Ikuisia aamuja ja ystäviä

_MG_1982 kopio

Nyt on hyvä.
Nyt ei sada.
Nyt on nukuttu ja koko päivä aikaa:
Tehdä mitä vaan tai jättää tekemättä.
Kuunnella musiikkia tai kadun ääntä.
Kuunnella musiikkia tai kadun ääntä.

_MG_2023 kopio_MG_1972 kopio _MG_1974 kopio_MG_2000 kopio_MG_2012 kopio_MG_2013 kopio_MG_2018 kopio _MG_2566 kopio_MG_2568 kopio_MG_2571 kopio _MG_2572 kopio _MG_2574 kopio

Nyt oon tässä.
Kaikki on hyvin.
Pyysin anteeksi ja sinä annoit.

Tulkoon mitä vaan tai jääköön tulematta.
Kaikki on hyvin.
Kaikki on hyvin.

(Anna Puu / Hyvä Hetki)

-Henriikka

6 kommenttia

 1. Liisa 3.3.2016

  Mulla on ihan erityisen lämmin suhde just noihin hetkiin, ystäväyökyläily aamupalailuun (ja aamuhalailuun, hehe). Jotenkin siinä on mun mielestä ystävyys kaikkein aidoimmillaan.

  Muihin juttuihin: Tiedän, että sulle ei ehkä ihan ominta bloggausaihetta ole poliittiset kannanotot, mutta oletko ajatellut ottaa jotenkin kantaa metsähallituslain uudistukseen? Aihe kaipaisi kipeästi lisää huomiota, sillä tärkeitä päätöksiä tehdään nyt. Ajattelin, että retkeilyn ystävänä tää ehkä sua kiinnostaisi :) Nykyinen lakiluonnos voi johtaa esim. siihen, että kansallispuistojen käytöstä perittäisiin sisäänpääsymaksu, tai niitä altistettaisiin taloudelliselle toiminnalle.
  Ymmärrän superhyvin jos et kuitenkaa tästä postaa, bloggaajiin suhtaudutaan näissä asioissa niin oudosti. Tässä linkkeinä vielä HS:n kirjoitus aiheesta ja adressi, jolla lakiluonnokseen pyritään vaikuttamaan.
  http://www.hs.fi/kotimaa/a1456894561972
  http://pysaytetaanmetsahallituslaki.fi/
  Kivaa päivää:)

  Vastaa
  • Henriikka 6.3.2016

   Hello siellä Liisa. Yökyläilyt, ystävyyden upein ilmentymä! No ei sentään ihan, mutta kertoohan ne jo aika paljon ystävyyden syvyydestä.

   Ja hei, oon tosi otettu, että oon sellainen bloggaaja jolle nostetaan ehdotukseksi vastaavanlainen aihe. Olen ollut ehkä liiankin huono nostamaan mitään poliittista jalustalle, koska sitten en välttämättä osaisi tehdä rajanvetoa, mitä nostaisin ja mitä en. Oon kyllä paneutunut asiaan, mutta mun täytyy vielä harkita onko tämä blogimateriaalia.

   Kiitos ja ihanaa kevättä.

   Vastaa
 2. Helmi 3.3.2016

  Ah! Mikä rakkauspakkauspostaus. Suuri sydän. Sulla ja sulle.

  Vastaa
  • Henriikka 6.3.2016

   Sydän sen kun pullistuu pullistumistaan tällaisten kommenttien ja tuollaisten lukijoiden vaikutuksesta.

   Vastaa
 3. Jenns Tervakangas 3.3.2016

  Saako tätä blogia lukea muulloinkin kuin aamukahvilla? Tunnut jotenkin vahvasti uskossa elävältä ihmiseltä. Sellaisen kuvan olen sinusta blogin kautta saanut. Pitääkö paikkansa?

  Vastaa
  • Henriikka 6.3.2016

   Hello there. Ehdottomasti saa, aivan varmasti. Luulenpa, että se on pieni murto-osa, joka lukee aamukahvikuppi rinnalla.

   Kyllä pitää paikkansa, että olen kristitty. Vahvuutta en lähde ehkä itse analysoimaan :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.