Pakkomielle.

Tiedättekö, kun jostain asiasta muodostuu sellainen lievä pakkomielle, vaikka kohde ei olisikaan täysin järkeenkäypä? Luulenpa, että tiedätte.

Minulla se on tällä hetkellä lyhyenlaiset, värikkäät, buff-buff-toppatakit. En tiedä miksi tuollaisia kutsutaan, joissa untuvat on lajiteltu tuolla lailla tikkauksilla eri lokeroihin. Katsokaa nyt tuota kuvan takkia! Ja tätä. Ja tätä! Tämäkin olisi värikkäänä i-h-a-n-a.

Nään aina välillä lounastauolla yhdessä tietyssä ravintolassa miehen, jolla on myrkynvihreä tällainen. En muista miltä mies näyttää, mutta takki on mahtava.

Olin ajatellut kirjoittaa vihdoin aiheesta, jota on toivottu viitisen vuotta: mitä suomen kieli ja kirjoittaminen minulle merkitsevät. Sen sijaan olen pinnaillut ja selaillut pallonmuotoisia takkeja, jotka kaiken lisäksi näyttäisivät päälläni varmasti siltä, kuin rantapallosta roikkuisi kaksi lyhyttä jalkaa.

Olen lähiaikoina kriiseillyt sitä, kun muoti ei enää kiinnosta metsän lailla. Tämän takki-obsession jälkeen voin ainakin laittaa sen kriisin pauselle.

Palataan suurempiin kokonaisuuksiin myöhemmin.
Nyt saatte vain pikselisen kuvan ja höttöajatuksia.

-Henriikka

Kuva: Fashion Gone Rouge

3 kommenttia

 1. Rosa 8.2.2017

  Tiedän niin tunteen! En ikinä oikeastaan osta mitään, paitsi silloin kun saan jonkun pakkomielteen. Tällä hetkellä se on juuri tietynlainen musta villakangastakki, enkä löydä sellaista mistään!! :D

  Vastaa
  • Henriikka 8.2.2017

   Hurraahurraa, en oo ihan yksin pakkomielteeni kanssa.

   Toivottavasti löydät täydellisen mustan villakangastakin, jos sellainen on sulle tarpeen :-)

   Vastaa
 2. Qjs 9.2.2017

  Mulla on pakkomielle tästä tismalleen samasta asiasta! Tämä kyseinen takkikuva on mun obsession aiheuttanut, mutta se voisi olla yhtä hyvin toi sun kuva. http://cometrend.com/wp-content/uploads/2016/10/puffa-jacket-1024×683.jpg
  Kivaa kevättä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.