Mistä energiaa uuteen viikkoon?

Yhteistyössä Asennemedia ja Semper Gluteeniton_MG_0631 kopio

Huomenta väki! Ovatko silmät jo auki, onko mieli mukana aloittamassa uutta viikkoa?

Täytyy kertoa, että oma aamuni on ollut vähän sellainen stereotypinen maanantaiaamu: hidas ja kankea. Mutta kammettuani itseni ylös sängystä, kaikki alkaa näyttää valoisammalta. Sateesta huolimatta hymyilyttää ja uskoisin tästä tulevan taas yksi hyvä viikko hyvin viikkojen joukkoon.

Tämän kirjoituksen pointtina on nostaa esiin Semperin uusia välipalauutuuksia, mutta ajattelin teemaan ja kuvituskuviksi sopivan hyvin työni ja arkeni viestintätoimistossa.

_MG_0642 kopio

Olette kyselleet paljon normaaleista työpäivistäni. Sellaisia minulla ei taida olla.

Viestintäkonsultin arki vaihtelevaa ja syklistä. Välillä on kiireisempää, välillä rauhallisempaa. Joskus tuntuu, että päivä koostuu monen, monen eri asiakkaan toimeksiannoista ja sitten on taas päiviä, jolloin joku yksi iso projekti valtaa melkein koko työpäivän.

Lähtökohtaisesti työpäivät ovat kahdeksantuntisia, mutta joskus venähtää. Sitten voi ottaa lyhyemmän päivän joskus, kun aikataulut ja suunnitelmat sallivat.

Meillä on avotoimisto, jossa minulla on maailman sympaattisin nurkka. Istun siellä jumppapallo työtuolinani, ellen tee töitä kotoa käsin tai pyöri palavereissa.

_MG_0681 kopio_MG_0653 kopio

Miten vaihtelevan, lähes rutiinittoman työpäivän ruokailu hoidetaan?

Syön joka aamu runsaan aamiaisen kotona. Sen lisäksi pyrin syömään myös runsaan lounaan, mieluiten työkavereiden seurasta nauttien. Aikataulut kuitenkin heittelevät ja tarvitsen iltapäiväksi lisäenergiaa. Välipalat ovat must, kun lounaasta alkaa olla useampi tunti ja töitä vielä riittää, tai kun aamiaisen ja lounaan väli on venynyt liian pitkäksi.

Viime viikot olen mennyt Semperin terveellisen välipalatuotesarjan voimin. Gluteenittomat ja laktoosittomat smoothiet ja välipalapatukat ovat vegaanisia, eivätkä sisällä lainkaan väriaineita tai sokeria. Välipalapatukat ovat olleet arkikäytössäni jo pitkään ja on mukava saada uusia, luonnollisia makuja markkinoille. Erityisen innoissani olen ollut kuitenkin smoothiesta ja niiden pakkauksista. Mainio tuote treenikassiin tai reissureppuun!

_MG_0663 kopio_MG_0724 kopio

Semperin välipalasmoothiet poikkeavat monista smoothieista. Puhtaan kauran ja hedelmien vuoksi koostumus on paksumpaa. Lisäksi se on pakattu pussiin. Tiedän monia, jotka eivät osta smoothieta sen vuoksi, että ne ovat aina niin mehumaisia. Heille uutuus on varmasti oiva.

Smoothieita on kolmessa melko yllättävässä, mutta kiinnostavassa makukombossa: mango-passiohedelmä, mustikka-omena & minttu, vadelma-päärynä & aronia. Jos pitäisi valita oma suosikki, niin se olisi tuo viimeinen.

Lisäksi välipalasarjasta löytyy hedelmä- ja kaurapatukoita: Soft Oat Bars ja Fruit & Nut Bars. Pehmeitä kaurapatukoita on saatavilla kolmessa maussa: omena-appelsiini, kaakao ja mustaherukka. Hedelmäpatukkojen makuja on kaksi: karhunvatukka ja passionhedelmä.

Smoothieita on myyty toukokuusta lähtien K-kaupoissa, välipalapatukoita K-kaupan ja S-ryhmän kaupoissa.

_MG_0735 kopio

Miltä näyttää tämä työpäiväni ja tuleva työviikkoni?

Tänään pidän etäpäivää kotona, aamutakissa ja läppäri sylissä. Yritän saada rästihommia hoidettua ja tehtyä kirjoitustöitä rauhassa. Viime viikko oli luultavasti viimeinen tosi kiireinen viikko ennen kesän vapaita (sormet ristissä), ja alkanut viikko näyttää vielä yllättävän hallittavalta: muutama palaveri, yksi lyhyt presentaatio asiakastilaisuudessa ja paljon itsenäisesti hoidettavia hommia.

Hyvä viikko tästä tulee, minä tiedän. Muistakaa, että töistä, ruoasta ja mistä tahansa saa aina kysellä kommentein. Energistä viikkoa kaikille!

-Henriikka

5 kommenttia

 1. Helmi 17.5.2016

  Moi! Minulla on edessä se, että pitäisi valita mitä haluaa lähteä opiskelemaan ja mikä ala kiinnostaisi. Kaikenlaista viestintään liittyvääkin olen miettinyt, mutta kiinnostaisi, että mitä sillä alalla oikeastaan tehdään. Niinkuin minkälaisia on esimerkiksi sun saamat toimeksiannot asiakkailta ja minkälaisia projekteja teet?

  Vastaa
  • Henriikka 17.5.2016

   Moikkamoi! Siis mun työpäiviin kuuluu tiedotteiden kirjoittamista, haastatteluja, tapahtumien järjestämistä, lanseerauksia, bloggaaja- ja somevaikuttajien yhteistöitä, somekilpailuja, sisällöntuotantoa jnejne. Saatkohan yhtään kiinni? Mainos- ja mediatoimistot ovat sitten vielä erikseen, mutta nykyisin viestintä ja markkinointi risteävät melko paljon, etenkin tietynlaisissa projekteissa.

   aluatko laittaa vaikka sähköpostia niin voin kertoa enemmän? Tai mennään joku päivä kahville, niin osaat kysellä mikä sua kiinnostaa?

   Vastaa
 2. Heta 18.5.2016

  Moi! Mistä materiaalista nuo smoothie-pussit on tehty? Itse en nimittäin osta muovipakattuja vastaavia tuotteita, sillä niistä aiheutuva roska on haitallista ympäristölle. Mutta onko tuotteiden takana biohajoava tms. merkintää?

  Vastaa
  • Henriikka 16.8.2016

   Ei valitettavasti ole merkintää :( Joten ainakaan vielä tuotannon alkuvaiheessa ei pystytty tuollaista toteuttamaan. Pistänpä itsekin viestiä asiasta. Voisivat ihan hyvin laittaa biohajoavasta materiaalista sen? Tietenkin kustannukset yms, mutta kuluttajan painostus on laki.

   Vastaa
 3. […] uusiin välipalatuotteisiin, pussiin pakattuihin smoothieisiin sekä välipalapatukoihin. Henriikka nauttii smoothieita välipalana ohjekirjan mukaisesti, itse taas tuunaan aamiaissmoothieita […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.