Läppäri visusti turvassa

  
Syksyllä 2009 ostin ensimmäisen ihkaoman läppärini tai tietokoneeni ylipäänsä. Olihan se hienoa ja kätevää, kun sai laukussa kantaa ikiomaa konetta, mutta en jaksanut siihen keskittyä niin kovasti, sillä mielenkiintoni vei monenmoiset kauniit läppärilaukut. Koneeni on 13-tuumainen Macbook Pro, mikä on helppo ratkaisu laukun kannalta, sillä juuri tälle koneelle kustomoituja laukkuja kyllä riittää. Mäkkikaupat tarjoilevat omia tuotteitaan, mutta halusin löytää kierrätysbrändien valikoimista suosikkini. 
Loppujen lopuksi lemppariksi nousi Globe Hopen vintage-kankaasta ommeltu lämminsävyinen kukkapussukka. Juuri oikeankokoinen ja piristävä, muttei kuitenkaan liian liian räikeä ja siksi vaikeammin kyllästyttävä. Kukkaroa kyllä nipisti, mutta kun pohtii että laukku on varmasti käytössä vähintään Hyvin on säilynyt koneeni puhtaana ja ehjänä. Kelpaa koneen kökötellä ja minun sen rinnalla.
Kuvat: Globe Hope

10 kommenttia

 1. Anonymous 7.9.2011

  Pidän erittäin paljon juuri sun läppärilaukusta!

  -J

  Vastaa
 2. Henriikka 7.9.2011

  Hei kiitos J. Mulla kävi hyvä flaksi, kun sattui putiikissa olemaan juurikin noin ihana laukkukangas.

  Vastaa
 3. Anonymous 7.9.2011

  Käytätkö alkoholia?

  Syysterveisin Urho Utelias.

  Vastaa
 4. Henriikka 7.9.2011

  Hei Urho!

  Käytän kyllä, tosin hillitysti enkä kovinkaan usein. (jääpähän rahaa läppärilaukkuihin)

  Vastaa
 5. Anonymous 10.9.2011

  Hei! Kiva on blogisi (: paljonko nuo globehopen läppärilaukut kustantaa?

  Vastaa
 6. Henriikka 10.9.2011

  Hei sinä! Kiitos paljon. Täytyy tunnustaa, että en ihan tarkalleen muista mutta epäilen ettei mene ihan mönkään jos heittäisin hinnaksi 40 euroa.

  Eiku joo hei, 38,5 euroa googlasin!

  Vastaa
 7. […] on muutamassa vuodessa. Sen huomasin, kun tsekkailin juttuani arkistoista parin vuoden takaa (tosin huomasin myös muiden makujen muuttuneen, googletessani muiden bloggaajien juttuja aiheesta). […]

  Vastaa
 8. Atro Niiniluoto 19.2.2014

  Kaunista. Itselläni on sekä nahkakotelo, että vihreän värinen kaulapussi.

  Vastaa
  • Henriikka 21.2.2014

   Kuulostaa hyvältä kombolta! Onko sulla kaulapussi läppärille? Eikös se ole vähän raskas?

   Vastaa
 9. […] näppäimistöstä tehdyt kirjanmangneetit sekä myöhemmin sympaattisen läppärilaukkuni, josta olen itse asiassa kirjoittanut myös blogijutun ensimmäisenä blogivuonnani 2011. Käytin läppäripussukkani aivan […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.