Turku Design Festival -voita täydellinen huppari.

Suuria uutisia tapahtumarintamalla: Turku Design Festival on taas levittäytynyt ihanaan Turkuun. Festivaali järjestetään 15.-21.5.2013. Turku Design Festival kokoaa yhteen Turun alueen mielenkiintoisimmat muotoilijat ja muotoilutapahtumat. Kulttuuripääkaupunkivuonna 2011 alkunsa saanut tapahtuma on rakentunut muotoilualan toimijoiden yhteistyönä ja se koostuu luennoista, näyttelyistä, työpajoista ja markkinoista. Oi, kumpa olisin siellä.
Selasin tapahtuman ohjelmaa lävitse eilisillan ratoksi ja fiilistelin tapahtuman kirjoa. Tässä jos jossain on esimerkki siitä, että myös Helsingin ulkopuolella osataan tehdä mielettömiä tapahtumia. Joskus kun tuntuu, että pääkaupunkiseudun väki luulee omistavansa kaiken tietotaidon. Tänään Turussa on muuan muassa tarjolla näyttely skeittilautojen muotoilusta ja muotoilijoiden aamupäivä, joka tuo alan ammattilaiset ja opiskelijat yhteen. Huomenissa tapahtuma alkaa oikein kunnolla, ja viikonloppuna on luvassa late night shopping,  designtarjouksia, tuotemaistatusta, teenjuontia, pientä kirjapuotia, pikastailausta, pukunäytöksiä, vaatesuunnittelukurssi… Ohjelmaan kannattaa tutustua tarkemmin täältä. Yksi kutkuttava erillistapahtuma on Kultahattu-muotinäytös Kinopalatsissa. Tapahtumaa vietetään ympäri kaupungia useissa eri paikoissa ja liikkeissä ja tapahtuman nettisivuilta löydät suloisen kartan avuksi.
 
Turku Design Festival otti minuun yhteyttä muutama viikko sitten kysyäkseen, olisiko heidän yhteistyömerkkiensä joukossa joku, jonka kanssa haluisin toteuttaa pienen yhteistyökuvion festivaalin ohessa. Listan merkkien joukosta pomppasi ehdottomasti itseäni kiinnostavimmaksi RCM, Roots Cultural Movement. Ja mitä enemmän yrityksen toimintaa tutkin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin.RCM on suomalainen ekologisiin ja eettisiin vaatteisiin erikoistunut yritys Turusta. Heidän toimintaansa on jatkunut nyt kolme vuotta, ja kaupoissa on nyt nyt kolmas mallisto, jonka kaikki tuotteet on valmistettu hampusta ja luomupuuvillasta. Itselläni on näissä kuvissa päällä juuri tuon kolmannen malliston vaatekappale, Biscuit Hoodie -huppari (kyllä, tietysti XL-kokoa).

Roots Cultural Movement on nimensä mukaisesti paljon muutakin kuin vaatemerkki, mutta pääpaino toiminnalla on vaatteissa. Sen lisäksi RCM toimii Turussa aktiivisesti katukulttuurin parissa. Vaatteet suunnittelee toinen merkin perustajista, Lahden muotoiluinstituutista valmistunut vaatesuunnittelija Saija Kangasniemi, jonka lisäksi yrityksessä työskentelee myynnin ja kulttuuritoiminnan parissa yrittäjä-pariskunnan toinen puolisko Janne Lahti.
RCM tukee eettisempää ja ekologisempaa vaatevalmistusta Kiinassa, josta myös hamppumateriaali on peräisin. RCM syntyi perustajien matkustaessa Afrikassa, ja siksi toiminnalla tuetaan myös ugandalaisia nuoria oman ystävyysprojektinsa RCM Star African kautta. Taidatte päästäkin jo jyvälle, minkä takia juuri tämä kyseinen merkki innosti hih.

Yrityksen kivijalkaliike RCM streetshop on Turussa, josta löytyy oman vaatemerkkimme Showroom ja luomupainoitteinen kahvila. Seuraavalla Turun vierailullani taitaa aamukahvit löytyä tästä osoitteesta. Myynnissä on myös rullalautailutarvikkeita, taidetarvikkeita ja käsitöitä. Rcm streetshop toimii myös galleriatilana paikallisille nuorille taiteilijoille (Huomaattekos: tämän yhteistyön syyt sen kuin syvenevät).

Ja nyt otsikon mukaiseen loppuun. Joku teistä onnekkaista voittaa itselleen kuvissa näkyvän hupparin. Okrankeltainen huppari on hamppua, ja koko on XL. Lupaan sen takaavan voittajalle astetta rennomman kesän. Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla kommenttipoksiin sähköpostiosoitteensa ja vaihtoehtoiset letkeät kesäterveiset. Arvonta päättyy viikon päästä, ke 22.5.2013 klo 23.59.  EDIT: Arvonta on päättynyt. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hyvää designviikonloppua kaikille.
-Henriikka
Lisätietoja:

175 kommenttia

 1. janna666 15.5.2013

  löysin tän sun blogis tyyliin eilen, kivalta vaikuttaa!!

  janna.lepisto@luukku.com

  Vastaa
 2. aliina 15.5.2013

  aliina.hakonen@student.diak.fi

  huibeeta ja lämmintä kesää, syö paljon tiikerijätskiä, siitä tulee hyvälle mielelle.

  Vastaa
 3. Milla 15.5.2013

  milla.barsk@luukku.com

  tosi hyvää kesää sulle! Toivotaan hyviä ilmoja samaa posaustahtia, oot paras!

  Vastaa
 4. Anonymous 15.5.2013

  oujee, letkee paita!

  täälläkin on hyvät festarit tuloillaan!

  veera.tuhkala@ylakaupunginyo.fi

  Vastaa
 5. Riikka 15.5.2013

  rekolanplikka (ät) gmail.com ja vaihtoehtoiset letkeät kesäterveiset. :)

  Ihana huppari, ihana keltainen, ihana RCM.

  Onnea Henriikka, sulla on yksi ehdottomasti Suomen parhaista blogeista! Ihanaa kesää! Olet mainio! :)

  Vastaa
 6. Anonymous 15.5.2013

  Ihana paita ja ihana väri, käy niin kesään kuin syksyyn sitten joskus… :—)

  Mulla kesän kohokohta on se, kun päärynät alkaa maistua makeilta ja raikkailta, talvisien nuhjujen sijaan. Oi!

  -puuro
  peikonsukka@hotmail.com

  Vastaa
 7. Emilia 15.5.2013

  emilia.wahlberg@gmail.com

  Super huikeeta ja mahtavan valloittavan ihanaa ja möhmelömäisen makeaa kesää kaikille! Tämä kesä on tehty jäätelöpalloista, naurusta, auringosta, polkupyöristä, eväsretkistä, seikkailuista, taka-twisteistä, tanssista, mansikoista, herneistä, nuotioista, vasta leikatun nurmen tuoksusta, heinäpelloista, kukkamekoista, sandaaleista, ilosta, ihanista ihmisistä, kesäilloista, jääkylmästä limonadista kesken hellepäivän sekä hyvästä mielikuvituksesta jonka avulla päätyy uusiin kesäseikkailuihin. Ainakin näistä aineksista tuleva kesä on tehty.

  Vastaa
 8. menni 15.5.2013

  oi mikä huppari! <3
  ei voi tulla huono kesä tuo päällä :)

  menninkainen38t@gmail.com

  Vastaa
 9. Heidi 15.5.2013

  Apua, tämän kun saisi! Ihanan aurinkoisen keltaista kesää :3

  heidikouva1@gmail.com

  Vastaa
 10. ida 15.5.2013

  miks näin itseni juomassa ampparimehujäätä just toi huppari päällä?

  i_dalina@hotmail.com

  Vastaa
 11. Anonymous 15.5.2013

  Ihan ehdottomasti pitää osallistua, niin valtavan kaunis huppari!

  Superihanaa, aurinkoista ja jäätelöntäytteistä kesää :)!

  aino.kirjonen@pp.inet.fi

  Aino

  Ps. Mikäköhän on villasukkatempauksen tilanne? Täällä vielä odotellaan sukkia…

  Vastaa
 12. Ellu-Kana 15.5.2013

  Aiiivaan ihana huppari ja reppu! :)

  Vastaa
 13. Sara Ilona 15.5.2013

  RCM on kyllä yksi lempparipaikkojani täällä Turussa! Aina yhtä leppoisa tunnelma ja jokainen asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi! Suosittelen :)

  sara.malve@gmail.com

  Vastaa
 14. Emma 15.5.2013

  Voi, juuri eilen katselin RMC:n vaatteita ja olisin naistenmallistosta ottanut kummankin vaatteen! Harmi vaan, ettei lompakko tykkää jos lähtee tässä tilanteessa tuhalilemaan…

  emma.kilpimaa@hotmail.com

  Vastaa
  • Emma 15.5.2013

   kröhöm siis RCM:n vaatteita…:-D

   Vastaa
 15. neiti Kesäheinä 15.5.2013

  Tokikin tämmöiseen arvontaan pitää osallistua! (ihan siks, että tänään on synttärit, jospa siitä sais sen verran tuuria että voittais! ;))

  Tänään näytti jo koivutki vihreiltä – IHANAA, sieltä se kesä tulee. Aurinko, vihreys, jäätelö, lämpö, jajaja. SE TUNNE, kun on 25 varjossa lämmintä ja syöt jäätelöö ja jossain leikkaa joku ruohoo – täydellistä! ♥ Ah, kesä, tule jo..

  delfiini8@gmail.com

  Vastaa
 16. neitiR 15.5.2013

  Aurinkoa, lämpöä ja onnea rakkauden kesään 2013!<3
  riksutin@hotmail.com

  Vastaa
 17. Emilia 15.5.2013

  uuu, mika hubbari<33 siispä kesäterveiset jakoon!

  ”AIVANMAHTAVAAKESÄÄJUSTSULLE! On aika hukuttaa toverit jäätelöpalloihin ja juosta aaltoihin!” :D

  naattimaa@gmail.com

  Vastaa
 18. routapisara 15.5.2013

  ihana blogi, ihana sinä! aurinkoista kesää<3
  ann.va@hotmail.com

  Vastaa
 19. Tarjas Snowland 15.5.2013

  Voi mikä huppari, tuo olis mahtava (lumikirsu@gmail.com)! Kesäterkut olis semmoiset, että tervetuloa osallistumaan mun blogin designvalaisin arvontaan, vielä ehtii mukaan :)!

  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/04/arvonta-upea-lundia-designvalaisin.html

  Vastaa
 20. susanna 15.5.2013

  Aaah, tuon niin haluaisin itselleni!
  Susanna.vasalampi@hotmail.com

  Oon jo tositosi kauan seurannut sun blogia. Ja aina uudestaan, jokaisen uuden bloggauksen jälkeen rakastun tähän uudestaan. Ja aina yhtä sanattomana luen sun kirjoittamia kauniita asioita. Arvostan sun elämäntyyliä ja suhtautumista elämään. Oot ihana aurinko, kiitos Henriikka! Hymyä ja hyvää tuulta sinne Kesään!

  Vastaa
 21. Anonymous 15.5.2013

  RMC in my <3 ! ja häikäisevän kaunis henriikka oi oot nii inspiroiva et nyt saa kyl kesä tulla ja heti kiitos! myöhäiset kuvailuretket hyvässä seurassa, auringo nnousut, pehmisjätskit, paljaat varpaat viileällä nurmikolla, pilottilasit ja kesäinen juoma kädessä… ampiaisia unohtamatta (;

  roosa.hassel@hotmail.com

  Vastaa
 22. Laurs 15.5.2013

  Tuo huppari kyllä lämmittäisi, vaikka olisi vähän kylmempiäkin kesäpäiviä, -iltoja ja -öitä – ainakin sydäntä ja silmää! Hyvää ja lämmintä kesää myös sinne. Taas aivan ihanan ihania kuvia :) (laurar.saramaki@gmail.com)

  Vastaa
 23. Anonymous 15.5.2013

  jenni.laht@hotmail.com

  alkuun iso iso tykkäys blogilles, yks harvoista mitä tykkää ja jaksaa seurailla:—)
  ja jihhuu mallistoo tytöille, vihdoin! t. turkulainen, joen tält puolelt

  ja tähän loppuun viel kovin omaperäiset kesäterkut!
  -jenni

  Vastaa
 24. Rebecca Ketola 15.5.2013

  oii, ihanan värikästä kesää sulle!!!! :) toi huppari ois unelma!

  ketolarebecca@gmail.com

  Vastaa
 25. Minja 15.5.2013

  voiei mikä rakkaushuppari! niin loistava kesäöisille nuotiohetkille ja vaeltelulle. huippua kesäeloa sinnekin, kiitos että olet!

  (minja.sormunen@kolumbus.fi)

  Vastaa
 26. Anonymous 15.5.2013

  maija.p.liikkanen@student.jyu.fi

  siistiä kesää sinne, aamukahvilla on edelleen mun ykkösblogi!

  Vastaa
 27. Maija 15.5.2013

  Aivan ihana huppari. Ihastuin heti. Ja toi sun reppukin, ah.

  Niin kivaa, kun kesä on jo ovella!

  maijjan@gmail.com

  Vastaa
 28. veera 15.5.2013

  ei hitsit, täydellinen lötkyttelyhuppari. pakko osallistua!! :D

  veera.kananen@hotmail.fi

  Vastaa
 29. Unessakahlaaja 15.5.2013

  Nautitaan lämmöstä, auringosta ja varpaita kutittelevista kärpäsistä – ja ennen kaikkea toivotaan, että näitä kaikkia tänä kesänä saadaan :)

  neonlight_child@suomi24.fi

  Vastaa
 30. Anonymous 15.5.2013

  Tämmöiselle kesäselle piristykselle olis kyllä nyt tarvetta…

  Ihanaa kesää!

  noora.oja@gmail.com

  Vastaa
 31. Aino 15.5.2013

  Valoisat yöt<3 punaiset mansikat<3 auringon paiste<3 ihanaa kesää!
  aino.tissari@hotmail.com

  Vastaa
 32. Anonymous 15.5.2013

  Oi mikä ihana huppari!! Ja huonomuistisena kiittelen kovasti myös tuosta tapahtuman muistutuksesta – olisi voinut mennä vahingossa muuten täysin ohi!

  Oikein superihanaa kesää kaikille, mä lähden tästä nauttimaan kauan kaivatusta auringosta :)

  millariina.gronoff@gmail.com

  Vastaa
 33. Anonymous 15.5.2013

  mahtavuus huppari! tollases sitä vois asuu koko kesän :-)
  liisi.mattila@hotmail.com

  Vastaa
 34. raparperi 15.5.2013

  Kuinka hurjaaa!! raparperitee @ gmail.com

  oi että on ihanaa kuulla kaikista pienemmistäkin jutuista blogisi kautta :)

  Ja mietin ihanaa huomata yhtäkkiä ettei ulkona olekaan kasoittain lunta ja riippumatto rupeaa kutsumaan… :)

  Vastaa
 35. Anonymous 15.5.2013

  Ihana! Sopis tällaselle vilukissalle Suomen kesäiltoihin! miialehto@yahoo.com

  Vastaa
 36. Anonymous 15.5.2013

  Ihanan pirteän ja rennon näköinen huppari!

  Nautinnollista ja elämysrikasta kesää!

  asta_86@msn.com

  Vastaa
 37. Anonymous 15.5.2013

  Paljon aurinkoo ja sopivasti söpöä sadetta sun kesään!

  hymyholisti@hotmail.com

  Vastaa
 38. Aino S 15.5.2013

  Jes, keltaista!

  aino.stromberg@gmail.com

  Vastaa
 39. Naava 15.5.2013

  Kesäsadekuuroja ja rakkaudentäyteisiä poutapäiviä siulle!

  noorens@hotmail.com

  Vastaa
 40. karo 15.5.2013

  ihana leijonankeltanen ! paras väri !
  pirteää kesää :–)

  karotikka@gmail.com

  Vastaa
 41. inkivaeaeri 15.5.2013

  Jes, ihana huppari, mii laiks änd vants tu vin it.

  Kesänne olkoon aurinkoinen (vähän saa silti sataakin), täynnä mansikoita ja jäätelöä (ja tietysti grilliherkkujakin), varpaanväleihinne painukoon hiekkaa ja bikininne kastelkoon lämmin luonnonvesi. Muistakaa aurinkorasva, hellehattu ja hymyhuulet!

  inkivaeaeri@gmail.com

  Vastaa
 42. M 15.5.2013

  Ihanan rennon näköinen huppari ! Olenkin etsiskellyt tuollaista viileiden kesäiltojen oleiluhupparia itselleni :-)

  mardd-@hotmail.com

  Vastaa
 43. Jenna 15.5.2013

  Näyttää kivalta :> Harmittaa niin kovin etten ole nyt Turussa Kerrankin kun siellä tapahtuu jotain kivaa;)

  kaksiyhdenhinnalla@gmail.com

  Vastaa
 44. (sulkatyttö) 15.5.2013

  emma-mariella.kurkela@edu.keuda.fi

  Seikkailuntäyteistä kesää kaikille :)

  Vastaa
 45. eve 15.5.2013

  lämmintä ja superrentouttavaa kesää kaikille ! :–)

  eveliina.ryynanen@hotmail.com

  Vastaa
 46. Rebekka 15.5.2013

  ihanaa kesää, tää on rakkauden kesä! ainakin omalla kohdalla, kerrankin :) ja tuo huppari vasta kesästä täydellisen tekisikin! :)

  adylea@hotmail.com

  Vastaa
 47. missyoucan 15.5.2013

  aurinkoista ja ainutlaatuista kesää ::))

  hanna.julia.aaltonen@gmail.com

  Vastaa
 48. julianna 15.5.2013

  julianna.paija@gmail.com

  aivan äärimmäisen mahtia kesää sulle! nyt on aika syödä mansikoita niin paljon että masua nipistää :-)

  Vastaa
 49. Kesätyttö 15.5.2013

  Ihanan aurinkoinen ja rento paita! Sulle haluan toivottaa lämmintä ja aurinkoista kesää! Paina mieleesi auringon säteet, joita voit muistella syksyn pimeinä hetkinä :)

  kesatytonblogi@gmail.com

  Vastaa
 50. Aino 15.5.2013

  Iiiiihanan värinen huppari! Itse en omista montaa hupparia, mutta tuollaisen voisin hyvinkin kuvitella päälleni vilpoisina kesäiltoina! Tämä kesä vietetään yhdessä ystävien, mansikoiden, rakkauden, festarien, kesäteatterin ja auringon kanssa, joten onnellisena tulevasta kesästä toivotan ainakin yhtä hyvää kesää sinne teidän suunnalle!(:
  aino.kimppa@ovi.com

  Vastaa
 51. Anonymous 15.5.2013

  Tänään kun kävin pyöräilemässä niin huomasin, että ulkonahan on jo ihan kesä! Ihanan värinen huppari ja mätsäiskin hyvin mun pyörän kanssa :)

  Nauttikaamme kesästä!

  ella.vee@hotmail.com

  Vastaa
 52. Anonymous 15.5.2013

  Ihana! Oon yrittänyt metsästää itselleni pitkiä huppareita, kun ne on niin helppo vetää päälle legginsien kanssa esimerkiksi koiraa ulkoiluttaessa ja muutenkin kun haluaa hengailla mukavissa vaatteissa :)

  vilja_90(a)hotmail.com

  Vastaa
 53. Anonymous 15.5.2013

  Ooh pitkä huppari! Syksyllä jo ihastelin moista mutta pihiys iski ja jätin kauppaan…oispa nyt oiva tilaisuus saada se omaan kaappiin!
  noora-laine@hotmail.com

  Vastaa
 54. Anonymous 15.5.2013

  Kesä on kuin dominokeksi. Keskellä sitä on paras kohta.

  susannahelina@gmail.com

  Vastaa
 55. Elina 15.5.2013

  eevu@hotmail.fi

  Olkoon kesänne aurinkoinen, ja toivottavasti saat haluamasi matkan jonnekkin, missä voit imeä itseesi energiaa seuraavaa talvea varten!

  Vastaa
 56. Minna 15.5.2013

  IIhaanaa huppari! Yksi suosikkiväreistäni…kyllä olisin onnellinen, jos arpaonni nyt suosisi…
  Kaikille aurinkoista kesää!

  minnapo1@gmail.com

  Vastaa
 57. Anonymous 15.5.2013

  Ei ole enää kauaa siihen kun ulos voi lähteä t-paidassa ja shortseisssa ja mukaan täytyy ottaa vain pitkähihainen viileämpiä illan tunteja varten. Aah, elokuun öiden tuoksu ja tuo huppari :)

  jurvakelin@gmail.com

  Vastaa
 58. Anonymous 15.5.2013

  Ihana huppari, mut pitää sanoa että vielä ihanampi tää blogi! :) Tuun aina niin hyvälle mielelle, kun luen tätä. Kirjotat jotenkin nii kivan aurinkoisesti, että ei voi ku hymyillä!

  Super aurinkoisen suloista kesää sinne! :)

  helmi-tuulia.korpijarvi@hotmail.com

  Vastaa
 59. Anonymous 15.5.2013

  Vau, ihana arvonta! Kiinnostuin tuosta merkistä, oon vähän tällanen ekohörhö ;D
  Kohta on jo kesä, voin kuvitella miten tuosta tulisi automaattisesti lempparivaatteeni..:) Kesällä oikeesti tällainen unikekokin tuntee elävänsä täysillä. Auringonvärinen huppari aurinkoisiin kesäöihin, mikäs sen parempaa! ;)

  viivi.kajula@hotmail.com

  Vastaa
 60. Henna 15.5.2013

  Aurinkoista kesää sinne! Hupparista sais varmasti kesäöiden lempivaatteen.. :)

  Biqu_@hotmail.com

  Vastaa
 61. aion 15.5.2013

  Jehna mikä hoodie, tahdon sen!:D Oi onnetar, olethan puolellani..
  lauranen@live.fi

  Vastaa
 62. Cirius 15.5.2013

  Oih mikä väri! Ihana huppari. :)

  Tykkään kauheesti sun blogista ja sun tyylistä. Aina kun luen blogien uusimmat merkinnät, jätän sun blogin viimeiseksi koska siitä jää niin hyvä mieli. :)

  Aurinkoista kesää ja toivottavasti pääset sinne reissuunkin!

  janski90@hotmail.com

  Vastaa
 63. Noora 15.5.2013

  Maailman mahtavinta kesää maailman mahtavimmalle Henriikalle, oot ihana! <3

  Ja niin ovat myös noi hupparit, rakastuin. Tilaisin saman tien kaikissa väreissä, jos ne olisivat edes pikkuriikkisen halvempia… Mutta koitanpa onneani, kukaties en joudukaan säästökuurille (:

  tiuku.karitsa@gmail.com

  Vastaa
 64. Anonymous 15.5.2013

  Ihana huppari, oikein kesän värinen! Ja ihanaa kesää sulle ja Jannelle kans!

  tyttonen96@gmail.com

  Vastaa
 65. Anonymous 15.5.2013

  Hih ihana huppari ja ihana väri! :–) Ny kun onni kerranki potkasis… Ja niin, superia kesää, blogisi on paras!

  lotta.ylinen@hotmail.com

  Vastaa
 66. Laura 15.5.2013

  Toi huppari on kyllä niiin nami, väri ja koko just ihana! :D Tahtoo samanlaisen!
  Ja aivan ratkiriemukasta kesää, nyt on aika nauttia marjoista, jätskistä, auringosta, löhöilystä ja uimisesta =)!
  PS. kiitos aamukahvilla facebook sivun tekemisestä, helpottaa blogin seuraamista, kun ei tule päivittäin käytyä blogspotissa

  simpleway@windowslive.com

  Vastaa
 67. Anonymous 15.5.2013

  Makeen näkönen huppari:) Kuulin RCM:stä kans jokin aikaa sitten ja kun ensi viikolla matkani käy Turkuun niin varmasti vierailen myös kyseisessä liikkeessä.

  Huh, arvontapäivä on muuten sama kuin pääsykoepäiväni, toivottavasti sinä päivänä onnistaa edes jommankumman kanssa:D

  Ihanaa kesää!

  janita.kayhko@luukku.com

  Vastaa
 68. iinaiina 15.5.2013

  Hulun huikeeta kesää!!! c:
  ps. mieltsin magee huppari!!!!!!!!

  iina.heilala@hotmail.com

  Vastaa
 69. pinja 15.5.2013

  Nyt näyttää hyvältä! oi oi!! Ihanaa kesää ihanalle blogin pitäjälle :–))

  Vastaa
 70. Anonymous 15.5.2013

  Nyt on kyllä mahti huppari! Ja oikein loistavaa ja aurinkoista kesää! :)

  liisa.kurikkala@gmail.com

  Vastaa
 71. Anonymous 15.5.2013

  Ilolla kotiuttaisin tuon hupparin itselleni kesätakiksi! Se päällä lämmittelisin juhannusnuotion äärellä, istuisin kuistilla saunan jälkeen ihastellen tyyntä järveä ja polkisin pyörällä yöllä kaupungilla keskellä tietä.

  Kaunista kesää kaikille. Olkoon se täynnä seikkailuja, vastaleikatun ruohon tuoksua, sinisenä liplattelevia merimaisemia, pitkiä souturetkiä, paahteisia aurinkopäiviä, suunnatonta iloa ja makeita nauruja.

  Kaisa
  kaisa.j.pitkanen@helsinki.fi

  Vastaa
 72. Oona 15.5.2013

  Ihanaa ja kulttuuririkasta kesää sinulle !

  onfuGG@gmail.com

  Vastaa
 73. Amanda 15.5.2013

  Ihanaihanaihana huppari! No letkeetä kessää siullekki!
  amanda.nousiainen(at)hotmail.com

  Vastaa
 74. Karre 15.5.2013

  oijoi, aika täydellisen sävyinen huppari! lämpöistä kesää!

  unendlichkeeit@hotmail.com

  Vastaa
 75. Anonymous 15.5.2013

  Iiiiihana huppari! Täydellinen sateisiin kesäpäiviin ja rentoihin tennareihin! Kesäterveiset Belgiasta! Sinne Pohjolaan on kyllä ennustettu lämpimämpää ilmaa lähipäivälle kuin tänne..

  Vastaa
 76. Noora 15.5.2013

  Minäminäminä! Haluan!
  norppa_1@hotmail.com
  Ainiin, jäätelörikasta kesää! Maista uusia ben’n’jerrysejä, ne ei petä koskaan!

  Vastaa
 77. Anonymous 15.5.2013

  aivan valloittava huppari! Ihanan letkeetä, rentoo ja reggaekesää sulle! paivi.pulakka@helsinki.fi

  Vastaa
 78. Hanna 15.5.2013

  Mukana ollaan! :) Ihana huppari!

  rockonmama@hotmail.com

  Vastaa
 79. henu 15.5.2013

  täydellinen, niin täydellinen ! longboard,kirkkaan keltainen kypärä ja tää. oh yes !

  henunuu@gmail.com

  Vastaa
 80. emilia 15.5.2013

  Näyttää niiiiiin ihanan rennon löysältä hupparilta että haluan ton ehdottomasti mun kaappiin !!

  en keksi enää näin kahdeksankymmenen kesätoivotuksen jälkeen mitään erikoisempaa kuin että toivotaan että tulevasta kesästä tulis just sellanen kun jokainen siitä toivookin tulevan :-)

  emmiy_90@hotmail.com

  Vastaa
 81. titityy 15.5.2013

  oi, jospa arpaonni suosisi rohkeaa! ihana, ihana paita!

  sulle toivotan paljon aurinkoa ja kauniita reissuja kesään! törmätään arabian koriskentällä!:)

  tyttilonnrot@gmail.com

  Vastaa
 82. Anonymous 15.5.2013

  Oijoi, toi ois täydellinen festarihuppari!! Aurinkoista kesää sulle! mariee121@hotmail.com

  Vastaa
 83. Anonymous 15.5.2013

  Cool huppari. haluun sun hiukset. t. Rosa ”rosavalkeavirta@gmail.com” Valkeavirta

  Vastaa
 84. Aino 15.5.2013

  Mainio olet sinä. Ja hurmaava on kotikaupunkini Turku. ^^ Kummasti on ollut niin kova kiire muille maille pois, että vasta nyt kun ostan paistinpannuja ja avaruusaappa-pyyhkeitä seuraavaa siirtoa varten, kaupunki on alkanut näyttää päivä päivältä kauniimmalta ja joka päivä löytyy jotain uutta jännää, hihii. Niin vain sitä voi olla kovasti sokea. Kaipa se kuuluu tosirakkauteen. ;) Olkoon tämä siis hyvien ystävien turkutäyteinen, nautinnollinen kesä, jokilaivoja unohtamatta. Ehkä tuuli tuo tytön takaisin ennemmin tai myöhemmin. ^^ aino_emilia@hotmail.com

  Erityispaljon haleja sinulle, hymytäytät päiviäni.

  Vastaa
 85. Neiti E 15.5.2013

  Kesä olisi paljon parmepi okrankeltaisessa hupparissa! Voi kumpa arpa osuisi kohdalle. :)

  kemikand (at) hotmail-piste-com

  Vastaa
 86. Anonymous 15.5.2013

  Oon kyllä onnekas, kun saan kesäni Turussa jokirannassa jokipaateilla viettää. Toivottavasti muuallakin Suomessa kuitenkin on yhtä ihanaa kuin Turkkusessa!

  elinavaan1(at)hotmail.com

  Vastaa
 87. Lusikka 15.5.2013

  Oikein inspiroiden täyteistä kesää! (Niin voit sitten jakaa niitä inspiraatioita tänne meille muille 8))
  Ja eikai yksi uusi huppari vaatekaappia pahenna?

  marianna.holtta@luukku.com

  Vastaa
 88. Elinäf 15.5.2013

  Yhyy, miksen oo Turussa. Haluu tuonne Turku Desing Festivaleille! Jotain yhtä kivee tänneki, esim tuo huppari. Hihih.

  ellu_friman(miukumauku)hotmail.com

  Vastaa
 89. Anonymous 15.5.2013

  Joskus Turku epäilyttää minua, mutta kyllä kelpaa muuttaa kesällä huudseille!

  jennajustiina@gmail.com

  Vastaa
 90. Anonymous 15.5.2013

  Haluaisin tuon hupparin! Mut tiedän jo nyt, että jos voitan, ni arvot sen kuitenkin uudestaan ja annat jollekin toiselle. Joten tsemppiä kaikille muille!! -äippäti-

  Vastaa
 91. Anonymous 15.5.2013

  Oi! Tässähän turkulainen oppii kotikaupungistaan uutta. Haluan tuon hupparin, haluan! Ja nimenomaan keltaisena, nimenomaan XL-kokoisena. Tuon pukisin sukkahousujen kanssa viileänä kesäiltana. makrri ät utupistefi

  Vastaa
 92. Anonymous 15.5.2013

  Oi vitsi, jos arpaonni ei potkaise, mä niin hommaan tuollaisen!! Kesäterkkuja!! (Onhan jo kesä, onhan?)

  elina.04@hotmail.com

  Vastaa
 93. klaara 15.5.2013

  Ihanan hupparin arvontaan osallistun, tottakai. Aurinkoisia kevät-/kesäpäiviä sinulle!
  klaara49@luukku.com

  Vastaa
 94. 'enna 15.5.2013

  Olen seurannut blogiasi nyt vuoden verran ja tänään keksin ensimmäistä negatiivista sanottavaa: blogisi vie niin mieletömiin kesäfiilistelyihin, että viimeinen opiskeluviikkoni ennen pääsykokeita on yhtä tuskaa! Noh, kohta helpottaa. Kiitos sinulle lukuisista inspiraation lähteistä! :)

  henna-r@hotmail.com

  Vastaa
 95. Anonymous 15.5.2013

  oletpa kaunis :)

  kesäyö, longboard jalkojen alla, urbanearsit korvilla ja tuo huppari päällä, kelepais rullia.
  suloista kesänodotusta !

  jjn–@hotmail.com

  Vastaa
 96. Rimma 15.5.2013

  Hiphei! Loistoarvonta! Mukana ku peräpukama. Ostoslakko pitää edelleen, jotta päästään tänä vuonna a) naimisiin b)maailmanympärysmatkalle, joten uutta täytettä vaatekaappiin muilla keinoin olisi huikeeta saada.

  Kivaa kesää! Pus!

  rimma.blogging@gmail.com

  Vastaa
 97. Vööra. 15.5.2013

  mä. haluan. ton.!! ja mää tarvin tuon ku pääsen suomeen ku tuun kerta nii jäätyy siellä tän arizonan lämmön jälkeen!
  Huikaisevan ihanaa kesää sulle! toivottavasti saat sen sun unelmaduunin (onko se jo päätetty kuka siihen pääsee) ja nauti elämästä ja muista syyä jätskiä! sullon huippu blogi! :)

  veeraose@hotmail.com

  Vastaa
 98. Henna 15.5.2013

  Ylirennon näkönen huppari! Ois tarpeellinen Suomen kauniisiin mutta monesti niin viileisiin kesäiltoihin :) Toivottavasti onnetar suosii tällä kertaa..

  parkka.henna@gmail.com

  Vastaa
 99. Anonymous 15.5.2013

  Mieletön! väriä elämään!
  veera.makinen@kolumbus.fi

  Vastaa
 100. Heidi 15.5.2013

  heemsepp@jyu.fi

  Tuohon olisi mukava kääriytyä viileänä kesäiltana!

  Vastaa
 101. AINO 15.5.2013

  vetoketjuparsa@hotmail.com

  Vaihtoehtoiset letkeät kesäterveiset.

  No ei, oikeasti, ihan superrennon näköinen ja ihanan värinenkin tuo! Kehtaisi kulkea kylilläkin noin katu-uskottavana :D

  Vastaa
 102. Anonymous 15.5.2013

  Pitääkin uus-turkulaisena tutkailla brändiä, harmi etten festivaaleihin ehdi tutustua kun pääsykokeet pukkaavat päälle :( Ihan täydellinen renttuilu-huppari kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen…

  Mermaid // jupuli@hotmail.com

  Vastaa
 103. Anonymous 16.5.2013

  oh! tuon sisasta kelpaisi kurkistella kesaa kun palaan suomeen yli puolen vuoden jalkeen. ihanaa kesaa kaikki!

  tiina.poyry@hotmail.com

  Vastaa
 104. miijamarya 16.5.2013

  hei kuinka letkeä. mainio kerrassaan. olkoon kesäsikin sellainen, letkeä ja kerrassaan maino. eheheh mitä puujalkajuttuja.

  marya.today@gmail.com

  Vastaa
 105. Anu 16.5.2013

  Ihana! Todellakin täydellinen huppari. Hyvää kesää sulle ja siipalle :)

  vahanpatiesin@ymail.com

  Vastaa
 106. Anonymous 16.5.2013

  KesäKesäKesäKesäKesä -se on jo niin lähellä!

  titta.haapalatiainen@gmail.com

  Vastaa
 107. Miia 16.5.2013

  ihanaa kesän alkua! :)

  pikkumyy456@gmail.com

  Vastaa
 108. Eino 16.5.2013

  Kivasti kommentteja. Haluun ton!

  rennamonie@gmail.com

  Vastaa
 109. Anonymous 16.5.2013

  muistan jäätelökesän!
  -letti

  tviitakangas(a)hotmail.com

  Vastaa
 110. NoobaX 16.5.2013

  Kesääääääää!!!!!!!!!!!!!

  evejaron@gmail.com

  Vastaa
 111. crline 16.5.2013

  Ihanan aurinkoinen huppari!

  mniaaa(ät)gmail.com

  Vastaa
 112. mirkkumol 16.5.2013

  letkeää kesää ( :

  mirjam_88 @ netti.fi

  Vastaa
 113. Minde 16.5.2013

  Vanhana turkulaisena sun teksti sulatti mun sydämen ja tuli ikävä Turkuun. Kiitos ja ihanaa kesää!

  Toi huppari ois jees.

  saarimaa.minna@gmail.com

  Vastaa
 114. mestarimieli 16.5.2013

  Toi huppari on kyllä vähintäänkin yhtä aurinkoinen kuin tämä kesä tulee olemaan! Nam! Muksuu kesää!

  jarvilek@gmail.com

  Vastaa
 115. Nea 16.5.2013

  Oioi Turku!! Täällä on ihmisen hyvä olla. Kyseisessä hupparissa vielä parempi.

  nea.karila@hotmail.com

  Vastaa
 116. sanojensirottaja 16.5.2013

  Oi, mie tahon tollasen kivan rennon ja vieläpä ympäristöystävällisen hupparin! <3<3 Jos onni kerrankin suosisi. Hyvät kesät kaikille!

  sanojensirottaja@gmail.com

  Vastaa
 117. Anonymous 16.5.2013

  alisa.turunen@kolumbus.fi

  muutan koko kesäksi toiseen kaupunkiin, toivottavasti tulee kuuma ja hyvä kesä 2013!!

  Vastaa
 118. Anonymous 16.5.2013

  oioi kivvaa kesää ja mahd paljo ulkona oleilua vaan! toivottavasti hupparikelit koittaa vasta syksyllä :)

  elisaa89@gmail.com

  Vastaa
 119. Fannimaria 16.5.2013

  Suloisia okrankeltaisia kesäpäiviä!

  meri.lassila@gmail.com

  Vastaa
 120. Bea 16.5.2013

  Kesä tulee mieleen! Ihanaa huppari – makes me smile :D

  beata.maihaniemi@gmail.com

  Vastaa
 121. Nu 16.5.2013

  Huppari on ihan täydellisen värinen. Ihanan kesäinen. Toivotaan vaaleanpunaisia, keltaisia ja lämpöisiä sekä jäätelönmakuisia kesäpäiviä!

  ondu_alphabetty@hotmail.com

  Vastaa
 122. Anonymous 16.5.2013

  Ihanaa, että täällä Turussa tapahtuu! Jokilaivat, hymyilevät ihmiset ja letkeä pyöräily kävelysillan yli – sitä on turkulainen kesäpäivä. Keltainen huppari kelpaisi siihen lisäksi vielä piristämään. Pisamaista kesää siis kaikille!

  – Vivve

  vivevi@utu.fi

  Vastaa
 123. Anonymous 16.5.2013

  AI HERRAJESTAS mulla on ollut nyt semmonen kaksi vuotta jatkuvasti aktiivisenpassiivisesti käynnissä täydellisen-hupparin-metsästys ja…MITÄMITÄ silmäni näkevätkään!!

  jarnata@student.uef.fi

  Vastaa
 124. Macy 16.5.2013

  Ihan mahtava huppari! :)

  mariahyttinen@hotmail.com

  Vastaa
 125. Anonymous 16.5.2013

  jooo!!!!

  jemina.talasmaki at gmail.com

  Vastaa
 126. prinsessaheidi 16.5.2013

  elinaheidi@gmail.com

  IHANAA KESÄÄ! :)

  Vastaa
 127. Ami 16.5.2013

  Hihi, kesäterveiset täältä joo :D Eka päivä meilläpäin, ku on (oli) yli 18 astetta. Ihan herkkua!! Ja puihinki uhkaa jo lehdet tulla <3 Ja aivan hurmaava on huppari :—)

  who.ami@ live.fi

  Vastaa
 128. Anonymous 16.5.2013

  eeva.kesaniemi@hotmail.com

  Täydellinen postaus Henska, täydellinen. Huppari myös. Täydellinen. Miun. :)

  Vastaa
 129. Anonymous 16.5.2013

  sutasost@student.jyu.fi

  aurinkoista kesää! toivotaan, että voittaja tarvitsee upeaa huppariaan vasta syksyllä. :)

  Vastaa
 130. s 17.5.2013

  Mukana arvonnassa ja hauskaa kesää!

  kotikerros@gmail.com

  Vastaa
 131. Anonymous 17.5.2013

  ihanaa ja aurinkoista kesää! istun kevään viimeisellä(?) luennolla ja yritän taistella läpi tyhmien koulutehtävien, jotta pääsen lomailemaan.

  -myrtsi
  annhirv@gmail.com

  Vastaa
 132. Anonymous 17.5.2013

  Aurinko paistaa ja puut vihertää ja voivoivoi, sieltä se kesä tullee!! Huippuhyvvää kesää, Henriikka!

  Jenspa

  sanisalo@gmail.com

  Vastaa
 133. sannero 17.5.2013

  olet henriikka jälleen niin oikeassa, tuo on täydellinen huppari ! miten mahtavaa olisikaan käpertyä siihen viilenevänä syysiltana, pujottaa varpaat villasukkiin ja katsella auringonlaskua laiturilla :)

  ihanaista ystävien, ilon ja rakkauden juhlakesää !

  sanneroinen@luukku.com

  Vastaa
 134. Anonymous 17.5.2013

  iiihana huppari, kyllä kelpaisi! hyvää kesänodotusta kaikille :)

  maijjamarianne@hotmail.com

  Vastaa
 135. Ihanaa ihanaa kesää niin sinulle upea Henriikka kuink kaikille muillekkin! Muistakaa uida, mitä kylmempi vesi sen parempi.

  veera.nivalainen@gmail.com

  Vastaa
 136. Heli 17.5.2013

  Toivottavasti tästä kesästä tulisi ikimuistoinen ja aurinkoinen jokaiselle!

  heli.kunttu@netti.fi

  Vastaa
 137. moikku 17.5.2013

  Rakkauden-, intiaani-, jäätelö- ja kaikki muut kesälajit, olen valmis!

  t. hoyhen@gmail.com

  Vastaa
 138. tuhatjuttua 17.5.2013

  kontti.maija@gmail.com

  Vois luulla, että letkeet kesäterveiset ois vähän vähissä nyt, koska mulla on just nyt päällä tosi raju nielutulehdus ja samaan aikaan yritän sumplia kolmen eri amk-kurssin ja ens viikolla saapuvien vaihtareiden tutorointien kanssa, mutta jostain syystä kaikesta huolimatta mulla on hullu kesäfiilis ja onni ja ilo. Pöydällä on Gilmoren tyttöjen eka tuottari, paperipussissa tuoretta leipää ja hedelmiä ja edessä kesä täynnä hurjan paljon kaikkea tosi siistiä. Joten muikeeta ja ihanaa ja letkeetä ja lämpöstä ja riemukasta ja kuhisevan jännää kesää! :]

  Vastaa
 139. Anonymous 17.5.2013

  Kesä on kaunista ! Omani on kyllä vähän erilainen, kun lähden kahdeksi kuukaudeksi Länsi-Afrikkaan seikkailemaan ! Proosallisemmin ilmaistuna kouluun vapaaehtoistöihin. Mutta niin, taitaa juhannusjuhlat, yöttömät yöt ja naku-uinnit jäädä elokuulle. Itsekin ehkä lähdet reissuun, en tiedä, mutta sen muun ajan – nauti isänmaan suvesta ! Oma maa paras mansikka. Joten ihanaa kesää uu ja toi huppari on myös – uuuuuu !!!!!

  maija.sihvola@gmail.com

  Vastaa
 140. viikset 17.5.2013

  Tossa hupparissa se letkeä kesä voisi alkaa!

  sini.rinne@luukku.com

  Vastaa
 141. Anonymous 17.5.2013

  IIIhana huppari, voi ku onni potkis.. :) Kesäiltoihin täydellinen, vaikka toivokaamme että kesä olisi KESÄ isolla K:lla ja lämmintä piisaisi!!!! alma5906@hotmail.com

  Vastaa
 142. Jonna 17.5.2013

  Ihana huppari! Mä oon niin huppareiden ystävä! :) Tahtoo tuollaisen!

  pieniajatus@gmail.com

  Vastaa
 143. Anonymous 18.5.2013

  hapskiainen@gmail.com

  Vastaa
 144. Oona Blogi 18.5.2013

  ”Like sunny days, Hate rainy days and Love summer” <3

  oonak99@gmail.com

  Vastaa
 145. Anonymous 18.5.2013

  anna.ellonen(at)gmail.com

  ihana huppari!

  Vastaa
 146. Eevi 18.5.2013

  eevi.yletyinen@gmail.com

  Upea blogi, upea nainen ! Hyvää kesää sinulle !

  Vastaa
 147. Irina 18.5.2013

  irskutin@hotmail.com

  ihana huppari! Blogisi piristää aina päivääni! Mahtipontista kesää!! :)

  Vastaa
 148. Riikka Kytölä 18.5.2013

  riikka.kytola@gmail.com

  Aurinkoinen <3

  Vastaa
 149. Lilli-Marjukka 18.5.2013

  Vuosi sitten en olisi todellakaan osallistunut arvontaan, jossa voi voittaa jotain KELTAISTA, mutta niin ne vaan tyttäret voi äidilleen jotain opettaa. Ehkä oon saattanu omaksua meidän Ison Pikkuneidin lempivärin omakseni? :D

  jamalankalaatikko@gmail.com

  Vastaa
 150. Anonymous 18.5.2013

  Kiitos Pihakirppis-postauksesta! Oli ihan huippu Puu-Vallila!!!

  meppis@hotmail.fi

  Vastaa
 151. Anonymous 18.5.2013

  heikkila.saara@luukku.com

  leijonankeltaista ei voi olla vaatekaapissa ikinä liikaa <3 aurinkoista kevättä (vai kesää?)!

  Vastaa
 152. Ninnea 18.5.2013

  Miksen oo tiennyt tästä RCM:stä mitään? :o Opiskelenkin Turussa! Joku päivä on kyllä pakko tsekata liikekin :)

  fanta017@netti.fi

  Vastaa
 153. Anonymous 18.5.2013

  hyvää kesää ja jäätelöä :—–)

  karoliina.kuusela@hotmail.com

  Vastaa
 154. Anonymous 18.5.2013

  Voi että, jään aina ihailemaan näitä sun asuja ja nättejä kuvia, miten joku voi aina onnistua.
  Hyvää ja lämmintä + jäätelöntäytteistä kesää sinne:)

  miian_96@hotmail.com

  Vastaa
 155. Anonymous 19.5.2013

  Mukavaa kesää täältäkin!

  ninuska76@luukku.com

  Vastaa
 156. Anonymous 19.5.2013

  Aijaijai, onpas kyllä vakuuttava henkselieläjän huppaririepu. Kelpaisi valoisten kesäöiden kumppaniksi suojaamaan ruskettunutta ihoa ja blondattuja käsikarvoja hyttysiltä, kun mökin rannalla käy tuuli ja suussa maistuu mansikka. Kutkuttavaa kesän odotusta sinnekin! kaisa.saario@helsinki.fi

  Vastaa
 157. eve 19.5.2013

  mansikoiden ja uinnin täytteistä kesää! älkää palako auringossa :)

  evennna@hotmail.com

  Vastaa
 158. Anonymous 19.5.2013

  Kivaa kesää!

  saajar@utu.fi

  Vastaa
 159. Anonymous 20.5.2013

  ihania kesäpäiviä sinulle!! ja muista syödä kirsikoita : -)

  annnjika@hotmail.com

  Vastaa
 160. Hilla 20.5.2013

  hyvii kesäpäiviä, toivottavasti on niin lämmin että vastaaville vaattehille ei tulis käyttöä kuin viileinä kivoina iltayönä ja syksyllä sit!

  kitkatkatti@gmail.com

  Vastaa
 161. Janni 20.5.2013

  Aurigon ja kasvissosekeiton värinen huppari! Nam 8D Huomenna lähden lämpimään joten jos voitan saattaa vastaus tulla vähän myöhemmin… Lämpimiä kelejä myös tänne Suomeen! Kesähän täällä jo on!

  lovegood93@hotmail.com

  Vastaa
 162. Anonymous 20.5.2013

  Oot ihanan pirtee, jatka samal taval :)
  ~menninkäinen~
  kati.riihela@suomi24.fi

  Vastaa
 163. lentoemo 21.5.2013

  Luulin Varsinais-Suomalaisena tuntevani turkulaista muotoilua ja yrityksiä, mutta tämä oli ihan uusi tuttavuus minulle. Mukana ehdottomasti siis!
  flight(at)luukku.com

  Vastaa
 164. Anonymous 21.5.2013

  Aurinkoista kesää! Mukana arvonnassa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  Vastaa
 165. Sohvi 21.5.2013

  Kävin just kattoo tota hupparii ja rakastuin<3
  Rentoo ja aurinkoista kesää everyone!<3
  sweetssofii@gmail.com

  Vastaa
 166. Oona 22.5.2013

  No on kyllä letkee huppari!
  oonamariablog@gmail.com

  Vastaa
 167. ahle 22.5.2013

  Harmi että jäi turku design festival käymättä. Huppari on hieno!
  ahlfors(at)suomi24.fi

  Vastaa
 168. Sirde 22.5.2013

  Väri on paras.
  sirdeliini@gmail.com

  Vastaa
 169. stellakylaliuhala@gmail.com

  Maailman kivoin huppari :3

  Vastaa
 170. tiiti66 22.5.2013

  Loisto väri, toimivan näköinen malli. Mukana siis..
  teijapistelentoatelisanetpistefi

  Vastaa
 171. Anonymous 22.5.2013

  Se on täydellinen. Tuohon huppariin olisi mukava kietoutua tyylikkäästi kohtaamaan ne Suomen viileämmätkin kesäpäivät. Oikein hyvää ja aurinkoista kesää! :) hansu.laaksonen@luukku.com

  Vastaa
 172. Anonymous 22.5.2013

  salla.kuusela@hotmail.com

  Hyviä kesiä!!

  -Salla

  Vastaa
 173. Henriikka 26.5.2013

  VAU! Miten monta osallistujaa. Kiitos jok’ikiselle. Tällä kertaa maan mahtavimman hupparin voitti Kaisa S. Voittajalle on laitettu mailia, hurraa!

  Hyvää kesää. Kuinka iloiseksi teittekään terveisillänne.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.