Ale-tiskien varjossa

Voi teitä, alennusmyynnit. Miksi asetatte alttiiksi kiusauksille? Ja eritoten miksi saatte lopulta asiakkaat haluamaan kaikkea normaalihintaista? Kyllähän minä teidät tunnen, liiankin hyvin. Tyhjennätte taskuni, saatte pääni pyörälle, vaikka pyrin olemaan kelpo kuluttaja. Tai ainakin ihan kohtalainen. Mutta ennen olitte sentään selkeitä: joulun- ja juhannuksenjälkeisiä. Nyt tunnutte levittäytyvät toukokuun alusta, mid-season-salen kautta koko vuodeksi. Why? 
Kyseiset aatteet ovat varjostaneet muutamaa viime iltaa, kun olen sortunut ale-tiskejä tonkimaan. En ole ollut täysin kaheli, mutta jotakin on lähtenyt matkaan. Saatte kuulla myöhemmin niistä. Mutta niin kuin olin aavistellut, niin ei juhannus-aleja ilman piipahdusta muissakin puljuissa: Hakaniemen Fida oli taas minulle uskollinen.
Ensimmäinen kahdesta löydöstäni on eriskummallinen, vaaleanpunaisen ja keltaisen sävyissä lainehtiva kauluspaita. Tämä päälläni tunnen olevani taidemaalari. Ei se kai ole hassumpi tunne. 

Jälkimmäinen löytö on eläinkuosinen karvaliivi. Myönnettäköön, että tässäkin on jotain hämärää, mutta eikö kaikissa kunnon vanhoissa kledjuissa? Tätä tekisi mieli koittaa pappa-farkkujen kaverina. Luonnollisesti ei aivan pelkästään, vaan joku paita ehkä allekin. Musta neule? 
Pyydän anteeksi surkeaa kommentteihin vastaustahtiani. 
Aijon parantaa tapani nyt. Minä niin pidän teidän jutuistanne.
Henriikka

8 kommenttia

 1. Niina 26.6.2012

  Aleostokset on ihan sallittuja, kunhan ei tee typeriä mutta hyödyttömiä ostoksia. Ja muutenkin välillä. Ja tuosta taidemaalaripaidasta puuttuu vaan maalitahrat, hih!

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Maalitahroja ehk tulee! Jos opin joskus maalaamaan. Toisaalta, ehk niitä tulee vielä enemmän jos en.

   Vastaa
 2. Reetta 27.6.2012

  600 kohta rikki – onnea jo valmiiksi! :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Kovin hitaasti tulee mutta kyllä se sieltä. Kiitos! :-)

   Vastaa
 3. Tanja 27.6.2012

  Alemmasta liivistä tulee vähän Tarzan-viboja :D Hienoja ovat silti!

  Vastaa
 4. Jossu 27.6.2012

  sä saat jotenki vaatteet, mitä en ite kuvittelis pukevani päälle, näyttämää upeilta :D & ihana blogin ulkoasu btw!

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   SE on päätös-kysymys. Ja kiitos, itseki oon kovin tykästynyt tähän ulkoasuun. Voin rauhassa kehua, kun ei ole omaa kädenjälkeä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.