Bryssel, vihattu rakastettu Bryssel

Woah, mistähän sitä nyt aloittaisi. Voisin aloittaa sanomalla, että paraikaa olemme Pariisissa, jossa sade on koetellut turistien taistelutahtoa lähes täydellä arsenaalilla. Meille se on varsin ok, sillä Brysselin metropolin ja Antwerpenin muotikierroksen jäliltä olemmekin ehkä hieman levon tarpeessa. Syy on toki meissä, sillä emme suostuneet katsomaan Belgiaa vain keskustojen aukioilta, vaan halusimme muutakin. Luulen, että onnistuimme murtamaan mukaamme edes pienen palasen, tosin meille se tarkoitti hyvin intensiivistä kaksipäiväistä Brysselin ja Antwerpenin kaduilla.

Tartumme ensin Brysseliin, Belgian pääkaupunkiin, Euroopan Unionin keskukseen ja suureen monikulttuuriseen sekasotkuun. Tiesimme, ettei kaikkea ehdi kahdessa vuorokaudessa nähdä, joten emme yrittäneetkään. Jätimme EU-alueen ja monta muuta kiinnostavaa paikkaa väliin, ja sen sijaan kävelimme muutamaa aluetta läpi, sekä teimme puolen päivän seikkailun Antwerpeniin. Suuri kiitos siitä suuresta vinkkimäärästä, jonka olitte meille kirjoittaneet, niistä oli hyötyä. Tässä kaikki se, mitä me koimme.

4 kommenttia

 1. Pieni Lintu 8.8.2013

  Aika hauska tuo 15e/kg kirppari, tommonen voisi olla kiva täälläkin. :)

  Vastaa
  • Henriikka 27.8.2013

   Niin voisi. Se oli jotenkin erittäin hyvä idea. Fidan lajittelukeskuksella tuollainen onkin, mutta se on sitä kakkoslaatuvaatetta siellä.

   Vastaa
 2. Jenna 8.8.2013

  Mä kävin alkuvuodesta Brysselissä ja jotenkin ei napannut. Se Antwerpen olis voinut olla siistimpi :> Hauskaa reissun jatkoa!

  Vastaa
  • Henriikka 27.8.2013

   Se on jotenkin suuri ja hallitsematon. Jaksan kuitenkin uskoa, että pidempi oleskelu tuottaisi tulosta. Lyhyemmälle visiitille suositan kyllä Antwerpeniä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.