Budjettilöytö, ”jes” sanoo minun kukkaro

Kierreltiin tuossa alkuviikosta Hillan kanssa kauppoja ristiin rastiin. Tarvettahan minulla ei ole millekkään, lukuunottamatta hyviä farkkuja, mutta haahuilin kaupasta kauppaan ystäväni seurana silkasta kiertelemisen ilosta. Kunnon farkkuja ei löytynyt, vaikka Carlingsin eräät Leviksen ale-farkut houkuttivatkin kovasti. 80 euroa oli kuitenkin tähän hetkeen liikaa farkuista, jotka eivät ole perusfarkut, vaan erikoisella leikkauksella ja kulutuksella varustetut. Poikkesimme vielä Dinskoon tsekkailemaan ale-hyllyt ja kappas kappas, uudet lemmikit löytyivät. 
Ensin kurkkasimme luonnollisesti perus-alehyllyköt. -30 prosenttia 150 euron ylipolvensaappaista ei lohduttanut, eikä meinannut kummallekkaan löytyä mitään kiinnostavaa. Lopuksi talsimme vielä lastenosastolle, kaikkien Hello Kitty-lenkkareiden lomaan. Sieltähän ne sitten löytyivät, oikein somat bootsit. 24,90 eurolla ostin itselleni ruskeat uudet talvisaappaat. Pieni korko oli hauska ja tykkäsin lievästä cowboy-vaikutteisuudesta. En heti kruunaisi näitä kenkärivini kuningas-pariksi, mutta talvikenkiä en omista yhtiäkään ja näissä oli kunnon fleece-vuori (muttei onneksi niin paksu, etteikö näitä voisi käyttää jo nyt syyskeleillä). Koko näillä on 36, mutta yllärinä lastenkoot menivät ainakin kokoon 37. Ja tuntui vielä, että koot olivat väljiä, sillä ostan yleensä joko kutoset tai seiskat. Siis lastenkenkä-löytöjä voi tehdä hivenen suurempijalkainenkin. Nahkaa tämä pari ei valitettavasti ole, mutta eipähän tarvi suihkia suoja-aineita.
Dodii uusi parivaljakko esitelty. Laik it oor not?
-H

3 kommenttia

 1. Jossu 29.10.2011

  I LIKE

  Vastaa
 2. Anonymous 30.10.2011

  no se mysteerityttö täällä taas hei. juuri eilen oman kaupunkini dinskosta hain omat samanmoiset, mustana ja koossa 36. :–D superlike! ehkä höpöttelyni siitä vaatekaappien vaihdosta ei olisikaan ihan vikatikki? oon muuten monesti pyörähtänyt dinsko-reissullani myös lasten puolelle, siellä on yllättävän paljon kaikenmoisia buutseja ja muita halvalla ja koot menevät muistaakseni ihan kolmeysiin asti. kappAhlin lastenosastolta bongasin viime talvena mustan karvahupulla varustetun parkatakin hintaan 15 euroa. LASTENOSASTOT KUNNIAAN!

  Vastaa
 3. Henriikka 30.10.2011

  HYVÄ JOSSU a-a-a-au.

  JA mysteeritypykkä, olet ilmeisesti kauan kadoksissa ollut sisareni. Ehkä meidän tosiaan täytyy vaihtelun vuoksi laittaa kuteet pahvilaatikkoon ja matkaamaan toistemme osoitteisiin. Oot mahtava. JA arvaa! Itsellänihän on hm:n poikien lastenosaston parkatakki.. kyllä 6 euroa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.