900 lukijaa -> villasukat kesän varalle!

Olen niin ylpeä itsestäni ja iloinen teistä. Suomalaiset on huonoja olemaan ylpeitä, mutta olen kuitenkin. 900 julkista lukijaa tuli muutama päivä sitten täyteen ja taputan itseäni olalle siitä, että olen jaksanut uskoa omaan tekemiseeni ja inspiroitua kirjoittamisesta yhä uudelleen. Suurin kiitos siitä menee varmasti teille, jotka jaksatte käydä ja kommentoida. Saan teiltä paljon. Ja tietenkin tämä on vain blogi, mutta itselleni myös sellainen oma pieni maailma, jossa saa luvan kanssa fiilistellä railakkaasti second hand -aarteita ja elämän rinnalla jotakin niin mitätöntä kuin aamukahvin iloinen porina.

Niin kuin ennenkin, myös tätä tasasatasta juhlistetaan tempauksella. 200 lukijaa juhlistettiin arvonnalla, 300 postikorteilla, 400 pikkupaketeilla, 500 arvonnalla ja 600 laittamalla kamerat kiertämään ympäri Suomea (jotka myös vihdoin viimein palasivat minulle, hurraa), 700 kunniaksi oli pystyssä blogikirppis ja 800 nosti lukijat näkyville kera kahvikuppien. 900 tuo mukanaan villasukka-tempauksen, josta lisätiedot löydät rullaamalla näitä kauniita villasukkakuvia alaspäin sivuun loppuun saakka.

Näiden kauniiden sukkatunnelmien jälkeen tulisi ohjeet tempaukselle.

Viime kesä oli viileä ja kesäkuvakoosteessani useassa kuvassa jaloissa pyörivät villasukat. Siltä varalta, että kesä 2013 on yhtä vilpoinen, ajattelin etukäteen suojella kaikkien varpaat pahalta maailmalta. Tai en sentään kaikkien, mutta halukkaiden, ja siihen tarvitsen kyllä teidän apuanne. Ideana on, että jokainen saa tuntemattoman ihmisen osoitetiedot ja kengännumeron. Tähän osoitteeseen toimitetaan joko itseneulomat tai ostetut villasukat. Sukkien ulkomuodon ja muut yksityiskohdat saa lähettäjä päättää itse. Jokainen siis lähettää yhdet ja vastaanottaa yhdet. En malta odottaa omaa postiani.

Jos haluat mukaan, toimi seuraavasti:

Lähetä oma nimesi, kotiosoitteesi ja kengännumerosi blogin oikeassa sivupalkissa näkyvään sähköpostiosoitteeseeni viimeistään viikon päästä, perjantaina 29.maaliskuuta.
– Lähetän muutaman päivän sisään maililla kaikille osoitteet, johon yllätyssukat osoitetaan. Jokainen lähettää sukat saatuun osoitteeseen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Vastaanottaja ei saa tietää lähettäjää, ellei lähettäjä sitä itse halua kirjeessään kertoa.
– Odottele postia, nauti elämästä, toivo lämmintä kesää. Mutta tiedä, että viileyden iskiessä olet kesän turvassa tulevissa rakkaus-sukissasi.

Minä ja Janne ollaan niin mukana tässä. Toivottavasti ainakin kolmetuhatta muutakin.
-Henriikka
EDIT: Ulkomailla asuminen ei rajoita osallistumista!

27 kommenttia

 1. Anonymous 22.3.2013

  huippu idea! :)

  Vastaa
 2. inkivaeaeri 22.3.2013

  Mahtava idea! Hetken pohdin, miten tähän osallistuisin, kun itse olen täysin neulontataidoton ja ainoat ”korkkaamattomat” villikseni otin viime viikolla maalaussukiksi. Ehdottomastihan mielestäni lähettää pitää jonkun itse tekemät sukat, eihän ”teollisissa” oo samoja viboja! Ja sitten välähti! Kirpputoreillahan näkee aina vähintään parissa loosissa villasukkia! Toivottavasti nyt käy tuuri, ja löydän jotkut ihanaiset. I’m SO in! (Kauheesti huutomerkkejä tässä kommentissa, oon ehkä innoissani.)

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Hi yeap, toihan on aivan superidea. Jos olen itsekin liian kiireinen koko hommaan, niin laitanpa tämän idean korvan taakse. Kirppiksellä niin moni myy superkauniita villasukkia.

   Vastaa
 3. Vivi 23.3.2013

  Voi ihanaa! Mä en oo jaksanu opetella tekemään villasukkia kun niitä on kotona jo niin monet että oon sitten vaan tehny muita neulomuksia, mutta tässäpä olis hyvä syy. :)

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Nyt on todellakin äärimmäisen hyvä syy ilahduttaa jotakuta toista ja harjaannuttaa samalla neulomistaitojaan.

   Vastaa
 4. Naava 23.3.2013

  Ihana idea! olisi hauska osallistua, mietin vielä onko minulla aikaa neuloa sukkia kun pari muutakin ompelu/neuleprojektia pitäisi saada alta pois. Mutta panen harkintaan!

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Yritäpä ihmeessä ehtiä, onhan se ihanaa saada postissa myös itselleen ihanat sukat. Ja jos ei itse ehdi neuloa, niin ainahan voi ostaa.

   Vastaa
 5. Alisa 23.3.2013

  taas kerran ihanan omaperäinen idea!! :-)

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Kiitos kovasti. Olen hämilläni ja onnellinen, että niin moni on lähtenyt mukaan.

   Vastaa
 6. Anonymous 23.3.2013

  ihan huippusöpö idea! minulla olisi myös postaustoive: päiväsi kuvina. ainakin yhden sellaisen oon sinulta nähnyt ja se oli kiva.

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Laitanpa korvan taakse ehdottomasti. Sellaisen voisin taas tässä joku päivä toteuttaa.

   Vastaa
 7. Anonymous 23.3.2013

  Nämä kuvat sai hyvälle tuulelle. Kiitos Henriikka! :)

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Oleppa hyvä vain. Kuvat ovat äärimmäisen ihania itsestänikin.

   Vastaa
 8. Nessa 24.3.2013

  Aivan ihana! Osallistuin heti! :D Ja kuvat piristi minunkii päivää (: !!

  Vastaa
 9. Anonymous 25.3.2013

  Tälläset ”salainen ystävä” jutut on aina ihan mahtavuuksia! Pakko osallitua! :)

  ~Menninkäinen~

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Se on pötyä, etteikö aikuiset pitäisi yllätyksistä.

   Vastaa
 10. Irina 25.3.2013

  rajoittaako osallistumista jos asuu ulkomailla? ei englantiin postittaminen niin kallista oo mutta ymmärrän kyllä jos se hankaloittaa asioita :-)

  Vastaa
 11. Marsarsa 29.3.2013

  EIIII!!! Mie niin haluaisin osallistua, mutta meillä on muutto 30.4. ja uskoisin, että miulla on valitettavasti jotain muutakin tekemistä, kuin käydä muistelemaan, miten se hiton kantapää tehdään! Muuten ois aivan mahtavaa päästä osallistumaan! (ja siis ostaminen ei oo vaihtoehto!) MURR! Lupaathan Henriikka, että teet vastaavia tempauksia myöhemminkin?? :)

  Sitä paitsi, teinhän mie sen pipon sentään jo, sovitaan et se oli miun osallistuminen tähän kamppikseen :P

  Vastaa
 12. elaine 30.3.2013

  Palasin Afrikasta viikko sitten ja on ollu vähän muuta tekemistä kuin lukea blogeja! ;) Mutta mua harmittaa ihan hirveesti ku näin tän vasta nyt, päivän myöhässä. Ois ollu mahtava osallistua!Toivottavasti teille osallistujille tulee mukavaa villasukkien kanssa!

  Vastaa
  • Henriikka 30.3.2013

   Heip! Tottakai ehdit vielä, jos tahdot. Laita mulle vain mailia.

   Ps. Ihana Afrikka!

   Vastaa
  • elaine 12.4.2013

   Kääk, huomasin tän vasta nyt ku ajattelin olevani auttamattomasti myöhässä! Mutta tulen mukaan sitten seuraavaan tempaukseen!

   Ps. Ihana rakas Gambia, kaks kuukautta siellä vietin ja menetin sydämeni.. Paluuta odotellessa <3

   Vastaa
  • Henriikka 17.4.2013

   Voi toivottavasti pääset pian takaisin.

   Ensi tempaukseen sitten, ei hätää, eiköhän näitä vielä tule.

   Vastaa
 13. Anonymous 30.3.2013

  Tahtoisin osallistua, mutta huomaan tänään olevan jo 30.3. Saisiko vielä osallistua, meitä olisi kaksi? Vastaa pian, niin laitan osoitteet ja jalan numerot tulemaan. Ahkerat kuotojat :)

  Vastaa
  • Henriikka 30.3.2013

   PSSSST! Totta kai. Laittakaa vaan meiliä tulemaan, niin kasvatetaan joukkiota vielä kahdella.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.