Viikon kirppiskasa ja putkikassin urhea voittaja!

(Jos olet hätähousu, niin skrullaa jo jutun alas nähdäksesi, oletko putkikassin voittaja!
Minä nimittäin aloitan kirpputorihöpinöillä.)
Viime viikko olikin kerrassaan hyvä kirppis-viikko: viikon alussa piipahdin töiden jälkeen Hakaniemen Fidaan ja viikonloppuna oli aikaa aamuiselle Vallilan Valtterille. Poikkeuksellista oli se, etten tällä kertaa haalinut rääsyä ja rättiä, vaan mukaan tarttui kaikkea pientä esinettä ja asiaa. Olen mahdollisesti taantunut vuosissa taaksepäin, lapsuuteen, jolloin vaatteet olivat boring, ja tavarat jeppiskamaa.
Valtterin löydöt:
Syvänsininen samettilaukku hopeiselle hihnalla, 1 euro.
Sinapinkeltainen kauluspaita, 1 euro (tämä haisi niin paljon tupakalle, että kuolin hetkeksi. Tuuletus pelasti).
Aarikan suola- ja pippurisirottimet, yhteensä 4 euroa.
Vanha lasikupu, 1 euro & Pienet, säälittävät norsunpojat, 20 senttiä.
Jihaa! Mighty Ducksin lippis, 3,5 euroa. Onnistuin tinkimään.
Hepo-lasinaluset, yhteensä 1 euro. Käytänkö koskaan lasinalusia? Ehkä tulevaisuudessa.
 Hakaniemen Fidan löydöt:
Vanha peltinen sirkusauto. Takaluukkukin aukeaa! Hintaa en muista.
Värikäs pikkulaukku, 4,5 euroa.

Lemppareita? Niitä on ain hauska inttää. Ja inhokkeja myös. Keltaisen paidan tulette varmasti näkemään piakkoin asukuvissa, kuten myös lippiksen. Mutta, mutta mutta, nyt siihen jännittävään osioon.. nimittäin arvonnan voittajaan. Osallistujia oli ihan hirvittävä läjä, kuten myös kommentteja. Erittäin arvokkaita ajatuksia ja mielipiteitä, ja niihin aijon myös palata.

Oikeudenmukaisen arvonnan jälkeen voittajaksi itsensä hiihteli kuitenkin Julia seuraavalla kommentillaan:

Mä seuraan blogeja enimmäkseen kuvien takia, mutta sun blogi on ihanin juttujen takia! Tai siis on sulla tosi kivoja kuviaki, mutta niinko muissa blogeissa en välttämättä aina jaksa lukea kaikkia tekstejä (vaikka oon iteki kauhee jaarittelija) vaan ihailen vaa kuvia, mut sun blogista täytyy eka lukee kivathöpöt tekstit ja sit kattoo kuvia :—) Sulla on ihanan pirtee kirjotustapa, jos sun puhetapa on samantyyppinen ni oisit hauska opettaja :D
Ja sun pukeutumistyyli on kans ihana, katon kyllä usein sillee että no ite en tommosta pukis, mut sulle sopii tajuttoman hyvin :) DIY-postaukset on kivoja, etenki ku ne on semmosia sillee simppeleitä ni ei tuu semmosta oloa, että ”oi ihana, harmi ku omat taidot ei riitä”.
Höh tuntuu tosi teennäiseltä tai semmoselta antaa pelkkiä kehuja, mutta sun blogista on uskomattoman vaikee keksii mitää ’pahaa’ sanottavaa tai jotain, mitä pitäis parantaa… No ehkä semmone pikkurisu, että mä en kauheesti innostu semmosista postauksista, missä käytetään kuvia jostain weheartitistä tms, mut ei sekää oikee käy risusta, ko ymmärrän tavallaa kuitenki, miks ne on joidenki mielestä kivoja postauksia ja eihän mun oo niitä mikää pakko lukea/kattoa läpi :D Ja pikkurisun kaveriks semmonen minirisu, että ku tulee melkeen aina kauhee kirpparillemenohinku ku lukee sun blogia :(

Olkoon tuleva laukku sinulle suureksi riemuksi! Laittelen sähköpostia tulemaan. Minä kiitän ja kumarran syvään kaikille niille, jotka laukkua halajoivat (?), ja pyydän anteeksi tuottamaani kirppiksellemenohinkua.

Laitan juttuvinkit korvan taakse, ja niitä sieltä noukin mukavin väliajoin. Saa muistutella!
– Henriikka

25 kommenttia

 1. ida 17.4.2012

  Apua miten ihania löytöjä! Etenkin toi sirkusauto on jotenkin niin suloinen.

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Mieti jos tuo auto vielä soisi? Jos siitä lähtisi sellainen iloinen sirkusmusa. Se olis jo liian hienoa.

   Vastaa
 2. iisa 17.4.2012

  Nyt on pakko kysyä että onhan tuo tuo pikkulaukku tavallisen kokoinen pikkulaukku eikä lelukokoinen pikkupikkulaukku, tuon autokuvan perässä se näyttää (mun silmään ainakin) ihan siltä kun voisi olla 4 neliösenttimetriä kooltaan ahihi :—–D

  Ihania löytöjä ja ihanablogi, edelleen ♥

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Haha, on tavallisen kokoinen. Tai siis tavallisen kokoinen ”pikkulaukku”, että kyllä sinne helposti uppoisi kalenteri, puhelin, rahapussi, avaimet. EN mitään barbilaukku ole ostanut, khih. Ja kiitos! Parhaani yritän.

   Vastaa
 3. ALINA 17.4.2012

  ei oon vähän kateellinen tosta autosta, toi niin kuuluis mun lelukeräelmään! ja hei pakko sanoo tähän väliin henru, et mäki oon jääny koukkuun sun kirjotuksiin. ja mä vasta semmonen oonki et katon aina vaa kuvat kaikkialta!puspus.

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Kirjoitus ja kirjoittaminen on niin kivoja asioita. Mieti sinä tuleva äikänope kuinka saatkaan kirjoituksia vielä lukea. Puspuspus olen kommentistasi niin kovin iloinen. Ja autosta.

   Vastaa
 4. Veera 17.4.2012

  voi että vaikka mitä ihanuuksia! toi auto ainakin on ylisöpö ja määki tahon heppa-lasinaluset (eikä nyt mietitä sitä faktaa, että minäkään en tosiaan edes käytä moisia).
  Ja nuo mini-ronsut kuvun alla on niiiin hellasia!

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Lasinaluset on yksi maailman turhakkeista. Ainakin jos on yhtä kehno pöytä kun meillä. Mutta kauniita ovat todella. Selittäkäämme mielihalumme sille yksinkertaisella syyllä.

   Oon iloinnut, että oot takaisin blogimaailmassa. Oli ilo lukea juttusi!

   Vastaa
 5. Kaisa 17.4.2012

  Aaaah, mun veljellä oli tuo samainen (tai joku vastaava) Mighty Ducksin lippis lapsena. Mun piti saada oma ja valitsin Pittsburgh Penguinsin lätsän niitten pingujen takia. :S Oi voi niitä aikoja. <3

  Vastaa
  • Karotar 18.4.2012

   Ihania löytöjä, sydän suli etenkin pienten ronsujen kuvan kohdalla, aww, ronsufani täällä ihasteleepi…:) <3 Niin ja tuo Mighty Ducks lippis toi mieleen ihanan ystäväni samanlaisen päähineen, jossa tosin komeilee edelleen Selänteen Teemun ihka aito nimmari, lippiksen kun hän Teemulta aikanaan sai! :) hih <3

   Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Naurattaa se, kuinka nämä änäri-lippikset herättävät aina keskustelua ja nostalgiafiilistelyä. Munkin veikkapojilla on näitä pienempänä, ja myös sellaisia talvipipoja (Töröpipoja!) ja mun oli kanssa saatava oma. Valitsin sitten Chigago Bullsin punaisen lippiksen, vai olisko se mulle ostettu. En todella tajunnut, että mennään vähän kaukana NHL:stä.

   Mutta kaisa sun pitäs olla ylpeenä Pittsburghin lippiksestä, sehän on kova jengi! Ja karo, ai että ystäväs säilyttää varmaan sitä lippistä kuin silmäterää.

   Vastaa
 6. Ellu-Kana 17.4.2012

  Ihania löytöjä! :)

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Kiitos. Joskus löytyy paljon, toisinaan ei mitään. Useammin mulla kyllä tuo ensimmäinen käy, onneksi ja valitettavasti.

   Vastaa
 7. nooruska 17.4.2012

  Ihanan Ruotsi-asun saat tuosta laukusta ja paidasta ;-). lasikupu, siinäpä olisi hyvä sisutuselementti!

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Lasikuvut on vaan aivan mahtavia, tykkään niistä niin! JA ai että karsee olis toi Ruotsi-yhdistelmä, mutta onpa mulla karseita kuteita nähty ennenkin. Heja Sverige!

   Vastaa
 8. No voi että mitä kirpparikuumetta tämä aiheuttikaan! Ihania löytöjä olet tehnyt!

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   kiitokset ja anteeksipyyntelyt aiheuttamastani kuumeesta. Pahaa ei ollut tarkoitus aiheuttaa :-)

   Vastaa
 9. marianne 18.4.2012

  Ei kai nuo lasinalusten kuvat kuvaa ketun metsästystä :( se on niin raakaa.

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Oi että, en kyllä tiedä. Voi ollakin. Minä katsoin vain, että kauniita heppoja.

   Vastaa
 10. Kaisa 18.4.2012

  Zau! Haastoin sut juuri kehumaan itseäsi tämän päivän postauksessa.

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Ohhoh. Tästä tulee haastavaa! mutta aijon tämän haasteen kyllä toteuttaa. Kunhan tässä nyt keksin.

   Vastaa
 11. indie by heart 18.4.2012

  Tosi hauskoja kirppislöytöjä, vanhoja ja uusia esineitä joilla on tarina. :) Välillä tulee semmoisia reissuja ettei matkaan tartu oikeastaan ollenkaan vaatetta [se olisi mun tapauksessa erihyvä juttu!] Lasikupu ja norsut hellyyttivät erityisesti, ja mulla on samantapainen Mighty Ducks-lippis :D Se on varmaan jostain 80-90 luvulta ja näyttää siltä ettei ole kauhean paljon käytetty kun lippaakaan ei ollut vielä väännelty ennen poikakaverin eilistä sovitteluoperaatiota ! ^^

  Jee onnea voittajalle! yhdyn vastauksiin [vaikka jokunen päivä kuusta olenkin varmaan itse juuri sellainen weheartit-bloggaaja hihi.]

  Satu
  Indie by Heart

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Kunpa tietäisin noiden esineiden tarinoista paremmin. Kun oon joskus myynyt kirppiksellä kamaa, niin ne ostajat on hauskoja, jotka kyselee millaisia tarinoita niissä vaatteissa tai jutuissa on taustalla.

   Ja hei kiitos! kiitos kiitos. Kommentista ja kun aina jaksat laittaa viestiä.

   Vastaa
 12. sannero 19.4.2012

  Oh noes, mighty ducks-lippis tuo aina mieleen isäni, jolla on samainen lippis ja sen myötähäpeän, jota koin kun isä työasioissa tapasi Saku Koivun ja ryhtyi siinä sitten ensi töikseen mankumaan nimmaria lätsäänsä…. :D

  Vastaa
  • Henriikka 19.4.2012

   Hei, myötähäpeä on turha ilmiö! Turha tunne. Isäsi kuulostaa hellyyttävältä! Kuin myös Saku Koivu on letkee mies.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.