I love me -messujen vinkit

Tänä viikonloppuna vietetään I love me -messuja Pasilassa, Helsingin Messukeskuksessa. I love me -messut ovat muotiin, kauneuteen, terveyteen sekä koruihin ja kelloihin erikoistuneet messut, jotka ovat myös pohjoismaiden suurimmat kauneus- ja terveysalan messut.

Itse olen messuilla tänä vuonna bloggaajana, mikä käytännössä tarkoittaa, että himmailen blogger’s loungessa huomenna klo 14-18 välillä. Tervetuloa himmailemaan kanssani. Klo 16.30 olemme myös Pauliinan kanssa piinapenkissä, juontajien haastateltavana, aiheena ”bloggaajien työpäivä”.

Itseäni kiinnostavin aihealue messuilta on arvatenkin tuo ”muoti”, mutta suuria odotuksia on myös muille osastoille. Kosmettikkapuolelta toivon löytäväni lisää ekologisempia meikkejä ja muuta kosmetiikkaa, sekä terveyspuolelta samanhenkisiä ruokajuttuja, joskin proteiinimömmöt kierrän suosiolla. Ilmaiset messukarkit kiinnostavat aina.

Keräsin näytteilleasettajien joukosta muutamia, joiden luona aion viipyä pidempäänkin.

Hunter

Yli 150 vuotta brittiläistä kenkämuotia tyylillä. Huudan näille popoille hurraahuutoja kovaan ääneen. Mieluusti kantaisin parin mustia Huntereita messuilta kotiin. Mutta yltääkö tämä malli tällaisella lyhykäiselle pikkarinrajaan saakka?

Lumi

Maailman kauneimpia laukkuja ja muita asusteita suomalaisella designilla ja huippulaadulla. Aitoa nahkaa ja klassikkoja. Myynnissä myös tuotteita outlet-henkisesti murto-osahinnoilla.

Korkkari 37

Yksi suosikeistani, naisten jalkineiden malli- ja näyteparien myymälä, jonka kivijalkaliike sijaitsee Helsingin Vallilassa. Olen pahoillani teidän puolesta, joiden jalka ei mene yksiin mallikoon kanssa.

Lumoan

Suomalaista suunnittelua tunikoiden ja korujen muodossa. Lumoanin tunikat ovat persoonallisia, mutta ajattomia.

Parajumpers

Uijuijuijui! Tämä on itselleni ihan uusi merkki, mutta nettisivujen pohjalta kiinnostukseni on taattu. Messuilla nähdään.

Pendleton

Tämäkin löysin vain uutena ilmestyksenä selatessani läpi näytteilleasettajia. Tässä on jotain ”Jackpottia”, todella tätiä, mutta kuitenkin klassikkoa, sympatiaa ja superlaatua. Tätimäisyys on usein hyvä, sillä se tietää myös useasti kestävää kehitystä ja vuosien ammattitaitoa. Tässäkin tapauksessa joukkoon mahtuu esimerkiksi uskomattoman hienoja vilttejä ja takkeja.

Vihreä kosmetiikka eli FLOW kosmetiikka

Luonnonmukaiseen kosmetiikkaan erikoistunut hyvinkääläinen yritys, jonka tuotteet ovat myös Hyvinkäällä tuotettu.

Idun Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto sekä luomi- ja ripsivärejä. Tämäkin täytyy tsekata.

Ontic Minerals

Mineraalimeikkejä Virosta. Luonnonmukaista, luonnollista, eikä edes maailman toiselta laidalta. Pidän.

Monta luonnonkosmetiikka-merkkiä saman saitin alla. Itseäni meinasi nettisivuja selatessa jo vähän ekomeininki pelottaa, kun kuitenkin pyrin vain terveellisyyteen, en rankkaan ekohippeilyyn. Tsekeditsek! Messuilla ekoilu punnitaan.
Tähän on hyvä lopettaa. Terveteen tämä ei taida vahvasti linkittyä, mutta loppujen lopuksi kaikkihan on kiinni vain kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 
Menen etsimään huomenna Messukeskukseen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mukavia, rentoja hetkiä. Toivottavasti nähdään!
-Henriikka
Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

2 kommenttia

  1. Anonymous 16.10.2013

    Ihana tuo mekko!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.