marimekko ja salkku

Olen toipunut eilisestä kirppispäivästä. Ilta meni mönkiessä väsyneenä, mutta tänään jo heti 08.05 bussilla duuniin. Oon niin onnellinen, kun taas jaettiin jukurttia rautatieasemalle, juuri parahiksi kun edelliset loppuivat. Muistin myös ostaa lisää juhlamokkaa kahvipurkkiimme ja viedä pullot kauppaan. Onpa ahkeraa, voit onnitella itseäsi Henriikka. Pullopalautus tosin oli koomista, sillä olin ottanut matkaani myös lasijätteeseen menevät jutut ja sitten kaupan pihassa ei ollutkaan lasikierrätystä. Niinpä näpsänä pistin panttipullojen lisäksi kaikki glögipulloista hillopurnukkoihin menemään pullopalautushihnaa myöten. Hyvin ne kelpasivat ja osasta sain jostain kumman syystä pantinkin. 
Huomasin, että viime viikolta on vielä muutama asukuva vanhan pään kanssa. Tässä tuleepi:
Kuluvan kuukauden kirppislöytöihin kuuluva Marimekko-riepu odottelee kesää, mutta en malttanut olla laittamatta sitä vähän etukäteen. Tutut ruskeat sammarit kävivät hyvin paidan lämpöisiin väreihin ja ruskeaa linjaa jatkoivat myös monta vuotta minun, ja varmasti vielä pidempään jonkun muun, kaapissa elelleet Myy-kengät. Jannen laukkukasasta (öh kasa, kolme laukkua..) nappasin vanhan punertavan lääkelaukun, jotta kylmät sävyt eivät valtaisi siinäkään.
Lämpöö ja lempee siis!
Henriikka 
laukku, kengät, paita/kirppis, sammarit/Monki

8 kommenttia

 1. Anonymous 27.2.2012

  Ööh eiks kierrättäminen oo vähän niin ku se juttu kun kärrää lasijuttua lasikeräykseen? Tai siis tuskin niitä kukkaan sieltä metallitölkkien ja muovipullojen joukosta poimii lasihommia ja alkaa valmistaa niistä lasipulloja, hillopurkkeja ja lasivillaa. Et se on ihan sama heittääks ne sinne ja kaatopaikalle.

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Eikun se oli sellainen laite joka tunnisti materiaalin, sit lasipurkeista kuului kritskräts ja sit meni esim lasijätteeseen ysmyms. Kauppojen ne palautussysteemithän ovat nykyään kovin automatisoituja: tölkit ja pullot ja lasipullot rullautuvat ihan eri paikkoihin!

   Vastaa
 2. annie 27.2.2012

  Ihana paita ! Kaikki raidallinen saa multa propsit.

  Vastaa
  • Henriikka 28.2.2012

   HYVÄ. Raita sen kun pysyy, vaik kaik ruudut ja pallot välillä laimenee ja katoaa katukuvasta.

   Vastaa
 3. edit 27.2.2012

  Tyylikäs laukku! Pienet hihitykset sai aikaan ainoastaan laukun mainostama lääke, Levozin. On meinaan antipsykootti. :D

  Vastaa
  • Henriikka 28.2.2012

   Haha, joo lääkiksessä opiskeleva isoveikkakin nauroi auktoriteetti-laukulle, hohoh. No mutta onpa mukavan värinen!

   Vastaa
 4. Anonymous 27.2.2012

  Kaupassa työskennellessä voin kertoa, että roskiin ne sieltä menee. Ei niissä oo aikaa kierrättää. Lasinkeräyspisteitä on kyllä liian vähän :<

  Vastaa
  • Henriikka 28.2.2012

   OUNOU mitä huijausta. Koska oikein siihen ruutuun tuli teksti: ”sekalasi”, sitten pullo meni johonkin paikkaan missä pistettiin pirstaleiksi. Sitte tölkit kierähti oikealle, pullopalautuspullot taakse.

   Ja joo, kun kannoin ne kaupalle, niin oletin että tottahan toki siinä pihassa on lasinkeräys. mutta eipä ollutkaan.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.