymous 27.6.2013

  itelläni sama juttu tuon makeanhimon kanssa… :D

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Se vaan iskee, eikä sille mahda mitään. Järkkyä.

   Vastaa
 3. Emilia 27.6.2013

  makeanhimo, se on meilkein perheenjäsen itselleni kun niin usein näyttäytyy ;)

  ps. IHANA huulipuna mätsimätsii (woot..?)

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Mätsimää? Aivan liian usein vierailee tuo makeanhimo myös meidän kodissamme. Ja koulussa. Ja duunissa. Voi ei.

   Kiitos kovasti!

   Vastaa
 4. Anonymous 27.6.2013

  Haha!! Oulusta ei voi löytyä kovin montaa kokopunaisiin pukeutuvaa matikanopea, olin jo unohtanut sen näyn, kun siitä on niin monta vuotta:—D kiitos muistutuksesta t. espoolaistunut oululainen. Mutta muutakin asiaa mulla oli hei, sulla on ihanan inspiroiva blogi <3 löysin tämän ihan vastikään ja nousi heti lemppariksi!

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Sain joskus istua koulukaverini viekussa ja nauraa salaa hihaani tälle naiselle. Mahtava nainen- Ainakin tinkimätön tyylissään.

   Ja voi kiitos ihanista sanoista. Painan ne visusti mieleen ja kehrään.

   Vastaa
 5. Taru Pentilä 28.6.2013

  oon miettiny kans samaa siitä mainoksesta, se ei oo oma ittensä ja yrittää esittää.. näyttää joltain lellityltä. Se on niin ärsyttävä!

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Ihan kehno mainos, ei todella tee mieli ostaa sitä meikkivoidetta. Voi tosin olla, että se ärsyttävyys puree ja ihmiset muistaa mainoksen. Never know.

   Vastaa
 6. Anonymous 2.7.2013

  Mikä huulipuna? Ihana!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.