Mahdollisesti Marimekkoa.

Villasta ja neuleesta on tullut tämän talvena aikana minulle yhä tärkeämpää. Työpaikallani on ollut niin viileää, että paras univormu on ollut villapaita ja koulupäivätkin ovat kuluneet villavaatteissa. Eräs lämmin löytö on ollut Fidasta löytynyt puna-vihreä neulemekko, jonka pitkät hihat ja polviin asti ylettyvä helma toimivat hyvin hangessa. Fidan vaatteiden hintalappuihin on toisinaan merkitty tuotteen merkki ja tämän mekon lapussa luki ”Marimekko”. Niskassa ei kuitenkaan ollut minkäänlaista lappua, eikä googlettaminen ole tuottanut tulosta. Tietääkö joku, voisiko tämä tosiaan olla Marimekkoa? Oli tai ei, pidän siitä silti.
Neulemekon kanssa sopivat yksinkertaiset vaatteet: mustat farkut, kirppisbootsit ja shampanja-korvikset. Punatut huulet ovat yllätysyllätys se viimeinen niitti.
Lähipäivinä on kuitenkin alkanut tuoksua kevät. Väistyköön villa, tulkoon lämpö ja pölyiset, kuivat asvaltit. Hyvää yötä.
-Henriikka

 neulemekko/Fida, kengät/Pertti Palmrooth -second hand, farkut/Levis, korvikset/DIY

16 kommenttia

 1. miijamarya 27.2.2013

  kuule, haluaisin lahjoittaa sinulle jotain. jotain, mitä äitini piti miltein päivittäin 90 luvulla ja joka tulee aina mielessäni yhdistymään kesään ja onnelliseen lapsuuteen. Jotain, jota en kuitenkaan koskaan itse tule käyttämään. Voi olla, että se on sinun silmissäsi aivan hirvittävä, mutta tuijottelin sitä tänään tovin silä silmällä, että kaikkea ei voi säästää- ja sitten keksin, että sinä saattaisit pitää siitä. Enkä pistä pahakseni, vaikka se päätyisi uffin keltaiseen keräyslaatikkoon sinun käsiesi kautta. Se on puuvillaa, muistuttaa farkkurotsia, siinä on hedelmiä, ja sen on joskus 90 luvulla valmistanut ranskalainen nafnaf.

  Jos kuulostaa yhtään omalta, niin heitä mailia, ja kerro mihin saan postittaa sen :)

  marya.today(at)gmail.com

  Vastaa
  • Henriikka 2.3.2013

   Tää oli niin VAU. Siis ei oo totta, että joku oikein haluaa ajatella mua ja antaa tällaisen aarteen. Odottelen innolla postia.

   Vastaa
 2. Hyvässä seurassa 27.2.2013

  Hei mulla olisi haaste sulle blogissani : )

  Vastaa
  • Henriikka 2.3.2013

   Uijui mukavaa, yritän saada sen tehtyä, mutta jos en saa, niin ethän kanna kaunaa? :-)

   Vastaa
 3. Anonymous 27.2.2013

  No näin fidalaisena voin sanoa, että ei niitä juttuja lappuihin kirjotella ihan huvikseen. Voithan mennä sinne myymälään ja kysyä myyjältä, että millä perusteella tuossa luki Marimekko.

  Vastaa
  • Henriikka 2.3.2013

   Niin siis ”fidalainen” olen itsekin jatkuvan blogiyhteistyön kautta, mutta silloin myyjät eivät osanneet sanoa mistä johtuu eikä mekossa ole minkäänlaista lappua. Ehkä mun pitää jatkaa googlettelua.

   Vastaa
 4. Senja Y 27.2.2013

  Ihania kuvia ja ihana mekko!

  Vastaa
  • Henriikka 2.3.2013

   Kiitos sinulle kovin. Juuri ja juuri mekko näkyy tuolta kaiken lumen keskeltä haha.

   Vastaa
 5. Anonymous 27.2.2013

  Hei,

  millä fontilla tuo yläbannerin aamukahvilla on kirjoitettu? :)

  Vastaa
  • Anonymous 27.2.2013

   ei millään, se on kirjoitettu käsin

   hehe ole hyvä!

   Vastaa
 6. Anonymous 27.2.2013

  Dammit :D

  Vastaa
  • Henriikka 2.3.2013

   Olen tämän kuuluvan tuohon fontti-keskusteluun? JA JUU, kyllä se on graafikko-ystäväni Villen käsialaa.

   Vastaa
 7. Anonymous 28.2.2013

  Voisitko tehdä reilaus/reppureissaus opasta? Haaveilen kihlattuni kanssa teidän thaimaanmatkan kaltaisesta reissusta, mutta täysin ummikkoina ja köyhinä emme pääse puusta pitkään. Kertoisitko kaikki tietosi ja vinkkisi? Mitä kaikkea ottaa huomioon? Mistä löytää yösija? Kuinka varmistaa oma turvallisuus? Kuinka paljon varata rahaa matkakassaan? Olisin super kiitollinen kattavasta matkapostauksesta ummikoille.

  Vastaa
  • Henriikka 2.3.2013

   Mä kyllä sain tästä ideasta tosi kovat kiksit, enkä nää mahdottomana. Mietin vaan, että kuinka tehdä sellainen laaja opas, joka käsittelis koko maailmaa… hmmm. Tai kun joka paikkaanhan on aina ihan omat meininkinsä. Mutta mä mietin tätä ja palaan mahdollisesti. Tarkempia kysymyksiä voi ain laittaa kommentilla tai maililla.

   Vastaa
 8. Anonymous 28.2.2013

  siis iha sairaan ihana toi mekko ja sulla on upea hymy ! :) muutenkin tosi kiva blogi :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.3.2013

   Kiitos kovasti. Ihanaa, että mun blogin anonyymitkin on näin ihania.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.