Usvainen mieli

Yllä oleva kuva on ehkä tunnelmallisin minusta koskaan otettu. Vaihdoin sen eilen Facebookin profiilikuvakseni kuvatekstillä: ”Jos olisin artisti, tästä tulisi ehdottomasti levynkansikuva.”

Yksi ystävä kommentoi heti: ”Teetä omat levynkannet ihan muuten vaan.” Toinen oli jo passittamassa levyntekoon, kun artistilook löytyy jo. Kolmas kirjoitti: ”Ostaisin levyn kansikuvan perusteella!”

Minun naamallani ei tässä ole juuri osaa eikä arpaa, vaan Eevan kameran läpi kaikki vaikuttaa näyttävän kauniimmalta.

Eeva kysyi minua mukaansa Kolille viime viikonlopuksi, sillä hän tarvitsi erääseen kuvaansa näköistäni hahmoa. Ilahduin, että kalenteri antoi myöten, ja yhdistimme reissuun pari päivää hidastempoista retkeilyä ja mökkeilyä.

Nämä kuvat on otettu perjantaiaamuna kuuden maissa. Olimme kuvaamassa auringonnousua Kolin huipulla ja ennen aamuista nukkumaanmenoa pysähdyimme vielä erään lammen rantaan. Paikka oli upea. Joka puolella hohtavia hämähäkinseittejä, valkosinistä usvaa ja auringonsäteitä.

Kun vain jaksaisin elää aikaisia aamuja useammin.
Silloin tapahtuvat isoimmat ihmeet.

Voi olla, että joku varhainen aamu saan vielä päähäni aloittaa uran artistina. Luultavasti kuitenkaan en. Kannattaa varmuudeksi tarkistaa aina toisinaan levyhyllyltä (jos niitä vielä on) tai Spotifystä: ”Henriikka – Usvainen mieli”.

-Henriikka

Kuvat: Eeva Mäkinen

11 kommenttia

 1. Saarai 7.8.2017

  mielettömän kauniita kuvia!

  Vastaa
 2. Natasku 7.8.2017

  Täydelliset kuvat ja teksti. Oot huippu!

  Vastaa
 3. Aivan ihania kuvia <3

  Vastaa
 4. Sanna/Kototeko 8.8.2017

  Onpa kyl todella kauniit kuvat. Minä ihailen luontaisia aamuihmisiä. Haluaisin olla, vaan en ole. Musta ei ehkä ikinä tuu mummoa, joka herää kukonlaulun aikaan, mut haitanneeko tuo.. Oon sit se, joka käkättää lastenlasten kanssa yöt läpeensä. ? Oonpa iloinen, että löysin blogisi. Mukavan persoonallista luettavaa.

  Vastaa
  • Henriikka 21.8.2017

   Eeva on niin taitava. Ja sä oot varmasti uskomattoman hauska käkättävä mummo.

   Oonpa iloinen, etä löysit tänne. Oot erittäin tervetullut :-)

   Vastaa
 5. Venla 8.8.2017

  ”Koko heinäkuu meni ohi arviolta kolmessa päivässä.” Ja: ”Kun vain jaksaisin elää aikaisia aamuja useammin.” Puhut totta! <3

  Vastaa
 6. […] kahlailemaan. Rantasalmelle ja Järvisydän-hotelliin päädyin, kun etsin unelmien hotellia. Koli on vanha ja rakas tuttu, mutta en usko päätyneeni sinne tänä vuonna, ellei Eeva olisi […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.