500 lukijaa -> Nostalgian pöllyissä

Rumpujenpärinää, rämpäpämpämpäm ja 500 tuli täyteen! Jos nämä tasasataset kuulostavat hämmentäviltä, niin kerrottakoon, että olen juhlistanut jokaista julkista uuden tasasadan lukijajoukkoa jonkinmoisella tempauksella. 200 kohdalla järkkäsin arvonnan, 300 jälkeen korttitempauksen, 400 täyttyessä lahjapakettimeiningit. Tänään täyttyi tasan 500 ja meni jo muutaman ylikin (vau, olen otettu). Olen pohdiskellut mitäpä tällä kertaa ja päädyin, että ehkäpä arvonta olisi taas monen kuukauden jälkeen mukava tsydeemi. En velvoita teitä tällä kertaa postijuttuihin, enkä muuhun aktiivisuuteen, saatte vaan lölliä lööbailla ja osallistua, mikäli palkinto kiehtoo.
Toinen mietintätuokioni menikin siihen, että mitähän sitä tällä kertaa laittaisi jakoon: jotain kotimaista, laadukasta, mainitsemisen arvoista, piristävää, keväistä, käytännöllistä, sellaista mihin rahani riittävät ja mistä voisi voittajalle tulla hyvä mieli. Päädyin Patalaukun retroon putkikassiin. Nämä kaikenväriset ihanat ilmestykset nostavat hymyn huulille ja nostalgian tunnelman pintaan! Patalaukku on yli 30 vuotta toiminut lapualainen perheyritys, ja verkkokauppakin avattiin viime joulukuussa. Tälläistä kassia olen havitellut omaan laukkuperheeseeni jo useamman hetken.
Arvon siis yhden putkikassin. Voittaja saa valita itse tulevan kassinsa värin (värejä 8) ja koon (kokoja 3), jonka sitten toimitan postitse perille. Arvonnan yhteydessä on mahdollista antaa taas palautetta. Rehellisesti. Antaa tulla kivet ja kukkaset sydämeltä.  Ja juttuvinkkejäkin, jos niitä on mielessä. Arvostaisin kovasti.
Seuraavaksi arvonnan selkeät säännöt:
 
1. Käy sisäinen kamppailu osallistumisestasi arvontaan.
2. Kirjoita kommenttipoksiin risut ja ruusut aamukahvilla-meiningeistä.
3. Lisää sähköpostiosoitteesi.
4. Aikaa osallistumiselle on viikon päivät, arvonta päättyy 16.4. klo 00:00.
5. Voittaja julkaistaan sen jälkeen mitä pikimmiten, onnea kaikille nyt sitten tasapuolisesti!
Hyvää yötä, te kotimaiset ja ulkomaiset, laadukkaat ja esteettiset.
 Henriikka
Ps. Ne tyypit, jotka eivät ole vielä saaneet viimeisen lahjapaketti-tempauksen pakettia, niin laittakaa minulle mailia, niin pistän muistutus-viestiä lähettäjille menemään!

Kuvat: kauppa.patalaukku.fi

146 kommenttia

 1. Kati 9.4.2012

  Tykkään kovasti näistä tempauksista! Vaihtelevat postaukset on kyl ehdoton ruusu sekä kuvia on riittävästi (Y)

  kativ.91atluukku.com

  Vastaa
 2. sophie 9.4.2012

  Osallistun!:) Ruusuina kuvien riittävyys! Postausehdotuksena voisit vaikka jotai sun kevät/kesäsuunnitelmii kertoa tai kertoo mitkä on sun ehdottomia unelmia c:

  K.a.roo@hotmail.com

  Vastaa
 3. Tiina 9.4.2012

  ooh, nämä sinun tempaukset on ihania!

  ruusuja: sinun blogista kuultaa semmonen rempseä ja elämänilonen meininki ja vaikutat hurjan symppikseltä ja aidolta ihmiseltä :) postaustahtisi on ihailtava ja kuvien lisäksi tekstiäkin on kivasti ja se on yleensä kovin hyväntuulista ja inspiroivaa. pidän tyylistäsi, kirppislöydöistä ja halustasi tukea suomalaista. lisäksi sait minut löytämään elämäni talvitakin (sen punasen henkkamaukan).

  risuja: näitä oli vaikeampi keksiä, mutta ehkä joskus (samantyyppisiä) kuvia on liikaakin. mutta vain joskus.

  ei kait miulla muuta. kiitokset blogistasi :)

  bettiina90@hotmail.com

  Vastaa
 4. niina c. mon 9.4.2012

  Minun täytyy tunnustaa, että oon ollut huono ja paha ihminen. Paketti on kyllä valmiina, mutta en ole saanut kiikutettua sitä postiin, vielä. Mutta huomenna! Mä lupaan, huomenna.

  Nyt kun oon saanut nämä sydämeltäni, niin voisin osallistua arvontaan. Ensinnäkin nää tempaukset – ihania! Ja siun blogisi on muutenkin niin ihanan aito. Ei oo pahaa sanottavaa.

  niinacmon@hotmail.com

  Vastaa
 5. Jemina 9.4.2012

  ruusuja paljon! tykkään et oot ihan just sä etkä mieti liikaa etkä myöskään liian vähän. arki on kivaa -tyyppisesti! musta on myös niin kiva miten ilonen oot lukijoista ja muista blogiasioista. olet aito ja aitous on kivaa.

  onko tylsää jos sanoo että risuja ei ole. paitsi että joskus mietin miksi aamukahvilla-teksti menee noin reunojen yli. aika yhdentekevää tosin. joten tämä voi nyt olla vaikka pajunkissarisu.

  jemina.linnama@gmail.com

  Vastaa
 6. AINO 9.4.2012

  Onpas soma kassi, kyllä mä voisin tuollaisen ottaa!

  Risuja ei ole, paitsi jos saan myöhässä virpoa. Blogi on oikein hyvä tällaisenaan meikäläisen mielestä, päivitykset piristää aina päivääni ja kirjoitat mainiosti! Puhumattakaan inspiroivista asukuvista. Oikein ihana blogi on tämä!

  vetoketjuparsa@hotmail.com

  Vastaa
 7. Miina 9.4.2012

  Positiivisina puolina blogissasi on erityisesti asenne, jolla blogia kirjoitat. Blogia lukiessa tulee yleensä hyvä mieli positiivisten kirjoitusten ja rentojen kuvien johdosta. Tämä on jotakin ainutlaatuista ja ei joka blogia lukiessa tule läheskään sama fiilis lukijalle asti :) Pidän myös kirjoitustesi aihepiireistä ja omaperäisestä tyylistäsi, joka erottuu edukseen muista ja on muutakin kuin sitä ’no katsokaa kun ostin taas tätä ja tätä ja tätä’.

  Kriittistä palautetta saankin hetken miettiä :D ainahan jokainen voi kehittää juttuja eteenpäin, mutta en nyt tarkalleen osaa analysoida mitä ja miten voisit parantaa. Ehkä keksit jotakin uutta ihan itse :) Paitsi ulkoasusta voisin sanoa että omalla resoluutiollani blogin oikeaan reunaan jää hukkatilaa, joka hiiren heilahtaessa väärin tulee näkyviin ja häiritsee toisinaan selaamista.

  vappu.vaisanen@gmail.com

  Vastaa
 8. Vilma 10.4.2012

  Osallistun! Sullon kiva blogi ja kivoja ja hauskoja juttuja. Kirjotatkin ihan eri tavalla kun muut bloggaajat. Siitä ruusuja. Kuvia on myös aina kiva kattella, ja muutenkin mukavan erilainen blogi! Risuja ei sitten olekaan. :)

  kristalliprinsessa03@hotmail.com

  Vastaa
 9. marianne 10.4.2012

  Ruusut aamukahvilla-meiningeistä

  -Teema/ulkoasu/layout mikälie on paljon hienompi kuin se edellinen :)
  -Erotut muista lukuisista bloggaajista omalla huisilla persoonallasi
  -Paljon kauniita kuvia käytät
  -Ihanaa kun joku jaksaa ilahduttaa kirjoituksillaan päivittäin, luulisi että välillä tympisi.
  -Et ”hölise” vaan yksiksesi vaan otat lukijat mukaan keskusteluun ja arvontojakin ja muita tempauksia jaksat järjestellä :)
  -Olen jäänyt pahasti koukkuun.

  Risut
  On niin järkyttävän vaikeaa keksiä mitään negatiivista. No ihan aina ei tyyli ole sitä kaikkein ominta vaatteiden osalta, mutta ei se ole tarkoituskaan olla kun se olet sinä ja hienoa että voit pukea rohkeasti makusi mukaan. Askartelutuuninkipostauksia saisi olla enemmänkin jos vain sinulla on semmoisiin ideoita. On olleet niin mahtavia tähän astiset vinkkelit.

  Jos et loukkaantunut ja jokin ihmeellinen tuuri kävisi,
  maggipeikko@gmail.com

  Vastaa
 10. indie by heart 10.4.2012

  Olen aika uusia lukijoita (bloglovin) mutta jo ihastunut pukeutumistyyliisi, kirjoitustapaan ja blogin ulkoiseen ilmeeseen aika lailla ^^

  indiebyheart@gmail.com
  tuohon osoitteeseen kulkeepi kaikki blogipostit :> ja voee kuin ehana laukku ..

  x Satu

  Indie by Heart

  Vastaa
 11. Hosuli 10.4.2012

  Mikä arvonta! Pisteet omistautumisesta. :) Olet kaikin puolin supersymppis bloggari. Tykkään blogissasi erityisesti kirppisjutuista, askartelu- ja DIY-jutuista, kaikista hassuista jutuista ja hyvän mielen jutuista. Tykkään tyylistäsi, vaikka ja koska se poikkeaa omastani vähän.

  Kritiikkiä… No tosiaan blogia selaimella lukiessa on vähän hankalaa, kun oikeaan reunaan jää niin paljon tyhjää tilaa ja sivu ikään kuin heittelehtii puolelta toiselle. Joku taisikin tuon jo mainita. Mitäs muuta. Arvostan aina kriittisyyttä esim. vaateteollisuutta kohtaan. Ettei ostella GT:stä ja H&M:stä kaikkea halpaa miettimättä, kuka ne vaatteet tekee ja missä olosuhteissa. Mutta sinä et kyllä yleensä sellaisia (mainos)postauksia teekään. Pysy siis omana itsenäsi!

  Ja ai niin: hosuliblogi(ät)gmail.com :)

  Vastaa
 12. Wsofia 10.4.2012

  Se on tää sun omaperäsyys. Aamukahveja ei ole muita. Tätä on parasta lukea aamuisin.

  ggmswivi@gmail.com

  Vastaa
 13. Sanna 10.4.2012

  Onnea taas pyöreistä luvuista! Pidät hienoa blogia! :) Eniten nautin itse DIY-jutuista ja arjen seikkailupostauksista. Mukavaa, että jaat myös noita kirpparilöytöjä lukijoiden kanssa. Tyyli meillä on usein kovin erilainen, joten en varsinaisesti etsi täältä itselleni mitään inspiraatiokuvia, vaan nautiskelen puhtaasti arjen ilottelusta ja positiivisesta asenteestasi. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  Vastaa
 14. Vilkku 10.4.2012

  Ensinnäkin onnittelut taas lukijamäärän noususta! Itse olen mukana pyörinyt alle 100 lukijasta ja eihän blogissa paljoa vikaa voi olla, jos vielä mukana juoksen;)
  Ruusuinen on ehdottomasti Aamukahvin tie, koska kuvat ovat laadukkaita ja omantyylisiä, postaustahti sopiva ja viimeksi risuiksi laittamani ulkoasukin on korjattu, mutta varmasti se blogia eteenpäin viemä voima ja ydin on kuitenkin tunne, tunnelma ja elämä, minkä tekstien ja kuvien välityksellä voi tuntea.

  Ja jos onnetar suosii niin, vilhelmiina@gmail.com

  Vastaa
 15. Anonymous 10.4.2012

  Ootko oikeesti lukenut suomea yliopistossa? :-D Luulisi sun tietävän, et lapualainen kirjotetaan pienellä.

  Vastaa
 16. henu 10.4.2012

  oi jo pelkkä kuva sai aikaan muutamat ylilyönnit ja paha pikakahvikin sai uuden maun mitä alemmas skrollasin juttua. Totta kai osallistun, sen verran hurjat tunteet tuo kassi herätti!

  Risuja ja ruusuja hmmm,ruusuja on huomattavasti iisimpi antaa koska mä tykkään tästä paljon. on paljon blogeja joita luen ja suurimmassa osassa on joku ärsyttävä piirre, mutta tässä ei oo. tää rauhottaa ja saa hymyilemään. oon myös nauranut tän parissa paljon joten saan kiittää sua kun ryppyvoiteita ei tartte hankkia moniin vuosiin.

  Sun tyyli ilmasta arjen pienetkin asiat on huikeeta. taisin aiemmin sanoakkin että tää on kuin runo joka vie mukanaan.

  ulkoasu on tosi miellyttävä ja asukuvat on upeita vaikkei aina mätsää tyylit yhteen. ihailen sun persoonallista tyyliä ja tapaa luoda vanhoista vaatteista jotain niin omannäköistä huhhuh.

  tossa nyt jotain. risuja en keksi en sitten millään. (tiedän kuinka ärsyttävää) annan niitä sitten kun on tarvis. Nyt pärjään näin.

  ja jos onni osuu kohdalle : henunuu@gmail.com

  Vastaa
 17. PanicNoMore 10.4.2012

  Tää on ihanan rento blogi. Parasta kun tuo huuulille pienen hymyn aamulla :)

  mariikonen ( a ) hotmail.fi

  Vastaa
 18. henhi 10.4.2012

  Tiistaiaamuni on nyt niin ruusuinen, että en ees halua miettiä mitään risuja, että tästä päivästä tulis maanmainio. Mutta tää siun blogi on niin ihanan erilainen! Taidanpa ottaa toisen kupin kahvia..

  Vastaa
 19. Miwja 10.4.2012

  Hyvän mielen blogi, joka piristää pahaakin päivä, sä oot jotenkin vaan niin suloinen bloggaaja ja ihanan oloinen ihminen. Paljon lisää tätä, suuri rakkaus asukuviasi kohtaan, joita on juuri sopivasti ja ihania juhlavinkkejä, tulee niin hyvälle mielelle, kun joku on noin aito ja ihanan erilainen. Mutta toivoisin lisää noita kivoja askartelujuttuja ja esimerkiksi olis kiva nähdä teidän kämpästä lisää kuvia :)
  milja_suoranta@hotmail.com

  Vastaa
 20. Jenni 10.4.2012

  Nämä tempaukset on kyllä niin kivoja! Olet niin positiivinen ja blogin kautta välittyy iloinen meininki. Ja vaikka tyylimme eivät aivan kohtaa, niin voin kuvitella, että täältä silti löytyy jokaiselle jotakin. Sinun tyylisi on niin moninainen.

  Kämppäpostausta toivoisin minäkin. Kultaiset muovieläimet herätti kiinnostukseni. Kaipaisin myös henk. koht. neuvoa! Minulla on lompakossa 5 ylijäämäpostimerkkiä, jotka ostin, että saan lahjatempauksen paketin postiin. Mitä minä teen noilla lopuilla? :)

  wintly(a)gmail.com

  Vastaa
 21. Laapa 10.4.2012

  Ainahan mä osallistun – kaikkeen! ;)
  Tykkään tän blogin fiiliksestä, sun aitoudesta ja ainutlaatuisesta tyylistä olla ja tehdä asioita.
  En osaa toivoa :) tai tai. Öh. Kiinnostaisi ehkä kuulla lisää tanssiharrastuksestasi? Menee nyt muuten vaan kukkasten antamiseksi <3

  laapalaura(a)gmail.com

  Vastaa
 22. Timi 10.4.2012

  Blogi on täynnä ihania kuvia ja tunnelmaa. On ihana juoda aamukahvia ja lukea samalla blogiasi. Tyylisi on omaperäinen – I like it :) Sulta saa paljon inspiraatiota ja ideoita :) Keep up the good work!

  Minua kiinnostaisi lukea esim. Tee-se-itse-kirjoituksia ;) Ne ovat aina mielenkiintoisia.

  slavictimi@gmail.com

  http://yesterdaythenightbeforetomorrow.blogspot.com/

  Vastaa
 23. Riikka 10.4.2012

  Ruusuja hyvästä asenteesta ja mainioista kuvista!
  Videopostaukset voisivat olla oiva lisä tähän ainutlaatuiseen blogiisi :-)

  riikka.kytola@gmail.com

  Vastaa
 24. Anonymous 10.4.2012

  Ooh jännittävä palkinto en ole ennen tollaisesta nähnyt tai kuullut!!

  risuja: no…….tää on hankala kysymys… joskus ne super vahvat kulmat ärsyttää:-D…

  ruusuja: oot kivan olonen, rehti, tasapainoinen, mukava ja ihana tyylinen hauskanmoinen persoona, jonka elämän seikkailuista on hauska lueskella kivojen kuvien kera :-) tulee iloselle mielelle kun osaat kirjoittaa ja olla niin hymyisä!!! kauheen kiva blogi tää on lemppoihin lukeutuu jatka sammaan malliin!!

  t. sinttttu@hotmail.com

  Vastaa
 25. Tuuli 10.4.2012

  Mahtava palkinto! Jospa onni potkaisisi, pakettitempauksen pakettiakaan kun ei ole kuulunut…

  Tykkään blogissasi sen (ja sinun) persoonallisuudesta! Myös nämä perusarvonnoista poikkeavat tempaukset ovat mahtavia – 50 postikortin lähettäminen ei ole mikään pikkujuttu (vaikka itse en ehtinytkään siihen osallistua). Itse kun tykkään käsitöitä väkerrellä, olisi kiva lukea DIY-vinkkejä :) Esim. viinipullonkorkkikorviksesi ovat hienot!

  Aurinkoa kevääseesi!

  lookingforclementines ät hotmail.com

  Vastaa
 26. menni 10.4.2012

  Mä tutustuin blogiisi vasta äskettäin, mutta tykkään ihan hirmuisesti!
  Risuja en osaa antaa, ruusuja ansaitsevat ihanat ja inspiroivat asusi ja kivan selkeä ulkoasu.

  Onnea 500 lukijan johdosta! (:

  menninblogi@luukku.com

  Vastaa
 27. Mustikka 10.4.2012

  Olen kohtalaisen uusi lukija, jota blogissasi viehättää raikkaat ja hyvät jutut. Tykkään myös tyylistäsi kirjoittaa :)

  mustikkamaitoa@gmail.com

  Vastaa
 28. Kaisu 10.4.2012

  Oon aika uus lukija ja lukasin yhtenä viikonloppuna koko blogis läpi. Oot jotenkin niin ihanan aito ja sopivan lapsellinen. Risuja en oikeestaan keksi, mutta en kyllä kovin usein vois pukeutua samanlaiseen asuun kun sä :D mutta jotain osia voisin kuitenkin niistä ottaa ja se inspiroi.

  kaisu.aaltonen@gmail.com

  Vastaa
 29. Ankkuli 10.4.2012

  Ihan näin alkuun, että Ei jumankauta miten magee laukku!
  Juu elikkäs näitä on jo tullut sanottua, joten toivottavasti en liioin toista itteäni; Inspiroit kirppisjutuillasi, ihan alkuvaihessa kun rupesin blogia lukemaan aloin siitä johtuen myös ravaamaan kirppiksellä suuresti aiempaa tiuhempaan tahtiin. Ei siinä mitään, kaapit pursuaa jo kaikkia mageuksia rätei ja lumpui:) Lisäks tää blogi eroaa niin suuresti muista, oot upeesti aito tyyppi ja pienet sanaleikkis saa aina hykertelemään. Tämmönen hyväntuulen-blogi. Ja niin megalomaanisen suurta plussaa noista sun postikortti-tempauksista sun muista, ihania ideoita!
  En mä mitään kivityksiä rupee täälä tekeen, hyvähyvä blogi on.
  Postaus ehdotuksena olis kiva nähdä vanhempia kuvia ja teijän kämpästä juttuja ja lisää kaikkia tuunauksia. Et simmost!
  anskurajamaki@suomi24.fi

  Vastaa
 30. Leena 10.4.2012

  Jostain syystä sen jälkeen kun uusit pohjan, on uusimman postauksen alku jäänyt aina pois eikä ole voinut kommentoida. Käytän IE:ta enkä voi vaihtaa. En kyllä ole myöskään pystynyt kommentoimaan, katotaan jos nyt vaikka toimis!

  Blogissa pidän erilaisesta ja raikkaasta otteesta!

  leenamyy@gmail.com

  Vastaa
 31. Anonymous 10.4.2012

  Blogisi on jossain lukemieni blogien top5-listalla. Oot jotenkin niin herttanen ja aito.. Jotenki maanläheinen ja vähän lapsekas. Aina kaikessa on jotaki positiivista ja postauksista välittyy hyvin usein ilo. Elämään, bloggailuun..? En tiedä, mutta aina jää hyvä mieli.
  Ja risuja? Höpöhöpö!
  sopso@hotmail.fi

  Vastaa
 32. Korvistyttö 10.4.2012

  Henska, näin sinusta unta viime yönä :-D Satuit samalle kirpparille jossakin päin Suomea(?), ja pitkän panikoinnin jälkeen esittäydyin blogisi uskolliseksi korvistyttölukijaksi, ja mentiin sitten kahville kirpputorin kummalliseen, karusellimaiseen pöytään. Se pyöri. Tän jälkeen lähdin bussilla Porin Yyteriin(?), pelasin siellä sulkapalloa The Big Bang Theoryn Pennyn, Leonardin ja Sheldonin kanssa.

  Se niistä unista. Aamukahvilla on anyways ihan ehdoton lemppariblogini, sen vuoksi tulinkin herättyäni samantien tänne uusien postauksien toivossa. JA MITÄ, huikee arvontahan täällä. 500 lukijaa, congrats! Sen ja enemmän blogisi ansaitsee. Ja onha se nyt niiltä ihmisiltä paljon pois, jotka eivät Aamukahveihin ole vielä törmäneet. Huikeen insipiroiva, aito ja piristävä blogi, kirjoitat hauskasti ja näytät aina hyvältä! Kamppeistas saa aina jotain inspistä, kiitos siitä. Monipuolisia postauksia, makee layout. Hyvän mielen blogi, se on varmasti osuvin termi. Risui en tosiaan keksi! I’m hooked. Jatka pliis samaan malliin.

  unendlichkeeit@hotmail.com

  Vastaa
 33. sarajjAu ! 10.4.2012

  ompas värikkäitä laukkuja! tykkään tosi paljon tiheästä postaustahdista ja kuvista, sillä niitä on monipuolisesti! :)

  sara.heinanen@hotmail.com

  Vastaa
 34. Mira 10.4.2012

  Olet rempseä tyttö, sanavalmiutesi saa hyvälle tuulelle ja vaikutat ystävälliseltä ja mukavalta sielulta :) Siinä ruusuni!

  mirakuusinen(at)hotmail.com

  JEE!

  Vastaa
 35. l a u r a 10.4.2012

  Joskus osallistuin johonkin arvontaan, jossa piti kertoa palautetta ja kirjoitan nyt varmaan ihan samat asiat kuin silloin..

  Luulen että se on tää tunnelma, mikä saa mut aina palaamaan tänne! Sulla ei oo juuri ollenkaan samanlainen tyyli kuin mulla, enkä saa kauheasti pukeutumisinspistä täältä, vaikka sun tyyli onkin sulonen. Täällä vieraillessani huomaan kuitenkin aina haluavani keittää teetä, tavata ystäviäni, paistaa lettuja, lähettää kirjeitä ja hengailla loputtomiin. Ja kuunnella jotain hyvää biisiä, jonka oon kuullu viimeks monta vuotta sitten. Täällä tulee sellanen fiilis ku helteisenä kesäpäivänä mummolassa 10 vuotta sitten, kun tuvassa on liian kuuma leivinuunin oltua päällä ja kaikki on menny päiväunille ja tuoksuu tuoreelle leivälle! Tosta ei ehkä saa kiinni kun se on mun muisto mutta se on ihana muisto ja tässä blogissa on sellasta ihanaa mummolamaista fiilistä!

  Tykkäsin niistä DIY-jutuista, kaikista askarteluista ja semmosista joita täällä oli paljon joskus. Jos vielä teet jotain semmosia niin tee niistä postauksia kanssa, ois kiva lukee vielä!

  laura_lahin@hotmail.com

  Vastaa
 36. Elina 10.4.2012

  Tykkaan blogistasi tosi paljon, se erottuu muiden joukosta: kirjoitustyyli, persoonallisuus, iloisuus, aitous. Vaikutat todella herttaiselta ihmiselta :) Tykkaan tyylistasi, olen samanlainen kirppishaukka, vaikka itse en kaytakaan yhta paljon vareja. DIY-juttuja on aina kiva lukea.

  Miulla on joskus ollut myos ongelmia blogin latautumisen kanssa, toimii aika hitaasti, riippuen selaimesta tosin!

  Mutta tosi kiva blogi, saa aina hyvalle tuulelle!:)

  elina

  Vastaa
 37. hlpmpl 10.4.2012

  Luen aika paljon blogeja, mutta täytyy myöntää että Aamukahvilla on kaikista lukemistani blogeista suosikkini. On aivan ihana lukea juttujasi, kun asenteesi on niin positiivinen. Olen hirveän kyllästynyt jatkuvaan valittamiseen ja sinun kirjoituksistasi tulee aina tosi hyvälle mielelle. Lisäksi saan inspiraatiota mm. omaan pukeutumiseeni sinulta :)

  noora.oja@gmail.com

  Vastaa
 38. Anonymous 10.4.2012

  Kun mä rupean lukemaan blogiasi tuntuu siltä kuin matkustaisi ajassa taaksepäin. Blogisi on rempseä ja iloinen ja sitä on aina mukava tulla lukemaan uudestaan ja uudestaan. :)

  niiinuski@gmail.com

  Vastaa
 39. Satu 10.4.2012

  Ensinnäki, mahti kassi, huikean siisti! Luulen, että eniten täällä kiehtoo tuo sun aitous, ihana kirjotustyyli ja elämäniloisuus. Tätä lukiessa ei ole vielä koskaan ärsyttäny.

  Risuja lähinnä siitä, että kun viikonloppu-aamusin (who am I kidding, ei sitä ikinä voi enää aamuksi sillon kutsua) saattaa toisiaan herätä hieman vähemmän freesinä, niin sää oot tänne aina pirteänä kertonu juttuja ja tulee huono omatunto :D

  satu.an@gmail.com

  Vastaa
 40. Janina 10.4.2012

  Laukusta on kyse niin tottakai osallistun!
  Mahtavaa et julkaset niin usein kaikkee mukavaa, teksti ja kuvat kivassa tasapainossa keskenään, jos ei ole lukutuulella niin on aina kivoja kuvia mitä katsella:) Tykkään sun kirjotustyylistä miten kirjotat ”tavallisista” asioista. Olis myös kiva lukee just jostain sun suuresta unelmasta tai joku massiivinen fantasianomainen arjesta poikkeava postaus(?) :D:D mutta juu, tässä tämä, onnea ja kiitos.

  dalzukka@hotmail.com
  (ikinä en kehtaa tuota spostia mihinkään kirjoittaa:D)

  Vastaa
 41. Anonymous 10.4.2012

  Ihailin jo tota kassia netissä!
  Tykkään sun tyylistä kirjoitaa ja juttuja tulee tarpeeks usein ja ne ovat erilaisia. Ja sulla on paljon kuvia, mikä on hyvä.

  Tykkään myös sun tyylistä. Jatka samaan malliin!

  ukkoilona@hotmail.com

  Vastaa
 42. Jennuu 10.4.2012

  Tää tuli niin sopivaan kohtaan! Just raahauduin kotiin ja bussiin astuessani vanhasta kassista napsahti toinen hihna poikki :D
  Tosiaan, palauttetta olisi, ikinä en vaan ole saanut aikaiseksi tulla kirjottamaan.
  + Ei kirjoitusvirheitä
  + Tosi söpöjä nää arvonnat
  + Blogin ihana ulkoasu
  + Postaat kiitettävän usein
  + Kiva ja positiivisesti omaperäinen tyyli=ei massaa
  + Monipuoliset aiheet
  + Positiivinen asenne kaikkeen
  + Hyvä mielikuvitus näkyy postauksissa :)
  – Tosi vaikeeta keksii miinuksia…

  Ja vielä postausideoita…
  (En oo kauaan seuraillut näin aktiivisesti, joten voi olla että osa näistä on toteutettu jo aiemmin)
  ~Vanhoja kuvia susta (millanen sun tyyli on ollut ennen yms.)
  ~Missä olen matkustanut? -postaus (Esittelet kaikki jännät paikat missä oot käynny)
  ~Lemmikkini (Sulla ei nyt kai oo mut jos on aiemmin ollu)

  Eipä mulla muuta. Kiitos ja anteeksi.

  tyttonen96@gmail.com

  Vastaa
 43. Ada 10.4.2012

  Aa, aivan ihania noi putkikassit! :)
  Sun blogissa on mun mielestä hienointa se, että se on rehti, tai ainakin tuntuu siltä – tietysti lukijat painostaa jonkin verran mutta sun tapauksessa tuntuu siltä että päivität ihan vaan omaks iloks.
  Vaikka on aika peruskauraa, että useimmiten näytillä on vaan asukuvia, se on mun mielestä just tän blogin tapauksessa hyvä asia. Sulla on niin hauska tyyli, hauskat jutut.
  Tässä blogissa (ja sussa) on joku x-tekijä, joka saa sen kiehtomaan :) Ei mitään negatiivista! Kiitos! :)

  adapadada@gmail.com

  Vastaa
 44. Hoo 10.4.2012

  Ruusuja hassulle, eloisalle, iloisalle, oman tien kulkijalle. Asenteesi on rautaa. Sinuun on helppo tykästyä kun vaikutat niin ihanaiselta.

  Kehitysvinkkejä: jos kuuntelet musaa, luet runoja, tykkäät lyriikasta, kirjoista, leffoista niin ilolla lukisin niistäkin. Ja jos kokkaat jotain hyvää niin ethän vaan pimitä tietoa itselläsi. Ja hei kerrothan lemppari suomalaiset blogit.

  Kiitos kun jaat iloasi ja elämääsi

  Hoo

  Vastaa
 45. ROOSA 10.4.2012

  Ihana kassi! Osallistun siis (vaikea oli tämä päätös)

  Kommentit sun blogista et sul on ihana tyyli ja kuvat on hauskoja ja persoonallisia :) Lisää tuunausvinkkejä! Sul on hauskoi ideoita :)

  roosa.hei@hotmail.com saa pistää voitto mailit ;) haha :D Jospa onni potkasis meikäläistä.

  terkuin, Roosa
  rrroosa.blogspot.com

  Vastaa
 46. Anni 10.4.2012

  Onnea 500 lukijasta! Ja uujea mikä laukku!
  Oot muistaakseni joskus ihmetellyt että miten me lukijat jaksetaan sun tyylihöpinöitä, mutta eihän ne tunnu ollenkaan puuduttavilta monipuolisuutensa ansiosta (: Muutenkin blogissasi on juttuja monenlaisista aiheista ja sekös lisää lukuintoa! Rentoa ja hauskaa kirjoitustyyliäsi oon kehunut aikasemminkin ja se on ehkä blogisi suurin vahvuus verrattuna muihin blogeihin. Erityinen kiitos kirjoitusasun virheettömyydestä!

  On vähän vaikee pysyä perässä sun postaustahdissa mutta en tiiä voiko sitä laskee huonoks puoleks, kun toisaalta postauksia aina odottaa ja kokee pienen pettymyksen jos uutta juttua ei oo vielä tullutkaan :D

  Ja vielä juttuvunkiksi,kämppäpostausta oon vähän toivonut(:

  annii93@windowslive.com

  Vastaa
 47. mymmmeli 10.4.2012

  risuja? neeh.
  ruusuja tulee erityisesti monipuolisuudesta, tykkään siitä, että tyylijuttujen lisäksi tulee fiilispostauksia, sisustusta, perus elämää ja kaikenlaista muuta kivaa :) lisäksi se, että oot pitänyt tän blogin tyylin luonnollisena kasvavasta ihailijajoukosta huolimatta!

  ite kuulisin mielelläni erityisesti siitä etiopian reissusta (en nyt muista onko etiopia ja kuinka paljon oot siitä kertonut mut ainakin siinä tukkapostauksessa oli maininta). muutoin oon tyytyväinen jos vaan jatkossakin saa lukea iloisista päivistä ja hyvistä fiiliksistä:)

  maija_liikkanen@hotmail.com

  Vastaa
 48. sannnij 10.4.2012

  risuja ja ruusuja, onko niitä?

  Ruusuja ON! Kun aikoinaan ennen sataa lukijaa löysin tän luin blogin kerralla läpi, koska yksinkertaisesti vaikutit (vaikutat edelleen, nyt vaan alan varmistua, että olet sitä) tosi symppikseltä, virkeeltä ja hyvältä persoonalta.

  Sun blogin isoin ruusu on erilaisuus. Joo-o jaat tukkapostauksia ja päivän asu kuvia, mutta sun luonne puskee teksteistä kuvista ja asuista niin paljon läpi, ettei tää lukeudu massablogiks. Ruusuja tulee myös selkeästä ulkoasusta, josta näkee, että se on tehty sulle(:

  Inhoan kirjottaa tätä kommenttia, koska mun mielestä on aina tärkeintä antaa rakentavaa palautetta. Miten sitä voi antaa kun kerran tässä ei oo mitään vikaa? Jos joku ei tykkää, ei tykkää, vaikka susta ei voi olla tykkäämättä.

  sannnij@live.fi

  Vastaa
 49. miu 10.4.2012

  Parasta sun blogissa on sinä. Oot jotenkin ihanan aurinkoisen oloinen ja persoonallinen :–)

  kari-maikki@hotmail.com

  Vastaa
 50. emppu 10.4.2012

  Sun blogi on aina niin pirtsakka ja saa hymyn huulille. Risuja blogillesi ei voi antaa, vain ruusuja ! :)
  Olisin kiinnostunut sinun musiikkimaustasi, siitä joskus postausta ?

  emilia.arola@luukku.com

  Vastaa
 51. Qtja 10.4.2012

  Aamukahvilla saa ruusuja heti ekana ihanasta persoonallisesta ulkoasusta, sitten kirjoittajan suloisesta tyylistä ja rennosta kirjoitusotteesta, sitten tottakai mukavista postauksista ja yleisesti miellyttävästä tunnelmasta. Keep going! Risuja en tähän hätään keksi, sori!

  Vastaa
 52. Minja 10.4.2012

  Sinun blogia selaillessa tulee aina semmoisia ihanaa kun maailmassa on näin ihastuttavia ihmisiä -huokauksia. Kerrot asiat hymyilyttävästi ja kiinnostavasti. Olet ihanan persoonallinen ja voi! Kiitos.

  (minja.sormunen@kolumbus.fi)

  Vastaa
 53. Janni 10.4.2012

  Kiitos ihanasta blogista! Oon saanu täältä paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja ”elämäntyyliin”. Jatka samaan malliin! Risuina vois sanoo et ois kiva nähä enemmän sisustusjuttuja :)

  lovegood93@hotmail.com

  Vastaa
 54. iina 10.4.2012

  Aaa mikä ihana kassi! :) Toi ois aivan mahtava lisä mun pieneen laukkukokoelmaani, näyttää nimittäin hyvin monikäyttöiseltä.

  Sitten kommenttia blogista. Okei, tykkääntykkääntykkään! <3 Ensinnäkin, ulkoasu on ihanan rento ja valoisa sekä tunnelmaltansa kotoisa. Postauksia satelee tiuhaan tahtiin, siitä iso plussa! Kaiken lisäksi postaukset on aina ihan mielettömällä asenteella kirjoitettu ja niissä on mielenkiintoiset aiheet. Kirjoittajakin sattuu olemaan aivan harvinaisen suloisa tapaus ja omaa upean erikoisen tyylin.
  Mutta yks pikku toive ois.. nimittäin videopostaus! :)
  Kiitos ihanasta inspiroivasta blogista! <3

  pppusu@gmail.com

  Vastaa
 55. Iltsu 10.4.2012

  Mun mielestä sun blogi antaa inspiraatioita omaan elämääni. Kun kuitenkin tykkään todella tyylistäsi ja olen miettinyt miten itse harjoitan tyyliäni, niin tänne kun tulen, ni ei kauaa kestä kun on sata tyyli vinkkiä/ideaa kallossa. Blogissasi on hyvää se kun on raikkaita aurinkoisia ja suuria kuvia! Rakastan sun kirjoitus tyyliä ja sitä miten näytät rakastavan elämää ja niitä asioita mitä teet. Ja ainakin tänne päin näyttää että ei tämä bloginkaan pitäminen mitenkään tuskaista sinulle ole, mikä tietysti näkyy vain hyvällä tavalla :)
  Toivoisin, että kun teet myös niitä aivan ihania kampauksia, niin haluaisin niistä enemmän tietoa, esim miten teit kiharakeesin jne. Ja kun luin ylempiä kommentteja, niin tottakai videopostaus olisi aikas kiva jos sen joskus raaskisit tehä :)
  Oikeestaan ei oo mitään huonoja puolia! :3

  ilsunaa@gmail.com

  Vastaa
 56. Salla 10.4.2012

  En rupea enää toistelemaan muiden ruusuja, mutta huomasin juuri, ettei mulla ole enää ikävä sitä vanhaa tummempaa sävymaailmaa! Jee!

  salsalminen(at)gmail.com

  Vastaa
 57. Anonymous 10.4.2012

  Nonii! nyt ko on päästy yli ongelmasta, joka ei millää olisi antanut minun tulla kommentoimaan tähän risuja ja ruusuja (pelkona kenties, että tulee ruusuja liikaa? no eikai sentään :D)
  Kuvat on ihania! Niitä on paljon ja ne ei ole niitä perus bloggaaja-asukuvia, joissa naama töllöttää maata kuin siellä olisi nähnyt jonkin mielenkiintoisen ötökän(asusteen?) ja sama poseeraus joissa jalat on näin ja kädet noin. Tunnelma on muutenkin semmoinen rento ja mukava, kuin kahvikupposelle olisi istahtanu :)
  Risuna sitten se, että ko blogia sellailee taakse päin niin yhellä sivulla näkkyy vaan se joku pari postausta. Eli ei mitään maata kaatavaa..

  katjujia@hotmail.com

  Vastaa
 58. iisa 10.4.2012

  parasta on, miten jokaikinen sun postaus nostaa hymyn huulille, ja kaikissa on sisältöä. oot yks aurinko ja sun jutuista saa jostain syystä ihan aina inspiraatiota, kerroit sitten päivän säästä tai diy-jutuista. lisäksi sun tyyli on ihan mielettömän natsaileva omaan silmään – sääli että ehdit muuttaa jyväskylästä pois ennen kun koskaan olisin voinut sattumalta törmätä ja tulla kehumaan nassutusten! oot huippu.

  iisaaa-@hotmail.com

  Vastaa
 59. jjelena. 10.4.2012

  Ää! Aivan liian ihania, pakkohan se on osallistua. ♥

  Blogisi ulkoasu on ihanan suloinen ja simppeli. Postaukset on mukavan vaihtelevia ja kuvat hyvälaatuisia. Kirjoitat eläväistä tekstiä ja vaikutat tosi kivalta persoonalta. Risuja … en keksi, ellet sitten välttämättä halua, että lähetän niitä sinulle postissa. (:

  Postausideana heitän nyt vaikka jonkun sisustusjutun tai kesäsuunnitelmistasi olisi kiva kuulla.

  elena.kolehmainenn@hotmail.com

  Vastaa
 60. Anonymous 10.4.2012

  Hävettää vähän sanoa, mutta kamppailu kesti -0,5 sekuntia. Eli heti päätin osallistua. Aivan i-h-a-n-i-a kasseja.

  Ihana blogi. Kirjotat ihanasti elämästäs ja sopivasti muodista, sopivasti sisustuksesta, sopivasti kaikesta muusta. Ei koskaan kyllästytä lukea ja kieli elävää tai että hauskaa. Aivan mahtavaa. Kuvia on ihanan paljon ja kirjotat vielä tosi tiheästikin näitä postauksia (älä vaivu epätoivoon, on muutkin ihmiset tietokoneriippuvaisia). Risuja ei ole. Saat olla ilman. Toivottavasti sait paljon virpomisoksia pääsiäisnä !

  maija.sihvola@luukku.com

  JEE

  Vastaa
 61. sannero 10.4.2012

  oh aivan ihanainen putkikassi, tottatoki osallistun <3

  Ruusu yksi on ehdottomasti tää sun konstailematon, mutta silti kiehtova ja omaperäinen ulkoasu.

  Lisäruusuja siitä, että postauksesi ovat omaperäisiä, vaihtelevia, rehellisiä ja hauskoja.

  Ja jos toivoa saa, niin kaikki DIY-jutut on aina ihan parhautta <3 :)

  sanneroinen@luukku.com

  Vastaa
 62. aliina 10.4.2012

  Sun blogi ei oo semmonen kaavoihin kangistunu yhden aiheen blogi vaan sulla riittää kaikenmoisia tempauksia sekä monipuolisia aiheita, vaikka tyylistä puhutkin paljon.
  Mutta tyylipostauksetkaan ei oo tylsii koska sun tyyli on huikee ja erikoinen (hyvällä tavalla)

  Postaustoiveena ois mulla kans joku sisustusjuttu kun oon paininu oman kämppäni sisustamisen kanssa monen monta kuukautta, niin ois kiva saada sulta jotain kivoja vinkkejä opiskelijakämpän sisustamiseen.

  amisporkkana@hotmail.com

  Vastaa
 63. veera 10.4.2012

  ruusut: olet ihana ja sinulla on kiva tyyli ja blogi on positiivinen ja tämä ulkoasu, ah!<3
  risut: ööh.. ejole!
  veera.kaija@hotmail.com

  Vastaa
 64. Nyrha 10.4.2012

  Ruusuina ehdottamasti nää sun tempaukset ja se, että alan aina hymyillä kun luen sun blogia :) Iloset jutut ja hauskat kuvat! Risuina risujen puute

  maddenim@hotmail.co.uk

  Vastaa
 65. Marianna 10.4.2012

  Minä iloitsen niin kaikesta täällä, että en osaa mitään risuja sanoa kyllä. Pysy kultana. Ja kiitos mahdollisuudesta laittaa mailia kun on jäänyt paketitta, minua vähän surettaa oma lahjattomuuteni. Ja hei kotijuttua kehiin! Ja tuu joskus kylään, leivotaan pullaa. Puss. marianna.penttila at jyu.fi

  Vastaa
 66. Anonymous 10.4.2012

  Parasta sun blogissa on vaihtelevuus, kirjotat monista eri asioista ja on kivoja asukuvia :) Osaat myös kirjottaa tosi hyvin ja kuvat on laadukkaita = jees! Ei ole ruusuja, samalla mallilla voit jatkaa. Tai no tottakai voisit päivittää useammin, mutta pikku vikoja… :-D
  riikuh at hotmail.com

  Vastaa
 67. Anonymous 10.4.2012

  Mää tykkään näistä sun tempauksista! oi että!
  oot ihanan aurinkoinen ja tosi ihana blogi! kiitoksia tosi paljon! Jutut ei oo aina samallaisia josta pointsit sulle ja tää ulkoasu on aivan ihana!
  risuja en keksi iha millää vaikka ois kiva antaakki rakentavaaki palautetta! täytyy tyytyä sanomaan että jatka samaan malliin :)
  Veera
  veeraose@hotmail.com

  Vastaa
 68. Lättis 10.4.2012

  Ihanaaihanaa! Tykkään sinun blogista ku se on juuri omannäköisesi. Ei kenenkään muun :) Kaipaisin meikkipostauksia, niitä et oo tehnykkään! Ja ruoka- ja kämppäpostauksia. Oioi!

  Lättis
  koivuniemi.lotta@gmail.com

  Vastaa
 69. Kuhis 10.4.2012

  Ruusuina mainittakoon kaiken muun hyvän muassa se, että tämä blogi on oikea päivän piriste päivittyessään! Olet persoonallinen ja sinulla on ihana oma tyyli, niin pukeutumisessa kuin kirjoittamisessakin.
  Olen saanut tästä blogista vaikka kunika monta ihanaa ideaa pukeutumisen saralla. :)

  Risuja oli vaikeampaa keksiä, mutta pitkän pohdinnan jälkeen muistui mieleeni tätä ulkoasua edeltänyt ulkoasu: sen nähtyäni jäin koukkuun blogiisi. Se oli jotenkin lämmin ja kodikas. Tähän uuteenkin olen jo tottunut, mutta tämä on minun makuuni suoraansanoen liian valkoinen.

  auhuku@hotmail.com

  Vastaa
 70. Kaisku 10.4.2012

  sisäinen kamppailu meni suht vilkkaasti ohi :)
  sanottaisko yksinkertaisesti että loistoblogi on tämä. positiivinen, elämänmyönteinen ja -makuinen sekä aurinkoinen hyvänmielen lähde. plus kivoja kuvia ja hauska tyyli, suorastaan inspiroiva :D
  kaisku_93(at)hotmail.com

  Vastaa
 71. maijuti 10.4.2012

  Parasta on ehdottomasti sun oma persoona. Ja se että oot aikamoinen tyylilyyli samettipöksyines, marimekon yöpaitoines ja jannen kaapista lainattujen vaatteiden kera myös. Ja se että jaat niitä tyylijuttuja ja kuvia ja että ne on vielä laadukkaita. Ja kaikki noi sun nikkarointiaskartelu juttuset on aivan mielettömiä!

  En keksiny miinusrisuja mutta noita diy-postinkeja lisää! Ja ois kiva nähä millanen ruuanlaittaja oot.

  maiju.teravainen@luukku.com

  Vastaa
 72. *T* 10.4.2012

  Hei! Kivalta kuulostaa arvonta.

  Löysin tieni blogiisi ensi kerran pääsiäisenä. Ja hauska sattuma tässä on se, että ennenn kuin klikkasin itseäni lukijaksesi, oli lukijoita 499. Ajattelin myös, että toivottavasti tämän klikkaukseni ansioista, keksit jotain kivaa… Ja kivaa tuli! ;)

  Risuja en osaa vielä antaa, mutta ruusuja satelee;
  – Ihana ulkoasu.
  – Mukavia aiheita.
  – Hauskoja ja viihdyttäviä, keveitä juttuja.
  – Kivoja vinkkejä.

  Niin ja se osoite (jos vaikka onni potkaisisi)
  tiherrystuokio@hotmail.fi

  Leppoista illan jatkoa!

  Vastaa
 73. eve 10.4.2012

  Iik, sisäinen kamppailu käyty ! Ruusuja löytyykin paljon. Ihan ensimmäisenä rakastuin, näin kahvi-ihmisenä, blogin nimeen. seuraavana tuohon taustaan ja banneriin, ja yksi parhaimmista, kirjoitustyyliin:) ja niinkuin kommentoinkin johonkin postaukseen, näitä postauksia lukee hymyssä suin tunnin jos toisenkin. risuja ei oikeastaan löydy, hirrrmuisen innolla ja välillä turhautumisella näitä postauksia odottaa, mutta mitä elämässäkään oppisi jos aina kaiken saisi valmiiksi ? eli lyhyesti kaikin puolin mahtava , aurinkoinen ja inspiroiva blogi !:–)

  paivankakkaraah@hotmail.com :)

  Vastaa
 74. julia 10.4.2012

  Mä seuraan blogeja enimmäkseen kuvien takia, mutta sun blogi on ihanin juttujen takia! Tai siis on sulla tosi kivoja kuviaki, mutta niinko muissa blogeissa en välttämättä aina jaksa lukea kaikkia tekstejä (vaikka oon iteki kauhee jaarittelija) vaan ihailen vaa kuvia, mut sun blogista täytyy eka lukee kivathöpöt tekstit ja sit kattoo kuvia :—) Sulla on ihanan pirtee kirjotustapa, jos sun puhetapa on samantyyppinen ni oisit hauska opettaja :D
  Ja sun pukeutumistyyli on kans ihana, katon kyllä usein sillee että no ite en tommosta pukis, mut sulle sopii tajuttoman hyvin :) DIY-postaukset on kivoja, etenki ku ne on semmosia sillee simppeleitä ni ei tuu semmosta oloa, että ”oi ihana, harmi ku omat taidot ei riitä”.
  Höh tuntuu tosi teennäiseltä tai semmoselta antaa pelkkiä kehuja, mutta sun blogista on uskomattoman vaikee keksii mitää ’pahaa’ sanottavaa tai jotain, mitä pitäis parantaa… No ehkä semmone pikkurisu, että mä en kauheesti innostu semmosista postauksista, missä käytetään kuvia jostain weheartitistä tms, mut ei sekää oikee käy risusta, ko ymmärrän tavallaa kuitenki, miks ne on joidenki mielestä kivoja postauksia ja eihän mun oo niitä mikää pakko lukea/kattoa läpi :D Ja pikkurisun kaveriks semmonen minirisu, että ku tulee melkeen aina kauhee kirpparillemenohinku ku lukee sun blogia :(

  juliamarikki@hotmail.com

  Vastaa
 75. Ansku 10.4.2012

  Mun mielestä sun tekstejä on aina tosi kiva lukea, jotenkin luonnollisen oloista juttua ja jotenkin helppo samaistua osiin sun jutuista. Ja hui, eilisessä(?) postauksessa missä mainitsit olevas alle 160cm, siis oon aina luullu et oot ainakin 175cm… Näytät kuvissa jotenki pitkältä ainakin mun silmissä! haha outoa

  :)

  sipila.annamari(at)gmail.com

  Vastaa
 76. Anonymous 10.4.2012

  Jes tää on ihan paras arvonta! :) en oo ikinä osallistunu näihin, mut nyt on kyllä pakko kun palkinto on noin ihana. En voi hirveästi samaistua tyyliisi, koska itse en paljoa kiinnitä huomiota siihen mitä päälleni kulloinkin laitan, mutta luenkin tätä enemmän hyvän mielen saavuttamiseksi kun tyyli-inspiraatioiden toivossa. Toivomus: Jonkinlainen kokkausjuttu vois olla aika hauska, esim. joku lempireseptisi tai sitten joku uusi juttu mitä haluat kokeilla.
  lindamanner@hotmail.com

  Vastaa
 77. -A 10.4.2012

  Mulla ei oo sulle annettavaksi, kun vain sellasia piikittömiä ruusuja tosi paljon. Aivan ihanaa juttua kirjotat, kuvat on nättejä, ja sulla on niin persoonallinen tyyli. Ja ulkoasukin on nmitä mainion.
  p.s kaikki noi kortti- ja pakettitempaukset- aivan mahtava idea!
  arrkku(at)live.fi

  Vastaa
  • -A 11.4.2012

   Ja oli nyt pakko tulla vielä lisääämään, että vaikka en kahvista tykkääkään, ni Aamukahvilla (huomaa iso aa) on aina mukava istua ;)

   Vastaa
 78. Anonymous 10.4.2012

  Vasta vähän aikaa sitten oon blogisi löytänyt mutta aika monta päivääni se on kuitenkin jo ehtinyt piristää! Ja täytyy myöntää että sinä se sait minut vasta blogimaailmaan rakastumaan ja harkitsen nyt todella vakavasti oman blogin tekemistä!

  Ruusuja saat hirmuisesti persoonallisesta tyylistäsi, oi ihanuutta! Vaikka suurimman osan asustuksistasi kierrän omassa tyylissäni kaukaa, ne inspiroivat minua valtavasti.

  Ihanaa kun olet noin aito ja iloinen! Postauksesi ovat vaihtelevia ja omaperäisiä ja aina on kiinnostavaa tulla katsomaan, mitähän tänään olet kirjoitellut. Kun kuvasikin ovat laadukkaita, postauksia tulee kiitettävän usein ja ulkoasu on selkeä, blogisi hipoo lähes täydellisyyttä!

  Risuja tosin annan siitä, että olen koukuttunut kohta jopa liian pahasti. Hih. Voisit kyllä kirjoittaa enemmän vaikkapa tanssiharrastuksestasi, musiikkimaustasi ja leffa-ja kirjakokemuksistasi!? Olet mieletön tuollaisena ja tämä blogi tällaisena!

  hymyholisti@hotmail.com

  Vastaa
 79. Marleena 10.4.2012

  Blogisi on keväisen pirtsakka ja on aina kiva huomata, että on tullut uusi postaus, kun käy katsastamassa! Joskus niitä on tullut niin monta ettei aina kaikkia ehdi lukea :) Postauksesi ovat monipuolisia ja erityisesti juhla/pippaloideoita on kiva lukea! Vaikka olisikin kyseessä pelkkä asupostaus niin siihen sisältyy silti aina jotain muutakin! Ehkä harvinaista, mutta tykkään lukea enemmän kuin katsella kuvia!

  Voisit tehdä juttuja enemmän tanssiharrastuksestasi ja olisi kiva kuulla mielipiteesi maailman menoon mm. mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja mitä ylipäänsä ajattelet elämästä :)

  marleenaa@hotmail.com

  Vastaa
 80. Gajsa 10.4.2012

  Joitain sisustus- ja vaatevinkkejä voin käyttää itsekin, sekä on hienoa nähdä miten käytät vaatteita, katon joskus samalla silmällä vaatteita kirppikseltä. Se ruusuista.
  Risuina vaan että mulla on sen verran hidas netti ja kun laitat paljon kuvia, niin sivun lataaminen kestäää kauan :D
  kaisa.kahra@gmail.com

  Vastaa
 81. Anonymous 10.4.2012

  Hei! löysin blogisi joskus viime syksynä, ja jäin heti koukkuun! olet mahtava kirjoittaja! ja olet piristäny talven harmaita päiviäni aika monta kertaa. :)
  Erityisesti sinun hauskat juhla ideat ovat inspiroineet minuakin järjestämään ystävieni kanssa jos jonkinlaisia juhlia!

  goos.henna@gmail.com

  Vastaa
 82. heidi... 10.4.2012

  Hihii mahtava putkikassi :D!! Mainio on plogisikin ! Joka päivä käyn lueskelemassa ja on laidasta laitaan kaikenlaisia juttuja nii ei kyllästy! Erityisesti tykkään askartelu ja puuhailu vinkeistä että niitä voisi olla vaikka enemmänkin:)

  heidi.saarinenn@gmail.com

  Vastaa
 83. emilia 10.4.2012

  nää sun höpötykset menee iha ykköspaikalle blogeista, en tajuu miten pystyt aina yllättämään joka postauksella positiivisesti eikä oo semmosii turhan tuntuisia ’tulimpas nyt päivittämään koska ei muuta’-postauksia! :)
  emilia . juvonen ät gmail . com

  Vastaa
  • Lintukka 10.4.2012

   Blogisi ehdottomat parhaat puolet on siinä että siinä riittää lukemista, niin vaateintoilijalle kuin esimerkiksi käsitöistä kiinnostuneelle (itse luultavasti kuulun ensimmäisenä mainittuun). Blogisi on myös visuaalisesti kaunis, kaikki kuvat ovat erittäin hienoja, samoin koko blogin ulkoasu. Kirjoitustyylisi on myös helppolukuista, mutta samalla viihdyttävää :)

   linda.suuronen@live.fi

   Vastaa
 84. Epe 10.4.2012

  Täältä saa positiivista aurinkoenergiaa silloinkin, kun jääkaapissa ei pala edes se valo, kumppareissa on reikä ja vaakaräntä on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Toisaalta täältä saa myös hyviä ajatuksia, miten sitä voisikaan itse jotain asioita hoitaa :) Kiitokset suuret! :)

  elinahan_mie@hotmail.com

  Vastaa
 85. tharü 10.4.2012

  Oi hiukan kiva tämmönen arvonta. :> Täytyy kyllä sanoa, että blogis piristää muutenkin! Kirjotat jotenki niin elävästi, ah kui rakastankaa sun kirjotustyyliäs. c: Se on mukavan omaperäinen. Risuja ei tällä kertaa tuu, kunhan sanon, että jatka bloggailua, oot ihana tän blogis kanssa ! n-n postausehdotuksina jotain sellasia fashion-tyylisiä, jotain kivoja asuehdotuksia (jee oon lyhyt niinku sinäkin(?) niin saisin vähä vinkkiä et mitkä vaatteet näyttää kivoimmilta päällä !), vaikka tykkään kyl hurjasti päivän asu -kuvistakin aina. c: ei muuta!

  taru-96@hotmail.com

  ainiin ps. tyylis on ihana!

  Vastaa
 86. neitiR 10.4.2012

  Tää on pirtein blogi minkä tiiän! Kun tuntuu että farkut puristaa ja tukka sojottaa niin ei tartte kun näppäillä aamukahvilla ja johan hymyilyttää. Tykkään asenteesta ’ei se oo niin justiinsa’ ja pikku hihitysjutuista kuten tukkapostauksesta (menneet tyylit ja ennenkaikkee paras ikinä: huijausdonitsi! on muuten viikottaisessa käytössä..)

  Saan inspistä mennä kirppareille ja rakastan sitä miten vastaat jokaiselle lukijalle sydänjuurias myöten! Pus och kram!
  riksutin at hotmail.com

  Vastaa
 87. ida 10.4.2012

  Hih, onpas kiva arvonta!
  Ja kiva on myös tämä blogi. Mun ihan ehdoton lemppari. Kuvat on laadukkaita, jutut on laadukkaita ja tää on semmonen ihanasti massasta poikkeava ja persoonallinen. Saan hirveästi sulta inspiraatiota!
  En mä oikein keksi mitään risuja. Jatka samaan malliin vaan!

  Vastaa
 88. tuhatjuttua 10.4.2012

  En tiedä miten paljon harrastat käsitöitä tai askarteluja tai muuta vastaavaa, mutta tämmöisistä olis hauska lukea lisää postauksia. Ja samaten voisit laittaa jakoon parhaimmat ruoanlaittovinkit ja reseptit. Musta olis myös ihan superia lukea postaus esim. sun retroaarteista (en tiedä onko sulla), koska tunnut olevan aika kova kirppishai ja itseä kiehtoo suuresti erilaiset kivat retrojutut sisustuksessa.

  Ruusuja tulee ihanan myönteisestä ja elämäniloisesta asenteesta. Tästä blogista tulee aina niin hyvälle tuulelle ja tulee sellainen olo, että elämä on niin ihanaa. Minusta sinulla on myös ihana elämänasenne, kulutustottumukset ja kaikki, verrattuna muihin blogeihin. Tätä on oikeasti ilo lukea, kun ei joka postaus käsittele uusia menkkahaukan ostoksia. Ja sun pukeutumisesi on myös niin rehellisesti ja rohkeasti persoonallista ja sun tyylistä, että on ilo seurata.

  Risuja en halua antaa koska olen niin hyvällä tuulella tänään ja tulis vaan paha mieli jos pitäis alkaa kirjoittamaan jotain negatiivista. Ei sillä että sellaista oikeasti edes keksisin, ei minulla ole mitään negatiivista sanottavaa.

  Ps. super iso punainen ruusu tästä ihanasta ulkoasusta. Voit antaa sen ruusun vaikka tän tekijälle, koska ulkoasu on ihan mahtava, joka kerta sitä salaa kadehdin kun tänne eksyn.

  mmaija92@gmail.com

  Vastaa
 89. Vaahtera 10.4.2012

  Vaikea kyllä keksiä mitään risuja! Kuvat on laadukkaita ja kirjoitukset hauskoja! Kaikki DIY-jutut on huippuja!

  Vastaa
 90. roosa 10.4.2012

  Annat paljon hyvia ideoita ja tekstiä on mukava lukea! Kuvat tietysti kruunaavat kaiken! Tykkään paljon :-)

  riisipallo@gmail.com

  Vastaa
 91. martta 10.4.2012

  Raaah!!! nyt taisi löytyä just sellanen treenikassi, mistä oon haaveillu jo samperi sentään monet kuukaudet. Ei oo kirppiksiltäkään löytyny mitään vastaavaa, snif. Mutta siis aika mahtava yksilö ja mukava uusi tuttavuus firmana tuo Patalaukkukin!

  Palautetta vielä jepajee: Mukava tyyli sulla, ja oot niin söpö tollanen pieni. kiva kattella asuja, kun en itekään oo mikään suuren suuri kooltani. Kämppäpostaus olis kiva! niin kivoja mattoja teillä ainakin lattia täynnä, aijai.

  en kyllä keksi mitään negatiivista tähän hätään, kiva blogi hei nimittäin!

  marttapirttioja@gmail.com

  Vastaa
 92. Millie 10.4.2012

  Kirjotin jo aikasemmin kommentin, mutta netti keksi bugittaa juuri sitä lähettäessä 8< Mutta niin. Nuo kassit, aww! Meillä oli tollanen punanen sillon joskus ku oltiin ihan ipanoita, se kulki monet mummolareissut mukana :3

  Ja niin. Meikältä saat vaan ison läjän ruusuja! Sinun blogi on yks minun lemppareita, tätä lukiessa tulee aina hyvä mieli. Oot jotenki niin valosa ja ihanan positiivisen olonen tyyppi, suhun ois siistiä tutustua ihan oikeastikkin! Oot tollanen söpö pikku urbaani menninkäinen, tui. Risun saat siitä, että saat tälläsen taviksen tunteen kauheaa morkkista siitä, että oma pukeutuminen on niin tylsää suhun verrattaessa!

  m.ollitervo@gmail.com

  Vastaa
 93. tanita 10.4.2012

  WAUTSI MIKÄ BÄGI ! Kyllä kelpais :) laukuista puheenollen jos et oo joskus jo tehnyt niin voisit esitellä omat rakkaat laukkus joskus meille lukioillekkin oikein yhdessä postauksessa , olis tosi kiva nähä mimmosia aarteita löytyy sun kaappies pohjalta.

  Ruusun kukkia on ehdottomasti aurinkoinen meininki ja blogia lukiessa tuleva leveä hymy ja ns. ”pomppufiilis” (en osaa oikein tuota suomentaa tuota, mutta tulee kuitenkin kiva olo) :))
  Risuja en oikeen usko edes olevan, paitsi harmittaa kun löysin sun blogin vasta viime vuoden lopulla, niin oon jääny paljosta paitsi, mutta ihan hyvin oon kuitenkin perillä tästä kaikesta :D Ja välillä kadehdin kyllä sun iloisuutta ja eloisuutta.

  Jatka samaan malliin! :)

  Vastaa
 94. Julia 10.4.2012

  oi mikä ihanuus pihanuus! En ole itse lukenut blogiasi pitkään, mutta tältä lyhyeltäkin ajalta on vain positiivista ja paljon! Tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä, ei liikaa sellasta yliyrittämistä yms. mitä näkee muissa blogiessa, vaan sellasta rentomeininkiä. Kuvat on isoja, hyvälaatuisia ja niitä on just sopiva määrä. Ja tää sun ulkoasu olikin se eka asia minkä takia rupesin sun blogia lukemaan, joten ++++ siitä! Nyt oottelet täällä sormet ristissä arpaonnen saapumista :D

  julia-viljanen@hotmail.com

  Vastaa
 95. Lotta 10.4.2012

  Oi, nyt tuli himo pakko hommata tommonen kassi jostain jos ei onnista. <3

  Mutniin, sun blogissa on parasta sen aitous, sun inspistä antava tyyli, pirtsakat kuvat ja-no-siis koko kokonaisuus. C:

  Mitään risuja en saa tähän puserrettua vaik kuin yrittäisin, koska tää blogi on ihan parhaita ikinä!

  t. Lottasieltäkummunleiriltäjoskuskauansitten

  jarvilotta@gmail.com

  Vastaa
 96. Johanna 10.4.2012

  Tykkään blogissasi siitä, että sinä luot persoonallasi tänne niin lämpimän, rennon ja helposti lähestyttävän tunnelman. :) Huonoja puolia on vaikea keksiä yhtäkkiä. Laitan nyt tähän samaan viestiin yhden postaustoiveen: olisi ihanaa nähdä lisää kuvia teidän kodistanne ja sen yksityskohdista.

  johannann@windowslive.com

  Vastaa
 97. Noora 10.4.2012

  No ekanakin, mä tahdon tollaisen kassin myös ! toisena, mulle ei ole vielä ylläriä kolahtanut postiluukusta :/ ja sitten kolmantena, että mähän kyllä ihan ehdottoman kovasti tykkään sun blogista kun olet niin kovin söpö ! jei.

  Vastaa
 98. Matty 10.4.2012

  Aamukahvilla sulattaa jokaisen päiväni. Se on vähän niinkuin Coffee Housesta tilattu vaahtokarkkikaakao jossa ne vaahtokarkit pikku hiljaa alkaa sulamaan, ellei niitä nopsaa hotki suuhunsa. Blogisi teksti on siis pehmeää luettavaa. Ei sellaista ostoslista meininkiä ollenkaan. Tai suunnitelmallista tekolistaa josta vedetää yli että mitä on tehty. Siitä minä pidän!
  Pidän myös siitä että tuot meille monille tavallisille tallaajille tuon kirppismaailman esille. Kun siitä on itsekin nykyään alkanut enemmän digata ja käydä ohi mennen kurvaamassa. Ja kun tämä kotoilu on nyt suurta muotia niin ne sun niksi pirkka vinkit on ihan huippuja! niistä saa itse hurjan paljon inspistä esim. ensi joulun lahjoihin, tack!
  hmm.. aina välillä myös se vaahtokarkkikaakao alkaa ällöttämään eli pienen vinkin että noita julkisuuden henkilöiden elämäntarina postauksia voisi olla vähemmän. Kun enemmän tyksin tällaisista kuva painoitteisista henskamaisista postauksista.

  mu_u_m@hotmail.com

  Vastaa
 99. Noreen 10.4.2012

  :) No, ruusuja tietenkin sun omaperäisestä ja hauskasta tyylistä. Osaat lisäksi kirjoittaa hyvin etkä välitä turhaan liikaa toisten mielipiteistä tai negatiivisista kommenteista. Blogi on lämmin ja kodikkaan oloinen ja siihen pääsee heti hetken luettuaan sisälle. Et jauha turhaan ties mistä kumminkaimoista joita kukaan lukija ei tunne.

  Risuja.. Kuulisin mielelläni myös lisää harrastuksistasi ja muista mielipiteistäsi. Voisit kirjoittaa välillä myös asiapitoisempaa tekstiä, kun sekin sinulta näyttää hyvin luonnistuvan.

  aileen@wippies.com

  Vastaa
 100. Matilda 10.4.2012

  Hei Henriikka! Pidän tyylistäsi, vaatteistasi, kuvistasi kaikestasi! :) Kun silloin muinoin löysin blogisi, ihastuin siihen ensisilmäyksellä! Olen ollut ainakin puolivuotta koukussa tähän blogiin. Kirjoituksesi saavat minut aina hyvälle tuulelle, varsinkin kuvat, jotka ovat aivan mahtavia. Pidän myöskin blogissasi siitä, että kirjoitat suht. säännöllisesti joka päivä, pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta. Jutut joita julkaiset käsittelevät mitä ihmeellisimmällä ja sympaattisimmalla tavalla erilaisia asioita, joka tuo myös vaihtelua tavallisen muotibloggaajan blogiin. Säteilet positiivisella tavalla energiaa ja sen huomaa lukiessa tekstejäsi. Vaikutat myös TODELLA symppis ihmiseltä face to face, olisi todella mukava tutustua myös näin kasvotusten. Blogissasi on juuri sopivasti kaikkea mistä pidän. Tekstisi ovat myös inspiroivia ja hyvää tuulta luovia. Olet ykkösblogini mitä seuraan (eli joka päivä väh. kaksi kertaa:D).

  HYVÄN BLOGIN RESEPTI:

  halua kirjoittaa
  energiaa
  ideoita
  taistelunhalua
  huumoria
  hymyä
  positiivisuutta

  Kaikkia HYVÄN BLOGIN RESEPTIN –aineksia sinulta löytyy, minun mielestäni! Toivoisin uusiksi juttuaiheiksi esimerkiksi: normi aamupalasi, hyvä treenausvinkki, kesäsuunnitelmiasi, ystäväkirja –tyylinen postaus (siskostasi, puolisostasi, kaveristasi..), ja joku normi ompelu/askarteluvinkki (oletan että osaat ommella:D)

  Risuja on todella hankala keksia, mutta laitampa yhden, joka ei tosin ole omaa syytäsi:D vaatetyylisi ei aina ole juuri minun makuuni, mutta harvoin ei ole, joten tämäkään ei kunnollinen risu ollut:D mutta ei parannettavaa!! :) Olet ihana!

  matilda.rau@hotmail.com

  Vastaa
 101. Tuomas 10.4.2012

  No siis täähän on vaan PARAS.

  Ehdottomana ja suurena plussana änäristä pitävä mies.

  ps. ihan TÖRKEESTI kommentoijia ja laukunhimoajia, siistii, ei oo turhaan blogis kuumuuslistalla #51!

  kauppinen.tuomas@gmail.com

  Vastaa
  • roosaliina. 11.4.2012

   tuomas oot niin hauska. mä toivon että sä voitat tän arvonnan.

   Vastaa
  • Tuomas 25.4.2012

   Tykkäisin kommentistas jos vois, vaikken voittanu :(

   Vastaa
 102. Anonymous 10.4.2012

  Tää on niin sellainen ”illan viimeinen – kun naamakirjat on kirjailtu ja sähköposteihin vastailtu – paras viimeiseksi” -blogi. Kiitos siitä. :)

  pumpula92@hotmail.com

  Vastaa
 103. miila 10.4.2012

  Ensinnäkin: vaikutat niin aidolta ja elämäniloiselta että se tarttuu! Juuri tällaisia blogeja tarvitaan piristämään arkea. Taidat olla aidosti kiinnostunut omista lukijoistasi, etkä havittele tällä vain suuria lukijamääriä ja shampoopulloja postilokeroon. Lisäksi olet sellainen aikuistyttö, mikä on ihanaa! :D Tai eihän me oikeasti tunneta, mutta näin blogin lukutuntumalla olen saanut sellaista kuvaa..

  Risuja: niitä ei pahemmin ole, mitä nyt välillä silmä jumittuu joihinkin kielioppi-/kirjoitusvirheisiin, mutta täydellisyyshän on vain tylsää!

  mirmakel@gmail.com

  Vastaa
 104. W 10.4.2012

  Onnea viidestä sadasta lukijasta, olet ansainnut ne!

  Ruusut. Mistäs aloittaisin. Ehkä siitä, että luen vain vähän blogeja ja syynä on se, että yleensä ne on tehty huonosti. Joko tekstit (useimmiten ne) tai kuvat ovat heikosti tehtyjä, persoonattomia, typeriä tai liian täynnä kirjoittajan omaa fiilistelyä, jota tämä ei ole osaanut avata kiinnostavasti. Sun blogisi ei ole tälläinen, vaan se on kiva! Se on ainut tyyliblogi, johon olen jäänyt koukkuun. Suhtaudut pukeutumiseen (tai ainakin välität sellaisen kuvan) niin sopivan iloisesti ja kevyesti, että siitä on hauska lukea. Samoin kirjotat ihanan lämpimästi läheisistä ihmisistäsi ja ripottelet vielä pieniä, persoonallisia asioita teksteihisi (tapa lukiossa ostaa kaverin kanssa marmelaadikuulia, vieläkin pakko ostaa aina yksi… tämän tyyppisiä). Ja! Satut sopivasti olemaan saman kokoinen kun itse olen, vaatejuttusi ovat siis tavallista hyödyllisempiä ;) JA! Intiaanipäähine-villityksesi, se on syy miksi eksyin blogiisi googlailessani, INTIAANIPÄÄHINEET OVAT PARASTA.

  Risut. Vajeita. Lisää pieniä tarinoita, muistoja, sattumuksia etc! Ja ehdottomasti ajatuksiasi pukeutumisesta. Vanhoja tyylimokia ja -kokeiluja pliis!

  Oho. Ruusut venyivät.

  vilh@windowslive.com

  Vastaa
 105. Hei onnea! Ja ei siinä ole mitään väärää juhlia joka sadatta lukijaa, onhan se juhlan paikka ja sopii kovin kivasti iloiseen blogiisi!
  Ruusuja blogillesi onkin juuri sen iloisuus ja valoisuus. Ilolla lukee ja katselee kaunista blogiasi. Lisäksi sun tyyli on niin ihana, että vaatevalintojasi on tosi kiva fiilistellä. Kiitos!

  Videopostauksia olis kiva nähdä jatkossa.

  a.polkutie@gmail.com

  Vastaa
 106. Maana Ponytales 11.4.2012

  Kerran olin ihan masentunut ja ihan kyllästynyt ihan kaikkeen. Kohtalon johdattelemana eksyin tänne. Ja niin olen tehnyt sittemminkin ihan tarkoituksella ja aina viihtynyt :)

  Sun blogi on mielettömän rento, kunpa itsekin pystyisin samaan. Risuja en tällä kertaa anna, vaikka yleensä teen sen aina mielelläni ja ilman kehotustakin.

  Toi kassi on myöskin aivan huippukreisi, kelpaisi kyllä kesän menoihin!

  Terveisin maana.ponytales@gmail.com

  Vastaa
 107. Anonymous 11.4.2012

  Löysin tänne jokin aika sitten Moumoun kautta. Ihastuin blogin raikkauteen ja otsarypyttömään otteeseen! Ja blogin nimi on maailman paras (juon tässä sitä aamueliksiiriä itsekin..!) Pidän vaatekokonaisuuksiesi näkemisestä, enkä yleensä ole varsinaisten muotipostausten perään. Sinulla tuntuukin olla jujuna hauska yhdistely, mukava rentous ja tietty kujeilu lookissa, siitä pidän paljon! Hiukan boheemia kirpparitaidehissahörhöhenkeä!

  Risuja en oikein osaa antaa sillä pidän kokonaisuudesta…ehkä joskus kattavammat postaukset, siis tekstillisesti? Kuvia on paljon ja ne ovat laadukkaita. Joskus olisi hauska lukea hieman enemmän siitä, miksi tänään teki mieli laittaa viinipullokorvikset päähän killumaan ;)

  t. badis, jonka s-posti on: bbomben(at)gmail.com

  Vastaa
 108. Anonymous 11.4.2012

  jejee! kooli tuommone laukku ois.

  Kivaa kerrontaa ja kielellisesti vänkää höpinää! Osaat kuvata hyvin, joten panosta myös niihin, niitä kattelee mielellään..:)

  annikahihnala@hotmail.com

  Vastaa
 109. Aada 11.4.2012

  Monen mutkan takaa, kerran satui eksymään tänne ja jäin heti koukkuun. Isosti ruusuja saat sun positiivisuudesta sekä kirjoitat aidosti ja jotenkin kivalla tavalla, rennosti. Kuvista nyt puhumattakaan ja sun omanlainen look ja hapitus kiehtoo, vaikkakin ollaan tyyliltämme aikaslailla erilaisia. :)

  Onnittelut 500 lukijasta!

  aadanpostilaatikko@gmail.com

  Vastaa
 110. Miranda 11.4.2012

  RUUSUJA: ihana blogin nimi ja ihana banneri. tosi kivoja ja selkeitä ja kattavia postauksia. kivoja kuvia, kivaa tekstiä. hyvät tagit, mistä on helppo selailla haluamiaan aiheita. koko blogin hyväntuulisuus. hauskoja tempauksia. kaikenlaista kivaa.
  RISUJA/EHDOTUKSIA: lisää kuvia! palljonpallljon värikkäitä kuvia! onhan sulla monissa postauksissa paljon kuvia, mutta enemmän semmosta peruskamaa mukaan, esim. jos olet syönyt kivan aamupalan, lakannut nätit kynnet, nähnyt kauniin kukan ym. ja postausidea, kerro vähän läheisistä kavereistasi ja perheestäsi :–)

  suklaakakkua@hotmail.com

  Vastaa
 111. Anonymous 11.4.2012

  tosi kivan näkönen laukku!!
  sulla on aina tosi ihania asuja ja ideoita niihin:) lisäks sun postaukset on tosi kivoja, sopivasti kuvia, eikä liikaa tekstiä, sekä kivoja ”temmapostauksia” ja muuta erillaista!!(:

  Vastaa
 112. Kaisa 11.4.2012

  Blogisi on mukavan aito, rento ja positiivinen. Sun blogilla on pilkettä silmäkulmassa. :-D Plussaa myös blogisi nimestä, selkeydestä (harmoniset värit, hyvät fontit yms). Tekstiäsi on kiva lukea ja kuvasi on hyvin otettuja. Toki niitä voisi olla joskus enemmänkin. :-) Ensimmäisenä tulisi mieleen juttuehdotus kämpästäsi, sillä olisi mukavaa nähdä sisustusmakusi jne. Mukavaa kevättä!

  (ktolive939@gmail.com)

  Vastaa
 113. Anonymous 11.4.2012

  Blogisi on noussut parissa kuukaudessa ehdottomaksi suosikikseni ja syystäkin: jutut ovat hyväntuulisia ja tyylisi omannäköisesi. Ainoa risu on antaa sivuston hitaasta laututumisesta – johtuneeko huonosta nettiyhteydestä vai mistä? Mutta onneksi sisältö on odottelemisen arvoista. :)

  (vivevi@utu.fi)

  Vastaa
 114. Anonymous 11.4.2012

  Eksyin blogiisi tuon lahjahaasteen aikaan ja olen kyllä ihastunut. :) Kerrankin blogi jossa ei kehuskella uusilla kalliilla löydöillä, ei tarvitse opiskelijankaan tuntea itseään köyhäksi :) Aitoa kirjoittamista ja tavallista elämää johon on helppo samaistua :)

  (maijju90@hotmail.com)

  Vastaa
 115. Hennesolmu 11.4.2012

  Hei, itse asiassa liityin lukijaksesi vasta tässä pääsiäislomalla! Mieleni teki tutustua uusiin ihaniin blogeihin ja löysin sinun blogisi jonkun lukemani blogin kautta (usko pois, selasin törkeesti blogeja löytääkseni itseäni miellyttäviä). Sulla on mukava tyyli kirjottaa, jotenkin rauhallinen, kuvistakin välittyy rentous ja levollisuus. Ehkä blogiasi onkin tarkoitus lukea kahvikuppi kädessä aamuauringon aiheuttaessa silmien siristystä. Itse en kyllä juo kahvia, mutta tee tai kaakao ajaa varmasti saman asian. En tiedä oletko tehnyt postauksia asumuksestasi, mutta jonkinlainen kodin esittely olisi hauska!

  homssu_93@hotmail.com

  Vastaa
 116. marilla 11.4.2012

  parasta sun blogissa on se, että siitä tulee aina hyvälle tuulelle. vaikutat kauheen valoisalta tyypiltä ja sulla on ympärillä hauskan oloisia ja lämpimiä ihmisiä. osaat ottaa myös nää blogijutut rennosti :) kivointa on lukee ihan normaaleja päivän kuulumisia eli niitä tietty lisää!

  vimalu@utu.fi

  Vastaa
 117. jei! 12.4.2012

  Ruusut: Päivität tarpeeksi usein ja sun jutut on sellaisia ”arjesta juhlaa” -tunnelmaisia, lukiessa välittyy miten elossa sä olet ja miten elossa itse on.. Inspiroit ajattelemaan tätä hetkeä eikä haikailemaan mitään mahdollisesti tulevaa.. :)

  Risut: Kerää itse ulkoa, mä en löydä sun blogista yhtään.. :D Tai ehkä nyt tuon laukun tuominen mun tietoisuuteen on risu, meinaan mun on pakko tollainen hankkia vaikken voittais.. Onneks noi ei oo hirvittävän kalliita edes :)

  jenssskuh(välttelenroskapostirobotteja)hotmail(piste)com

  Vastaa
 118. tarleena 12.4.2012

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 119. Eveliina Lahti 12.4.2012

  Hei, päädyin tänne Elinan blogista ja täytyy sanoa, että todella pitkästä aikaa blogi joka koukuttaa heti ekasta postauksesta lähtien johon törmää! Esteettisesti todella kaunis ja silmälle ystävällinen blogi, postaukset ja kuvat persoonallisen hyväntuulisia, tykkään ja alan seuraamaan jatkossa!

  eveliina.lahtiATwippies.com

  Vastaa
 120. Essi 12.4.2012

  Sun blogi on sympaattisen aito ja suloinen. Teksti ei oo mitään peruskamaa, vaan ihanan persoonallista. On hauskaa kun välillä julkaiset myös niitä epäonnistuneita kuvia ja hassuja ilmeitä sun muita. Niistä tulee sellainen tunne että oot ihan tavallinen tyyppi, että taviskin pystyy tekeen näin hienon blogin. Blogista huokuu positiivinen asenne, huikeeta!

  Jotkin kuvat on kuitenkin vähän ylivalottuneita ja se vähän häiritsee. Kaipaisin myös lisää modausjuttuja ja kuvia jostain ihan arkipäiväisistä jutuista.

  essi.j(AT)live.fi

  Vastaa
 121. onnellinen 12.4.2012

  tsori, nyt et saa risuja, pelkkiä pääsiäisvitsoja kaiken hyvän toivottelun kera! sun blogi on vaan ihan loistava, kerrot monipuolisia juttuja etkä yritä pysytellä mahdollisimman ”kasvottomana”, mikä on mainio juttu. parasta blogissasi on elämänilo, joka tulee jostain ihan muusta kuin materiasta (vaikka saa siitäkin tulla iloiseksi, mutta tavaroiden ahnehtiminen ei saisi mielestäni olla mikään onnen ehto).

  Vastaa
 122. hennaaa 12.4.2012

  Rakastuin heti blogissasi siihen fiilikseen, joka huokuu kuvista ja tekstistä ja susta ittestäs. Vaikutat niin huipputyypiltä, sellaiselta, jonka haluaisin tuntea. Tyylisi on ihailtava. Huomaan kulkevani kirppiksillä ja hypisteleväni tavaroita ajatellen: ”Henriikka tykkäisi tästä. Jos olisin Henriikka ostaisin tämän.” Postaustahtisi on tosi tiheä, voin aina luottaa siihen, että täältä löytyy jotain luettavaa. Mietin pitkään risuja, joita sinulle antaisin. Päädyin kuitenkin siihen, että suurin (ja tällä hetkellä ainoa mieleen tuleva) risu on se, että blogisi lukeminen aiheuttaa liian usein aivan järjettömiä kateuden tunteita.
  hennez_93@luukku.com

  Vastaa
 123. Anonymous 12.4.2012

  1. Sisäinen kamppailu käyty. Ei ollu hankalaa.
  2. Ekana saat ruusuja: En oo ikinä ennen lukenut blogia jonka kommenttiboksiki saa hymyilemään. Tai jossa arvostettaisiin lukijoitakin noin paljon (tai ainakaan sitä ei niin tuoda esille vaikka varppina arvostavat kaikki muutkin bloggaajat). Ja no sitten tietenkin koko blogi on ihana, vaikken juo kahvia niin silti palaan tänne joka päivä noin kymmenen kertaa kattomaan oisko tullu jotain uutta.
  Risuja sitte kans, kun kerran pyydettiin: Kun miettimällä mietin, niin ehkä minuu harmittaa se että en oikeessa elämässä tunne sua. Ja no sit kanssa se että kuvat välillä latautuu tosi tosi hitaasti mutta ehkä se johtuu vaan mun netistä. Se on mokkula ja tosi hidas.
  3. namijem at gmail.com on sähköpostiosoite!

  Vastaa
 124. Anonymous 13.4.2012

  Hauskaa, Hennaaan kommentti on just kuin mun kirjoittama, allekirjoitan kaiken! Sun blogi on positiivinen, elämänmakuinen, ja kirjoitat hauskaan, omintakeiseen tyyliisi. Kuvat on ihania ja laadukkaita, ja on mukavaa kun sun poseeraukset ei ole mitään perus blogipönötyksiä.;D Voisin jatkaa hehkutusta metritolkulla, mutta mitään risuja ei tule mieleen vaikka kuinka miettisi. :D Juttutoiveita sensijaan löytyy:

  -kotipostaus
  -päivä kuvina, tasaisin väliajoin
  -asukuvia, aina ;D
  -kymmenen lempivaatetta
  -parhaat kirppislöydöt ever
  -treenaaminen ja liikunta

  Tulis mieleen vielä muutakin, mutta tässä nyt ensialkuun, vähän. ;D Kiitos mahtavasta blogista, ihana Henriikka!
  T: Monsku
  monnakostiainen@hotmail.com

  Vastaa
 125. SonjaV 13.4.2012

  Eksyin tänne jostain toisesta blogista enkä siis ole lukenut vielä kovin kauaa joten vaikea antaa kovin rakentavaa palautetta, mutta hyvältä vaikuttaa =). Elämänmakuinen blogi! Jään lukijaksi siis.

  Voisit toteuttaa vaikka jonkun kuvaushaasteen. Just joku ”kuvaa lempipaikkasi maailmassa” tms. olisi kiva :)!

  (lenteri@hotmail.com)

  Vastaa
 126. Anonymous 13.4.2012

  moi! sulla on ihana blogi ja kirjotat tosi omaperäsesti ja tykkään! :D

  jeeppa95@gmail.com

  Vastaa
 127. raparperi 13.4.2012

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 128. raparperi 13.4.2012

  Mun mielestä on kyllä kiva kun sun blogi on niin monipuolinen! Sopivan erikoinen ja omaperäinen, mutta silti tyylikäs. Sulta saa kivasti inspiraatiota kaikkeen, erityisesti pukeutumiseen, koska se on sopivalla tavalla rohkeeta! Oon käsittäny, ettet halua kirjottaa sitä afrikanmatkastas mutta jos joskus haluaisit laittaa kuvia niin se olis aivan superhuippua kyllä!! :)

  Jatka vaan samaan malliin oot niin rakastettava blogeines!! :—)

  (heheh lähetän nää aina liian aikasin…)

  Joo vielä piti sanoa, että oot kyllä ihan täysillä ansainnut nuin suuren lukijamäärän.

  raparperitee @ gmail.com

  Vastaa
 129. Anonymous 14.4.2012

  Hei!

  Aloin miettimään, että mikähän syy sai mut liimautumaan näin aktiiviseksi lukijaksi blogiisi. Luultavaksi yksi on, että osoitteen muistaa ulkoa, ja sitä ei tarvitse joka kerta etsiä jostain. Toinen asia on se, että tässä on superkiva ulkoasu, ei kirvele silmiä, ja tätä jaksaa selata pitempäänkin, tää on vähän niinkuin päiväkirjamainen.
  Kolmanneksi on paljon kuvia. Aina ei jaksa lukea pitkiä tekstejä ja monesti kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
  Tekstiä on kuitenkin sopivasti, joskus toivoisin sitä kuitenkin jopa enemmänkin! Plus joskus tuntuu, että päivityksiä tuppaa vallan liian usein luettavaksemme ja sitten alamme odottaan niitä joka päivä, ja ne eivät välttämättä ole enää niin ainutlaatuisia. (ja eipä kyllä oo hirveän usein päivittäisestä tyylistäkään juttua ollut viime aikoina ;)) Mutta ihan kuin olisin lukenut jostain, että et aio kirjoittaa sunnuntaisin ja musta se oli tosi hyvä päätös.

  Tän blogin pitäisi olla tyyliblogi. Sun näyttää olevan elämäntyyliä käsittelevä blogi. Monet muotibloggaajat kirjoittavat vain siitä, miten he ovat ostaneet uusinta muotia olevia vaatteita ja koko ajan lisää ja lisää. Mutta pidän sun blogista, koska täällä vaatteet eivät ole maailman tärkein asia. Elämässä on muutakin elettävää. Aurinkoinen meininki välittyy lukijalle asti, vaikka joskus kirjoittaisit että olisit rättiväsynyt, silti jaksat hymyillä lukijoille ja olla positiivinen ajatuksinesi. Hyvä meininki ja elämäs on mielenkiintoista! Auringonkukat ja rikkaruohot tuli tässä samalla kerrottua.

  Tsemppiä.

  ja ainiin, pistetään nyt tämäkin: tolonen.laura@gmail.com

  Vastaa
 130. karoliina 14.4.2012

  parasta sun blogissa on omaperäisyys! Sulla on supermakee tyyli ja tän blogin ulkoasu on niiiin kiva. Ainut miinus on että kuvat näyttää joskus vääristyneeltä??? Liekö vika mun koneessa vai missä.

  sleepingsoulmate@gmail.com

  Vastaa
 131. Ira 14.4.2012

  sun blogillas on aina jotenkin piristävä vaikutus muhun, tulee vaan aina semmonen hassu hyvä mieli ku kattelee näitä kuvia ja lukee tekstejä, sellane kaikki on allright fiilis. Ja sulla on kanssa ihana tyyli ja oon hirmu kade siitä ku osaat yhdistellä vaatteita kokonaisuuksiksi. Että tykkään ja paljon, jatka samaan malliin! :—-)

  ira.pollanen@hotmail.com

  Vastaa
 132. Anonymous 15.4.2012

  Onpas hienoja laukkuja, kiitos piristävästä blogistasi, jota on kiva lukea.
  T.Marjo
  sinilintu_(a)hotmail.com

  Vastaa
 133. Anonymous 15.4.2012

  mä justiinsa tänne pyrähdin ja toi pilkkipostaus vei mun sydämen! <3 pitää ruveta kahlaamaan.

  buubaa_90@hotmail.com

  Vastaa
 134. Mira 15.4.2012

  Nyt ei irtoa kuin ruusuja. :) Arvostan ihan mahdottoman kamalasti sitä, miten paljon tunnut näkevän vaivaa tämän blogin eteen. Se näkyy muun muassa tässä ihanassa ulkoasussa ja kuvien laadussa sekä teksteissäkin. Lisäksi tällä sun blogilla on yleensä melkoisen piristävä vaikutus, kun tänne tulee lueskelemaan uutta postausta. Oot persoonallinen, ja musta tuntuu, että pystyt pukemaan päällesi mitä vaan ja yhdistelemään mitä vaan saaden kokonaisuuden näyttään aina hyvältä. Kliseen avulla ilmaistuna tämä on semmoinen elämänmakuinen blogi! :D
  miraniem@gmail.com

  Vastaa
 135. blandad. 16.4.2012

  Löysin blogisi vasta parisen kuukautta sitten. Täällä on kiva ilmapiiri ja pukeutumistyylisi on hauskan persoonallinen ja kokeileva. Kuvat ovat myös kauniita. Aamukahvi paras kahvi.

  Vastaa
 136. tarkku 16.4.2012

  Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa mutta ruusuja vaihtelevista postauksista ja monista kuvista.
  tarkku_@hotmail.com

  Vastaa
 137. Anonymous 16.4.2012

  Moii

  :) ruusuja: suosikkiblogi, persoonallinen, oot just sä ja tää ei oo mikään kaupallisuusblogi todellakaan, tosi jeeesss. risut: ööööö öööö liikaa smg:n biisien sanoja !! vihaan smg:tä !! mut jos sä tykkäät ni kai se sit on iha ok laittaa. Ja oli joku toinenki pointti. Niiiii, mietin sitä että kun sulla on jo aika paljon lukijoita ja tää alkaa olla suht tunnettu blogi jo (syystäkin), nii kannattaa ehkä tarkkailla ettei just muuta tekstejään liian silotelluiks, ja oo itelleen liian kriittinen. Toivon nimittäin ettei tyyli muutu vaikka tästä tuliskin joku suomen luetuin blogi hihi :) hyvää kevättä teille !

  rosavalkeavirta@gmail.com

  Vastaa
 138. Viivi 16.4.2012

  Tykkään sinun persoonallisesta sisustustyylistä, joten olisi kiva saada juttua ja kuvia lisää siitä. :)vivvi_l@hotmail.fi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.