Onnellisesti untuvan ympäroimä.

joutsentakki4

Minusta on tullut iän myötä järkevämpi. Vihdoin voin sanoa näin! Edes jostain asiasta. Nimittäin tänä myöhästyneenä talvikautena olen pukeutunut lämpimästi. Olen käyttänyt kauniiden, mutta hyytävänkylmien villakangastakkien sijasta mustaa untuvatakkiani. Enkä ole palellut sen alla kertaakaan.

Tosin täydelliseen järkevyyteen on vielä matkaa. Jalassahan on usein sniikkerit ja sukkahousuillakin hypin menemään harvase päivä. Inhoan pitkiä kalsareita, tai pitkiksiä, niin kuin tyttöjen niitä kuuluisi kutsua. Korvat on paljaana ja korvanlehdet kirkuvanpunaiset. Mutta on sentään se takki.

joutsentakki1 joutsentakki2

Aurinkoa olen nähnyt vain vilaukselta. Kuinka kokonaisvaltaisen tärkeä voikaan olla yksi möllöttävä taivaankappale ihmiselle ja koko maamöllykälle? Kirkasvalolamput jäävät rannalle ruikuttamaan, kun tuo mahtava lämmin pallo nousee taivaalle ja pysyy siellä jo vähän kauemmin kuin vielä muutama viikko sitten. Lämmin untuvatakki ja lämmin aurinko, täydellinen kombo.

joutsentakki3

Kuluneiden päivien iloja jaettavaksi:

– Eilinen spontaani keikkapyrähdys Mascotin tiistaiklubille The Recipesiä kuuntelemaan.
– Iittalan kuukauden kanta-asiakasetu (yhdestä tuotteesta -30%), jonka vuoksi pohdin päivittäin, millaisen tarpeen itselleni kehittäisin.
KeepCupit ja niiden vuoksi saadut alennukset.
– Ystävät. Kaakao. Kermavaahto. Yhdessä ja erikseen.
– Aurinko. Vaikka sitten minimaalisen pienissä erissä.

Peace,
Henriikka

takki/Joutsen, kengät/Nike, huivi/Balmuir, reppu/Fjällräven
Kuvat: Siskoni Roosaliina

12 kommenttia

 1. Ida365 22.1.2014

  Voi Henriikka, me todella ollaan oltu siskoja joskus – mulla on luonnoksissa postaus samasta aiheesta, ahahahah! :- D

  Vastaa
  • Henriikka 22.1.2014

   Voi ei, miten huippua! sun pitää laittaa se vielä tänään, niin ollaan oikein samana päivänäkin ihan samoilla leveleillä :—)

   Vastaa
 2. Astral 22.1.2014

  Havahduin itsekin nyt tuohon lämpimään pukeutumiseen. Nyt osaan pitää (kevyt)toppahousuja pidemmillä ulkoreissuilla ja en palele. Olen ihan järjetön vilukissa! Jotkut asiat… ne vain tajuaa vasta myöhemmin :D

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   Hei toppahousut, siinä juttu, joita en arkipukeutumiseeni ole vielä löytänyt. Pitäisi treenaa.

   Vastaa
 3. Juhaninpoika 22.1.2014

  Mikä ”spontaani”. Kuukausia harkittu päätös ja itsesi tilivelvolliseks miljoonile, ellet miljardeile, ystävile tehty lupaus.

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   …. et nyt tule Juho huutelee. ”Spontaani” on suhteellinen käsite.

   Vastaa
 4. nina 23.1.2014

  Minäkään en suostu luopumaan hameissa kulkemisesta pakkasilla, mutta tänä talvena en ole joutunut niissäkään palelemaan kiitos maailman parhaan keksinnön: fleece-vuorattujen sukkahousujen. Ovat toki vähän paksumman näköiset mitä noissa kuvissa sulla, mutta niin mukavat päällä.

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   Fleecevuoratuista sukkahousuista on kuulunut niin ristiriitaista palautetta. Toiset ovat niihin aivan hullaantuneita ja toiset valittavat niiden nyppääntyvän hetkessä. Minkä merkkiset sulla on?

   Vastaa
 5. Lilli-Marjukka 23.1.2014

  Nyt on pakko tunnustaa, etä ostin joulun jälkeen sun inspiroimana ihka ekan oman Joutsenen untuvatakin (toki asiaa piti harkita ensin kuukausi tolkulla, vertailla hintoja ja malleja, kerätä sponsoritukea… :D), enkä oo katunut hetkeäkään. Enkä palellut! Takki on jokaisen siihen laitetun euron väärti! Ja sopii ihan yhtä hyvin kaupungille ja hiekkalaatikolle :)

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   EIKÄ! EIKÄ! Hurraaa. En voi muuta sanoa, kuin että oli varmasti aivan täydellinen sijoitus. Mikä malli, mikä väri?

   Vastaa
 6. Hosuli 28.1.2014

  Tuo Balmuirin huivi näyttää iiiihanalta. Mutta miten, oi miten pärjäät pakkasissa ilman pipoa? Mää en kestäis. Pakko olla kunnon pipo ja lapaset ja useammat sukkikset, nimim. vilukissa.

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   … en mä oikein pärjääkään. Olen oppinut sen kantapään kautta. Mun korvat ei oikein kestä ja tulee päänsärky.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.