37 unohtumatonta kuvahetkeä Nepalista

En mitenkään saanut kaikkia kuvia ja hetkiä yhdistettyä maanantain Nepal-kirjoitukseeni. Siksi ajattelin vielä erikseen julkaista nämä 37 kuvaa, jotka jollain tapaa sykähdyttivät itseäni eniten kaiken kuvamassan keskeltä.

“Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.” -Gustav Flaubert

Tuntuu, etteivät suosikkikuvani ole läheskään aina niitä teknisesti parhaita tai huolellisimmin otettuja, vaan kameralle tallennettuja hetkiä, joihin kiteytyy jotain siitä todellisesti tilanteesta.

Esimerkiksi tämä viimeinen: paikallinen nainen ja jäätelö. Ehkä suosikkikuvani koko reissulta. Kävelin sattumalta hänen ohitsensa ja ilahduin näystä. Kysyin saanko ottaa kuvan, ja hän nyökkäsi ja poseerasi reteesti. Voin melkein nähdä pienen hymyn suupielessä.

-Henriikka

Kirjoitin Partioaitan blogiin jutun Nepalin pakkauksesta ja muutamista reissuun liittyvistä yksityiskohdista. Lue juttu täältä.

Huom! Matka on toteutettu yhteistyössä Mandala Travelin ja Partioaitan kanssa, enkä vastaa kaikista kustannuksista itse.

2 kommenttia

  1. Henna 23.3.2018

    Ihan mielettömän hienoja kuvia! Nyt nousi kyllä Nepal toivematkakohdelistalla monta pykälää ylöspäin.

    Vastaa
  2. Milla Sukhilta 24.3.2018

    Upeita kuvia, melkoinen minimatka Nepaliin. Meillä on Kathmandussa useampi kymmenen työntekijää ja olisi hienoa joskus päästä katsomaan paikan päälle, missä he elävät. Kauniit murretut värit ja ihmisten lämpö ilahduttivat.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.