Uusi (ja täydellinen) läppäripussi

Nyt olisi se unelmien läppäripussi hyppysissä. Helmikuussa hajosi edellinen, jonka sijaisena on nyt uuden etsinnän ajan ollut epämääräinen Glope Hopen makuupussista tehty lötjäke. Kyselin teiltä vinkkejä uuden hankintaan, mutta eipä mennyt kuin päivä tai kaksi, kun löysinkin ehdottoman ykkössuosikin. Kauniin, hyvän, kestävän ja vieläpä kahta kotimaista muotoiluyritystä tukevan vaihtoehdon.

Kirjoitin jo aiemmin, että Coston läppärisuojiin luottaisin. Silloiset värivaihtoehdot eivät vain houkutelleet. Sitten kuin ihmeen kaupalla Tiensivu laittoi facebook-sivulleen kuvan upeasta Coston pussista, jonka he olivat tyylilleen uskollisena polttokuvioineet. Tiensivu on siis kahden suomalaisen taiteilijan designyritys, joiden valttikortteina ovat omaleimainen tyyli ja polttokuviointi nahkaan. Olin haaveillut Tiensivun koristamasta takista tai repusta, mutta läppäripussin nähdessäni laitoin heti viestiä kaksikolle ja sain kuulla, että moisen suojan tilaaminen on ihan mahdollista.

972627_530229480421098_1672993563_n (kopio)
IMG_1342 (kopio)

Vaikka päädyinkin nyt onnellisesti tähän pussiin, heitettiin viimeisen läppäripussi-keskustelun kommenttilootassa muitakin oivia ehdotuksia. Tästä kannattaa ottaa korvan taakse:

– http://www.herschelsupply.com
Kaunis, toimiva, löytyy monessa värissä ja koostumuksessa pussukkaa. Pitänyt kutinsa jo useamman vuoden.
– http://www.pack-smooch.com
Mää rakastan näitä! Tosi kestävä on myös ollut tuo läppärilaukku käytössä.
– http://shop.papsweden.se/en/laptop-covers/
Itselläni pap swedenin harmaa villainen ipad-suojus ja olen ollut supertyytyväinen. Ei nyppyynny, on tarpeeksi paksu ja tyylikäs. Nahkaiset on ohuempia.Mutta näiden suhteen pitää sitten sopia omaan silmään!
– http://galateia.weebly.com/
Hei, mulla on nahkaisia, vetoketjullisia läppäritaskuja. Värejä löytyy ja eri nahkamateriaaleja. Ja jos ei juuri haluamaasi väriä löydy, niin teen sen sinulle :) Kotisivuilta ei löydy kuin muutama malli, mutta tule käymään Punavuoressa työhuoneellani.
– http://www.onemanband.fi/
Moi, Meiltä löytyy onemanband-putiikilta coston nahkasuojia, ainakin yks tummemman vihreä ja ruskea nahka. Laita viestiä jos haluut kuvia, info@onemanband.fi.
– Hei, kannattaa kurkkaa Etsyn puolelta, sieltä itse valitsin minulle sopivan läppäripussin ja valinnanvaraa riitti!
DIY 

10339023_530229473754432_1228790613_n (kopio)

 UuuuuUuuu Uuuu kuinka kiva ja kaunis se onkaan. Haluan todellaki panostaa käyttötavaraan, joka näen joka ikinen päivä (no, en onneksi ihan joka ikinen…). Ja mitä kustannuksiin tulee, pulittaa sain kyllä yli 100 euroa, mutta se on kyllä tällaisesta käsityöstä tosi vähän. Sen lisäksi, että kuviointi tehtiin käsin, myös Costo ompeli toimitusongelmien vuoksi tämän pussin käsityönä.

Hyvää duunii, eri hyvää duunii. Hyvä hetki lähteä viikonlopun viettoon. Olisi tupareita, ystävän yökyläilyä, Puu-Vallilan pihakirppis, Arabian katufestarit, Ravintolapäivä ja sunnuntaina vielä takapuoleen keskittyvät juoksutreenit. Nappiviikonloppu.

Ja hei, kiitos että saan kirjoittaa. Kiitos, että luette. Tykkään tästä ihan tosi paljon.

– Henriikka

14 kommenttia

 1. Helmi 16.5.2014

  Voi jestas. Kyllä osaa olla upea ♡

  Vastaa
 2. Satu 16.5.2014

  <3_<3

  ihastuin! tosi kaunis. ja käsityötä voi aina arvostaa.

  Vastaa
 3. MaijaM 16.5.2014

  Henriikka. Kiitos, että kirjoitat!

  Tänään töistä lähtiessä taas ajattelin sun blogia ja sitä, mitä kaikkea sulle aina tekis mieli kommentoida. En yleensä jaksa kommentoida kun puhelimella se on haastavaa. Ja koska et tiedä kuka mä oon. Mut kuitenkin oon seurannut sun blogia viime vuoden pihajuhlista alkaen. Ja näin susta unta teidän reilin aikana. (Tavattiin jossain hienolla eurooppalaisella vanhalla juna-asemalla.)

  Ja oon kerran nähnyt sut Jyväskylässä Lozzin ruokajonossa vuosia sitten. Todella erikoista, mutta kun eka kertaa törmäsin sun blogiin niin heti tajusin, että tää on se tyttö, jolla oli cooli skeittilookki ja nuorena jo sormus sormessa ja joka oli mun edessä siinä jonossa pari vuotta sitten. Yleensä en muista tapaamiani ihmisiä, saati ventovieraita.

  Joko kuulostaa tarpeeks creepyltä:D

  Just tän takia en halua kommentoida… Mutta tätä tää nykyelämä on. Ennen nähtiin päiväunia kirjojen ja TV-sarjojen henkilöistä, nykyään bloggaajista.

  No, mutta sua varmaan kiinnostaa eniten kuulla se, että blogisi todella välittää hyvää mieltä, hymyä ja kiitollisuutta. En oo itse yhtään tommonen (jos sallit) design-ug-fiilistelijä vaan tuulipukujuntti. Mutta rakastan aamupalaa, omana itsenä olemista, hersyilyä, aviomiestäni ja salmiakkia. Ja fiilistelen hyviä tyyppejä, arjen pieniä juttuja ja kiitollisuutta.

  Muista blogeista ei aina tiiä tuleeko niiden lukemisesta suorituspaineet tai pinnallisuusahdistus tai tylsistyminen. Mutta sun blogissa on laatutakuu. Jokaisesta postauksesta jää hyvä maku suuhun.

  Kiitos siitä!

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   Tää oli kyllä niin maaginen kommentti. Vitsit mulle tuli hyvä mieli. Kiitos kun kommentoit. Oikeesti. Tämä pysäytti jotenkin moneksi päiväksi.

   Arvostan jotenkin tosi paljon sanojasi ja oon samalla itsestäni pienesti ylpeä, jos todella olen onnistunut tuomaa sanojesi mukaista hyvää mieltä elämääsi. Kun tämä nettihän on sellainen pinnallisuuden ghetto, että toisinaan pelkää ja ahdistuu, että mitä ihmettä sitä oikein touhuaa. Mutta sitten posahtaa tällainen kommentti eekkeriin ja ai että kun kivaa.

   Hahah, voi Jyväskylä ja Lozzi. Hitusen huvittaa, missähän räbäkuteissa oon siellä maleksinut, mutta sormus sormessa saa paljon anteeksi. Ihania päiviä sinulla. Ja kiitos.

   Vastaa
 4. Pieni Lintu 17.5.2014

  Voi toi on täydellinen! :D

  Vastaa
 5. Eve 18.5.2014

  Täydellistä jälkeä siis niin hieno!!! Taitavaaa!!

  Vastaa
 6. puolukkahillo 18.5.2014

  Tähän postaukseen liittymättömä halusi kysyä, mistä olet hankkinut näissä postauksissa olleen mekon;
  https://aamukahvilla.fi/2013/06/juhannus-puutarhajuhlissa/

  https://aamukahvilla.fi/2013/10/kun-aiti-taytti-vuosia-ehka-50-ehka-ei/

  se näyttää tosi kauniilta. Parin kuukauden päästä olisi läheisen juhlat, mihin kivan mekon löytäminen on osoittautunut mahdottomaksi. En tiedä pitäisinkö siitä kun näen sen ilmielävänä, mutta ainakin se vaikuttaa potentiaaliselta. :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   Voi hitsin hitsi, enkai liian myöhässä vastaa? Mekko on viime juhannuksen aleista, Monkista. En siis usko niitä enää saavan hankittua, paitsi ehkä huuto.netistä tai ebaysta ymsyms. Toki saat omani lainaan, jos jaksat hakea hihi.

   Toivottavasti hyvä mekko löytyy!

   Vastaa
 7. kiinnostunut 18.5.2014

  OOTKO VALION LATTEMAINOKSESSA?!

  Vastaa
 8. […] Pictures above by: Henriikka from Aamukahvilla blog, […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.