Worth to Visit: Designia ja tapahtumia viikonloppuun.

Kyllä, aion olla taas sellainen nilkki, joka kertoo mitä Helsingissä tapahtuu. En oikein voi muutakaan, koska satun asumaan täällä. Jos tämä saa veren kiehumaan, niin hengitä syvään ja ymmärrä, että turkulaisena kirjoittaisin Turun tapahtumista.

Viikonloppuna äherretään taas paljon. Suosittelen siis lempeää pikkujoulubailausta, jotta kaikki herkulliset tapahtumat eivät mene päivisin sivu suun. Näihin kolmeen aion itse suunnata.

pkxriivarixjatuli joulukauppa

Kolme persoonallista, kotimaista merkkiä edustavat pienellä joulukaupallaan Kiseleffin talossa, Senaatintorin vieressä. Huomenna tai sunnuntaina kannattaa käydä ostamassa lahjaksi ainakin Poolan puisia örkkikorviksia. Itselle ostetut paketit sallitaan. Tämän kerran.

Tarjolla koruja, asusteita, sisustustuotteita, heijastimia ja vaatteita.

www.poolakataryna.fi
www.jatuli.fi
www.riivari.eu

poolajoulukauppa

 

1424436_10152009687720902_1268265642_n

Korneimman mainosjulisteen palkinto menee We Got Beefin joulumarkkinoille. Iso Robertinkadulla juhlitaan joulun merkeissä tänäkin vuonna ja tapahtuma markkinoi itseään lausein: ”Kehuttu tunnelma, parhaat myyjät”.

Näihin myyjäisiin kiteytyy sellaista sopivan huonoa huumoria ja kuitenkin laadukasta sisältöä. Täältä löydät parhaat ug-paketit. Suosittelen tsekkaamaan Calendar14 ja lille-lle:n rekit. Huhu kertoo, että uutta kuosia olisi tulossa.

wogotbeefjoulu

 

1379638_10201251083494092_363695035_n

Sörnäisten ja Hakaniemen välissä, Siltasen sisäpihan Taiteen Talossa järjestetään taas kerran Kuvataideakatemian opiskelijoiden myyjäiset. Taidetta, taidetta, taidetta, ”opiskelijat myyvät teoksiaan ja muuta sellaista”.

Yritän aina herätellä kaikkia oikean taiteen arvostamiseen ja siihen sijoittamiseen. Täältä saattaisi löytyä se ensihankinta tai lisää jo karttuneeseen kokoelmaan. Ottaisin mielelläni itse tuon itkevän, keltaisen pojan.

kuvataideakatemianmyyjäiset

Siis iiiihan mielettömiä juttuja taas on ihmiset omin käsin duunannut. Vielä en ole päässyt joululomalle, mutta ei ole enää pitkästi. Sitten lyhyt Ruotsin loma, jonka jälkeen joulurauha. Tässä viikonlopussa on kuitenkin potentiaalia kunnon  joulurähinään.

Ja hei, kommenttipoksia saa mielellään täyttää muillakin viikonlopun ja ensi viikon menovinkeillä.
Olen rajatun mainostuksen orja, en tapahtumapankki.
Ihanaa viikonloppua kaikille.

-Henriikka

Ps. Laitoin äsken jouluvalot sisään ja yhden olkipukin tv-tasolle. Ui!

Kuvat: Tapahtumien facebook-sivuilta.

6 kommenttia

 1. Hanna 14.12.2013

  Korjaamolla on myös joulumarkkinat 14.-15.12 :)
  Kiitos ihanasta blogista! Tulee hyvälle mielellä teksteistäsi.

  Vastaa
  • Henriikka 15.12.2013

   Hei suurkiitokset vinkistä. Olin aivan unohtanut. Sieltähän löytää vaikka miten paljon kivoja lahjoja.

   Vastaa
 2. Elisabeth 14.12.2013

  Ihana blogikirjoitus, näitä lisää! Helsinki on ihan paras joulukaupunki kun täällä tapahtuu koko ajan jotain :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 15.12.2013

   Kiitos sulle. Hyvä, että näistä joku pitää ja vielä tulee kirjoittamaankin sen. Tietysti on harmi, että moni asia keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta eikai sille mitään voi. Helsinki on kyllä ihana tapahtumakaupunki.

   Vastaa
 3. omppu 16.12.2013

  itkevä keltainen poika ja muutama muu: http://tiituspetajaniemi.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 17.12.2013

   Hei kiitos kovasti! Täytyypä käydä tsekkailemassa, toivottavasti muutkin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.