Vihje ymmärretty

1-kopio

Kirjoitin ensimmäisen Honolulu-päivän jälkeen blogiin:

Olen nauttinut omasta seurastani, mutta myös surrut sitä, ettei minulla ole mukanani ketään, joka osaisi tehdä minulle aamuisin ranskanletin.

Hyvän yön toivotuksen sijasta sain viestinä kyseisen sitaatin ja jatkon: ”Vihje ymmärretty”.

4-kopio 2-kopio

Lettikuulumisina todettakoon, että olen opppinut tekemään itselleni sellaisen välttävän letin. Kun hiukset ovat märät ja meriveden jälkeisessä suolassa, letti syntyy miltei itsestään. Voin aina väittää, että tein sen tarkoituksellisesti tosi rennosti. Not-so-smart casual. Hupakolta näyttäminen on täällä ihan okei, kun voi aina sanoa, että haki sellaista ”surffilookkia”.

Kuvissa taas on ensimmäiset toiselle tekemäni ranskanletit. Harjoittelin Jannen päähän kesällä korislettejä. Laitoin lopuksi niin paljon lakkaa, että silmiä särki. Se oli sen arvoista, sillä sain kaikki vauvahiukset piiloon kuvia varten.

3-kopio

Tiedän Jannen viestin olleen täysi vitsi. Mutta ettei vain jäisi epäselväksi, niin kyllä minä kaikista mieluiten matkustaisin juuri hänen kanssaan.

Mutta terveiset kotiin: Meidän on matkustettava tästä lähtien vain rentoihin maihin, sillä reissulettitaitoni riittävän vain surffilookiin.

-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.