Levollinen robottipaita

Yksinkertaisesti: nämä kuvat oli pakko jakaa. Markus Pritzin kuvat Sleek Magazinen editorialissa osuivat ja upposivat samantien, kun näin sarjan Mi Mi Mendine -blogissa. Joskus on niin vaikea selittää ilman kuvia väitettä, ettei leikittelevyys (jopa ylimenevä sellainen) estä tyylikkyyttä. Että hassuttelu sopii huippumuotiin, kuten myös älyttömät kuosit, värit ja kuviot. Nämä kuvat kuitenkin taas kerran alleviivaavat, että väitteet ovat totta. 
Näissä on sellaista arvokasta tunnelmaa, hiljaista tyylikkyyttä. Metsä on ollut oivalta kuvausmiljöö, joka luo seesteisyyttä. On myös yllättävä ja toimiva ratkaisu, että malli esiintyy intensiivisenä, mutta tyynen rauhallisena, ilman sen ihmeellisempiä irvistyksiä. Kuvista huokuu levollisuus, mikä on robottikuvioisen paidan kohdalla ehdoton poikkeus.
Tänään oli viimeinen koulupäivä. Vielä olisi ennen joulua tehtäviä työstettäväksi, mutta nyt pikkuhiljaa voin ruveta luomaan omaa joulumieltä. Viikon kehnojen yöunien, kymmenien deadlinejen ja rästitehtävien kaula alkaa katketa. Pian se on täysin murrettu, toivon. Lumi on maassa ja ihmisillä myös jokseenkin hyvä tahto. Ehkä kirjoitan tänään joulukortteja. Kyllä tästä hyvä tulee.
Terveisin väsynyt, onnellinen Henriikka
Kuvat: Carolina Thaler by Markus Pritzi for Sleek Magazine

4 kommenttia

 1. Suvi 14.12.2012

  Tykkään!!!

  Vastaa
 2. Mi Mi Mendine 14.12.2012

  Tämä tosiaan on mahtava kuvasarja. Kun löysin sen joku kuukausi sitten olen ollut aivan myyty. Tiedät varmaan, on niitä upeita editorialeita, jotka saa sinut hykertelemään. Tämä on minun ehdoton lempparini vähään aikaan! On ilo jakaa inspiraatiota eteenpäin:)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Jotenkin hiphop-meininki yhdistettynä klassisiin, miten voikaan toimia noin älyttömän hyvin. Vieläkun olisi tuollainen parimetrinen tikkunainen, niin sopisi vaatteet itsellekin yhtä tip ja top.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.