5 x yhteneväisyyttä minussa ja äidissäni (+kevätvaate-arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Sunnuntaina on äitienpäivä. Ellen ryhdy vallan spontaaniksi, taidan tällä kertaa jäädä kotiin, ja äiti jää juhlapäivänä näkemättä. Tiedän hänen ymmärtävän enemmän kuin hyvin, että vietän reissun vuoksi ensimmäisen viikonlopun kuukauteen mielelläni miehen kanssa, joka toivottavasti tekee minusta joskus äidin. (Kyllä, puhun Jannesta. Hah, ei shokkiuutisia tällä kertaa.)

Mutta vaikka olemmekin pyhänä eri kaupungeissa, rakkaus kantaa kyllä. Miten hirveästi rakastankaan äitiäni ja onneksi saan sen aika usein myös hänelle kertoa.

Reissuani edeltävänä viikonloppuna vietimme ihanaa äiti-tytär-päivää Helsingissä. Osallistuimme timantti-kukkaworkshopiin ja loimme kumpikin upeat, elämämme ensimmäiset viralliset kukka-asetelmat. Asetelmien valmistuttua Janne otti meistä näitä elämäniloisia kuvia, joissa kiteytyy aika hyvin suhteemme ja yhteisen päivämme henki. Olimme valinneet kuvia varten Nanson uutuuksista suosikkejamme, minä omiani ja äiti omiaan.

Pidän perhearvoja ja rakkautta perheeseeni isosti esillä blogissani. Se on minulle elämän tärkeimpiä asioita. Näin äitienpäivän kynnyksellä olen miettinyt eritoten äitiäni. Tänään, helatorstain tyynessä aamupäivätunnelmassa, aloin pohtia yhteneväisyyksiämme ja eriäväisyyksiämme.

Huomasin vikkelästi, että yhteneväisyyksien keksiminen oli helpompaa. Tässä viisi samanlaista piirrettä, jotka melko nopeasti pomppasivat mieleeni.

1. Nauramme paljon, turhaan ja isosti

Vaikka isästäni on kuoriutunut vuosikymmenien saatossa koko ajan vähän iloisempi, kiitän kyllä sydämeni pohjasta äitiäni valtavasta elämänilosta. Hän on opettanut minulle, tai on oikeastaan esimerkkiä näyttämällä osoittanut, että tyhjän nauraminen on elämän suurimpia voimavaroja. Jos odottaa aina järkevää syytä isolle ilolle, joutuu monesti odottamaan tukalan kauan.

Häpesin nuorena äitini omaperäistä ja kovaäänistä naurua. Nyt tiedän omien lasteni joskus tulevaisuudessa häpeävän minua.

Ensimmäisten asujen vaatteet:
Minä: oranssi Basic-paita, musta Vekki-hame
Äiti: valkoinen Sirrus-avokauluspaita (tulee myyntiin ensi viikolla)

2. Puhumme suoraan

Olemme molemmat oppineet kantapään kautta, että kun kehotetaan puhumaan suoraan, niin sillä ei todellakaan tarkoiteta sitä. Diplomatia ei ole parhaita puoliamme, emme aina osaa koristella kermalla ja kirsikoilla mielipiteitämme ja olemme kumpikin löytäneet itsemme uudestaan ja uudestaan tilanteesta, joissa normaali kommunikaatiomme on hätkäyttänyt, hämmentänyt, loukannut tai aiheuttanut kanssakeskustelijalle muunlaisia tunnetiloja.

3. Olemme herkkiä, tunnemme vahvasti

Itkemme helposti, liikutumme helposti, tunnemme tunteita isolla skaalalla. Nyyhkin jo lapsena Tiikerin oma elokuva -leffan päätteeksi ja aistin ympärillä olevia tunteita ja esimerkiksi hengellisiä ja henkisiä asioita niin syvästi, että lapsen mieli meni välillä solmuun. Ilomme on suurta. Kuvottavat asiat eivät saa ainoastaan puistattamaan, vaan minäkin olen äitini lailla alkanut kakoa äänekkäästi. (Tämä on toinen asia, jota lapseni tulevat häpeämään.)

Toisten asujen vaatteet:
Minä: mustavalkoinen Tuuli-mekko
Äiti: oranssi Pilvi-huivi, mustaoranssi Sesam-tunika, vihreä Vekki-hame

4. Olemme valmiita seikkailuun, valmiita heittäytymään

Äitini kieltäytyy harvoin mistään, mitä ehdotan. Hän on valmis uuteen, valmis kokeilemaan. Hän aloitti lumilautailun vasta aikuisena, mutta viilettää rinteissä leikkaavaa käännöstä edelleen. Lapsena odotimme ystäväni ja ystäväni äidin kanssa Linnanmäen laitteen vieressä, kun äiti kävi läpi Topspinnin ja Spaceshotin, joihin me lapset emme vielä päässeet ja joihin äitini ystävä ei tahtonut.

Kun nyt pyysin äitiäni poseeraamaan kanssani Nanso-kuviin, hän otti junan Helsinkiin ja pisti parastaan. Hän luki upean runon häissämme, vaikka jännitti kamalasti. Hän on opiskellut viime vuosina vaikka mitä mielenkiintoista, enkä usko että mielenkiinto uutta kohtaan lakkaa koskaan. On ihana tunnistaa itseään näistä piirteistä.

5. Pidämme isosti naisten puolta

Olen feministi. Äitini on feministi, muttei varmaan ole ajatellutkaan, että sellaista termiä voisi tai pitäisi käyttää. Hänelle sukupuolet ovat sukupuolia, eivät kykyjämme määrittäviä tekijöitä. Mutta tiedän, millaiseksi viiruiksi meidän molempien silmät kapenevat, kun joku aliarvioi tyttöjä tai naisia tai epäilee kykyjämme sen vuoksi, että olemme naisia. Challange accepted. Sydämellämme ovat niin maailman, Suomen kuin lähipiirimme naiset ja tasa-arvo.

Kolmansien asujen vaatteet:
Minä: valkoinen Pilkku-paita

Äiti: Domino-yöpaita

Näiden lisäksi meillä molemmilla on muun muassa geenihauikset, malttamaton mieli ja vallattomia tanssiliikkeitä, vaan palstatila (tai helatorstai) ei riittäisi kaikkien samankaltaisuuksien listaamiseen. Mitä yhteistä sinulla on oman äitisi kanssa? Voihan olla, että toiset ovat äitiensä kanssa täysin erilaisia.

Entä miltä vaatteet näyttivät? Minusta aika ihanilta. Oma suosikkini on tuo Pilkku-paita, joka on vikassa kuvassa jo villistä pyöräilystä vähän rypyssä, kun taas ihailen miten ihanalta äitini näyttää vihreässä Vekki-hameessa ja oranssissa.

Nansolla on äitienpäivän kunniaksi loppuviikon ajan, ke-su 9.-13.5., käynnissä aikamoinen ale-kampanja: Myymälöissä kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -50% (myös Voguen sukkahousut ja sukat) ja verkkokaupassa tuotteet ovat 30-50% alennuksessa.

Kolmelle lukijalle on tiedossa ihan ilmainen vaateyllätys tuttuun tapaan. Kerro kommenttipoksissa mikä asukokonaisuuksista tai vaatekappaleista on suosikkisi. Vastanneiden kesken arvotaan kolme voittajaa, jotka saavat valita vapaavalintaiset Nanson tuotteet itselleen. Jätä vastauksesi 17.5. mennessä.

Nyt läppärinkansi alas ja nauttimaan helatorstain lopuista. En ollut muistanut koko päivää, vaan tajutessani sopineeni aamiais- ja lounastapaamiset kiinni olevaan paikkaan, alkoi minullekin hiljaa valjeta totuus. Ymmärränpä nyt, miksi kaikki olivat tuupanneet kevätjuhlansa ja tuparinsa eiliselle. Olen koko päivän haukotellut isoon ääneen alkuviikon ja eilisen aiheuttamia juhlaväsymyksiäni.

Ihana äiti, ihana torstai.
Äidin neuvoilla loppuviikkoon: nauretaan paljon ja syyttä!

-Henriikka

230 kommenttia

 1. Arja Simojoki 10.5.2018

  Pikellä makeet vaatteet tuossa pyöräkuvassa!
  Ihana juttu teistä!

  Vastaa
 2. Julia 10.5.2018

  No ehdottomasti tuo vihreä Vekki-hame, joka näyttää tosi hyvältä äitis päällä!

  Vastaa
 3. Anna Reetta 10.5.2018

  Tuuli-mekosta tykkään eniten. Itseasiassa minulla on samasta kuosista paita itselläni vihreänä.

  Vastaa
 4. johanna 10.5.2018

  Basic-paita ja musta Vekki-hame toimisi myös itselläni
  Nuorekas äiti sinulla =)

  Vastaa
 5. Heidi 10.5.2018

  Tuuli mekko 😊

  Vastaa
 6. Roosa 10.5.2018

  Vihreä vekkihame, nam!

  Vastaa
 7. Katri 10.5.2018

  Upeita kuvia! Itselleni kelpaisi mainiosti vihreä Vekki-hame. Lempiväri ja kesävaate samassa paketissa.

  Vastaa
 8. Clara 10.5.2018

  Nanson valkoinen avokauluspaita.

  Vastaa
 9. Marita Rinne 10.5.2018

  Piken vihreä vekkihame asukokonaisuus ja Tuuli-mekko, ja se yöpaitakin toimii mekkonakin :)

  Vastaa
 10. Katja Kangas 10.5.2018

  Valkoinen avokauluspaita. Ihana juttu teistä😀

  Vastaa
 11. Helvi 10.5.2018

  Domino

  Vastaa
  • Sirkku 12.5.2018

   Domino! Pitäisin varmaan mekkona, en yöpaitana, ainakin kotona! ihanat värit siinä.

   Vastaa
 12. Tytti 10.5.2018

  Tuuli-mekkoa katselin just joku päivä, näyttää ihanalta sun päällä!

  Vastaa
 13. Maija Kandolin 10.5.2018

  Tuulimekko on tosi kiva.

  Vastaa
 14. sikkuralla 10.5.2018

  Mustavalkoinen Tuuli-mekko on lempaprini.

  Vastaa
 15. Sirja van den Boom 10.5.2018

  Minun lemppariasukokonaisuus on: oranssi Pilvi-huivi, mustaoranssi Sesam-tunika, vihreä Vekki-hame. Erityisesti vihreä vekkihame!

  Vastaa
 16. Heli 10.5.2018

  Tuo Domino-yöpaita. Varmasti käyttäisin sitä ihan päivisinkin!

  Vastaa
 17. Mariem 10.5.2018

  Kaikki on ihastuttavia! Tuuli-mekko suosikki :)

  Vastaa
 18. svii 10.5.2018

  Tuo Tuuli-mekko on lempparini!

  Vastaa
 19. riiri 10.5.2018

  Tuo äitisi oranssi-vihreä asu tietty! Enemmän värejä elämään ✨.

  Vastaa
 20. Janni 10.5.2018

  Oranssi paita ja musta vekkihame on lempparit!

  Vastaa
 21. Mia 10.5.2018

  Tuo äitisi yhdistelmä oranssi Pilvi-huivi, mustaoranssi Sesam-tunika, ja vihreä Vekki-hame on oma suosikkikokonaisuuteni.

  Vastaa
 22. JennO 10.5.2018

  Äitisi mustaoranssi tunika on ihana! :D Olen itse jotenkin mummoutunut vuoden aikana ja käynyt mummin vaatekaapilla vaatevarkailla. Tuo tunika on sellainen vaate, joka sopisi niin mumskin kuin itseni vaatekaappiin! :)

  Vastaa
 23. Tiia 10.5.2018

  Yöpaita on tosi kiva, myös avokauluspaita ja sun oranssi basic paita oli ihania! :)

  Vastaa
 24. Noora 10.5.2018

  Kaikki ovat ihanat, erityisesti vihreä vekkihame :)!

  Vastaa
 25. Sivs 10.5.2018

  Ihanan iloisia kuvia, näistä tuli hyvälle tuulelle :)

  Nanson valkoinen avokauluspaita on upea!

  Vastaa
 26. Satu 10.5.2018

  Pilkkupaita on kyl kova!

  Vastaa
 27. Päivi 10.5.2018

  Vekki-hame

  Vastaa
 28. Maisa 10.5.2018

  Kaunis postaus! Minun suosikkini mallistosta on pitkä musta mekko!

  Vastaa
 29. noora 10.5.2018

  Vihreä hame on aivan ihana!

  Vastaa
 30. Satu 10.5.2018

  Valkoinen avokauluspaita on tosi ihana :-)
  Samoin tuo Tuuli-mekko :-)
  En osaa päättää suosikkiani…. Ihania ovat kumpikin.

  Vastaa
 31. Lotta Leinonen 10.5.2018

  Molempien vekki hameet näyttävät upeilta! Ja ihana kuulla millaisia samankaltaisuuksia teillä in ja samalla oppia sinusta lisää :)

  Blogisi on muuten mahtava ja ihana lukea reissuistasi varsinkin eri kansallispuistoihin (sekä yleinen eräjormailu :D). Lisää haluaisin postauksia erilaisista ekologisista vaihtoehdoista ja muutenkin luontoon liittyen!

  Vastaa
 32. Ansku 10.5.2018

  Pilkkupaita jos on pakko yksi valita, kivoja kokonaisuuksia kyllä kaikki!

  Vastaa
 33. Anni Kuoppamäki 10.5.2018

  Valkoinen avokauluspaita on ihana! <3

  Vastaa
 34. Tiina Sippula 10.5.2018

  Oranssi paita ja musta velli. Ihania kuvia ja juttu oli mainio. Tänään viimeksi vanhemman tyttären kanssa naurettiin jotakin, missä olin itse aivan kuin äitini – ja jotakin, missä hän on kuin minä. Teidän listallanne oli myös tuttuja asioita😊

  Vastaa
  • Tiina Sippula 10.5.2018

   Tää korjaava..😁😅…musta vekki!

   Vastaa
 35. Neska 10.5.2018

  Tuo valkoinen kauluspaita on suosikkini :)

  Vastaa
 36. Heidi Pii 10.5.2018

  Tuo valkoinen avokauluspaita on kyllä ihana! 😍

  Vastaa
 37. Tarja 10.5.2018

  Tuulimekko ilman muuta!

  Vastaa
 38. Annu 10.5.2018

  Domino-yöpaita ja asusteet. Aivan ihana!

  Vastaa
 39. Minde 10.5.2018

  Tuuli mekko <3

  Vastaa
 40. ellimari 10.5.2018

  Musta vekkihame ja tuo valkoinen Sirrus-paita!

  Vastaa
 41. Susanne 10.5.2018

  Vihreä hame on täydellinen!

  Vastaa
 42. Marrie 10.5.2018

  Minusta viimeinen kuva on ihana <3 ja vaatteista kivoin on minusta Domino-yöpaita. Onneksi en ole ainoa, jonka mielestä sitä voisi käyttää päivisinkin!

  Vastaa
 43. Leena 10.5.2018

  Pilkku paita!

  Vastaa
 44. Elisa 11.5.2018

  Oi, ihana tuo Vekki-hame, molemmissa väreissä! Itselleni valkkaisin ehkä mustan – olisi helpompi yhdistää minkä vain väriseen yläosaan :)

  Vastaa
 45. Pia 11.5.2018

  Valkoinen avokauluspaita on aivan ihana !!! ❤

  Vastaa
 46. Jenni Pauliina 11.5.2018

  Sesam+Vekki-yhdistelmä on upea! <3

  Vastaa
 47. Meri 11.5.2018

  Vihreä vekkihame on ihastuttava! Saisi minutkin käyttämään hametta, jos se näyttäisi päälläni noin hyvältä kuin äidilläsi. :)

  Vastaa
 48. Salla 11.5.2018

  Tuo äitisi oranssi-vihreä-asu on kerrassaan hurmaava! Vaikea päättää suosikkia, sillä Vekki-hame mustana ja Tuuli-mekko ovat myös ihastuttavia. Kauniita naisia, tuotte sanatonta iloa!

  Vastaa
 49. Norde 11.5.2018

  Toi vihreä vekkihame on upea! Ja äitisi on upea siinä asukokonaisuudessa, vaikka se itselle tuntuisi vähän liian värikkäältä. Ihailen myös äitisi rohkeutta pukea yöpaita aivan coolisti päiväasuksi. Mahtava nainen!

  Vastaa
 50. Marie H 11.5.2018

  Tuuli-mekko näyttää tosi kivalta. Ihanan nauravaisia olette. :)

  Vastaa
 51. Noora 11.5.2018

  Ooh Sirrus-paita ja vekkihame on lempparit!
  Ihania kuvia!

  Vastaa
 52. Mari 11.5.2018

  Domino-yöpaita on ykkönen!! :)

  Vastaa
 53. Tuulia 11.5.2018

  Ihania asukokonaisuuksia! Suosikkini on vihreä Vekki-hame ja Pilkku-paita, ehkä nekin voisi yhdistää :)

  Vastaa
 54. tiitu 11.5.2018

  Pilkku-paita. Jos sellainen on kaapissa (puhtaana ja silitettynä) ei tarvitse miettiä, mitä laittaisi päälle.

  Vastaa
 55. Tellu 11.5.2018

  Tuo pilkku-paita on kyllä äärimmäisen upea!

  Vastaa
 56. Pikkumyyx 11.5.2018

  Oranssi ja musta kolahtaa aina! Eli ehdottomasti oranssi basic paita ja musta vekkihame ❤️
  Postausta lukiessank aloin heti miettimään yhteispiirteitä äitistäni ja minusta. Meillä samoja kuten nauretaan isosti, puhutaan suoraan…. ollaan lapsellisia ja lauletaan karaokea kotona kuuntelemalla youtubea 🤣

  Vastaa
 57. Riina 11.5.2018

  Pilkku-paita ja Tuuli-mekko on ihanat!

  Vastaa
 58. Maija 11.5.2018

  Vekki-hame! Ihania kuvia😊

  Vastaa
 59. Veera 11.5.2018

  Toisessa asussa äidin yhdistelemät vihreä hame, oranssi tunika ja huivi! En varmaan käyttäisi koko kesän aikan mitään muuta :)

  Vastaa
 60. Ninne 11.5.2018

  Suosikkini on ehdottomasti vihreä vekki-hame!

  Vastaa
 61. Maija 11.5.2018

  Ekan kuvan vaatteet! Ihana oranssi ja muuten selkeys 😍

  Vastaa
 62. Nelliina 11.5.2018

  Ihana hyvän mielen juttu taas kerran😊Sesam-tunika mustaoranssi on hienoin. Mukana.

  Vastaa
 63. Tiiana 11.5.2018

  Oranssi Basic-paita, koska oransseja vaatteita ei ole liikaa tarjolla ja se on vaan maailman kaunein väri :)

  Vastaa
 64. Päivi Latvalehto 11.5.2018

  Sirrus avokauluspaita on mun suosikki :)

  Vastaa
 65. Kati 11.5.2018

  Valkoinen Sirrus-avokauluspaita on aika ihana!

  Vastaa
 66. Saaraa 11.5.2018

  Vihreä hame ja oranssi! Ihana ihana.

  Vastaa
 67. Terttu 11.5.2018

  Oranssi t-paita ja musta alaosa ❤

  Vastaa
 68. Irkku 11.5.2018

  Vihreä vekkihame ja oranssi paita ovat omat suosikkini. : )

  Vastaa
 69. Eija 11.5.2018

  Sirrus avokaulus paita, sopii äidille ja tyttärelle.

  Vastaa
 70. anna 11.5.2018

  vihreä Vekki-hame on ihana!

  Vastaa
 71. Sanna 11.5.2018

  oranssi Basic-paita, musta Vekki-hame

  Vastaa
 72. H 11.5.2018

  Ihania iloisia kuvia!
  Suosikkini on valkoinen avokauluspaita.

  Vastaa
 73. Juulia 11.5.2018

  Kaikki asukokonaisuudet ovat todella kauniita teidän päällänne!

  Vastaa
 74. MH 11.5.2018

  Toi vihreä hame on niin kiva! Ja ihanan pirteitä kuvia :)

  Vastaa
 75. Tia 11.5.2018

  Tuuli-mekko näytti ihanalta! 😊

  Vastaa
 76. Siiru 11.5.2018

  Vihreä hame on upea!

  Vastaa
 77. sannero 11.5.2018

  Tuuli-mekko! Siksi että se on omaan makuuni, mutta samalla mulle tuli äiti-tytär-kuvien inspaaman heti fiilis et hei, tässä vaate josta äitikin todella tykkäisi! Nyt siis pyhästi vannon ja lupaan, jos voitto napsahtaa kohdalle, se jaetaan äitin kanssa, onhan hän minut aikoinaan Nanson tuotteisiin tutustuttanut, yläasteiässä kävin aina äidin kanssa kotikaupunki Nanso-Outletissa, sääli ettei sitä ole enää 🙈

  Vastaa
 78. Taru 11.5.2018

  Domino-YÖPAITA?! Ei näytä yhtään yökkäriltä! :D Se olis ehdottomasti mun vaate! Mun äiti varmaan diggais tosta valkoisesta paidasta tuon kaula-aukon takia :)

  Te olette mahtava kaksikko <3

  Vastaa
 79. Eija 11.5.2018

  Tuuli-mekko!

  Vastaa
 80. Verita 11.5.2018

  Pilkku-paita!

  Vastaa
 81. Arja Stenman-salomäki 11.5.2018

  Yöpaita😀😄😄avokauluspaita💟 Tuuli mekko💕

  Vastaa
 82. Tia 11.5.2018

  Tuuli-mekko on ihana

  Vastaa
 83. Vipellys_ 11.5.2018

  Vekkihameen ja oranssin Basic-paidan yhdistelmä on maukas! Siitä diggailen eniten, vaikka kaikki kuvat on ihanan elämänmakuisia. :)

  Vastaa
 84. Minna Kivelä 11.5.2018

  Domino-yöpaita on tosi hieno ja värikäs. Käyttäisin sitä päivällä.

  Vastaa
 85. Sofia 11.5.2018

  Sirrus-paita

  Vastaa
 86. Virpi 11.5.2018

  Tuuli-mekko on ihana!

  Vastaa
 87. Leea 11.5.2018

  Mustavalkoinen Tuuli mekko on ihana.

  Vastaa
 88. Ellux 11.5.2018

  Sesam- tunika on suosikkini!

  Vastaa
 89. Safiiritar 11.5.2018

  Ui juukelis kun tuo vihreä Vekki-hame on hieno! Se pukee ainakin äitiäsi erinomaisesti.

  Vastaa
 90. Katariina S 11.5.2018

  Tuuli-mekko (ah mikä ihana nimi!) on lempparini.

  Vastaa
 91. Tupu 11.5.2018

  Tuo tuulimekko on ihana ja oranssi huivi myös erityisesti!

  Vastaa
 92. Km 11.5.2018

  Pilkku-paita ois aika mieletön! Sun äiti on varmasti ihana!

  Vastaa
 93. Eeva 11.5.2018

  Sirrus-avokauluspaita sopisi varmaan minullekin.

  Vastaa
 94. Laura 11.5.2018

  Vihreä vekki-hame on makea!

  Vastaa
 95. Jenni 11.5.2018

  Rakastuin Tuuli-mekkoon samantien. Ihana!

  Vastaa
 96. Jenni 11.5.2018

  Sirrus avokauluspaita ois ihana 🤗

  Vastaa
 97. Sirpa Rintala 11.5.2018

  Vekkihame- ihana tuo vihreä mutta monikäyttöisenpi olisi musta erilaisten yläosien kanssa

  Vastaa
 98. MarjaKoo 11.5.2018

  Tuuli-mekko on vallan ihana!

  Vastaa
 99. Leena 11.5.2018

  Valkoinen pilkkupaita on ihana!

  Vastaa
 100. Jaana 11.5.2018

  Suosikkini on tuo domino yöpaita. Näyttää hyvin päivävaatekelpoiselta!

  Vastaa
 101. nja 11.5.2018

  Mahtavaa, että äitisi suostui kuviin, mutsisi vie kyllä voiton näistä kuvissa :). Suosikkini on nuo pyöräily-kuvat ja vaatteet

  Vastaa
 102. Mallu 11.5.2018

  Basic-paita on minun suosikkini.

  Vastaa
 103. Anna 11.5.2018

  Tuuli-mekko!

  Vastaa
 104. minttu47 11.5.2018

  Tuuli-mekko ihastuttaa!

  Vastaa
 105. Hiisukas 11.5.2018

  Voi kunpa saisi itsellekin tuollaisen Tuuli-mekon :)!

  Vastaa
 106. Milla 11.5.2018

  Ekoissa kuvissa teidän päällä olleet paidat näytti ihanilta, varsinkin tuo valkoinen😍

  Vastaa
 107. Tuija 11.5.2018

  Tuuli-mekko. Monikäyttöinen asu. ☀️

  Vastaa
 108. Viivi Puustinen 11.5.2018

  Ihana kirjoitus! <3 Tykkäsin sekä sun mustasta, että äidin vihreestä vekki-hameesta!

  Vastaa
 109. Emppu 12.5.2018

  Ihania naisia, ihania asuja! Vaan jos yhden tulee olla ylitse muiden niin kyllä se on tuo Sesam-tunika :)

  Vastaa
 110. Kaisa 12.5.2018

  Vihreä vekki-hame

  Vastaa
 111. Marita 12.5.2018

  Äitin vihreä hame yhdistettynä oranssiin yläosaan!

  Vastaa
 112. Terhi 12.5.2018

  Sirrus, siis ihan pakko saada 😍

  Vastaa
 113. Hanna 12.5.2018

  Tuo valkoinen sirrus paita on suosikkini. Muutkin vaatteet kyllä ihania. Teillä näytti äitisi kanssa olevan hauska päivä, näytätte niin iloisilta kaikissa kuvissa.

  Vastaa
 114. Anne Raatikainen 12.5.2018

  Sirrus-avokauluspaita ja musta vekkihame

  Vastaa
 115. Nassu 12.5.2018

  Tuuli-mekko. 😍 Olen etsinyt sopivaa mekkoa esikoiseni nimiäisiin ja nyt se taisi löytyä!

  Vastaa
 116. Saarai 12.5.2018

  Domino yöpaita on aivan ihana! Olen monestikin katsellut Nanson yövaatteita sillä silmällä, että niistä monet kävisi oikein hyvin myös ihan päiväpukeutumiseen, kuten vaikka just tää Domino. :)

  Vastaa
 117. Tiina 12.5.2018

  Vihreässä vekkihameessa olisi ihanaa pyörähdellä!

  Vastaa
 118. Hanna 12.5.2018

  Vekki-hametta olen ihastellut jo pitkään! Molemmat värit kiehtovat.

  Vastaa
 119. Satu Salonen 12.5.2018

  Äitisi oranssissa yläosassaan ja vihreässä vekkihameessaan on kerrassaan ihanan energinen näky!

  Vastaa
 120. Helena 12.5.2018

  Valkoinen Sirrus-avokauluspaita, hihoissa kivat solmut.

  Vastaa
 121. Katja 12.5.2018

  Tuuli-mekko :)

  Vastaa
 122. Iso peukku tyhjännauramiselle! Ihana tuo vihreä vekkihame <3

  Vastaa
 123. Alli 12.5.2018

  Äidin domino yöpaita on kiva !

  Vastaa
 124. Anu 12.5.2018

  Kauluspaita

  Vastaa
 125. Maija 12.5.2018

  Vekkihame ❤️ Sellainen olisi ihana lisä kesään!

  Vastaa
 126. EssiVilma 12.5.2018

  Niinhän se on, ettei omppu kauas puusta ikinä putoa. Ihanat te <3 ainiin ja pilkkupaita on upea! :)

  Vastaa
 127. Teija Hautanen 12.5.2018

  Vihreä hame oranssin huivin kanssa on ihana! Hieno tunnelma ja tosi tyylikäs äiti!

  Vastaa
 128. Henna 12.5.2018

  Sirrus-paita on suosikkini.

  Vastaa
 129. Tytti 12.5.2018

  Tuulimekko saa siihen pukeutuneen näyttämään kivalta. Pidän vaatteissa myös oranssista väristä. Yhteinen päivänne on ollut hauska! Onnellinen se nuori nainen,jolla on mukavaa ja rentoa nauravan äitinsä kanssa. Naurakaa niin että raikuu!

  Vastaa
 130. Pipsa 12.5.2018

  Pilkkupaita ja oranssi huivi-väriä päivään!

  Vastaa
 131. PaulaKoo 12.5.2018

  Sirrus kauluspaita on superkaunis, vaikka kauniita nuo kaikki asut kyllä ovat.

  Vastaa
 132. Pipa Tuominen 12.5.2018

  Sirrus-paita 😊

  Vastaa
 133. Sarita 12.5.2018

  Tuuli-mekko on ihastuttava.

  Vastaa
 134. Nnu 12.5.2018

  Musta oranssi tunika ja vekki hame

  Vastaa
 135. Heini Mäkelä 12.5.2018

  Tuulimekko kaunis on!

  Vastaa
 136. Heini Mäkelä 12.5.2018

  Tuulimekko se on tyylikäs baskerin kanssa!

  Vastaa
 137. Susanne 12.5.2018

  Ihana juttu! Valkoinen Pilkku-paita on suosikkini!

  Vastaa
 138. eija 12.5.2018

  Äiti: valkoinen Sirrus-avokauluspaita. Tuohan sopii kaiken ikäisille naisille! Kaunis, uusi klassikko.

  Vastaa
 139. Ritva 12.5.2018

  Vihreä vekkihame on keväisen kevyt.

  Vastaa
 140. Tarja Häkkinen 12.5.2018

  Äidin yöpaidan huolisin.

  Vastaa
 141. Tiina 12.5.2018

  Valkoinen Sirrus avokauluspaita 💚

  Vastaa
 142. Rulla 12.5.2018

  Haluan osallistua arvontaan

  Domino Yöpaita mukavin

  Vastaa
 143. Minna 12.5.2018

  Äitisi asu toisessa kuvassa, vihreä hame ja oranssi yläosa. Ihanan räväkkä! En itse olisi keksinyt yhdistää, mutta nyt tahdon myös!

  Vastaa
 144. Hanna L 12.5.2018

  Avokauluspaita oli niin hieno!!

  Vastaa
 145. Annika 12.5.2018

  Tuuli mekko näyttää ajattomalta ja asusteilla siitä varmasti saa hyvinkin erinäköisen. Äitisi vaikuttaa ihanalta haasteisiin heittäytyjältä, kaikki eivät pyöräilisi yöpaidassa, vaikka se kyllä mielestäni näyttää melkein enemmän mekolta kuin yöppäriltä- ihanan värikkäältä sellaiselta!

  Vastaa
 146. Saskia 12.5.2018

  Tuuli-mekko on tosi kaunis!

  Vastaa
 147. Leila Ahlqvist 12.5.2018

  Äidin yöpaita yllätti. Se oli kiva mekko. Tyttärellä valkoinen paita samoin, kiva farkkujen kanssa. Tuulimekko ja musta baskeri kruunasivat kokonaisuuden. Haluaisin viettää tyttäreni kanssa samanlaisen yhteisen päivän työelämän päätteeksi.

  Vastaa
 148. Mari Vee 12.5.2018

  Sirrus avokauluspaita olisi valintani monipuolisuuden vuoksi, mutta asu, joka äidilläsi on yllä (vihreä vekkihame yhdistettynä oranssiin) kolahtaa eniten. Aivan ihana kokonaisuus!

  Vastaa
 149. Lina Simojoki 12.5.2018

  Toi pilkku- paita on tosi ihana!

  Vastaa
 150. Kristiina Rautava 12.5.2018

  Domino yöpaita oranssina on aivan ihana! Samoin Tuuli-mekko.

  Vastaa
 151. Niina 12.5.2018

  Sirrus-paita! Tarpeellinen ja tyylikäs.

  Vastaa
 152. Anna 12.5.2018

  Tuo valkoinen sirrus-paita on ihana! Samoin kun juttu sinusta ja äidistäsi!

  Vastaa
 153. Anis 12.5.2018

  Sirrus-paita, aivan mahtava!

  Vastaa
 154. Merja 12.5.2018

  Tuuli-mekko!

  Vastaa
 155. Olga 12.5.2018

  Ihania kuvia taas kerran!

  Mun suosikit on Vekki-hame ja Tuuli-mekko ja veikkaan, että äiti vastaisi ihan samalla tavalla. Meille on useamman kerran käynyt niin, että ollaan toisistamme tietämättä ostettu tai tehty samanlaisia vaatteita ja tavatessamme sattumalta pukeuduttu aivan samanlaisiin asuihin. Hauskaa, kuinka samanlaisia lopulta ollaankin!

  Vastaa
 156. Tepa 12.5.2018

  Mustavalkoinen Tuuli-mekko on minun suosikki.

  Vastaa
 157. Ritva 12.5.2018

  Domino yöpaita liilana on aivan nami nami 🙂

  Vastaa
 158. anna s. 12.5.2018

  Domino -yöpaita on hieno :)

  Vastaa
 159. Sanni 12.5.2018

  Vihreä vekkihame on ehdoton suosikki❤️ ihana juttu❤️

  Vastaa
 160. Tanja 12.5.2018

  valkoinen avokauluspaita saatava

  Vastaa
 161. Miia 12.5.2018

  Tuo vihrea vekki-hame on aivan ihana!

  Vastaa
 162. Sannamarianna 13.5.2018

  Tuuli-mekko mustavalkoisena on kiva.

  Vastaa
 163. R 13.5.2018

  Valkoinen Sirrus-avokauluspaita ja vihreä vekki hame!

  Vastaa
 164. Lenu 13.5.2018

  Viimeisissä pyöräilykuvissa äitisi päällä oleva kauniin värinen mekko on suosikkini. Aijai, kelpaisi kesäfiilistelyhetkiin!

  Vastaa
 165. Johanna 13.5.2018

  Domino yöpaita, pitäisin mekkona!

  Vastaa
 166. Riksu 13.5.2018

  Ihana juttu! Mä tykkäsin eniten valkoisesta Sirrus avokaulus paidasta. Niin raikkaan kepeä!

  Vastaa
 167. Ulla Koskinen 13.5.2018

  Valkoinen Pilkku-paita ja Domino yöpaita

  Vastaa
 168. Tiina A. 13.5.2018

  Sirrus paita.

  Vastaa
 169. Marja-Liisa 13.5.2018

  Sesam- tunika

  Vastaa
 170. ooonaaa 13.5.2018

  oi ihana juttu ja ihania kuvia! tuo sun äidin vihreä vekkihame ja oranssi paita on kyllä aivan ihana kombo, voisin koska vain laittaa saman vaatetuksen ylleni :)

  Vastaa
 171. Katja / Lumiomena 13.5.2018

  Ihania yhteisiä asioita äidistä ja tyttärestä. Heti aloin miettiä omiani.

  Mutta ihanin asukokonaisuus. Miten vaikeaa! Sirrus-paita tai Tuuli-mekko. Hmm: Tuuli-mekko!

  Vastaa
 172. Tiina 13.5.2018

  Vekki-hame.

  Vastaa
 173. Julie 13.5.2018

  Vaikea valinta, ehkä Sirrus-paita tai Tuuli-mekko vetää pisimmän korren! :-)

  Vastaa
 174. Alva 13.5.2018

  Äitisi oranssi-vihreä asukokonaisuus on ihanan raikas! Just hyvä näin alkukesään. Hameen kelpuuttaisin omaankin vaatekaappiini!

  Vastaa
 175. Xenia 13.5.2018

  Domino-yöpaita

  Vastaa
 176. Anna 13.5.2018

  Tuuli-mekko on suosikkini :)

  Vastaa
 177. Iida 13.5.2018

  Pilkkupaita ja tuuli-mekko! ❤️

  Vastaa
 178. Amanda 13.5.2018

  Vihreä hameasu on aivan superihana! En tajuais ite yhdistää noita värejä. <3_<3

  Vastaa
 179. Katja 13.5.2018

  Sirrus paita olisi NIIIN mun juttu, koska aika moni muu Nanson vaate kaapistani löytyy ;). Toisaalta ootan sitä uutta haalaria.

  Vastaa
 180. Katri Jaakkola 13.5.2018

  Sirrus-paita sopisi hyvin osaksi kesävaatetustani. Täytyy käydä sovittamassa. Mukavan mutkattommat poseeraukset molemmilta.
  Katri

  Vastaa
 181. Nanni 13.5.2018

  Vihreä Veikki-hame on ihana!

  Vastaa
 182. Emma 13.5.2018

  Vekki-hame on mieletön!

  Vastaa
 183. Päivi 13.5.2018

  Valkoinen Sirrus-avokauluspaita on valintani

  Vastaa
 184. Kiiruli 13.5.2018

  Tuo mustavalkea mekko sun päällä. Täydellinen malli ja yksinkertainen kuvio, mutta olematta tylsä.

  Vastaa
 185. Sani 13.5.2018

  Vihreä vekki hame oranssin paidan kanssa äitisi päällä. Hienot ja vauhdikkaat kuvat teistä.

  Vastaa
 186. Tuula K 13.5.2018

  Domino yöpaita on niin siisti mekko. Itsellänikin on yksi Nanson yöpaita etelässä hellemekkona; mukava ja käytännöllinen.

  Vastaa
 187. Tiia 13.5.2018

  Kyllä tuo Tuuli-mekko tai Domino-yöpaita on ihanimmat omaan makuun :) Samojen valintojen uskoisin sopivan tyyliltään, väreiltään ja malliltaan myös oman äitini päälle <3 ..jolle itseasiassa voiton soisin annettavaksi, jos kohdalleni sattuisi osumaan.

  Vastaa
 188. V 13.5.2018

  Aurinkoisia kuvia! Vaatesuosikkini on musta Vekki-hame.

  Vastaa
 189. Johanna 13.5.2018

  Polkupyöräkuvien mekko ja neule :)

  Vastaa
 190. Nina 13.5.2018

  Sirrus-avokauluspaita on niin ihana! Ehdottomasti mukaan arvontaan!

  Vastaa
 191. Katarina 13.5.2018

  Upeaa että Nanso on tehnyt paluun muodikkaiden vaatteiden valmistajana! Ihana avopaita sekä kauluspaita!

  Vastaa
 192. Netta 14.5.2018

  Toiset asukokonaisuudet on ihanat!

  Vastaa
 193. Heiddiii 14.5.2018

  Ensimmäinen asukokonaisuus, jossa sinulla oranssipaita ja musta hame.

  Vastaa
 194. Elise H. 14.5.2018

  Mustavalkoinen Tuuli-mekko on ihana :)

  Vastaa
 195. Hilkka 14.5.2018

  Domino-yöpaita, näyttää kivalta mekolta!

  Vastaa
 196. Minna 14.5.2018

  Musta Vekki-hame on mielestäni ihana :)

  Vastaa
 197. Sirkka 14.5.2018

  Ihanan kesäinen tuo valkoinen sirrus paita☺Oranaai huivi on todellinen väriläiskä!

  Vastaa
 198. Jenni 14.5.2018

  Tuulimekko on kiva ja vähän erilainen.

  Vastaa
 199. Minttu-Maaria 14.5.2018

  Valkoinen Sirrus-avokauluspaita on ihana <3 ja Vekkihamekkin on tosi kiva :)

  Vastaa
 200. Viikie 14.5.2018

  Kaikki asut näyttää kivoilta, mutta tuo vihreä väri Vekki-hameessa on ihan mieletttömän upea!

  Vastaa
 201. Mari 14.5.2018

  Mustavalkoinen Tuuli-mekko on suosikkini.

  Vastaa
 202. Minna 14.5.2018

  Vihreä Vekki-hame. Tervetullutta väriä kesään.

  Vastaa
 203. Mervi 14.5.2018

  Domino-yöpaita miellytti silmää. Nansolla on paljon yöpaitoja, jotka palvelevat myös mekkoina.

  Vastaa
 204. Manna 14.5.2018

  Ihanan iloisia kuvia! Ja niin, oma suosikkini vaatteistanne on äitisi valkoinen Sirrus-avokauluspaita.

  Vastaa
 205. Rita 14.5.2018

  Valkoinen pilkkupaita ja oranssi huivi.

  Vastaa
 206. Sara 14.5.2018

  Musta vekkihame, sopisi omaankin käyttöön :)

  Vastaa
 207. ElluP 14.5.2018

  Tuuli-mekko on suosikkini :)

  Vastaa
 208. Henna A. 14.5.2018

  Mustavalkoinen Tuuli-mekko oli suosikkini <3

  Vastaa
 209. Peppi 14.5.2018

  Siis nuo vekkihameet!! Olen niin pitkään etsinyt juuri tuollaista kevyttä ja liehuvaa pieni vekkistä, ja ei luulisi, että on vaikea löytää, mutta on!! Ne on kaikki jotakin keinonahkaa tai muovia tai vähintäänkin niissä on glitter hippuja… aina!!

  Vastaa
 210. Sshh 15.5.2018

  Kiva juttu! Kuvien perusteella ihanin vaate oli vihreä vekkihame.

  Vastaa
 211. Ainob 15.5.2018

  Valkoinen Sirrus-avokauluspaita on ihana! :)

  Vastaa
 212. ViiviK 15.5.2018

  Siis tuo äitisi yllä oleva domino YÖPAITA :D Menisi mulla kyllä ihan mekkona! Ihana!

  Vastaa
 213. Piennisäkäs 15.5.2018

  Äidin mustaoranssi tunika huivin kera yhdistettynä vihreään vekkihameeseen – mahtava kombo!

  Vastaa
 214. Kukkanen 15.5.2018

  Valkoinen Pilkku-paita!

  Vastaa
 215. Hetukka 15.5.2018

  Suosikiksi valikoitui päälläsi ollut eka asu, oranssin ja mustan liitto pisti aurinkoisena silmään niin ihanasti :)

  Vastaa
 216. Riina 15.5.2018

  Toisten asujen vaatteissa on tosi hienoja juttuja!

  Vastaa
 217. Riiti 15.5.2018

  Sirrus paita ja musta vekkihame olis ihanat

  Vastaa
 218. Helena 16.5.2018

  Sirrus-avokauluspaita näyttää makealta! Suosikkini.

  Vastaa
 219. Mari 16.5.2018

  Sirrus – avokauluspaita sopisi mun vatekaappiin vallan mainiosti :)

  Vastaa
 220. Mira 16.5.2018

  Vihreä Vekki-hame oli mun suosikkini!

  Vastaa
 221. Enna 16.5.2018

  Yöpaitakokonaisuus miellytti. Itselläni puolestaan Nanson trikoomekko yöpaitana. Tälläinen monikäyttöisyys kiva juttu.

  Vastaa
 222. Inkeri 16.5.2018

  Pilkkupaita, ihana!

  Vastaa
 223. Tiuhti 17.5.2018

  Sirrus-avokauluspaita näyttää hyvältä.

  Vastaa
 224. Erja 17.5.2018

  Valkoinen pilkkupaita olis tosi cool Milanon kaduilla!

  Vastaa
 225. Milla 17.5.2018

  Pilkku-paita :)

  Vastaa
 226. Tarja Heinonen 17.5.2018

  Sirrus-avokauluspaita näyttää kivalta!

  Vastaa
 227. Emmi 17.5.2018

  äitisi oranssi-turkoosi yhdistelmä on ihana!

  Vastaa
 228. hilkka 17.5.2018

  Musta-valkoinen tuuli-mekko :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.