Edistyy, vihdoin edistyy!

_MG_1154 kopio

Hello sunnuntai! Ylpeänä kerron, että kotiprojektimme edistyy.

Lattia on ollut näkyvissä kaiken tavaran alta jo useamman kuukauden, mutta nyt olohuone-keittiöön on saatu raivattua ruokapöydän mentävä paikka. Sieluni lepää vihreän katon alla, kaunis keraaminen kahvikuppi kädessä ja mieli tiukasti kaikessa sopivan tavoittamattomassa.

Ja kurkatkaapa peiliin! Isä kävi auttamassa viime viikolla ja saimme lempitaulumme seinälle. Halpaa työvoimaa, kun isälle riitti hampurilainen palkaksi.

_MG_1149 kopio _MG_1156 kopio

En tiedä voiko kotiin saada mitään hienompaa kuin ystävien tekemät asiat.

Jannen lankomies teki meille keittiönkomeron hyllyt, mikä ei ehkä ole se näkyvin asia, mutta sitäkin tärkeämpi.

Keittiönpöytälankkuja odotamme teillekin tutulta Siperian Juusolta, joka lähettelee asiasta niin outoa ammattislangia, että olemme lakanneet lukemasta. Kuvitelkaa vaan, kun yhdistetään puutyöjutut ja Porin murre!

Kyllä noi lankut pitäis tasohöylästä uittaa läpi, muuten jää vähä irvistelee… Meen höylää lankut huome tai ylihuom. Pekan höyläl en saa syrjii höylättyy, mut Janne painelee käsi, ku tuon käsihöylän kylkiäisin.

_MG_1170 kopio _MG_1188 kopio

Huomenna saatan taas itkeä, kuinka kaikki näyttää kamalalta ja olen epäonnistunut ihmisenä, kun en osaa käyttää edes imuria. Sillä totuushan on, että kaikki olohuoneen turhat tavarat on kannettu paperikasseissa makkariin viiteen neliöön. Huomenna makaan kolminkerroin sohvalla vaikertaen, että universumi on määrännyt minut asumaan tuomionloukussa läpi turhan elämäni ja ainoa elämäntyöni on kirjoittaa pinnallista blogia interwebbiin.

Mutta ei vielä ! Sillä tänään jyrään päivän brunssista jääneiden keltaisen kukkien voimalla läpi löysän sunnuntain. Kaikki näyttää kauniilta ja hyvältä, ideani ovat uskomattomia ja vitsit potenssiin kymmenen normaaleja hauskempia. Aamulla levitettyä huulipunaa on vielä jäljellä sen verran, että pystyn tahraamaan esteettisesti vielä yhden keraamisen mukin.

Energiaa! Aurinkoa!

-Henriikka

8 kommenttia

 1. henriikka, sä oot ihana. <3

  (ja ihan hullun kaunis!)

  Vastaa
  • Henriikka 15.5.2016

   Voi kiitos Sara. Tänään on kyllä tuntunut hyvältä ja kauniilta. Se on kyllä enemmän sisäistä paloa kuin huulipunaa.

   Vastaa
 2. HANNA 15.5.2016

  Oi miten ihania kuvia! Teillä taitaa olla aika huippu asunto.

  Vastaa
 3. Elli 16.5.2016

  Mistä tuo teidän olohuoneen ruskea pieni lipasto on? Minulla on nimittäin samanlainen olohuoneessani, se on tädiltäni, ja lipasto tuoksuu sisältä aivan samalta, kuin lapsuuden leikit tätini asunnossa. En ole törmännyt aiemmin toiseen samanlaiseeen lipastoon ja siksi kiinnostaa tietää mistä se on tullut? Teillä on upea olohuone! :)

  Vastaa
  • Henriikka 16.5.2016

   Moikka! Voi miten ihana muisto tuo tuoksu. Oma lipastoni on Kallio kierrättää -facebook-ryhmän kautta hankittu. Sen kummemmin en sen kohtalosta tiedä. Lipasto myytiin ruskean peili kanssa, mutta myin peilin sitten, kun lipasto oli yksin mielestämme paljon kivempi. Meillä on sisällä teetä, servettejä, astioita ja muuta, jota ei halua jättää näkyville.

   Vastaa
 4. Henna 20.6.2016

  Henriikka! Mistä tuo teidän ihana taulu on??

  Vastaa
  • Henriikka 16.8.2016

   Se on Jenni Emilia Designin tuotantoa, uniikkikappale. Mun ikuinen suosikki, luulen.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.