Maanantai on uusi perjantai

_MG_0008 kopio

Heräsin tänään äärimmäisen väsyneenä, totaalisessa koomatilassa. Siitäkin huolimatta heräsin ensimmäisen kerran kuukausin ilman torkutusta ja oloni on ollut aamusta saakka timanttinen. Pystyn tänään ihan mihin vaan!

Lähtiessäni töihin kurkkasin peiliin ja näytin kivalta. Vähän hassulta, mutta mukavan veikeältä. Niitä harvoja aamuja, kun ajattelen rehellisesti ”tältä näytän mielläni.” Näitä lisää. Janne käveli kanssani töihin ja hän näytti käsikynkässäni mukavalta myös. Toivoin, että mahdollisimman moni vastaantulija huomaisi, miten mukavilta ja mukavan hassuilta näytimme.

Kukaan ei katsonut, mutta muutama yrmynaama tuli vastaan. Lähetin heitä kohti universumin kirkkainta säteilyä ja ajattelin: ”Iloani ette vie!”

_MG_0085 kopio _MG_0067 kopio

Olen ollut jo muutaman päivän voittajan leirissä. Toisinaan päälle vaan kauhotaan timantteja, vaikka oikeus ja kohtuus olisi saada välillä vähän lantaakin. Olin koko lauantain yksin Messilässä lumilautailemassa, ja aurinko vain tuntui tulevan moikkaamaan rinnepäivääni. Tiedän totta kai, ettei se nyt aivan minua varten yksin tullut, mutta antakaa minun nyt hetken aikaa kuvitella niin. Teki mieli todeta hissijonon väelle: ”ei kestä kiitellä.

Lisäksi sain rinnekahviosta kurkkusalaattia ilmaiseksi lounasleipäni päälle. Ilmainen kurkkusalaatti vasta todellista timanttisadetta onkin.

_MG_0077 kopio_MG_0083 kopio

Kun on hyvät jamit menossa, ei tohdi ajatella tulevia hyisiä ja kyisiä päiviä. Sitä vaan antaa elämän pyöritellä piruettia ja menee virran mukana. Nilkutan sitten joskus toiste, nyt kiidän kevyenä kirkkaankeltaisen sieluni kanssa kohti kevättä.

Äsken ostin kanariankeltaisen lasikulhon muistuttamaan minua hyvistä päivistä. Vaikka nyt tuntuu vahvasti siltä, että ”happy days are here to stay.

-Henriikka

pipo/Samsoe & Samsoe, kuulokkeet/Sony (saatu), takki/& other stories, reppu/Lumi Accessories (saatu), paita/Minimum, farkut/Tiger of Sweden, lapaset/Vaiko (saatu), kengät/second hand

12 kommenttia

 1. sannami 15.2.2016

  Ihana hyvän mielen postaus! Kiitos :)

  Vastaa
 2. Mari 15.2.2016

  Menit siis yksin Messilään? Jee, oot mun idoli! Kyllä se aurinko varmasti paistoi ainakin vähän enemmän sen ansiosta, ettet antanu tylsimysten lannistaa lauantaitasi!

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2016

   Menin! Ja onneksi lähdin. Siellä mä viilettelin yksinäni ilman huolen häivää. Tylsimykset jäi koteihinsa tylsistymään. Hehee.

   Vastaa
 3. Milla 15.2.2016

  Kirjoitat kyllä niin huipusti! Näitä on ilo lukea. :)

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2016

   Hihi, kiitos Milla. Mukava saada tällaista palautetta.

   Vastaa
 4. Peukku kanariankeltaiselle lasikulholle <3

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2016

   Peukku vastaanotettu! Olen ollut tyytyväinen ostokseeni.

   Vastaa
 5. Katri 16.2.2016

  Ihana kirjoitus! Mutta onko siellä ihan oikeasti noin lämmin? ? Kade!

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2016

   Asukuvien eteen mitä vain! No ei vaan, kyllä täällä jo välillä aika lämpimiä päiviä on ollut.

   Kiitos paljon Katri.

   Vastaa
 6. Jehna. 17.2.2016

  Nyt sulta syntyi kyllä vähän turhan ihana juttu. Kiitos. <3

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2016

   Hihii, pahoittelen, jos menin jo turhuuden puolelle. Kiitos piristävästä kommentista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.