UUDET KENGÄT, diididii..

Niin kuin otsikko kertoo, niin uudet kengät hurraa! Taapersin eräänä myrskyisenä päivänä viime viikolla Forumiin tihkusadetta karkuun, ja Monkin ikkunoissa kiiltelivät kauniin värikkäinä Mid-Season Salen kyltit. Edelleenkin oksentelen koko ”Mid-Season-Sale”-sanalle, mutta tyhmäkin sen tiedostaa, että se merkitsee halpoja hintoja. Hyllyllä odottelivat kesäiset, kiilapohjaiset remmikengät. Sydämeni sujahti remmien väliin. Sovittelin ja sovittelin, mutta ne olivat yhä vain liian suuret, eikä pienempiä ollut jäljellä. Pakko oli pakata sydän mukaan ja poistua liikkeestä.

Aleksanterinkadun Monkiin mars! Kiersin koko kaupan, mutta kenkiä ei löytynyt. Menin kassalle kysymään ja sain yllättyneen vastauksen: ”Ai, ne viime sesongin kengät! Onko ne alennuksessa?” Minun onnekseni siellä ei oltu muistettu laittaa niitä esille, ja oikeankokoisia pareja odotti useampi. Kiitos Monkin ihanat myyjät. Näin päättyi tämä onnellinen tarina.

Mukavaa illanjatkoa teille toivottelee Henriikka. Se sama vanha.

8 kommenttia

 1. ALINA 19.4.2012

  IHANAT MÄKI HALUUN

  Vastaa
 2. Ansma 19.4.2012

  upeet !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  Vastaa
  • Henriikka 21.4.2012

   Minä kiitän kohteliaasti! Minustakin ovat. Nyt vain aurinko odottelemaan. Tai tarpeeksi lämmintä aurinkoa.

   Vastaa
 3. ♥ Marja ★彡 19.4.2012

  UPEAT!

  Vastaa
  • Henriikka 21.4.2012

   Hih kiitos! Näyttävät kunnon sämpylöiltä, kun ovat vielä aika pientä kokoa. Tulkoon kesä!

   Vastaa
 4. Anonymous 20.4.2012

  Tulee mieleen lapsuuden ekat korolliset sandaalit. En yhtään tykkää. Mutta se mikä taas tekisi mut onnelliseksi ei ehkä tekisi sua, joten olipa sulla tuuria näiden kanssa.

  Vastaa
  • Henriikka 21.4.2012

   Haha! Ne olivat kyllä juuri tuollaisia. Kunnon palikoita. Ja lapsuusefektiä varmaan lisää se, että nuo ovat niin pientä kokoa, että näyttävät aika pallomaisilta. Minä olen selättänyt lapsuusajan traumat ja aijon lapsia noissa ylpeästi hih.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.