Sinä olet vieläkin minä

_MG_0943 kopio

Sinä olet minä, olet edelleen minä. Ilman sinua olen lintu siivetön tai kuivan maan kala.

Tai karhu talviuneton. Tai kissa kynnetön. Tai koira kuonotukkoinen. Tai ilves tapparaniskainen. Tai lehmä stressaavainen. Tai hepo tallihiirilöinen. Tai sika hienohelmainen. Tai kukko enhän-mie-mittäänen. Tai kana erakkoinen. Tai hämähäkki peukalo keskellä kämmentä.

_MG_0985 kopio
_MG_1109 kopio_MG_0950 kopio
_MG_1046 kopio
_MG_1128 kopio_MG_1096 kopio

Tai batman ilman trikoita, Kainuu vailla soita, ruisleipä ilman voita. Alvar Aalto ilman jakkaraa, keväiset pellot vailla kakkaran kakkaraa. Hanki hiihtoladuton, karhunpesä uneton, maratoni maaliton.

– Henriikka

12 kommenttia

 1. roosaliina 12.1.2015

  <3

  Vastaa
 2. Helmi 12.1.2015

  Ihana postaus :’)

  Vastaa
 3. Paju 12.1.2015

  Ihanat te! Ja niin kauniita kuviakin vielä :-)

  Vastaa
 4. Miks tähän pitää laittaa sähköposti? 12.1.2015

  Moiks!

  Luulen että oon nähny joskus kuvia tai juttua täällä blogissa jostain Afrikan reissusta? En nyt näin äkkiseltään nyt löytäny mitään semmosta postausta vaikka koitin tonkia menneisyyttäsi vuoteen 2011 asti. Olenko siis nähnyt vain haaveunia sinusta kaitsemassa lapsia ambomaalla (tai missä lie)?

  No jos se ei ollutkaan vain kuvitelmaa niin olitko mitä kautta siellä reissussa? Vapaaehtoisduunissako vai muuten vaan maailmaa avartamassa? Vai oliko se juuri siskosi joka siellä oli etkä sie? Jotenki mulla on piirtyny verkkokalvoille kuva sinusta ja pienistä afrikkalaisista lapsista.

  Juuh noh olisi kiva kuulla vähän mietteitä vaikka, syksyllä olisi myös meigä-pojalla tarkoitus ottaa suunnaksi Etelä-Afrikka.

  Hauskaa päivänjatkoa.

  PS. Voitko (voitteko) joskus duunailla jotain videoita? Kaikkien aikojen best juttuja on ollu ne teidän reili-videopätkät, niistä tulee hyvä mieli! Tällaisenkihan postauksen voisi toteuttaa videomuodossakin, mukava pikku tausta pim-pam-poo soimaan ja sitten jos tanssehtelisi vähän niin kylläpäs olisi tunnelmaa kerrakseen!

  Kuva kertoo enemmän ko tuhat sanaa mutta liikkuva kuva kertoo enemmän ko tuhat-viisi tavallista kuvaa yhteensä.

  Tai mistä mie tiedän haluatko sen enempää olla kertomassakaan.

  Vastaa
 5. Annie 13.1.2015

  Nyt sykähdytti. Ihania kuvia, ihana teksti! Maailmassa ihailtavaa on tiiviit sisarusparit. :)

  Vastaa
 6. paitapuseroinen 13.1.2015

  Tai Helsinki ilman suolantuoksuista tuulta, Tampere ilman kosken kohinaa, Turku ilman hassunkurisesti määkivää murretta, Lappeenranta ilman venäläisiä, Vantaa ilman Heurekaa, Espoo ilman….. öö ilman… tota…. vaik ilman…. öö…. Ruotsi ilman Kustaata, Englanti ilman upperlippiä, Ranska ilman Charlieta, Italia ilman äitejä, Espanja ilman huomista, Amerikka ilman autoja, Pohjois-Korea ilman sähköä (eiku….), Antarktis ilman jäätä ja Teräsmies ilman puhelinkoppia. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.