HEL LOOKS ja muuta mukavaa

Erään mukavan seikan takia olen pimittänyt teiltä erästä asukokonaisuutta. Tässä se nyt tulee. Tämän pimityksen syynä oli viimeviikkoinen mukava tapahtuma, kun viattomasti Monkin ale-rekkejä tutkiessani puheilleni tuli ihana Liisa: hän kysäisi saisiko lainata minua hetkiseksi pihamaalle, jotta saisi napattua kuvan Hel Looks -sivustolle. Ei tarvinnut kahdesti kysyä, olen nimittäin jo useamman vuoden ajan lähettänyt ahkerasti rakkautta kyseiselle sivustolla! Nyt saan kunnian hymyillä vienosti kaikkien tyylikkäiden ihmisten seurassa.
Ajattelin kuitenkin Liisan kuvan lisäksi julkaista myös muutamia lisäkuvia asusta. Tässä asussa tuntui hyvältä. Tuntui siltä, että oli onnistunut laittamaan sellaiset vaatteet, joissa voisi mennä minne vain: työhaastatteluun, kahville, töihin, kouluun, kotiin, anoppilaan, sukujuhliin… Voi olla, että joku on eri mieltä, mutta se oli minun vahva tuntoni. 
Viime vuodesta alkanut leopardipöksyjen etsintä päättyi vihdoin, kun selasin ihanan Emman blogia (Suhteellisen uusi huippublogi! Suosittelen). Siinä ne hehkeät housut ruudulla hehkuivat ja tiesin, että seuraavan päivän polkuni veisi Zaraan. Kiitos vinkistä! Omaottamissa kuvissa päivä on jo varttunut illaksi, ja ohutkankaiset housut ehtineet hivenen rypistyä, mutta meininki oli edelleen aborginaali. Hintaa oli 40 euroa, jonka vuoksi tälläinen kirppishintoihin tottunut vietti housujen kanssa kaupassa hetkosen pidempään. Loppujen lopuksi en kuitenkaan voinut vastustaa viidakon kutsua.
Löysää + löysää, again. Alan pikkuhiljaa tajuta, ettei minun kannata selitellä itselleni, miksi taas käytän tätä kiellettyä komboa. Ehkä vain tyydyn kohtalooni olla kuningas kera suurempien kangaspalojen. Liisan kuvassa kädessäni on vanha kunnon Fjällräven, mutta huomioikaa, kuinka tilalle vaihtuu Jannen vanha nahkareppu. Iltapäivällä hain suutarilta korjauksessa olleet jutut, ja Fjällis sujahti korjatun, vanhan ja kuluneen repun uumeniin. Ja näköjään vähän lankkia kaipaisivat myös nilkkurini.
-Henriikka
ylin kuva: Liisa Jokinen, Hel Looks

20 kommenttia

 1. annie 25.6.2012

  Ihan mieletön toi oranssi paita. Sopii sun ihon ja tukan sävyy tosi hyvin ! Oot niin kaunis :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Kiitos. Ja iha mieletön olet sinä itse. Toivottavasti on hyvä kesä!

   Vastaa
 2. Qtja 25.6.2012

  Hirveen kiva asu! Oranssi ja lepardi näyttää hyvältä yhdessä. Ja oli hauska bongata siut hellooksista :–) Aattelin kyllä että oot meikäläistä vähän vanhempi (älä nyt säikähdä, ikäiseltäs kyllä näytät) kun vaikutat siltä tekstiesi perusteella.

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Kiitos Qtja. Ja hahah, en säikähdä. Olen kuullut tuon ennenkin. Jo se vaikuttaa aika kovasti ihmisten ajatuksiin, että toisella killuu vihkisormus sormessa. Mutta tälläinen tallero vielä olen kuitenkin.

   Vastaa
 3. Anonymous 25.6.2012

  Just tänään katoin, että herranjestas tuttu kasvo (:
  Super hieno asu ja tuntuu, että voisin syödä sinut.

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   JEE syö pois. Mitä täällä turhaan elämään kurjassa maailmassa.

   Vastaa
 4. Inka 26.6.2012

  Mahtava asu! Munkin mielestä sopisi mihin vaan :)

  Vastaa
 5. hanna 26.6.2012

  itse en uskaltais käyttää tälläisen asun esim. työhaastatteluun, mutta sulla se vaan toimii.

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Kiitos kovasti. Niin ja tietenkin se vaikuttaa paljon mihin hakisi. En ehk sihteeriksi hakiessani laittaisi näitä releitä.

   Vastaa
 6. Nyrha 26.6.2012

  Ihana asu! Kauniit värit ja toi nahkareppu on upea :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Kiitos Nyrha. Ja joo, onneksi Jannella on ollut hyvä maku repuissa, niin minä pääsen nyt osingoille.

   Vastaa
 7. Jessica Hubow 26.6.2012

  kaunis! Blogisi on niin mukavaa! Ehdotan valitset tämän sivun http://delightfull.eu , mielestäni sinun rakastamaan sitä :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Oivoi nyt en aivan täysin ymmärtänyt, mutta täytyypi piipahtaa sivuilla.

   Vastaa
 8. Irina 26.6.2012

  ihania kuvia, ihania asuja ja kaikkee muutakin ihanaa, aaaah. tulee sun blogia selaillessa aina niin hyvä fiilis! :-)

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Voi kiitos sinulle. Minulle taasen tulee niin hyvä mieli, kun luen näitä kommentteja!

   Vastaa
 9. Emma 27.6.2012

  Jee siistiä että löytöni autto, ja saampas täältä itekki vinkkiä vaik kuin! Oranssi toimii ihanasti, vaikka ite oon tuudittunut pelkkiin mustiin yläosiin! :-)

  Vastaa
  • Henriikka 29.6.2012

   Joskus mustaan tuudittautuminen on se ainoa oikea tyylikäs vaihtoehto. Itse tykkään keikkua siinä rumuuden-tyylikkyyden välitienoossa haha. Ja ai että olinkin iloinen, kun blogistasi bongasin nuo pöksyt.

   Vastaa
 10. Anonymous 30.6.2012

  Mistä päin maailmaa tuo oranssisöpöläinen on peräisin?

  Vastaa
  • Henriikka 1.7.2012

   Helsingin Weekdaysta! Oli puoleen hintaan, jee.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.