Nopeimmat junat

IMG_7911 (kopio)

Mikä kesä! Sydän pakahtuen kuljen päiviä eteenpäin. Ja mikä loma. Lauantaina hyrrätiin Lahteen ja tänään spontaanilla pyöräretkellä Oulunkylän rautakauppaan. Ensin saatiin surkeaa asiakaspalvelua, sitten hyvää ja humoristista. Teki mieli lyödä ensimmäistä miestä tuolilla naamaan. Mutta en sortunut, sillä olin ostanut muumilimua ja pari vanhaa autoa, ja kesä hymyili leveintä hymyään. Riisuin myös talviturkkini, sillä hyppäsimme pyöräretken alkajaisiksi läheiseen jokeen.

IMG_7923 (kopio) IMG_7961 (kopio)

Mutta kunnon kesähuurut saavutettiin eilen, kun kesäteatterireissun jälkeen istuimme Lahden juna-asemalla. Aurinko oli juuri laskenut ja odotimme väsyneiden festivaalivieraiden kanssa kotiin suuntaavaa junaa. Tuntui, ettei missään ole ketään, mutta kaikkialla on silti tunnelmaa. Olin ostanut matkaevääksi viinirypäleitä ja seitsemän erilaista suklaapatukkaa. Niillä pärjäsi pitkään tyytyväisenä.

En ole kokenut Suomi-lomaa moneen vuoteen. Viime vuonna olin kuukauden lomalla, mutta se kului Eurooppaa kiertäessä. Nyt olen hämilläni, mitä näillä parillakymmenellä päivällä voisi tehdä.

IMG_7928 (kopio) IMG_7940 (kopio)

Farkkusortsit ja paljaat sääret, kesä on täällä! Hulabaloo ja huomenna taas uimaan. Kiitollisin mielin lämmöstä, ystävistä ja matkaseurasta. Tänään meillä on illanistujaiset teemalla ”viiniä ja seurapelejä”.

– Henriikka

12 kommenttia

 1. säppä 7.7.2014

  Seittemän erilaista suklaapatukkaa! Unelma. Menee kokeiluun.

  Vastaa
 2. milde 7.7.2014

  kirjoitat niin ihanasti ja mukaansa tempaavasti, oivoi.

  Vastaa
 3. Oi, Suomi-lomailua ja juna-asemia! Me Suomi-lomaillaan alkukesän Rooman-reissun jälkeen elokuun alkuun ja onhan tämä ihan parhautta, että ehtii reissata ympäri maata ja nähdä ystäviä, joita ei työarkena tule nähtyä. Koettu on jo (leikki)puistohengailut, nuotiomakkarat, mökkeily, navttahommat, kaupunkilomailu Tampereella ja Helsingissä, uimarantaelämä sekä spontaanit kahvittelut ja ulkona syönnit. Ja Suomi-lomailussa huippua on myös, että ensi viikolla suunnataan ex tempore tyttöjen reissulle Tallinnaan – ihan vaan kun sekin on noin lähellä. Ihanaa lomaa!

  Vastaa
  • Henriikka 21.7.2014

   Miten mainiolta kaikki tuo kuulostaakaan!

   Minulla viedään jo viimeistä lomaviikkoa. On kuitenkin ollut niin ihanaa, ettei edes haittaa. Vielä viimeinen viikko mökillä Kuhmon erämaissa!

   Vastaa
 4. Titta 8.7.2014

  Hei, Kävittekö katsomassa Irwinin Simmarit? Itselläni on se listalla lähiaikoina katsottavaksi. Jos kävitte niin mitä tykkäsitte? :)

  Ihanaa lomaa!

  Terveiset Lahdesta,
  Titta

  Vastaa
  • Henriikka 21.7.2014

   Ei käyty. Käytiin Messilässä katsomassa Lemmenleikkiä. Irwinkin olisi varmasti ollut mainio!

   Vastaa
 5. Naava 8.7.2014

  voi kun ootte söpöjä jannen kaa :)

  Vastaa
 6. AINO 11.7.2014

  Saattepa kyllä ruman kotikaupunkini tyhmän juna-aseman näyttämään hyvältä!

  Vastaa
  • Henriikka 21.7.2014

   Niinkö! Sepä kiva kuulla. Lahti on juuri passeli paikka.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.