FREEDOM! FREEDOM!! FREEEDOM!

large-1

Totta vie käytän Yhdysvaltain kansallispäivänä tilaisuuden hyväkseni ja käytän tällaista kuvaa kuvaamaan päivää kahdessa merkityksessä. Ensimmäinen on se juhlapäivä ja toinen (se tärkeämpi) on lomani alku. Kyllä, kyllä, kyllä! Kolme viikkoa silkkaa vapautta! Mökkeilyä, reivejä, kirsikoita, mättäällä makaamista, katukorista, yöuinteja, kesäkukkia, patikointia villissä luonnossa ja kirmaamista kesälaitumilla. Nukkumista myöhään, heräämistä aikaisin, ystäviä käsipuolessa, juoksulenkkejä Kaivarissa, melankolista musiikkia, liian hyvää elämää.

Sain juuri hoidettua viimeisenä työtehtävänäni näyttelyn avajaiset ja se olikin hyvä kruunu kevään työkaudelle. Eläköön kuvataide. Nyt siirryn lomalle. En taiteesta (enkä blogista), vaan duunista. Kaikesta järjestelystä sopivaan kolmen viikon kaaokseen.

– Henriikka

Kuva: X

2 kommenttia

 1. Naava 4.7.2014

  Hyvää lomaa! :)

  Vastaa
  • Henriikka 21.7.2014

   Ja kohta se on jo ohi. Ounou. No mutta sitä ennen ihana mökkiviikko.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.