Zodiak – Uuden tanssin keskus

On ihana mennä uuteen paikkaan, ja tuttuunkin, jos heti oven avatessaan huomaa sisustuksen olevan toimiva ja ajavan asiaansa. Juuri tälläinen olo valtaa, kun vierailee Zodiakilla, uuden tanssin keskuksessa Kaapelitehtaalla. Vaikka usein omat tanssi-intressini kohdistuvatkin street-lajeihin, niin olen jo muutamia kertoja sivistänyt itseäni nykytanssin parissa kyseisen kiskan esityksillä. Olen nauttinut esityksistäkin, mutta Zodiak-sanan kuullessani ensimmäisenä mieleen tulevat aulatilat: ihanat kierrätyspöydät, lavoista tehdyt tasot, viherkasvat, mutterit upotettuna laastiseinään, ihanat ikkunanpielet ja suurensuuri Z-kirjain, tottakai. Täällä minä voisin asua.

Parasta on tietenkin koko paketti. Tila- ja tanssielämys kytkettynä molemmat samoihin hetkiin. Zodiakilla pyörii mielenkiintoisia juttuja koko ajan: viimeinen jota itse kävin katsomassa oli Janina Rajakankaan ’Viimeinen tanssi ennen maailmanloppua’, josta tykkäsin todella- seuraavat kuvat ovatkin juuri siitä ihanan sekopäisestä, psykoottisesta, mutta kuitenkin helposti ymmärrettävästä teoksesta. Liput ovat edullisia, meininki hyvä. Siis suosittelen.

En tiedä millaista jorausta vääntäisin maailmanlopun kynnyksellä, mutta ainakin enne sitä voisin napata Zodiakilta muutaman sisustusvinkin.
Henriikka
Ps. Surprise, surprise! Blondi jälleen, wihii. Sunnuntain kirppiksellä nähdään sitten vaaleassa päässä.
Viimeiset kolme kuvaa: zodiak.fi

7 kommenttia

 1. Korvistyttö 24.2.2012

  oi tommonen lavapöytä pyörillä! semmosen bongasin joitakin kuukausia sitten nettiä selaillessani, sellaisen joka vastaa muuten tuota mutta on vielä peitetty lasilla, voi, se vei sydämeni ja olis suunnitelmissa sohvapöydäksi, ehkä kuitenki valkoseksi (silleen vanhahtavastikuluneesti) maalattuna kun muuta puuta ei asunnostani löydy. en tiiä mikä tossa viehättää mut vau. ja kivannäkösessä mestassa oot vieraillu!

  Vastaa
 2. Korvistyttö 24.2.2012

  silmät solmussa, onhan tuossakin tuo kirkas levy.

  Vastaa
  • Henriikka 25.2.2012

   Hahaha kyllä vain, olit loppujenlopuksi tarkkasilmäinen. Lasihan siinä kiiltelee. muuten se taitaisi olla hitusen epäkäytännöllinen. Itsekin oon haaveillut noista lavoista, tosin semmoisena pinona, että väleihin voisi sitten ain laittaa säilytykseen lehtiä ja kirjoja. Eikun unelmia niskasta kiinni ja hommiin!

   Vastaa
 3. Anonymous 24.2.2012

  Tykkään niin paljon tollaisesta Loft-henkisestä sisustuksesta. Kun vain olisi tuota fyffee…eikös.

  -Riina

  Vastaa
  • Henriikka 25.2.2012

   Taitavat olla hitusen tyyriitä näinä päivinä, kun meitä on muutama liikaa, jotka ovat huomanneet loft-juttujen ihanuuden .hihihi. some day u-uuu-

   Vastaa
 4. Sita 25.2.2012

  Kelpais kyllä mullekki tanssia tuollasessa paikassa, aivan ihanalta näyttää tuo sisustus! Tulee muuten aina vähän ikävä omia tanssiaikoja kun jossain blogissa mainitaan kyseinen laji, varsinkin kun sanoit että oot ollu streettanssi-ihmisiä – samma här nimittäin :)

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  Vastaa
  • Henriikka 25.2.2012

   Kelpais todellakin! Tosin juurikin sitä streettiä, hypittäis seinille ja sitä rataa. Ehk joskus mennäänkin kaksin valtaamaan tuo paikka, kunnon battlet kehiin. Sillähän ei oo väliä, kuka maksaa vuokrat tai on paikan oikea omistaja. Hiphop moovit, ne ratkaisee.

   Kävin tsekkaamassa blogisi, onpa se mukava. Ja hui kuinka paljon urheilet!!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.