Kirjastotyttö collegehousuissa.

collegehousu1

Nämä uuden vuoden jälkeiset löllöpäivät eivät suoraan sanottuna ole olleet tyylillisesti mitään kirkkaimpia kruunujani. Olen yrittänyt saada opinnäytetyötä oralle, ja ajatukset ovat pyörineet kuvataiteessa ja palvelupoluissa vaatevalintoja enemmän.

Jep, se olen minä, joka kököttää quasimodona Arabianrannan kirjastossa. Annan itselleni välillä luvan valita lukupöydän sijasta nojatuolin. En todellakaan ergonomian takia, vaan sen mahdollisuuden takia, että viihtyisin siinä tylsää tuolia kauemmin.

collegehousu3collegehousu4

Huomaan saavani asioita aikaiseksi vasta, kun olen vähän meikannut tai vähintään pukenut jotain päälleni. Nämä kirjastopäivät ovat siitä vaikeita, että mukavuuden ja tyylikkyyden välillä tasapainottelu on joskus haastavaa. Tällä kertaa puin mustat nilkkurit,  porkkana-colleget ja sinisen kauluspaidan. Juuri niin asiallista, ettei lounastauolla hävetä ja samalla niin rentoa, että vaatteille ei tarvitse uhrata ylimääräistä ajatusta.

collegehousu2

Ja ei hätää, en aio suoltaa tänne blogiini oppariahdistusta. Kandi-, oppari-, gradu -vuodatukset ovat tylsimpiä sitten sukuluetteloiden.

Nyt soi Coldplay ja mietin, mikä sai minut valitsemaan levyhyllystä tuon äärettömän hyvän, mutta samalla täysin mitäänsanomattoman bändin.

Hyvää sunnuntaita. Huomennakin saa nukkua pitkään.

– Henriikka

korvikset/Poola Kataryna, housut/Hanna Saren, paita/COS, kengät/Bianco Footwear

12 kommenttia

 1. Naava 5.1.2014

  Jee rennot vaatteet kunniaan!
  Itse oon viettäny tän päivän kirjekavereille kirjottamiseen ja istun kirjoituspöytäni ääressä lökärit ja ruutupaita päällä.

  Vastaa
  • Henriikka 6.1.2014

   Voi ihanaa, kirjekavereita. Voi kun itsekin voisin opparin sijaan kirjoittaa kirjeitä, vaikka molemmissa on toki puolensa.

   Vastaa
 2. Susanna 5.1.2014

  Olen varmaan jotenkin omituinen, mutta minusta kaikki opiskeluihin liittyvät päivitykset blogissa kuin blogissa (ja alasta riippumatta) ovat niitä mielenkiintoisimpia! :)

  Vastaa
  • Henriikka 6.1.2014

   Eikun kyllä minäkin pidän tosi paljon opiskelujutuista, mutta jos ne menevät sellaiseen vuodatukseen, paniikkiin ja ahdistukseen, niin tylsyys iskee. Ehkä sellaisia vuodatuksia on lähinnä fb-statuksissa.

   Vastaa
 3. sw 6.1.2014

  Tuossa ensimmäisessä kuvassa näyttää ihan siltä kuin joku olisi ruikauttanut juuri siihen kohtaan, missä seisot. :/

  Vastaa
  • Henriikka 6.1.2014

   HYYIIIIII! Hahahha. En todellakaan ollut huomannut. Onpa kerrassaan kuvottava. Vielä tupakantumppi kaiken oksettavan keskellä.

   Vastaa
 4. Huhhei, ootpa jotenkin aivan järjettömän kaunis tossa vikassa.

  Vastaa
  • Henriikka 6.1.2014

   No voi kiitos! Tämä on kiva kuulla, kun Janne kommentoi, että näytän kun paleltuisin kuoliaaksi.

   Vastaa
 5. Hosuli 8.1.2014

  Joo, vika kuva on kokonaisuutena jotenkin tosi ihana. Kaikki toimii.

  Vastaa
  • Henriikka 9.1.2014

   Kiitos Hosuli. Siinä ei edes näy pissaläikkää mikä ekassa, perfekto!

   Vastaa
 6. Kiia 12.1.2014

  Ihanaa nähdä kuinka erilaisia tyylisuuntia pukeutumisestasi löytyy! Kyllä rentoa vaatekokonaisuutta on mukava katsella ja vielä mukavampi se on yllä.

  Vastaa
  • Henriikka 15.1.2014

   Välillä on tällaisia rupukausia, kun kollarit on farkkuja paremmat. Sitten taas toisena päivänä nahkahame päälle hihah.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.