Kulissien takaa

_MG_1469 kopio

Armollista lauantaita itse kullekin. Nyt tulisi pala realismia eiliseltä. Jostain syystä ihmisiä kiinnostaa blogeissa ja sosiaalisessa mediassa kaikista eniten ihmisten elämä ”kulissien takana”. Jostain syystä sellainen realismi, jopa paikoitellen inhorealismi, rauhoittuu ihmisten mieliä: ”Ai, heilläkin eletään kuitenkin normaalia elämää. Niilläkään ei onneksi ole aina siistiä”. Jostain syystä edes tavalliset hetket eivät kelpaa, vaan moni toivoisi näkevänsä paloja huonoimmista hetkistä, epäonnistumisista ja surkeimmista arki-illoista.

Vaikka ymmärränkin tämän ajatusmallin lohdullisuuden, olen myös ihmetellyt asiaa aika lailla. Ymmärrän toki, että someen suodatetaan vain tiettyjä asioita ja sitten on olemassa ihan oikeasti niitä ihmisiä, keillä on aina siistiä. Eipä se ole minulta pois. En henkilökohtaisesti toivo saavani vahingoniloa kenenkään kehnoista päivistä, vaikka itseironisesti kirjoitetut kömmähdys-statukset ovatkin usein niitä parhaita. Mutta niissäkin tapauksissa kertoja on itse halunnut tuoda aiheet esille.

Tässä olisi kuitenkin muutama niin mahtava ja realistinen otos eiliseltä, etten voi olla jakamatta. Sairaslomapäivä, pakastekuutiokasvissosekeitto ja raejuustoa, collegepaita, villasukat ja pyjamahousut. Otti aivoon, että aurinko paistoi silmiin, kun katsoin Frendejä. Kiskaisin lähimmän löytyneen lippiksen päähäni (kappas, hintalappukin oli vielä kiinni, ja niin oli sopivan arkinen hetki kasassa, kun salakuvaaja saapui.

_MG_1473 kopio_MG_1465 kopio

Ei ollut muuten kovin hyvää tuo kasvissosekeitto. Oikeastaan melko pahaa. Mutta sen avulla olen toivottavasti jo paranemaan päin.

Jälkeen päin ajateltuna näinä aikoina niin kovin harvoin pilkistävästä auringosta olisi voinut ottaa kaikki D-vitamiinit talteen, mutta tuossa hetkessä telkkari tuntui tärkeämmältä.

Tavallinen elämä on hyvää. Ettäs tiedätte.

– Henriikka

11 kommenttia

 1. Dora 31.1.2015

  oikea elämä on just se blogien suola, mutta harvemmin sitä enää näkee! Nykyään kaikki on vaan pilvilinnaa, kauniita kukkia, marmorilattioita ja macaroonsseja :D mieluummin kattelen näitä soppakuvia ihan kuus nolla!

  Vastaa
  • Henriikka 2.2.2015

   Niinhän se on, että ihan tosielämästä saa aika paljon paremman otteen kuin kiillotetusta. MUTTA joskus turhan usein mietitään, ettei kaikki kauniit asiat liittyisi oikeaan elämään.

   Vastaa
   • Dora 2.2.2015

    niin toki! mutta mun mielestä arkielämän tavalliset asiat on erityisen kauniita ;D

    Vastaa
 2. ida365 1.2.2015

  IHANIA KUVIA :—-D EN KESTÄ! oot niiiiin söpö.

  Vastaa
 3. Paju 1.2.2015

  Hahaha! Lippis hintalapulla oli paras. Parane pian!! <3

  Vastaa
  • Henriikka 2.2.2015

   Ei mikään kaunokki kukkalippis vaan kunnon sportti- ja erähattu. Kiitos Paju <3

   Vastaa
 4. Satu 1.2.2015

  Jos on kyse Yhden Tietyn Merkin kasvissosekeitosta niin JOO ON PAHAA! Miks se on nätin oranssia ja haisee ja maistuu vaan kukkakaalilta? Keitetty kukkakaali maistuu rangaistukselta :((

  Mut joskus pitää ehkä olla tyhmää niin kivat hetket tuntuu kontrastina entistä kivemmalta! Parane pian ja jätä Atr… jonkun merkin keitto kauppaan ens kerralla. Kahvi ja suklaa parantaa ^_^

  Vastaa
  • Henriikka 2.2.2015

   No ei kyllä ollut herkkua ei, ensi kerralla valitsen jotain laadukkaampaa. Eihän tuollaisella tavaralla edes tervehdy. Hahah.

   Kahvi ja suklaa, vakiokombo. Vaikka väittävätkin, että sokeri estää parantumisen.

   Vastaa
 5. Janni 2.2.2015

  Heh, istun itse samassa asennossa sohvalla. Syön joskus myös iso lautanen reisien ja rinnan välissä niin saa syötyä kahdella kädellä ilman pöytää eikä kuuma lautanen polta jalkoja! Ruokapöytä on välillä turhan tylsä.

  Vastaa
  • Henriikka 2.2.2015

   Paras asento. Siinä se kulho pysyy oikein napakasti. Mun on kyllä hivenen hankala kuvitella tätä sun asentoa nro 2, mutta on varmaan käytännössä parempi kuin miltä kuulostaa kirjoitettuna :—D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.