Voicen muotiviikon tyylejä

Hola hola te viikonlopunviettelijät. Minä kuulkaas iloa ja inspiraatiota etsiskellen selailin koko Voicen tyyliviikkojen tyyligallerian läpi (http://lookbook.indiedays.com/tyyligalleria/). Ajattelin, josko joku samanhenkinen hivenen hyötyisi, jos tiivistäisin kirkkaimmat löytöni monen sadan kuvan joukosta. Nämä seuraavat henkilöt onnistuivat tyyleineen vakuuttamaan ja inspiroimaan tavalla tai toiselle. Enjoy!

Heidi
Joose
Foppa
Sandy
Aira
Dahn
Emmi (blogi Emmylou)
Henna
Suzanna
Marika
Nora
Thonai
Venla
Nämä herttaiset yksilöt bongasin kaiken ihmismassan ja tyylimassan keskeltä. Ettei kuvat kuitenkaan jäisi vain onnistuneisiin poseerauksiin, niin tässä vielä oma kuvani ja lempparivillapaitani. Ilmettäni rakas veljeni kuvaili:
”Näytät kuin olisit laittanut pingispallon suuhun ja yrittäisit peitellä sitä.”
Nämä henkilöt saivat minulta sydämiä tyyligalleriassa. Käykääpä tekin jakelemassa sydämiä ja rakkauttanne ja äänestäkää lempparianne ennen torstaita! Nyt nauttikaa lauantaista ja olkaa kiltisti.
Henriikka -pingispallo suussa, ihan avoimesti

4 kommenttia

 1. Anonymous 15.10.2011

  mäkin katoin nuo kaikki läpi ja mietin monen kohalla et kumpa ois blogi ku oli niin kiva tyyli:D hauska tuo Foppapappa:D

  Vastaa
 2. Sokruu 15.10.2011

  Iskä kertoi omistaneensa samanlaisen paidan tuolloin 70-luvulla! Kuulemma kova sana silloin Suomessa olleiden hiihdon MM-kisojen (joiden paita tuo on) johdosta! Pipoja oli kans!

  Vastaa
 3. Anonymous 15.10.2011

  minä annoin rakkautta sinulle jo useaan otteeseen usealta eri tietokoneelta. jos se on ees mahollista, ainaki uskon että sydämöisistä neljä on minulta! pingispalloja on ihan okei piilotella suussansa, välillä

  Vastaa
 4. Henriikka 16.10.2011

  Foppapappa etenkin voisi pitää ihan omaa blogia! Jotenkin oon huomannut että paappa-ihmisten tyyleistä voi ammentaa niin paljon. Kaikki ihanat löysät nappineuleet ja flanellipaidat, vanhat hatut mmmmm.

  JA sokruu! Vitsit oli ihan sairaan hauska ja mielenkiintonen juttu, musta ihan huippukiva tietää just vaatteittensa tarinoita. Ei vitsi, miten helmi.

  Ja toinen anonyymi, Rakkautta sinulle vaikka miten paljon takaisin! (vähintään viisi sydäntä) Minusta aika hauska tuo koko sydämien jako systeemi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.