Epäolennaista pukeutumista

”Vielä on kesää jäljellä”, laulaisi eräs hämmentävä yhtye, ja minä yhdyn kertsiin näiden kuvien kautta. Selasin kesäkuvia mielessäni paperikuva-teetätykseen kelpaavien yksilöiden metsästys, ja vastaan tupsahtivat nämä yritykset olla Helsingin kolein kissa. Kolein kissa olisin ainakin nyt syyskuussa, jos vielä vetelisin farkkusortseissa, mutta ne ajat olkoon ohi sitten elokuun alun. Ei näistä paperikuviksi ole, mutta josko blogikuviksi kuitenkin.
Kuinka epäolennaisiin asioihin sitä kiinnittääkään huomiota? Ensimmäiset ajatukseni näistä olivat, että mitäköhän fysioterapeutti-äitini sanoo, kun huomaa etten vieläkään ole oppinut hallitsemaan ylitaipuvia polviani. Toinen mieleen noussut seikka oli, että kylläpä minä vanhenen: mitkä ovat nuo nenän vierestä alas poskille valuvat juovat? 
Edellisiä olennaisempaa on, että punaisen, vuosia nähneen hupparin löysin joskus työmatkaltani, Tikkurilan aseman viereiseltä kirppikseltä. Jos en aivan väärin muista, niin kirppis on jonkun lähetyssäätiön ylläpitämä. Suosittelen käymään, sillä epäilyni on, ettei sinne tienoille usein eksy nuorempaa väkeä ostostelemaan. Tämähän tarkoittaa luonnollisesti sitä, että jos poistetaan laskuista trenditietoiset mummot, niin parhaat palat jäävät kirppikselle ja apajat ovat hyvät. Hetkosen googlailun jälkeen löysinkin tiedon, että kyseessä on Lähetyskirpputori Patina (Tikkurilantie 44).
Kuvien valkoisia sukkia ei jalassani nähdä kovin usein. Se johtuu siitä, että ne näyttävät hölmöiltä kaikkien kenkieni kanssa. Kotona niissä on kiva hengailla, sillä ilman kenkiä olen niistä kovissa liekeissä. Nämä mustat buutsit ovat kuitenkin sellaiset, joiden kanssa ne ovat parhaimmillaan. Ehkä minun on kartoitettava kenkävarastoani sukkien takia. Syyhän se on sekin, vaikkakin huono.
Niinpä minä sanon, että hyvää viikonloppua ja keskittykää te olennaiseen.
Henriikka

10 kommenttia

 1. Aino 29.9.2012

  vähän oot söpö! :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.10.2012

   Kiitos Aino. Yritän olla katu-uskottava ja oon söpö, tää taitaa olla mun kohtalo.

   Vastaa
 2. Ida 29.9.2012

  Tuo huppari on ihana! :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.10.2012

   Kiitos kiitos. Vuosia nähnyt ja turvallinen ainakin :-)

   Vastaa
 3. Janni 30.9.2012

  Haha, mummi ja vaari taitaa olla vapaaehtoistöissä juuri tuolla Patinassa… tuleekohan sinne nyt nuorisoryntäys (; Häpeäkseni tunnustan etten ole itse edes käynyt siellä…

  Vastaa
  • Henriikka 2.10.2012

   Juuri sun mummin ja vaarin kaltaiset tyypit on niin arvokkaita, kun pitää tuollaisia hyväätekeviä puljuja pystyssä. Saas nähdä ajautuuko sinne lähiviikkoina kaikki pääkaupunkiseudun nuoret..

   Vastaa
 4. Eeve 30.9.2012

  Huihai, vaikka kommentointini onkin melko heikonlaista, tällaisen haluaisin sinulle ja sinun ihanaisalle blogillesi tyrkätä !

  http://justastorybook.blogspot.fi/2012/09/saanen-tunnustaa.html

  Vastaa
  • Henriikka 2.10.2012

   Tämä oli kyllä taas niin ihana juttu että. Kiitos erittäin kovasti ja kivaa syksyä sulle.

   Vastaa
 5. emppu 1.10.2012

  Taas loistava asukokonaisuus !

  Vastaa
  • Henriikka 2.10.2012

   Kiitos! Mietin itse paljon, että onko se naurettava vai ei. Mutta hyvä että vähintään naurettavuudessaakin hyvä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.