Uusi ulkoasu, vanha kuoma

UUSI ULKOASU, tadaa. Sikakiva, kun on tullut pos. palautetta, sillä itsehän oon aivan hyvinkin iloinen tästä uudesta ruutupaperista kahviläiskineen. Jotenkin rennompi ja hengittää paremmin, fiilailen myöskin noita käsinpiirusteltuja juttuja. Ja entäs toi osoitepalkin pikkukupponen. Söötti! Jos tarkoituksena on pyrkiä letkeyteen, niin tämä uusi taitaapi toimia paremmin, eiköstä?
En ehkä uskaltaisi näin paljon kehaista, jos olisin itse työn takana, mutta kun en ole. Vaan ystäväni Ville. SADAT KIITOKSET HÄNELLE. Ja kun joku tässä pari päivää sitten kyseli, voisinko esitellä myös tyylikkäitä ystäviäni, niin saan oivan aasinsillan aiheeseen: Ville kun on sopivan paljon ollut inspiraationani. Ehkä eniten noin niiku miespuolisista. Ja parastahan on ollut, että mies ei ole ollut liian suuri ja näin hänen vaatteensa ovat myös olleet hyvinkin laina- ja ostokelpoisia. Ongelmallista oli, etten päässyt nyt paikan päälle kuvailemaan, Ville kun asuu Lontoossa. Niinpä kekseliäänä nappasin lempikuviani facebookista, hoohoo. Kuinka hieno onkaan kuomani.

Joku toivoi myös nippelitietoa minusta, niin tässä aiheeseen sopivasti: Otan aina irtokarkkia valitessani yhden vihreän tai muun värisen marmelaadikuulan. Vain koska aina lukioaikoina Villenkin kanssa otimme. Tavan vuoksi.

Henriikka

Villen portfolio: http://villeniemi.com/

21 kommenttia

 1. Sara 5.1.2012

  I-ha-na ulkoasu! Kaikki on vaan.. ah, täydellistä. Miksen tunne omaa Villeä, joka tekisi munkin blogiin yhtä hienon ulkoasun? :(

  Vastaa
 2. maijuti 5.1.2012

  Törkeen kiva ulkoasu, hauska idea pistää ruutupaperille kahviläikkiä! :-)

  Vastaa
 3. Suvi 5.1.2012

  Eikä miten ihana tää uusi ulkoasu on! Noi kupit vei mun sydämen ihan täysin. Pitäis itsekin päivittää tota blogia mutta saa nyt nähdä miten onnistuu. Ja Ville näyttää jotenkin niin sun henkiseltä ihmiseltä kuin vaan voi, eli mukavalta ja persoonalliselta!

  Hei muuten missäpäin Helsinkiä asut? (jos nyt uskallat täällä blogissa sen huudella) On jotenkin mennyt ihan täysin ohi, jostain syystä luulen että kalliossa päin mutta taidan olla väärässä?

  Vastaa
 4. Henriikka 5.1.2012

  Sara: Hei kiiitos kovasti, jesjesjes hyvä ville. Sun täytyy napata itseäs niskasta kiinni, etsiä oman elämäsi Ville ja pistää hänet hommiin!

  Maijuti: Hyvä että toimii. Yritettiinki keksii jotai rentoo, ei mitään tiukkapiposuutta tänne. Good.

  Suvi: No nii minustakin. Iha eri fiilikset, ku entisestä tummasta. Vaikka pidin kyllä siitäkin, täytyy myöntää. Ville onki mukava ja persoonallinen, sääli että eri maassa nykyään. Onpahan syy mennä Lontooseen. Eikä tarvi Jannen kököttää mustasukkaisena.

  Ja mun pitäsi kai ottaa toi Kallio kohteliaisuutena, nouseva trendikäs kaupunginosa kun on. Mutta asutaan kyllä Pohjois-Haagassa ainaki tonne heinäkuun loppuun.

  Vastaa
 5. Anonymous 5.1.2012

  En oo ikinä kiinnittäny sun ulkoasuun huomiota erityisemmin ainakaan mitenkään negatiivisesti (kunhan on helppo lukea niin olen tyytyväinen), mutta tää on kyllä ihan superhieno. Tulee vähän mieleen Zen Cafen Jättiläinen-kokoelmalevy, jossa oli muistaakseni haalistuneen Suomen kartan päälle läikytelty kahvia ja kupinrinkuloita.
  Sulla menee ihan liian lujaa kyllä nyt!
  -maunokas

  Vastaa
 6. annie 5.1.2012

  Mä niin tykkään tästä ! Sopii sun blogiin mainiosti.

  Vastaa
 7. Henriikka 5.1.2012

  Maunokas: Liian lujaa? Should i be worried?

  Annie: GREATTT. nyt ei pidä muuttaa sisältöä, niin mätsää jatkossakin.

  Vastaa
 8. Anonymous 5.1.2012

  tosi hieno, mutta sais olla leveempi tää kirjottelupalsta!

  Vastaa
 9. Roosa 5.1.2012

  oi, rakastan tätä uutta ulkoasua (saako käyttää noin vahvaa ilmaisua tässä yhteydessä? :D ) !! kiva kun nyt oman ulkoasu ahdistaa vieläkin enemmän :–) tarvitsisin kanssa oman villen tekemään sille jotain, mutta pitää kai tyytyä omaan ”osaamiseeni”, heh :-D

  Vastaa
 10. Suvi 5.1.2012

  Usko pois pohjois-haaga oli mun kakkosvaihtoehto :D Mutta en kehdannu ehdottaa jos oliskin ollu väärin. Julkisesti blogimaailmassa olisin itseni nolannut. Eiku mietin vaan ku näin teillä sen menolipun niin salaisesti innostuin peli-illoista, kun itselläni on täällä pohjoismaat ja sveitsi.

  Vastaa
 11. Anonymous 5.1.2012

  söpö viltsu & ihanat pinkit hiukset ♥♥♥♥♥♥

  Vastaa
 12. astral 5.1.2012

  Heh arvasin että kyseessä on tämä ville. VILLE olet mahtava, ulkoasu on nyt todella hieno, oikein kateeksi käy :D sopii tosi hyvin siun tyyliin tämä. mahtavaa :)

  Vastaa
 13. Katriina 5.1.2012

  Ihana! Vähän ehkä häiritsee, kun tausta vilisee rullatessa (jos sen saisi pysymään paikoillaan? :D) mutta mitä pienistä – kokonaisuutena aivan upea ja täydellinen ja ihana!

  Vastaa
 14. Kesätyttö 5.1.2012

  no jo o magee ulkoasu! täää likelikeit!

  Vastaa
 15. Ida 6.1.2012

  UUJEA uusi ulkoasu on superi!!!! Ja Villellä koreita kuvia, et syyttä suotta kehaissut!

  Vastaa
 16. tammy 6.1.2012

  oi, kuinka ulkoasu muuttuikaan ja ehdottomasti vielä rennompi kuin entinen. silti tää näyttää vielä samalta blogilta ja kotoinen olo tulee edelleen, joten good job :)

  vaikka se onkin valkea ja vaalea, ei se ole turhan kliininen. vähän renttu pittää olla!

  Vastaa
 17. Henriikka 7.1.2012

  Anonyymi: KIITOS! hyvä hyvä hyvä. Ja joo, levennettiinkin tätä vähän, kun vaakakuvat jäi aika tyngiksi.

  Roosa: Sun on otettava ja metsästettävä. Jokainen tarvitsee elämässään oman villen. Ja rakastaa on vallan mainio sana käytettäväksi, sillä sen vastaanotti lämmöllä hömelö, joka paineilee uuden ulkoasun tuomia kommentteja. PUS!

  Suvi: Pohjois-Haaga on leim, mutta koti on ihana ja keskeneräinen. Mun täytyy tunnustaa, että a) menolippu on meidän perheen, ei meidän b) en osallistunut koskaan mukaan peliin, vaan katsoin sivusta ja angstasin pelin rumia perusvärejä. MUTTA haluisin oppia, joten peli-ilta sounds greatttt! Pitäs ehkä pitää sellanen helsingin enemmän ja vähemmän ug-bloggaajien miitti. Semmoinen nolo ja riemukas.

  anonyymi: NII ON söpö. Kaikkien oma lemmikki.

  Astral: Ville on ville. JA jes että onnistuttiin, että ville onnistu. On mukava tulla julkaisee juttuja näin siistille taustalle.

  Katriina: Vähän vilisee, se myönnettäköön. Testattiin alkuunsa taustaa, joka pysyis. Ja oli aika karsee. Rento ruutupaperi tönötti paikoillaan kuin saksanseisoja, ei toiminut vaan. Toivottavasti vilinästäkin huolimatta jaksat taasen tulla lueskelemaan hih.

  Kesätyttö: Kiitos kehaisusta, uskollinen lukijani.

  Ida: Niin minustakin, käyn ihailemassa tätä tasaisin väliaijoin. Noloa.. Syytän kuitenkin Villeä tästä.

  Tammy: Kotoinen, hyvä. Siiiiihen pyrinkin. En turhaan fashion-touhotukseen. Renttu on juurikin hyvä.! Eikai kirppislikka voi kirjoitella juttujaan jollekkin kullanhohtoiselle ruusukuvioiselle taustalle?

  Vastaa
 18. Suvi 7.1.2012

  Heheh joo tehdää se ug-bloggaajien miitti. Asukriisi pelkästä ajatuksesta, no ei vaa. Olis varmasti hauskaa.

  Vastaa
 19. Henriikka 8.1.2012

  Joo karseeta. Muutenkin pikkusen paineita ruvennu kertyy: ”näin sut forumissa!” Meikselikin viihtyy vallan hyvin niissä lenkkikuteissa. Haha, mulla on kriisi jo ajatuksesta, että pitäs edustaa ja olla livenäkin nokkela ja letkee.

  Vastaa
 20. Anonymous 9.1.2012

  tää ulkoasu on itessään jo niin upea ja ideana hyvä, mutta mikä parasta, sopii niin hyvin blogin nimeenkin! kaikki tässä sopii kaikkeen, tosi kiva! :)

  Vastaa
 21. Henriikka 10.1.2012

  Anonyymi: kiitos kovasti. ihana että tulee niin hyvä vastaanotto kaiken vaivannäön jälkeen. hurrrrraa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.