Anna palautetta blogille!

4c002c9a2883ee33bde7c1505752ae91

Pitkästä aikaa palautetuokio. Olen kirjoittanut blogiani nyt reilu kolme vuotta ja sen aikana on tapahtunut paljon. Pohja ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään: rakkaus kirjoittamiseen ja kauniiseen maailmaan. Suuri toive olisikin, että myös lukijat voisivat saada tästä energiaa arkeensa ja hyvää mieltä matkaan. En ole koskaan kirjoittanut ”päiväkirjamaisesti” vain itselleni, vaikka pyrinkin pitämään oman linjani sinnikkäästi. Minulle on tärkeää, että blogia myös luetaan, se toimii vuorovaikutuksellisesti ja siitä oikeasti saadaan irti iloa ja informaatiota. Siksi kaipaisinkin teidän palautettanne.

Mikä on parasta blogissa? Mikä ärsyttää? Mikä inhottaa ja suututtaa? Mitä kaipaisit enemmän, mitä vähemmän? Miksi luet blogia? Miksi blogin lukeminen on jäänyt vähemmälle? Missä olen onnistunut, missä olen onneton luuseri? Anna palaa.

Kakkakikkareet ja kirsikat esiin ja rohkeasti kommenttipoksiin. Lupaan leveästi hymyillä kaikelle positiivisella palautteelle. Lupaan myös harmistua hetkeksi negatiivisesta palautteesta, jonka jälkeen napata sen rakentavana kritiikkinä ja pyrkiä kehittymään. Kehitysehdotuksia kaivataan niin sisällön kuin ulkoasun suhteen.

Voit jättää lyhyen tai pitkän viestin, pari sanaa tai romaanin. Myös juttuehdotukset ovat erittäin tervetulleita. Aion syksyn aikana tehdä toivejuttu-viikon, jonka aikana kirjoitan vain lukijoiden toivomista aiheista. Käyn kommentit läpi hartaasti ja arvon kaikkien palautetta jättäneiden kesken 3 lahjaa sisältäen unelmahyvää teetä, suklaata ja Taulun ja Tapetin tuotteita.

Kiitos kaverit.

– Henriikka

Kuva: etsy.com/madebygirl

58 kommenttia

 1. nelly 23.8.2014

  Vaikka aamuni alkoi kurjasti (unohdin laittaa kananmuniin mausteita) ja voisin valittaa taas koko yhteiskunnan olemassaolosta ja kahvin tuomasta naamahikisyydestä, niin en tähän hätään keksi mitään valitettavan arvoista sun blogista! Tää blogi on ihana hyvänmielenblogi, tykkään hirmuisesti siitä ku voit kirjoitella postauksellisen vaikkapa kauniista sukista tai jostain muusta elämän pienistä iloista. Niistä kaikkien pitäis osata nauttia! Vaikutat myös ihanan persoonalliselta ja iloiselta ihmiseltä, sun pukeutumistyyliä on ihana seurata ja mitä viel. Entiiiä mut oot ihana!

  Vastaa
 2. Aura 23.8.2014

  Tämä on pitkään ollut mun lempiblogeja, siksipä palautteenikin on ehkä hieman positiivisuuteen taipuvaista! Hankala sanoa miksi just tämä blogi on niin mahtava, väittäisin että suurin syy on symppiksen oloisessa kirjoittajassa, jonka jutut tuntuvat sopivalla tavalla maanläheisiltä ja omaa maailmaanikin lähellä olevilta. Varsinaisia tyylivinkkejä en koe hirveästi saavani, mulla on ehkä hieman erilainen pukeutumisestetiikka, mutta sisustamisen suhteen puolestaan tykkään tosi usein täällä esillä olevista ideoista. Mahtavaa olisikin nähdä enemmänkin kuvia teidän tästä uudemmasta kodista! Sydämiä saa minulta myös sekä blogin kuvat että kirjoitustyyli ja on kivaa, että aiheet ovat monipuolisia. Mitähän mää muuta sanoisin. Risuja en keksi, jatka samaan tai eri malliin oman makusi mukaan :)

  Vastaa
 3. Outi 23.8.2014

  hei, tämä on ollut yks suosikkiblogini siitä saakka, kun olen löytänyt sen. Siitä vaan tulee niin hyvä mieli, vaikka taidat olla enemmän lasteni kun mun ikäinen. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja aiheista,valokuvatkin ovat ahsukoja. Se on sellainen kiva sekoitus vähän kaikesta. Jos minä saan päättää, niin jatka vaan saman malliin :)

  Vastaa
 4. ida 23.8.2014

  Heippa. Olet mun lempparibloggaaja, ihan ehdottomasti. Viime kesänä tänne eksyin ja luin koko blogin yhden yön aikana läpi. Hups. Ja nyt joka päivä katselen oletko kirjoitellut. Plussaa kyllä postaustahdistasi. Se on hyvä, ei liikaa, mutta ei liian vähän. Tykkään sun ruokajutuista, asukuvista ja kotijutut on ihan ykkösiä kanssa. Tykkään siitä, että voit kirjoittaa semmoisista ihan pienistäkin jutuista mukavan positiivisia ja inspiroivia asioita.

  Negatiivista ehkä se, että sun juttuvinkit tai lähinnä tapahtumavinkit koskevat ainoastaan Hesaa, mikä on tietenkin vain ja ainoastaan ymmärrettävää, mutta pistää ärsyttämään tällaista Keski-Suomalaista. :D

  Olet ihana Henriikka!

  Vastaa
 5. Annika 23.8.2014

  Moikka moi! Blogistasi huokuu ihanan letkeä elämänasenne, josta olen saanut hymyn nassulle mooonen monituista kertaa. Toivoisin ehkä hieman enemmän vielä jotain diy-vinkkejä, etenkin turkoosi seinä postaus oli ihana ja monet muutkin diy-postaukset, joita oot silloin tällöin tehnyt. Niistä saa hyvin konkreettista inspiraatiota ;)

  Eipä mulla muuta kuin kahvintuoksuisia aamuja ja Jannelle terkkuja!

  T: se duudsonien kielitolpassa auttaja…

  Vastaa
 6. julie 23.8.2014

  Kaikkien pinnallisuuksien keskellä, on ihana lukea tekstiä, joka on aitoa. Ihan oikeasti!

  Vastaa
 7. LB 23.8.2014

  Ruusut
  -postaat usein ja selkeesti myös meille lukijoille
  -panostat postauksiin (tai sitten oot luonnonlahjakkuus)
  -kirjotat hyvin ja hauskasti
  -yhteistyöt on pitkällemietittyjä
  -kerrot elämästä oikeasti etkä luksuselämästä hypetellen nii että kaikille tulis kateus oman elämän ”vähäisyydestä”
  Risut
  -monet tapahtumapostaukset liittyy pääkaupunkiseutuun mikä on tietysti ymmärrettävää mutta sellaset postaukset monesti skippaan ku tulee vaan paha mieli ku ei pääse :D
  Näitä risuja oli tosi vaikee keksiä mutta sanotaan vielä vaikka se että tykkään lukea enemmän elämästä kun muodista joten mun puolesta sitä enemmän :) oot paras!

  Vastaa
 8. Kuutamolla 23.8.2014

  Morjens! Veikkaanpa, ettet liiemmälti negatiivista palautetta saa :D

  Parasta on se, että olet niin ihana, aito ja oma itsesi, blogissa on juttua fiksuista ja kestävistä asioista eikä tämä ole mikään pinnallinen blogi, jossa revitään stressiä jostain pienestä turhanpäiväisestä asiasta. Olet niin ihanan positiivinen ja iloinen pienistäkin asioista, että aina kun tänne tulee, saa hymyn huulille :)

  Ainiin, pitää mainita ne epäonnistuneiden kuvien julkaisut! Ne on niin hillittömän hyviä, siis ne kamera ei rakasta -jutut :D Siksikin siis on ihanaa, kun täällä on sekalaisia juttuja koskien välillä syvällisempiä asioita, välillä jotain tuotetta, toisinaan jotain tapahtumaa ja välillä taas ihania fiilispostauksia, joissa ylistät jotain ihan pientä arkista asiaa :) Niin, ja fanitat kotimaisia asioita ja AJATTELET sellaisiakin asioita!

  Toivoisin hirveästi juttua suhteestasi Suomeen ja suomalaisuuteen ja erityisesti suomen kieleen. (kirjoitakin pitkä juttu varsinkin tuosta kielestä) ja myös toivoisin jonkinlaista itsetuntopostausta. Ihan vain ajatuksiasi aiheesta :) Itsellä kun meinaa itsetunto olla hieman heikonlainen toisinaan…

  Kiitos! Olet päivieni piristys tämän ihanan blogin ansiosta :D

  ps. Ulkoasukin on ihana, vaikkei tietysti pieni väripiristys haittaisi. Vaikka vahvempi ruudukko tai jotain, en tiedä. Ajatus on kuitenkin ihana :D

  Vastaa
 9. emmis 23.8.2014

  Henriikka olet varmasti vain niin oma itsesi, että se kiinnostaa! Kirjoitat sitten mistä tahansa, tyylistä tai kakuista, olen aina intopiukeena lukemassa. Aitoutta huomaa tietyn kategorian blogeissa harmillisen vähän, mutta ihana ihana aamukahvilla on aito hyväntuulen blogi! Mukana ollaan roikuttu jo pitkään tyylitajusi ja samanhenkisten intressien vuoksi. Pelkästään kirjoitustyylisi tempaa mukaan. Ykkönen, ässä, megamuidu,.. Mitä näitä nyt on. Sie oot!

  Vastaa
 10. Tuuuuulia 23.8.2014

  Mun on jo itse asiassa pitkään pitänyt laittaa sulle kommenttia ja ihan vaan kiittää blogistasi, mutta nyt sain sitten hyvän syyn tehdä niin :D Luin blogiasi joskus aikoja sitten, mutta jostain syystä se pääsi unohtumaan vaikka siihen kovasti tykästyinkin. Löysin kuitenkin tänne taas muutamia kuukausia sitten kun toinen suosikkibloggaajani eli ida365 jakoi blogissaan linkin tänne. Sitten se oli taas menoa! :D Tykkään blogissasi siitä, että kirjoitat pitkästikin elämästäsi. Nykyisin tuntuu että monet blogit sisältävät vain valtavan määrän kuvia ja vähän itse bloggaajan ajatuksia ja mietteitä. Itse olen siis kuten arvata saattaa näiden enemmän tekstiä sisältävien blogien puolestapuhuja! Olen mielessäni sijoittanut blogisi kategoriaan ”hyvän mielen blogit”, mikä kertoo varmasti paljon. Blogiasi lukiessani tulen hyvälle tuulelle, vaikket pelkästään iloisista asioista kirjoittaisi. Myös tyylisi on mielestäni ihana. Että tässä olisi niitä kirsikoita! :) Niitä muita kikkareita minulla ei ole sinulle antaakaan… Ihanaa alkavaa syksyä sinulle! :)

  Vastaa
 11. tinttiti 23.8.2014

  Hei!
  Blogisi on kaunis!! Minä arvostan kuinka paljon näet vaivaa kuvien eteen joita blogiisi laitat.
  Blogisi on inspiroiva!! Sisustus ja vaatteesi ovat antaneet ideoita omaankin elämään.
  Olet aito!! Minusta on ihanaa miten kirjoitustesi takaa voi aistia oikean ihmisen, sinut.
  Osaat kirjoittaa!! Itselle tärkeä asia, joka saa palaamaan blogin pariin, tai paremminkin jättämään jonkun blogin pois luettavista, on oikeinkirjoitus. En väitä että itse osaisin oikeinkirjoituksen täydellisesti (en kirjoita itse blogia) mutta itselleni on rasittavaa lukka tönkköä kieltä. Sinun kirjoituksesi on sujuvaa ja rikasta.
  Pidän blogistasi paljon, ja rehellisesti sanottuna en muuttaisi mitään! :)

  Vastaa
 12. Susanna 23.8.2014

  Niin kuin joku jo kirjoittikin, tämä on sellainen hyvänmielenblogi. Kauniita kuvia ja kauniita sanoja joka postauksessa. Ihailen optimistisuuttasi ja sellaista ”järkevää naiiviutta”. Blogi auttaa huomaamaan ja muistamaan elämän pienet ilot.

  Yleensä inhoan blogien asukuvia, mutta sinun pukeutumistyylisi on niin hauskaa, luovaa ja omaperäistä, että kuvia katselee mielellään! En siis keksi mitään negatiivista blogistasi, en edes mitään parannusehdotuksia. Jatka samaan, hyväksi havaittuun tapaan! Pidän myös siitä, että blogi päivittyy jatkuvasti. :)

  Vastaa
 13. Hanna 23.8.2014

  Mun mielestä sun blogi on yksi parhaista mitä luen. Sulla on tosi inspiroiva tyyli ja kirjoitat taitavasti ja nokkelasti. En oikeastaan osaa sanoa mitä toivoisin lisää ja mitä vähemmän. Näin taitaa olla aika hyvä :) Ja ulkoasukin kelpaa – yksinkertainen eikä vie liikaa huomiota itse postauksilta.

  Vastaa
 14. lumihiutaleinen 23.8.2014

  Heippa!

  Tykkään sun hyväntuulisesta, lempeästä ja leppeän rennosta otteestasi kirjoittaa ja katsella maailmaa. Se on ehkä se suurin syy, miksi täällä säännöllisesti pyörähtelen. Pidät myös kivasti esillä arkisia hetkiä ja retkiä, juhliakaan unohtamatta, aidosti ja elämänmakuisesti. :)

  Tyyliltämme ei ehkä olla samanlaisia, joten asupostauksista en saa ehkä niin paljon itse irti kuin joku toinen. …mutta niistäkin välittyy usein se joku, ehkä se on se ihana hyväntuulisuus ja vinkeys, mikä saa silmäilemään nekin jutut läpi.

  Jatkossa toivon, ettet hävitä sua. Pidä tyylisi ja näytä kauniit värisi. <3

  Iloa arkeesi ja kaikkea hyvää!

  Vastaa
 15. nnu 24.8.2014

  Blogiasi olen lukenut jo pitkään. Muutto bellaan vaati totuttelua, mutta pikkuhiljaa siihenkin on tottunut.

  Erityisesti tykkään kaikista diy jutuista ja kaikenlaisista vinkeistä. Muun muassa joululahjapaketointi postaukset ovat olleet tosi huippuja. Ja esim. se valokuvajoulukalenteri-idea oli ihan paras! Sellaisia siis sais olla lisää!

  Muuten tykkään blogin kepeästä fiiliksestä ja matkajutut on myös tosi kivoja. Kaikki semmoset kokoelma-asukuvajutut on kivoja (kuten ne asukuvamuistelut vähän aikaa sitten) ja nämä ei-onnistuneet-otokset-postaukset.

  Sulla on niin hauska tyyli, että asukuvia jaksaa kattella aina. En edes jaksa oikeen lukea muita muotiblogeja, koska ne on semmosta peruskauraa.

  Eli samalla linjalla voisi jatkaa. Blogisi on ihanan hyväntuulinen, pirteä ja omannäköinen =)

  Vastaa
 16. Suvi 24.8.2014

  Parasta sun blogissa on kaikki! Tykkään sun omintakeisesta ja värikkäästä kirjoitustyylistä :) Ja plussaa siitä, että jaksat oikeasti kirjottaa eikä blogi koostu pelkistä kuvista. Vaikka on sun kuvatkin kauniita! Ja asukuvat on kivoja kun niissä on vaihtelua ja oot selvästi nähnyt vaivaa niiden eteen. Enemmän vois olla diy-juttuja, ne on ollut tosi kivoja. Kiitos ihanasta blogista, sun juttuja aina odottaa innolla :) Ethän vaan lopeta meidän muiden ilahduttamista!

  Vastaa
 17. Laurs 24.8.2014

  Muistan kuinka löysin blogiisi Nousevan Myrskyn kuvat nähtyäni – ja kyllä, taisin sitten samalta istumalta lukea kaikki kirjoituksesi! Eniten minuun iskevät blogin kuvat. Voi minkä visuaalisen silmän omaatkaan (tai Janne the personal photographer omaa :D )Mutta ei paljon kakkokseksi jää kyllä ihana, persoonallinen ja aivan huikea tapasi kirjoittaa! Välillä nauran täällä kippurassa hauskoille sanavalinnoille, tai mietin kuinka jonkin asian voi ilmaista niin elävästi. Itse en ole mikään tyylilyyli, mutta asukuvat on niin ihania katsella, vaikka itse tuskin käyttäisin samanlaisia vaatteita tai osaisin yhdistellä niitä tavallasi. Ehkä kaipaisi lisää DIYtä, tuunailuja, mutta en valita mistään! Lemppariblogi ihan ehdottomasti, ja välillä postaus täytyy lukea jo heti kännykällä ja katsoa kuvat paremmin koneella myöhemmin – no, koska ne kuvat <3 Välillä tulette Jannen kanssa jopa mun uniin :D Toissa yönäkin jossain Karstulan juhlissa (tuskin kukaan edes tietää missä kyseinen paikka sijaitsee) lyöttäydyin vain seuraanne, ettekä päässeet minusta eroon olleenkaan – tai pääsitte, kun uneni loppui. Tiivistetysti: kiitos ihanasta, elävästä, kauniista, persoonallisesta blogista, jota on ilo lukea päivästä päivään.

  Vastaa
 18. Tiina 24.8.2014

  Hei!
  Blogisi on sellainen jonka luen joka ilta viimeisenä. Huippu hyvä juttu kun kirjoitat blogiin niin useasti ettei tarvitse päivä tolkulla odotella ja ihmetellä mitä elämääsi kuuluukaan! :D Blogistasi huokuu huikeesti hyvää mieltä ja illala sitä lukiessa tulee kerrattua omankin päivän tapahtumat erivalossa ja voi mennä hyvillä mielin ja onnellisena nukkumaan!

  Olen nähnyt joissain blogeissa ”päivä mun mukana” -postauksia ja olisi kiva jos sinultakin sellainen tulisi! :) Myös olisi kiva kuulla lisää esimerkiksi sinun arvoista, mitä ne on, miksi ja miten ne sun elämässä näkyy! :)

  Kaikkea hyvää sulle Henriikka! Pysy tuolaisena ihanan positiivisena ja elämänmyönteisenä tyyppinä kun oot! :)

  Vastaa
 19. Ellu-kana 24.8.2014

  Sun blogisi on ehdottomasti paras lukemani blogi! Ihastuin siihen ensisilmäyksellä löydettyäni tämän pari vuotta sitten, ja ihastus bloggiin on jatkunut siitä saakka :)

  Parasta blogissasi on raikas, positiivinen, leikkisä ja aito tyyli kirjoittaa ja pukeutua. Rakastan myös retkistäsi, matkustuksesta ja luontojutuista – joita voisi olla aina lisää.

  Blogissasi on erittäin vähän asioita, mistä en niin pitäisi. Mutta jos jottain pittää sanoa, niin en kovin pidä esine, tuote, huonekalu tms. esittelyistä ja jutuista.

  Asioita ja juttuja, mistä pidän (ja mitä siis jatkossakin olisi ihana olla paljon!) on pukeutuminen, matkustelu, ruoka, liikunta/juoksu (blogimaailmoissa on liikaa tätä fitnes hömpötystä, mutta tiettävästi sinä harrastat oikeaa liikuntaa, jota olisi mukava lukea :D), elämääsi, luontoa jnejne.

  Olet mahtava (ja Janne myös :D)! Siunausta runsaasti teille ja tälle blogille! ♥

  Vastaa
 20. Nuuskamuikkunen 24.8.2014

  Oon kommentoinut joskus aiemminkin ja kehunut tätä niin paljon etten viiti kamalasti toistaa itseäni =D Mutta aitous, tarttuva elämänilo, fiksuus, kauneus (sisäisesti, mitä nyt blogin välityksellä voi päätellä, ja ulkoisesti toki myös) ja tietynlainen pilke silmäkulmassa on asioita jotka tässä blogissa hienosti ja mielenkiintoisesti yhdistyy. Mua ei ärsytä, inhota eikä suututa tässä mikään. Ihan jokaista postausta en aina ehdi/jaksa lukea, mutta useimmat ja kiinnostavimmat kylläkin. Vähän fiiliksen mukaan. Enemmän saisi olla jotain hassuja arjen kommelluksia, tapaamisia, hienoja hetkiä tai ihan vaikka vaan joku perus my day -tyyppinen postaus, ilman mitään sen kummempaa :)
  Jatkakaa!

  Vastaa
 21. annadele 24.8.2014

  tää blogi on suurta rakkautta. joskus, kun tulee niitä päiviä, että jaksaa lukea vain harvojen ja valittujen blogien uusimmat postaukset, tää kuuluu aina niihin. tähän blogiin ei koskaan pety ja jokaisessa postauksessa on aina niin lämmin ja ihana tunnelma, että tekkee vaan mieli lukea lissää ja lissää.

  oot ehottomasti minun lempparibloggaaja. mie oon puhunu tästä monesti kavereidenkin (jotka kaikki neki lukkee sinun blogia), että vaikken koskaan oo ollu mikkään fangirl kettään kohtaan, niin jos jotaki ihailen, niin ehottomasti sinua ja kuolisin varmaan onnellisuuteen, jos joskus tapaisin sinut, koska vaikutat niin ihanalta ihmiseltä ja sinusta ja näistä kaikista huokuu semmonen onnellinen elämänasenne. sitä paitsi ootte jannen kanssa niin söpöjä, että mie romahan.

  paljon rakkautta. tässä blogissa ja sinussa. ihan niinko pittääki! :)

  Vastaa
 22. emmio. 24.8.2014

  Tämä kommentti taitaa mennä edellisten toistamiseksi, mutta minäkään en keksi mitään, mikä tästä blogista voisi tehdä paremman! Ehkä se johtuu siitä, että kirjoitat niin aidosti itsellesi tärkeistä asioista silloin, kun siihen on intoa (ainakaan minulle ei ole koskaan jäänyt sellaista makua suuhun, että olisit väkisin vääntämällä kirjoittanut jotakin vain siksi, etteivät lukijat kyllästyisi odottamaan uusia postauksia). Tykkään erityisesti DIY-jutuista, hauskoista asuistasi ja semmoisista ihan tavallisesta elämästä kertovista pätkistä, joita kirjoitat jotenkin ihanan runollisesti kuitenkaan liikaa ”ihkuilematta”. Blogisi on positiivinen ja kepeä, mutta silti maanläheinen, ja siksi tykkäänkin siitä niin paljon…huolimatta siitä, että se saa minut itseni ihkuilemaan tällä tavalla. ;)

  Vastaa
 23. Piia 24.8.2014

  Moi! Tykkään kovasti blogistasi, mulle mieleisimpiä on asujutut ja sellaiset postaukset, jotka menee vähän pintaa syvemmälle. Kuvat on laadukkaita ja ulkoasu muutenkin kaunis. Vielä enemmän toivoisin semmoisia pohdiskelujuttuja, tai jotenkin sellaista enemmän mihin tarttua, nyt tuntuu välillä että joka postaus on sanasta sanaan tosi viilattu ja harkittu, mikä tekee vähän semmoisen kiiltokuvamaisen kuvan susta. En tiedä saiko tästä ajatusta irti, vaikea selittää :)

  Vastaa
 24. JenniemiliaKoo 25.8.2014

  Hei Henriikka!

  Ensinnäkin kiitos loistoblogista. Näin noin vuoden päivät kirjoituksiasi seuranneena ei voi kuin todeta, että blogisi on ehdottomasti yksi parhaista! Sydämellä kirjoitetut riemukkaat tekstit ja tyylikkäät, mutta sopivasti pilke silmä kulmissa valitut kuvat niitä värittämässä – en keksi miten enää vois parantaa. Rehellisyys ja aitous, joilla elämästäsi ja ajatuksistasi kerrot on ihailtavaa.

  Parhaita paloja ovat mielestäni fiilistelysi arjen pienistä iloista ja elämästä yleensä. Myös asusi ja sisustusjutut inspiroivat. Urheiluhulluna tykkäsin uudesta aluevaltauksestasi juoksubloggarina, kirjoitit just sopivan maanläheisesti ja realistisesti. Pidä se! Lisääkin reeni- ja liikuntajuttuja olisi kiva lukea.

  Ainiin, reissunne kehäkolmosen ulkopuolelle ovat olleet hauskaa luettavaa ja kuvat useimmiten myös huikeita! Toki urbaanielo ja arki kaupungissa sekä Helsinki-fiiliksetkin ovat kiinnostavia, mutta seikkailut muualle ovat kivaa vahtelua! (Teidän reilipostaukset olivat aivan huippuja!)

  Mitään varsinaista kritiikkiä en osaa antaa. Ei kai tarvikaan?

  Ihanaa alkavaa syksyä!

  Vastaa
 25. Tellu 25.8.2014

  Blogisi kuuluu mun suosikkeihin, tykkään tavastasi kirjoittaa, kuvat blogissasi on kauniita. Tästä välittyy myös aitous. Inspiroidun sisustusjutuista, asupostauksiakin luen mielelläni, vaikka tyylimme eivät niin kohtaakaan. Oodi myös kaikelle kahviin liittyvälle!

  Kun kakkakikkareita kysyttiin, niin taannoisesta Tansanian matkasta odotin kieli pitkällä enemmän kuvia.. Muuta en keksi.

  Vastaa
 26. Anne 25.8.2014

  Luen päivittäin eri blogeja, kuten muoti-, urheilu- ja sisustusblogeja. Ja täytyy kyllä sanoa, että Sinun blogisi on yksi parhaimmista ja ”aidoimmista” mihin olen törmännyt! Kuviesi ja tekstiesi kautta välittyy aina ihana ja aito tunnelma. :) Kirjoitustyylisi on hauska ja mielstäni kuvia ja tekstiä on sopivassa suhteessa postauksissasi. Toki olisi ihanaa, jos kirjoittelisit uusia postauksia vaikka joka päivä, mutta todellisuudessahan se ei toimisi. Sillä postauksesi ovat aina niin huolella tehtyjä, eikä vain turhaa diipadaapaa. Mitään parannettavaa en siis oikeastaan keksi, joten jatka vain samaan malliin! :)

  Vastaa
 27. Tutu 25.8.2014

  Simppelisti: ihanan inspiroiva ja söpö pukeutumistyyli ja rakastettava tapa kirjoittaa <3.

  Vastaa
 28. TinjaK 25.8.2014

  Tykkään hirmusesti sun blogista ja sun mahtavasta ja mukaansatempaavasta tavasta kirjoittaa! (Hienoa, kun osaat hyödyntää kaikkia hassuja suomenkielen sanoja sun teksteissä.)
  Hauskinta sun blogissa on kaikki meno- ja tapahtumavinkit, arjen ilot ja surut (koska niitä kuitenkin löytyy jokaiselta), ihanat ja tunnelmalliset valokuvat ja ulkoasun esteettisyys. Toivoisin ehkä vielä enemmän kertomuksia sun kotielämästä; perheestä, työstä ja harrastuksista. Ymmärrän kyllä, jos et halua ihan kaikkea kertoa koko maailmalle. Eikä tarvitsekkaan.
  Sun blogissa on kaikki oleellinen ja blogista välittyy aito ja ihana tunnelma lukijallekkin! Kiitos mahtavasta blogista!

  Vastaa
 29. pieni orvokki 25.8.2014

  Tykkään siitä, että sun blogi on kokonaisuutena tosi tasapainoinen. Postauksia tulee tasaisesti, postauksissa on sopivassa suhteessa kuvaa ja tekstejä. Kuvat on visuaalisesti tosi miellyttäviä ja teksti leppoisaa. Aihevalinnat vaihtelevia. Kaikki siis tosi hyvin balanssissa!

  Kehitysehdotuksena tulee mieleen, että ehkä vois useammin vielä postailla myös niin sanotusti ristiriitaisiakin postauksia. Eli jotaki mikä harmittaa, surettaa, ärsyttää, ottaa päähän, jne. Ymmärrän tietty ettei negatiivisuudessa rypeminen ole tän blogin tarkoitus ja hyvä niin, mutta ehkä pumpulin keskelle kuitenkin kaipais välillä pikkuisen särmää! (:

  Vastaa
 30. hip 25.8.2014

  tekstisi ovat ihastuttavan vaivattoman oloisia, siis niistä välittyy sellainen tunnelma että lauseet vaan pulpahtelee ajatuksistasi tänne blogiin ilman suurta tuskaa kuinka muotoilla jokin asia kirjalliseen muotoon. en tiedä olenko oikeassa vai väärässä mutta tällainen tunnelma mulle ainakin välittyy. kerro ihmeessä, miten tekstit syntyy! pitääkö mietiskellä paljon mitä kirjoitat vai tuleeko tekstiä todella vaivattomasti?

  tosi hienolla asenteella suhtaudut niihin tahoihin joiden kanssa teet yhteistyötä. toisissa blogeissa selvästi huomaa sen miten bloggaajat kirjoittaa vähän liian imeliä arvosteluja mm. kokeilemistaan tuotteista. täällä ei niin ole. päinvastoin sun kirjoitukset tällaisia yhteistyökuvioita koskien on olleet aitoja, rehellisiä ja sulla on taito ilmaista ”risutkin” sellaisessa muodossa että ne on suoraan, aidosti, kuitenkin lempeästi ja tyylillä sanottu.

  kuvat on myös kauniita, tosin monesti silti aika samanlaisia ainakin asukuvat. tykkään erityisesti matka/reissupostauksistasi.

  kivaa luettavaa on, kirjoitat peljon eri aiheista kekseliäästi!

  Vastaa
 31. fangirl:D 25.8.2014

  Henriikka, oot vaa niin parhautta. Siun tyyli on todella kiva, eikä mikään perustylsämassa, jota näkee paljon blogeissa. Kuvat on todella nättejä ja erilaisia, eikä vain semmoisia missä seisoisit vaan, vaan niissä on oikeasti otettu huomioon taustat, kontrastit, liike yms tärkeä :) Toki plussaa myös komealle ja ihanalle Jannelle, te todellakin ansaitsette toisenne :3 Olet ulkonäöllisesti todellakin kaunis ja kivan luonnollinen :) Siun kirjoitustyyli on mahtava! Missään muussa blogissa ei ole näin monipuolista sanastoa, eikä todellakaan niin hyviä juttuja! Parhautta on aina siun loppuletkautukset! XD vaikutat myös kauniilta sisäisesti, tai siis, ajattelet ”oikeasti” tai en osaa selittää sitä, mutta silti :’) sisäinen ja ulkoinen kauneus kyllä löytyy siulta! Ei miulla ol mitään pahaa sanottavaa täst blogista, jatka vaan samaan malliin, niin voin kateellisena ihailla siuta ja elämääsi! :) +++kouvolalaisuudesta! Itsekkin nimittäin oon täältä päin, niin on mukavaa lukea positiivisia ja elämäniloisia juttuja! Semmosiihan me kouvolalaiset ollaaki, eiks je? :’D

  Vastaa
 32. Hanna L 25.8.2014

  Sun blogis on mahtava! Aito, monipuolinen, hauska, tunnelmallinen ja kaikkea! Kaikki kivat tempaukset on tosi jees! DIY-juttuja lukisin mielelläni enemmänkin. Postausehdotuksia: vaatekaapin helmet, vaatteet/tavarat, joita ei käytä/tarvitse, mutta joista on vaikea luopua, tapahtumavinkkejä tälle syksylle. Kiitos, että olet niin piristävä! :)

  Vastaa
 33. Mariem 25.8.2014

  Täältä pesee kirsikoita, juuri niitä makeita, joita saa kauppatorilta! Ihana hyvänfiiliksen blogi, maanläheinen ja abstrakti, unelmoiva ja realistinen, yltiöpositiivinen ja hassuihin pikkuharmeihin tarttuva :D Postaukset on sopivan mittaisia, ei monen sivun romaaneja ja kertovat napakasti yleensä yhdestä asiasta. Paljon ihania kuvia, joskus vain juon kaakaota ja katson blogin kauniita kuvia :) Kaikenlaiset ”vinkit” on hirmu kivoja, esim. luonnonkosmetiikka en ole kokeillut, mutta monesti aikonut ja siihen liittyvä postaus oli mainio.
  Kakkaisia kikkareita en saa nyt puristettua ulos.
  Ihanaa ja pimeää sykstä!

  Vastaa
 34. […] ← Anna palautetta blogille! […]

  Vastaa
 35. margareta 26.8.2014

  Sun blogi on paikka, josta voi hakea hyvää mieltä arkeen! Tykkään tavastasi kirjoittaa ja kirjoittamasi kieli on leikkisää ja kaunista. Parasta blogissasi on se suunnaton hyvä mieli ja ilo, joka kuikistaa joka kuvassa joko sinun hymyssäsi tai muuten vaan mukavassa tunnelmassa tai viimeistään tekstissä. Hymy tekee kauniiksi ja sinun blogisi hymyileväiyys tarttuu ja saa maailman näyttämään mukavammalta paikalta!:)

  Vastaa
 36. Lilpe 26.8.2014

  Paras blogi! Kirjoitat niin hauskasti ja leikkisästi. Nytkin kuten useina muinakin :(-hetkenä tuun tänne ja rastia painaessa hymyilen :). Kiitos! Tommoset pikku jutut mitä heität normaalin tekstin sekaan (esim kirsikat ja kakkakikkareet)saa hymyilyttämään. Jatka omien tuntemusten kirjoittamista, niitä on kiva lueskella ja samaistua sun luonteeseen. :)

  Vastaa
 37. Tiitii 27.8.2014

  MIKSI LUEN BLOGIASI, MIKSI PIDÄN SIITÄ?

  Jutut, kuvat ja tarinat ovat maanläheisiä ja elämänmakuisia. Huomaa, että nautit arjen pienistä asioista ja koska oma arkeni koulun, töiden ja perheen kanssa on usein kiireistä, unohtuu pienet nautinnot. Blogisi toimii muistuttajana siitä, että elämä on tässä ja nyt.

  Blogin ulkoasu on miellyttävä; yksinkertainen ja toimiva. Teksti on myös helppolukuista ja soljuvaa. Itse olen tarkka oikeinkirjoituksesta, johdonmukaisuudesta sekä rytmityksestä ja blogissasi kaikki nämä toimii!
  ***

  MITÄ TOIVOISIN LISÄÄ?

  En oikeastaan mitään. Blogisi on sopiva sekoitus vaatteita, muotia, sisustusta, kuvia, tekstiä, läheisiä ja ystäviä.
  ***

  MITÄ MUUTTAISIN?
  Tämäpä haastava kysymys. En tiedä. Itse en niin välitä matkailujutuista enkä tapahtumamainoksista, mutta sopiihan sekaan nekin.
  ***

  EXTRAKEHUT!

  Päivität blogiasi tiheästi -kiitos siitä!
  ***

  Värikästä syksyä,
  Tiitii

  Vastaa
 38. Heini 27.8.2014

  Eihän tämän blogin ihanuudesta pääse millään. Olen ollut jo muutaman vuoden aktiivinen (fani)lukija ja vielä vaan innostun uusista postauksistasi. Hyvälaatuiset, ihanat kuvat ja sun värikkäät ja humoristiset tekstit aiheuttavat sen, ettei postausta tee mieli lukea hätäisesti siinä vaiheessa, kun lounastaukoa on jäljellä vaivaiset kaksi minuuttia. Postaukset lukee mieluummin iltahämärässä/vapaapäivän aamuna ajan kanssa.

  Nettiselaimen suosikkeihin olen tallentanut ”Kun ymmärsin elämäni tarkoituksen” -postaus, johon palaan aina oman elämän synkkinä hetkinä hakemaan motivaatiota jaksaa ja olla energinen. Ja omalla tavalla toimitkin vähän esikuvana, sellaisena, joka jaksaa nauttia elämän pienistä jutuista, vaikka tehtävälistalla olisi 25 juttua odottamassa. Niin ja sen takia, että kerroit sellaisestakin upeasta asiasta kuin KAKKUBUFFET.

  Hienointahan tässä on se, että piti tulla tänne kirjoittamaan vain yksi tai kaksi lausetta, mutta ajatuksen lähtiessä käyntiin keksin vaikka mitä sanottavaa. Olisihan tässä vielä mitä kirsikkaa, mutta ehkä sain sanottua tärkeimmän.

  Vastaa
 39. moi 27.8.2014

  Nyt vasta pääsen antamaan palautetta, kun lomalta palailtu!:) Kiva että omistat kokonaisen postauksen tätä varten.. Oon jo monta vuotta pitänyt aidosta blogistasi, mutta toivoisin siltä enemmän arkipäivän fiilis-postauksia (ihan vaan: mitä on tullut tehtyä, nähtyä, koettua, puettua, katsottua). Sitten taas nämä perinteiset tuotteen/brändin/tapahtumien esittelypostaukset ovat ainakin itselle täysin turhia. Keep doing!

  Vastaa
 40. Ninni 28.8.2014

  Tämä blogi on minulle pakoilua niistä päivistä, jolloin pillitän keskellä yliopiston lukusalia (”oon tyhmä enkä ikinä valmistu ja nää kaikki muut varmaan ymmärtää lukemansa ja niiden kodeissa on ihanan puhdasta, eikä niillä varmasti ole nilkkikissaa joka on repinyt taas paidan pyykkinarulta ja pyyhkinyt likaisen hanurinsa siihen, yhyy”) tai väsähdän kauppareissulla ja ostan karkkipusseja koko rahalla. Toisaalta tulen tänne myös silloin kun hymyilyttää niin paljon että poskipäihin sattuu, ihan vaan toteamaan, että kylläpä vaikutat mielenkiintoiselta ja hyvältä tyypiltä ja toivottavasti itsekin näyttäisin ulkopuolisten silmin samanlaiselta. Tykkään jutuista joissa on kuvia ihan arkisista asioista, olivat ne sitten kahvihetkiä kavereiden kanssa, kodin arkea, menneitä tapahtumia, tulevien fiilistelyä. Tykkään blogeissa siitä kaikkien kovasti vastustamasta kiiltokuvameiningistä, koska siitä saa voimaa niihin päiviin kun itse ei jaksakaan samalla tavalla. Vastavuoroisesti ne hyvän mielen kuvat myös piristävät hyviä päiviä entisestään, koska ei elämä kuitenkaan ole pelkkää vaakasuunnassa iskevää kaatosadetta, vaikka lukusaliangsteissa niin usein ajatteleekin. Joten ei mulla kai muuta kuin että keep up the good work. Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutten ole ikinä uskaltautunut kommentoimaan. Ehkä nyt oli jo aika tehdä niin.

  Vastaa
 41. Maiai 28.8.2014

  Ei oo kauaa siitä kuin löysin tämän blogin, en muista mistä, mutta blogin nimi iski samantien – rentoa, arkista, toisinaan ah-niin-luksusta, aamut, kahvit, pienet hetket, rauhoittuminen… Blogisi sisältää kiehtovia kuvia ja löytöjä tämän maan rajojen sisä- ja ulkopuolelta. Tykkään, kun blogi sisältää jotain muuta – ei aina sitä mitä osaa odottaa, ei samanlaisia kuvia tai jorinoita joihin törmää useimmissa blogeissa. Jorina ja aamukahvi (tai vaikkapa tee) on hyvä kombo kyllä. Elämä alkaa pienistä asioista, yksityiskohdista, kauniista sellaisista.

  Vastaa
 42. Anninni 1.9.2014

  Eksyn blogiisi aina silloin, kun omat asiat tuntuu kaatuvan päälle ja haluan muistutuksen ihmiselämän hyvyydesta. Asenteesi tarttuu ja tajuan aina, että ei se aikuisuus niin vakavaa olekaan. Kiitos Henriikka, en muuta osaa sanoa.

  Vastaa
 43. […] Huom huom! Huomenna arvon lahjukset kolmelle palautetta antaneelle. Ehdit jättää vielä kommenttisi tänne. […]

  Vastaa
 44. mymmeli 1.9.2014

  Blogisi on juurikin hyvänmielen blogi. Olet saanut minut ”jaksamaan” paremmin kotiäitiyttä jo kahden vuoden ajan silloin kun se on tuntunut ”rankalta”. Kiitos siitä!<3

  Vastaa
 45. Helma 1.9.2014

  Täytyy olla hankalaa kirjoittaa tällaista ”hyvänmielen” blogia ilman että siitä tulee teennäistä hattaraa ja kiiltokuvaa. Sä oot onnistunu pysymään rehellisenä. Elämänmakuisena. Kiitos siitä.

  Vastaa
 46. Emmi 2.9.2014

  Luin juuri viimeisimmän kirjoituksesi Kööpenhaminasta, ja olen kanssasi samaa mieltä, minäkin haluaisin olla tanskalainen jos en olisi suomalainen! ;) pidän blogisi tunnelmasta ja tapasi kirjoittaa sopii täydellisesti niihin pitkiin aamuihin, kun kahvista nautitaan eikä hörpätä kiireellä samalla kun toinen jalka on jo ovesta ulkona. Vaikka tyyliltäsi olet täysin erilainen kuin minä, teksteistäsi huokuva elämänasenne, kauniit kuvat ja hyvin kirjoitettu teksti saavat minut palaamaan blogiin aina uudelleen. Jatka samaan malliin siis! :)

  Vastaa
 47. Marleena 2.9.2014

  Voi Henriikka :) Sun blogi (kirjoitin eka et bolgi) pelastaa mun aamut kun matkaan bussilla töihin. Niin paljon ihania juttuja, kuvia ja ideoita :) ! Tuntuu että oot sellainen ”hengenheimolainen” :) Like sister from another mother you know, jou jou :D

  Vastaa
 48. Katjukainen 2.9.2014

  Ystäväni suositteli minulle blogiasi, ja niin minustakin tuli vakilukija. Olet tyyliltäsi kovin erilainen kuin minä, asukokonaisuudet, sisustus, tuote-esittelyt ja tapahtuma-tärpit (en asu pääkaupunkiseudulla) vilkaisen yleensä vain hyvin nopeasti läpi, mutta jokin blogissasi on kuitenkin koukuttanut, sen yleensä kuitenkin käyn aina ensimmäisenä tsekkaamassa. Pidän raikkaasta fiiliksestä, ulkoasusta ja tavastasi kirjoittaa.

  Vastaa
 49. Nimetön 2.9.2014

  Syvällisin jengissä,
  sammakko,
  on hengissä ja voi hyvin
  järven pohjimmaisena,
  näkinkengän vuokralaisena.

  Sen elämä on iisiä.
  Se laatii rokkibiisiä,
  jonka levylle voi kurnuttaa,
  keväällä
  kun rintaa jurnuttaa.

  Pahin riesa sammakon mielestä
  on keväällä satakielestä:
  silloin vaikka millä hinnalla
  on sammakon oltava pinnalla.

  Kaivautuen lietteeseen
  sammakko turvautuu mietteeseen:
  – Satakielen laulu ei kuulosta hyvältä.
  Se ei lähde tarpeeksi syvältä.
  (Jukka Itkonen: Raparperitie)

  Tuli vähän tämmöinen juttu mieleen. Aika suloista, pikkuisen rosoista ja ennen kaikkea elämäniloista

  Vastaa
 50. Sammakko 2.9.2014

  ^^

  Vastaa
 51. Marie 2.9.2014

  Tää on tällainen ihana, pirteä, värikäs, asiallinen, hassu ja hauska hyvänmielen blogi. Ihailen sun tapaa pukeutua vaikka ollaankin niin erilaisia sen suhteen. :) Blogissa on minusta hyvässä suhteessa kaikkea.

  Vastaa
 52. Kaisa 2.9.2014

  Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja elää. Oot onnistu säilyttämään lapsenmielisyyden. Kaikkea ei tarvi ottaa niin vakavasti. Luulen, että meissä on jotain samaa. :)

  Vastaa
 53. Elina 2.9.2014

  Tämä taitaa mennä edellisten toisteluksi. Mutta täälläkin ollaan vahvasti sitä mieltä, että tämä on tällaisenaan yksi aidoimmista ja hyväntuulisimmista blogeista. Kirjoitat kepeistä aiheista mutta kuitenkin niin, että tekstissä on syvyyttä ja särmää. Ei pelkkää kuvavirtaa, vaan ajatuksia niiden takaa. Tykkään mahdottomasti sekä kirjoitustyylistä että kuvistä yleensä. Aiheina asukuvat saavat vähiten huomiotani, DIY-jutut ja hauskat näkökulmat arjen pieniin asioihin taas oikein ahmin.

  Luin tätä ensin satunniasesti ja huomasin päätyväni tänne aina, kun halusin piristyä. Lopulta liityin lukijaksi, koska kukapa nyt ei haluaisi koko ajan olla hyvällä tuulella:)

  Vastaa
 54. Minttu 2.9.2014

  Ensimmäinen blogipostaus jonka sinulta luin; pois en lähtenyt. Tapasi kirjoittaa on hyvin rikas, monipuolinen, persoonallinen. Olet persoonallinen.
  Kirjoitat säännöllisesti, usein, ja ihania juttuja!
  KEEP IT REAL DUDE :–)

  Vastaa
 55. Johanna 2.9.2014

  Yritin tehdä listaa mihin olisin koonnut hyvät ja huono puolet, mut koska en keksi mitään huonoa/parannettavaa, niin tyydyn vain toteamaan, että tää on mun lemppari blogi enkä lähtis muuttamaan mitään! :)

  Vastaa
 56. […] Kiitos kaikille ihan mielettömistä palautteista. Itku, hymy, nauru ja suuri kiitos. Arvoin kaikkien kommenttinsa jättäneiden kesken pienet lahjat […]

  Vastaa
 57. Naava 3.9.2014

  Parasta blogissa on se, että tiheä päivitystahti ja se minkä aiheiden äärellä pyörit. Milloin vaatepostausta, millon pohdiskelua ja milloin vain kuulumisia. Se on koukuttavaa kun jää odottamaan mitä seuraavaksi tulee. Lisäksi oma persoonasi ja elämänilosi hehkuu tänne blogiinkin saakka. Ja se rakkaus mikä teillä Jannen kanssa on perheitänne ja ystäviänne kohtaan.

  Blogin yksi hyvä puoli on myös sen heikkous. Kova postaustahti. Ja kaikkea haluaisi keretä aina lukemaan ajallaan ja kommentoidakin.

  Mikään ei oikeastaan suututa. Paitsi ehkä tosi lyhyet postaukset, mutta eihän sitä voi aina jaksaa tuutin täydeltä laatutavaraa tuutata.

  Kaipaisin enemmän niitä ihania laulunsanoitus tunnelma-postauksia mitä sinulla oli ennen tapana tehdä.

  Joskus otan vähän taukoa blogien lukemisesta kun huomaan että elämäni pyörii uuden postauksen odottamisen tai kommentoimisen ympärillä. Huomaan välillä ajattelevani että ”tuo henkilö tekee kaikkea kivaa” ja sitten mietin miksen itse tee jotain mukavaa sen sijaan että kyttään toisten tekemisiä.

  Olet onnistunut bloginpitäjä, vaihtelevat aiheet, usea päivitystahti ja upeat kuvat saa aina palaamaan tänne. Niin ja monesti sanon että oot miun tyyli-ikoni. Siun asuista saa aina jotain ihanaa keksittyä itselleenkin.

  Et ole luuseri, oot huipputyyppi!

  Olen puhunut.

  Vastaa
 58. Henriikka 5.9.2014

  Hei teille ihanille kommentin jättäneille.

  Minulla ei ole resursseja vastata kaikille erikseen. Tahdon kuitenkin, että tiedätte, että kaikki kommentit risuineen ja ruusuineen on luettu tarkasti ja kätketty sydämeen. Kiitos, että jaksoitte jälleen kertoa ajatuksianne. Ne on aina tervetulleita – myös siis silloinkin, kun en ole niitä erityisesti pyytänyt.

  Kolme voittajaa on nyt arvottu, ja heille lähetetään mailia.

  Minulla on huikeita lukijoita. SUURI KIITOS, että jaksatte tulla vierailemaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.